Σελίδα 30 από 123 ΠρώτοΠρώτο ... 2025262728293031323334354080 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 1840

Θέμα: Κατοικιδια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Επίσης να σε πληροφορήσω (μπας και το δει και κανένας άλλος και γλυτώσει κανένα ευρώ) ότι το άσπρο αντιπαρασιτικό κολάρο (που και καλά απωθεί και την σκνίπα που μεταδίδει το Καλαζαρ) που του φοράς είναι μάπα. Πάρα πολλά παράπονα από Ελλάδα κι εξωτερικό. Το καλύτερο που έχω δοκιμάσει είναι κλασικά της Bayer.
    Για το Scalibor μιλάς? Είχα την εντύπωση ότι είναι καλό...Η Bayer έχει κολάρο για τη σκνίπα?

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Για το Scalibor μιλάς? Είχα την εντύπωση ότι είναι καλό...Η Bayer έχει κολάρο για τη σκνίπα?

Δεν θυμάμαι πως το λένε το άσπρο κολάρο, αλλά πουλήθηκε κατά κόρον για την και καλά ιδιότητά του απέναντι στην σκνίπα.

Η Bayer έχει το καλύτερο κολάρο (η άποψη του γιατρού μου) και η θέση του για την αντιμετώπιση της σκνίπας είναι ένα απλό παιδικό εντομοαποθητικό το οποίο ψεκάζεις στο χέρι σου και μετά αλείφεις τις άτριχες περιοχές του ζώου. Σε συνδυασμό με το κολάρο κάνουν την καλύτερη δουλειά.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Τη σκνίπα αυτή πληροφοριακά τη λενε φλεβοτόμο και οι επικύνδυνες ώρες που χτυπάει είναι ξημέρωμα και σούρουπο . Εϊναι αόρατη σχεδόν και άμα σε τσιμπήσει ...Τον ήπιες !

Εϊναι κάτι σαν το AIDS στους ανθρώπους . Το σκυλί μπορεί και να είναι φορέας για κάποιο διάστημα και να μην νοσήσει , αλλά και κάθε σκυλί , την ακούει διαφορετικά .
    Πολλοί λένε πως ενδέχεται να τσιμπηθεί σκυλί και να μην πάθει τίποτα ποτέ και πως άλλα να νοσήσουν κατευθείαν .
    Το μαλινουά του αδελφού μου ας πούμε , ενώ μετά το τσίμπημα νόσησε ( κρατικό σκυλί με συχνές εξετάσεις) και ενώ είχε την καλύτερη αντιμετώπιση όσο αναφορά την αγωγή , κατέλληξε .
    Ένα άλλο σκυλί ημίαιμο ίσως να είχε περισσότερα αντισώματα και να μην πάθαινε τίποτα (σπάνια περίπτωση) ή να δέχεται την αγωγή με καλύτερα αποτελέσματα όπως πάλι ενδεικτικά γνωρίζω σκυλί που φαίνεται αρντητικό , αλλά πέρασε δύσκολα μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο ...Μέχρι και το τρίχωμα είχε πέσει (μιλάω για αρεενικό Γερμανικό ποιμενικό 45 κιλά ) .

ΌΠως και να χει ... Και από την στιγμή που υπάρχει και κυκλοφορεί , εγώ εκτός από την αμπούλα που βάζω ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ , έχω εμβολιάσει το σκυλί με το Κανιλέις .

Εμβόλιο κατά της Λεϊσμανίασης που χορηγείται μετά τον 6ο μήνα και επαναλληπτικά κάθε μήνα σε σύνολο 3 δόσεων . ΒΑΣΙΚΟ είναι να επαναλλαμβάνεται ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ μια δόση.
    Το πρόβλημα είναι πως το κάθε εμβόλιο κοστίζει κανα 45άρι και σε περιπτώσεις ατόμων που έχουν πάνω από ένα σκυλί ...Εϊναι ένα θέμα .
    Εγώ προτημώ να μου λήψει κάτι άλλοπαρά αυτό και τοκάνω και θα το κάνω όσο μπορώ .

Όποιος έχει χρόνο ας ρίξει μια ματιά ...Χαμένος χρόνος δεν θα ναι με τίποτα . http://iatropedia.gr/articles/read/2826
    Τελευταία τροποποίηση από Lioulios; 22/09/2013 στις 02:11.

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    πολύ χρήσιμη αναφορά Γιάννη!

επειδή αυτό το εμβόλιο είναι καινούργιο και δεν είναι γνωστές τυχών παρενέργειες ακόμα,εσύ έχεις παρατηρήσει καμιά αλλαγή στον σκύλο?

[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Είχα ακούσει και εγώ διάφορα ...Καμία παρενέργεια , απολύτως τίποτα

Μέχρι σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες σκύλοι έχουν εμβολιαστεί στην Ελλάδα και στις υπόλοιπες χώρες όπου κυκλοφορεί το εμβόλιο (Πορτογαλία, Γαλλία, Κύπρος, Ισπανία, Ιταλία, Μάλτα) με συχνότητα εμφάνισης ανεπιθύμητων αντιδράσεων που κατατάσσεται στην κατηγορία “σπάνιες” (> 0.01% - <0.1%)».

http://www.zoosos.gr/article/1656/vi...a-tou-kalaazar

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Η Bayer έχει το καλύτερο κολάρο (η άποψη του γιατρού μου) και η θέση του για την αντιμετώπιση της σκνίπας είναι ένα απλό παιδικό εντομοαποθητικό το οποίο ψεκάζεις στο χέρι σου και μετά αλείφεις τις άτριχες περιοχές του ζώου. Σε συνδυασμό με το κολάρο κάνουν την καλύτερη δουλειά.
    Το είχα πάρει φέτος της Umas γιατί δεν είχα βρει το Scalibor, αλλά πολύ βρώμα. Όλο το σπίτι μύριζε, εμένα με έπιανε το κεφάλι και ήμουν σαν μεθυσμένο. Τώρα αν έπιανε τις σκνίπες δεν ξέρω, εμένα σίγουρα .
    Χρησιμοποιώ το scalibor σε συνδυασμό με αμπούλα, θεωρώ ότι είναι η καλύτερη λύση.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Εμβόλιο κατά της Λεϊσμανίασης που χορηγείται μετά τον 6ο μήνα και επαναλληπτικά κάθε μήνα σε σύνολο 3 δόσεων . ΒΑΣΙΚΟ είναι να επαναλλαμβάνεται ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ μια δόση.
    Το πρόβλημα είναι πως το κάθε εμβόλιο κοστίζει κανα 45άρι και σε περιπτώσεις ατόμων που έχουν πάνω από ένα σκυλί ...Εϊναι ένα θέμα . [/url]
    Ενημερώθηκα φέτος για το εμβόλιο του καλαζάρ, που είναι σε 3 δόσεις των 50 ευρώ αλλά η επιτυχία όπως μου είπε η κτηνίατρος μας δεν είναι 100% , αλλά σαφώς βοηθάει αρκετά. Αλλά δεν με ενημέρωσε ότι πρέπει να το κάνω κάθε χρόνο. Έχει βγει κι άλλο ή απλά ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του?
    Επίσης, υπάρχει η γρήγορη εξέταση αίματος για το καλαζάρ που κοστίζει 20-25 ευρώ και ανά πάσα στιγμή μπορείς να ελέγξεις το σκυλί σου.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από latris mixanis Προβολή μηνύματος
    Ενημερώθηκα φέτος για το εμβόλιο του καλαζάρ, που είναι σε 3 δόσεις των 50 ευρώ αλλά η επιτυχία όπως μου είπε η κτηνίατρος μας δεν είναι 100% , αλλά σαφώς βοηθάει αρκετά. Αλλά δεν με ενημέρωσε ότι πρέπει να το κάνω κάθε χρόνο. Έχει βγει κι άλλο ή απλά ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του?
    Επίσης, υπάρχει η γρήγορη εξέταση αίματος για το καλαζάρ που κοστίζει 20-25 ευρώ και ανά πάσα στιγμή μπορείς να ελέγξεις το σκυλί σου.
    Το ίδιο εμβόλιο είναι. Ο ετήσιος εμβολιασμός είναι απαραίτητος. Απλά την πρώτη φορά είναι κανά 150άρι και πολλοί το σκέφτονται..

Εαν το σκυλι ειναι μεσα στο σπιτι , το σκαλιμπορ κολαρ ειναι μονοδρομος σε οτι αναφορα τις οσμες .
    κοστιζει τα διπλασια απο τα αλλα που αποδεδειγμενα κανουν και αυτα δουλεια , αλλα βρωμα πολυ ρε παιδακι μου.

Banned
    ψαχνω κουταβι για ενα φιλο ειχε παρει για τα παιδια του αλλα για ανεξηγητο λογο ψοφησε και τα μικρα ειναι απαρηγορητα.κατα σειρα τρεις ρατσες
    1)λαμπραντορ
    2)βελγικο λυκοσκυλο
    3)γερμανικο λυκοσκυλο
    οσο γινεται καθαροαιμο και μικρο
    οσοι πιστοι πμ μαζι μου

Με 6.5 ευρω το τοπ σειφ ειναι καλο , αλλα μονο για εξω απο το σπιτι...Μυριζει πολυ.

http://www.pet4u.gr/Product/4239/ant...kyloy_top_safe

Σουτερ , αν πατε σε ποιμενικο , καλυτερα Γερμανικο . Ειναι πιο ηπια σε σχεση με τα αλλα σε θεματα ςκρονωσης ενεργειας κτλ .
    Ειδικα τα Βελγικα δεν προτεινονται σαν πρωτο κυλι και θελουν παραπανω ασκηση-εκτονωση απο τα ηδη απαιτητικα Γερμανικα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    ψαχνω κουταβι για ενα φιλο ειχε παρει για τα παιδια του αλλα για ανεξηγητο λογο ψοφησε και τα μικρα ειναι απαρηγορητα.κατα σειρα τρεις ρατσες
    1)λαμπραντορ
    2)βελγικο λυκοσκυλο
    3)γερμανικο λυκοσκυλο
    οσο γινεται καθαροαιμο και μικρο
    οσοι πιστοι πμ μαζι μου
    Έχουν κοιτάξει σε κάποιο φιλοζωικό σωματείο ή κυνοκομείο ???

Τρελοκοτσιδού..!!!!

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Είχα ακούσει και εγώ διάφορα ...Καμία παρενέργεια , απολύτως τίποτα

Μέχρι σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες σκύλοι έχουν εμβολιαστεί στην Ελλάδα και στις υπόλοιπες χώρες όπου κυκλοφορεί το εμβόλιο (Πορτογαλία, Γαλλία, Κύπρος, Ισπανία, Ιταλία, Μάλτα) με συχνότητα εμφάνισης ανεπιθύμητων αντιδράσεων που κατατάσσεται στην κατηγορία “σπάνιες” (> 0.01% - <0.1%)».

http://www.zoosos.gr/article/1656/vi...a-tou-kalaazar
    Ουτε ο δικος μου παρουσιασε κατι. Φετος καναμε και το επαναληπτικο. Παντως, συμφωνα με το κτηνιατρο δεν προστατευει 100% απο το Καλαζαρ.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος
    Εχετε υπ όψιν σας πως οι σκνίπες -κουνούπια κλπ ελκύονται απο τα στάσιμα νερά -βαλτώδη μέρη γιατί εκει γεννούν τα αβγά τους.
    Τέτοιο μέρος είναι και μη σας φανεί παράξενο , το πιατάκι αποστράγγισης της γλάστρας σας...
    Επίσης ελέγχουμε αν στην γειτονιά περιφέρεται αδέσποτος ή και όχι , εμφανώς ασθενής σκύλος (φορέας)
    Το εμβόλιο γίνεται εφόσον προηγηθούν εξετάσεις αίματος που δείχνουν πως το ζώο είναι "καθαρό" απο την ασθένεια.
    Ενα απο τα πρώιμα συμπτώματα είναι και η υπέρμετρη αύξηση των νυχιών.
    Ψέκασμα με απλή σιτρονέλα το προστατεύει για μερικές ώρες , όπως ακριβώς κι εμάς.
    Τα "σπανά" ζώα είναι πιο ευάλωτα.
    Το καλαζάρ μπορεί να έχει σπλαχνική δράση οπότε και δεν είναι εμφανή τα συμπτώματα στα πρώτα στάδια.
    Ασβεστώνοντας τούς τοίχους και προσθέτωντας στο μείγμα καοθρίν (έτσι νομίζω λέγεται ένα ήπιο δηλητήριο) σκοτώνονται τα κουνούπια που κάθονται πάνω. (αυτό φυσικά για τα ζώα που μένουν σε εξωτερικό δικό τους χώρο)
    Οι παλιές κολητικές ταινίες για τις μύγες πού κρέμονταν στα παλιά καφενεία , εκτός απο μύγες πιάνουν και σκνίπες .
    Μια ηλεκτρική συσκευή με φως και ηλ.αντιστάσεις επίσης κάνει δουλειά.
    Το καλαζάρ δεν πετάει πάνω απο κάποια μέτρα άρα όσοι μένετε σε ρετιρέ ανησυχείτε λιγώτερο..

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανές, καλοκαίρι και ανεπιθύμητα κατοικίδια..
    από sniper στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2012, 16:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF