Εγώ έχω άλλη απορία, τι'ν'τούτο που το βάζεις συνέχεια μέσα στα ποστ σου ρε Defiant ;
Κι έχω δει και το σκέτο (sic)Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
(sic^2)
Άρρωστος είσαι ρε ;![]()
![]()
![]()
Εγώ έχω άλλη απορία, τι'ν'τούτο που το βάζεις συνέχεια μέσα στα ποστ σου ρε Defiant ;
Κι έχω δει και το σκέτο (sic)Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
(sic^2)
Άρρωστος είσαι ρε ;![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Κοιτα το να κανεις κηρυγμα και να βγαζεις τα απωθημενα σου, σε καποιον που προσφατα χτυπησε, συμφωνω ειναι το λιγοτερο ακαιρο (sic^2)
αλλα εχω την αισθηση οτι βρηκαν ευκαιρια διαφοροι που δεν τον συμπαθουν για χ δικους τους λογους να του την πουν ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ, εδω δεν συμφωνω, αν εχεις κατι με καποιον πεστο στα ισια η μην ασχολεισαιΚανείς δεν βρήκε ευκαιρία! Απλά δεν καταλάβαινε ότι είχε λάθος! Του το είπαμε και με ήρεμο τρόπο αλλά....
Τελος θεωρω και εγω οτι το να ασχολεισαι τοσο πολυ με τα μηχανολογικα, οντως σε κανει να χανεις την ουσια αλλα δικαιωμα του ειναι να γουσταρει με οτι γουσταρει και δεν μας πεφτει λογος Μακάρι να ασχολούταν μόνο με τα μηχανολογικά!!! Αν θυμάσαι κάποια στιγμή είχε μπει μια φώτο μέ ένα ατύχημα!!! Ξέρεις τι είχε πει τότε??? Ε και επέμενε ενώ όλοι του λέγαν στην αρχή ότι είναι λάθος!!! Επιλογές κάνουμε όλοι!!!
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
+1 και απο δω.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
+1 και απο μένα
Οποιος πηγαινει με πολλα πεταγεται και ριχνει μια ατακα που σε στελνει στον αλλο κοσμο αλλα για την γενικη μας ασφαλεια δεν εχει αδικο.![]()
+ οτι δεν μ'αρεσει να μπαινει μια ταμπελα σε καποιον και μετα να τον παιρνει η μπαλα απ'ολο το φορουμ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
εσυ ασχολεισου με τον Κυριακο ΣΟΥ και μην σχολιαζεις......![]()
![]()
![]()
και αγορασε και κανα καθρεφτακι dot sae και κατι νουμερα με e9 μαζι....γκεγκε???
Ρε δεν έλεγα για σένα!!!!
Ββββββββββββββββββββββββλαμένο!!!!!
![]()
Για να σας θυμήσω και κάτι!!!!
Πως αυτός άνοιξε αυτό το Thread και απλά κατηγορούσε όλους τους υπόλοιπους!!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κι έχω δει και το σκέτο (sic)
Άρρωστος είσαι ρε ;![]()
![]()
![]()
Με "ψαχνεις" babe?![]()
^2=στο τετραγωνο
sic=κομψα
οχι μονο αρρωστος![]()
![]()
![]()
Αν και δεν με παιρνει και το ξερωΑρχικά δημιουργήθηκε από Maira
λιγη ανεκτικοτητα και μετριοπαθεια παραπανω δεν θα μας εβλαπτε καθολου εδω μεσα και μιλαω και για μενα
απλα ξερω πολυ καλα πως ειναι να σου την πεφτουν ολοι μαζι
Bart, η κουβέντα για τα λάστιχα και για όλα τα τεχνικά, δεν είναι συζητήσιμη, απλά και μόνο γιατί αφορά θέμα ασφάλειας.Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
και για τα λαστιχα βρε srx6.![]()
![]()
οταν σκασουν τα λαστιχα του (ελπιζοντας χωρις περαιτερω κινδυνους) και ανακαλυψει οτι ελεγε λαθος για τα λαστιχα, θελω να πιστευω οτι θα μπει και θα πει οτι εσφαλε, ή εστω του ειχαν δωσει τα λαστιχα την εντυπωση αυτη.
Λέγοντας του ότι λέει επικίνδυνες φίφες (γιατί περί αυτού πρόκειται) δεν προσπαθείς να προστατέψεις μόνο τον ίδιο, αλλά και όσους τυχόν διαβάζουν το ποστ και δεν ξέρουν.
Όταν ήθελε να περάσει μπράσο τα δισκόφρενα, του την είπα και εγώ και ο katanas. Επρεπε ή δεν έπρεπε κατά τη γνώμη σου ; Γιατί αν δεν την πεις, θα περάσει με μπράσο και ο πιτσιρικοκάγκουρας τη μαργαρίτα στο Innova και στην πρώτη στροφή θα λένε(με) ας είναι καλά το παλληκάρι εκεί ψηλά.
Προσωπικά χαζεύω με όλη τη δουλειά που έχει κάνει (και το ξαναλέω μαγκιά του), απλά σε θέματα ΑΠΟΛΥΤΑ, δεν λέμε την όποια άποψη μας (και ως θέσφατο κιόλας).
Μπήκε προχθές το παλληκάρι με το Hornet να ποστάρει 3-4 φωτό απ΄τη πίστα και η πρώτη κουβέντα ήταν ότι διαφωνεί. Μή λέμε γνωστά πράγματα. Απειρα ποστ έχουν γραφτεί για τη χρησιμότητα της πίστας και των σχολείων στα θέματα ασφάλειας. Και ο περι ου ο λόγος διαφωνεί. Λες και έχει φάει τις πίστες με το κουτάλι και έχει να αντιπροτείνει κάτι καλύτερο.
+1000 στον συμφορουμίτη (δεν θυμάμαι ποιός) που του έγραψε «στα @@ μας αν διαφωνείς».
ΥΓ.(Τις αιωρούμενες απειλές περί μήνυσεων κλπ δεν τις σχολιάζω καν )
Τσάκο μιαστη μούρη.
Παιδιά μου καλά και χρυσά... με το φαινόμενο Κυριάκος μπορεί όποιος διαφωνεί απλά ν'αδιαφορήσει.. δεν είναι τόσο δύσκολο πια για να φτάσει να γίνει μια κολώνια που θα κρατήσει χρόνια απ'ότι φαίνεται..
Ούτε τα "που πάει επιτέλους αυτό το φόρουμ" δεν κράτησαν τόσο..
Άνθρωπος είναι κι ας είναι μαλάκας..:rotflmao:
(χωρίς παρεξήγηση ρε Κυριάκο και με σεβασμό στο άτομό σου για μερικά πράγματα αλλά και λόγω ηλικίας, λίγο χιούμορ ήθελα απλά να δώσω)![]()
![]()
![]()
Ρε παιδιά έπεσε μεγάλος λιθοβολισμός..![]()
Ανάθεμάτο το ρημάδι μόλις κέρδισα δυο χρόνια ζωής λέμε !Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
sic=κομψα![]()
Εγώ τό'ξερα σικ γι'αυτό με μπέρδευε![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Παιδιά μου καλά και χρυσά... με το φαινόμενο Κυριάκος μπορεί όποιος διαφωνεί απλά ν'αδιαφορήσει.. δεν είναι τόσο δύσκολο πια για να φτάσει να γίνει μια κολώνια που θα κρατήσει χρόνια απ'ότι φαίνεται..
Ούτε τα "που πάει επιτέλους αυτό το φόρουμ" δεν κράτησαν τόσο..
Άνθρωπος είναι κι ας είναι μαλάκας..:rotflmao:
(χωρίς παρεξήγηση ρε Κυριάκο και με σεβασμό στο άτομό σου για μερικά πράγματα αλλά και λόγω ηλικίας, λίγο χιούμορ ήθελα απλά να δώσω)![]()
![]()
![]()
Ρε παιδιά έπεσε μεγάλος λιθοβολισμός..![]()
Ας υπενθυμίσουμε λοιπόν λίγο την προσπάθεια να συνεννοηθούμε και την απάντηση που πήρα(με)
Ε από κει και πέρα τι να πω????
χθες το βράδυ
Ναι ξερω (sic) σημαινει ετσι ακριβωςΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Sorry, κιόλας αλλά όταν γράφουμε (sic) δεν σημαίνει κομψά.![]()
αλλα εγω το χρησιμοποιουσα ως κομψα 1000 συγνωμη δεν θα το ξανακανω![]()
Τι νομισες δλδ crazy babeΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ανάθεμάτο το ρημάδι μόλις κέρδισα δυο χρόνια ζωής λέμε !![]()
Εγώ τό'ξερα σικ γι'αυτό με μπέρδευε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαιράκι, δεν συμφωνώ με κάποιον--> του το λέω μήπως και αλλάξει κάτι προς τα δικά μου "θέλω"Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Ας υπενθυμίσουμε λοιπόν λίγο την προσπάθεια να συνεννοηθούμε και την απάντηση που πήρα(με)
Ε από κει και πέρα τι να πω????
χθες το βράδυ
Δεν αλλάζει τίποτα ;----> Παύω ν'ασχολούμαι
Το να κάθομαι και ν'ασχολούμαι συνεχώς με τα ίδια και τα ίδια και να ψάχνω τι και πως και γιατί δεν έχει νόημα για μένα..
Αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια![]()