Σελίδα 30 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 2025262728293031323334354080130 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    ρε αεκαρες!!!!

συνγνωμη δηλαδη αλλα μαλλον το παρακανετε!!!!

εχετε κανει σημαια οτι ο Βασσαρας σας στερησε 1 τσαμπιονς λιγκ, και που χασατε περσυ στο τηγανι!!!

ΛΟΙΠΟΝ!!!

ξεχασατε τα 2 πεναλτυ που σας εδωσε ο Βασσαρας με το γαυρο στο 4-3, μπας και παρετε εσεις το πρωταθλημα πριν 4/5 χρονακια????????????????

οσο για το υποτηθεται πεναλτυ που δεν σας εδωσε στη λεωφορο και χασατε το τσαμπιονς λιγκ.........................ξεχνατε που την επομενη χρονια ακυρωσε πεντακαθαρο γκολ του γκεκα, και στο τελος νικησατε εσεις!!!!
    αυτη τη χρονια βγηκατε εσεις στο τσου λου με ισοβαθμεια!!!!

και μην μιλαμε γενικα για κλοπη τσαμιονς λιγκ,γιατι ο ΠΑΟ σας πηρε απ το χερι και σας περασε στο Τσαμπιονς Λιγκ με τις πορειες του............ οταν η ελλαδα εβγαλε 3 ομαδες!!!!

iriniaa και idi.......................την παροιμια με το βοσκο και τα προβατα τη θυμαστε???

Δεν θυμάσαι πριν 5 χρόνια... κι εσύ πριν 10... .
    Έτσι θα πάει τώρα; Τι έγινε και πότε;
    Το πράγμα είναι απλό και το είπε ξεκάθαρα ο γκανταλφάκος.
    ΔΕΝ υπάρχει παράγκα και αυτή η ιστορία με την παράγκα καταντάει πολύ σπαστική.
    Δέχομαι ότι εκτός από κακούς διαιτητές υπάρχουν και εκείνοι που μεροληπτούν. Δεκτόν. Αλλά αυτό απέχει από την παράγκα πολύ.
    Άσε εσύ τους βοσκούς και τα πρόβατα γιατί θα θυμηθώ άλλα. Κάτι μαντζαβελλάκηδες ας πούμε...

ΥΓ Και δεν το παρακάνουμε όλοι! Εμείς νομίζω τηρούμε διαφορετική στάση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

ΥΓ Και δεν το παρακάνουμε όλοι! Εμείς νομίζω τηρούμε διαφορετική στάση.
    ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΟ POST ΜΟΥ :

ΟΧΙ ΟΛΟΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΟ POST ΜΟΥ :

ΟΧΙ ΟΛΟΙ

Μα... ντεν είπα γκια σένα καρντιά μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩ ΝΑ ΒΡΕΙ 1000 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΕΙΝΕ ΣΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΡΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΝ ΜΕ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΕΙ Ο ΜΕΡΚ Η Ο ΚΑΘΕ ΜΕΡΚ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΚΗΣΕ? Ε ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!! ΕΓΩ ΜΠΑΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΛΟΥ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΝ ΧΑΣΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ!

ΠΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΡΙΣΣΑ, ΙΩΝΙΚΟΣ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΒΑΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΤΛ.? ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΥΝΟΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.

ΚΑΚΩΣ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΗ ΚΟΛΑΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΣΟ ΚΑΚΗ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
    Δεν γινεται να μην παραπονιουνται, ειναι στο αιμα τους, στο DNA τους...
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Τελικα δλδ ΔΕΝ υπαρχει παραγκα;;;

Να χαρω ως γαυρος για τα πρωταθληματα που πηρα ή μας τα εδωσε η παραγκα;;;

Εχετε μπλεξει τα μπουτια σας;;;

Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

ΞΕΧΑΣΑ IRIANA ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΑΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΚΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ!! ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ? ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!!!! ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΛΥ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!! ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΛΕΩ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!

Nα κανω και εγω μια ερωτηξης?????ο ΔΟΥΡΟΣ τελικα που χαθηκε???

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Nα κανω και εγω μια ερωτηξης?????ο ΔΟΥΡΟΣ τελικα που χαθηκε???

Μανατζάρει το "γιατρό"...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΛΕΩ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!
    Αυτό είναι το θέμα.Πολύ παρακάτω μωρ' αδερφάκι μου.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος
    ρε αεκαρες!!!!

εχετε κανει σημαια οτι ο Βασσαρας σας στερησε 1 τσαμπιονς λιγκ, και που χασατε περσυ στο τηγανι!!!

ΛΟΙΠΟΝ!!!

ξεχασατε τα 2 πεναλτυ που σας εδωσε ο Βασσαρας με το γαυρο στο 4-3, μπας και παρετε εσεις το πρωταθλημα πριν 4/5 χρονακια????????????????

οσο για το υποτηθεται πεναλτυ που δεν σας εδωσε στη λεωφορο και χασατε το τσαμπιονς λιγκ.........................ξεχνατε που την επομενη χρονια ακυρωσε πεντακαθαρο γκολ του γκεκα, και στο τελος νικησατε εσεις!!!!

και μην μιλαμε γενικα για κλοπη τσαμιονς λιγκ,γιατι ο ΠΑΟ σας πηρε απ το χερι και σας περασε στο Τσαμπιονς Λιγκ με τις πορειες του............ οταν η ελλαδα εβγαλε 3 ομαδες!!!!

iriniaa και idi.......................την παροιμια με το βοσκο και τα προβατα τη θυμαστε???

ΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΑ............................ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ....????

Ωραίο παράδειγμα έφερες..........!!!!!!!.........τί νά πώ ρέ φίλε.......
    Όσο γιά τό Γκέκα.............έσύ έκεί ένιωσες ότι κρίθηκε ή δεύτερη θέση ε......?????
    Άκριβώς όπως τότε προτελευταία άγωνιστική............
    ΓΑΥΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΡΕ ΦΙΛΕ............!!!!!!!!

Έκτός τού ότι ήταν μιά πολύ δύσκολη φάση............
    ΑΛΛΟΣ.............ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΣΗΜΑΙΑΚΙ ΦΙΛΕ............ΟΧΙ Ο ΒΑΣΣΑΡΑΣ............
    έκεί δέ μπορεί νά πεί γκόλ ,ότι πεί ό βοηθός......!!!!!!!!
    ένώ στή Λεωφόρο.........ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ............
    ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΕΝΑΛΤΥ.............
    όπως αύτό μωρέ μέ τούς Σλοβάκους καί έδώ....... καί έκεί.......αύτό μέ τόν ΠΑΟΚ......,τού Βύντρα..
    ..................κ.λ.π......κάτσε μόλις άρχίσαμε........

Άφού λοιπόν άγά μου.............έσείς μάς περάσατε στό CH.L.....έμείς άπό δώ καί μπρός
    ΘΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ............ΚΩΛΟ.............μέχρι νά πεθάνουμε,κι άμα τολμήσουμε καί σηκώσουμε
    κεφάλι....... πρόεδρο ,ΣΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΛΙΓΚΑ,........τόν πρόεδρο.......!!!!!!!!!!

Καί κλείνω μέ τή μεταχρονολογημένη διαπίστωση σου..........
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ...........άπό φέτος έννοείς έτσι...???
    Γιατί μέχρι πέρσυ.........βαριέμαι νά βρώ τώρα τί δήλωνες.........γιά Γκαγκάτσηδες.........
    Μητρόπουλους............κ.λ.π..... :rotflmao: :rotflmao:

Μήπως σάς έκατσε τίποτε καλό..???
    Γιατί κι αύτοί μεταγραφές κάνουν ,όπως οί πρόεδροι τής Λίγκας........!!!!!!!!
    Άπό ότι βλέπω πάντως ,μπήκατε δυναμικά μέ φόρα.......!!!!!!
    Έκείνη ή άποβολή στήν Κρήτη.........ΓΑΜΑΤΗ.........πώς τήν είδες...???
    Άμα μού λές τό δήθεν............... τού Μπούρμπου............. κατάλαβα

Έξάλλου μήν ξεχνάς .............
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...................ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ.............
    ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΟΝΟΥΣΕ...............20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ...???
    Έχετε μιά παράδοση σέ αύτό ............οί άλλοι άπλά σάς μιμήθηκαν.........
    άλλά πολύ πιό άκομψα........!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Αυτό είναι το θέμα.Πολύ παρακάτω μωρ' αδερφάκι μου.
    ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΕΧΩ ΣΥΝΙΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ:rotflmao: :rotflmao:

ΔΕΝ Γ@ΜΙΕΤΑΙ ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΩΣΤΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ 2 ΕΚΤΟΣ, ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ!!!! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΡΑΨΩ (ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ

ρε αεκαρες!!!!

ΛΟΙΠΟΝ!!!

αυτη τη χρονια βγηκατε εσεις στο τσου λου με ισοβαθμεια!!!!

Φιλαρακι.....για να καταλαβω.....τα πεναλντυ δεν ητανε???αν ηθελε να μας βοηθησει θα αφηνε το 0-2 που εκανε ο Νικολαιδης και παπαλα.....εκεινο τον αγωνα τον κερδισε ο Ολυμπιακος πεντακαθαρα.....
    δηλαδη στον Μπουρμπο ΔΕΝ εγινε πεναλντυ???δηλαδη απο ολο το πρωταθλημα το γκολ του Γκεκα θυμασε.....
    ποτε κανατε την τελευταια πορεια???γιατι νομιζω οτι τα τελευταια χρονια και εσεις τον πινετε λιγο...

ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΕΧΩ ΣΥΝΙΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ:rotflmao: :rotflmao:

ΔΕΝ Γ@ΜΙΕΤΑΙ ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΩΣΤΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ 2 ΕΚΤΟΣ, ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ!!!! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΡΑΨΩ (ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ

Κοίτα ποτέ δεν ξέρεις. Ποτέ!
    Αλλά ρε συ... είναι θέμα δύο πραγμάτων. Πολύ δύσκολα και τα δύο.
    Πρώτον να... κοιμηθεί ο θεός.
    Και δεύτερον να αλλάξετε νοοτροπία και ψυχολογία στην Ευρώπη εσείς.
    Επομένως... λες να κοιμηθεί ο θεός;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Μανατζάρει το "γιατρό"...

ο ''γιατρος''θα σε του χρονου....μην χανεσε...μην χανεσε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΑ............................ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ....????

Ωραίο παράδειγμα έφερες..........!!!!!!!.........τί νά πώ ρέ φίλε.......
    Όσο γιά τό Γκέκα.............έσύ έκεί ένιωσες ότι κρίθηκε ή δεύτερη θέση ε......?????
    Άκριβώς όπως τότε προτελευταία άγωνιστική............
    ΓΑΥΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΡΕ ΦΙΛΕ............!!!!!!!!

Έκτός τού ότι ήταν μιά πολύ δύσκολη φάση............
    ΑΛΛΟΣ.............ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΣΗΜΑΙΑΚΙ ΦΙΛΕ............ΟΧΙ Ο ΒΑΣΣΑΡΑΣ............
    έκεί δέ μπορεί νά πεί γκόλ ,ότι πεί ό βοηθός......!!!!!!!!
    ένώ στή Λεωφόρο.........ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ............
    ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΕΝΑΛΤΥ.............
    όπως αύτό μωρέ μέ τούς Σλοβάκους καί έδώ....... καί έκεί.......αύτό μέ τόν ΠΑΟΚ......,τού Βύντρα..
    ..................κ.λ.π......κάτσε μόλις άρχίσαμε........

Άφού λοιπόν άγά μου.............έσείς μάς περάσατε στό CH.L.....έμείς άπό δώ καί μπρός
    ΘΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ............ΚΩΛΟ.............μέχρι νά πεθάνουμε,κι άμα τολμήσουμε καί σηκώσουμε
    κεφάλι....... πρόεδρο ,ΣΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΛΙΓΚΑ,........τόν πρόεδρο.......!!!!!!!!!!

Καί κλείνω μέ τή μεταχρονολογημένη διαπίστωση σου..........
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ...........άπό φέτος έννοείς έτσι...???
    Γιατί μέχρι πέρσυ.........βαριέμαι νά βρώ τώρα τί δήλωνες.........γιά Γκαγκάτσηδες.........
    Μητρόπουλους............κ.λ.π..... :rotflmao: :rotflmao:

Μήπως σάς έκατσε τίποτε καλό..???
    Γιατί κι αύτοί μεταγραφές κάνουν ,όπως οί πρόεδροι τής Λίγκας........!!!!!!!!
    Άπό ότι βλέπω πάντως ,μπήκατε δυναμικά μέ φόρα.......!!!!!!
    Έκείνη ή άποβολή στήν Κρήτη.........ΓΑΜΑΤΗ.........πώς τήν είδες...???
    Άμα μού λές τό δήθεν............... τού Μπούρμπου............. κατάλαβα

Έξάλλου μήν ξεχνάς .............
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...................ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ.............
    ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΟΝΟΥΣΕ...............20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ...???
    Έχετε μιά παράδοση σέ αύτό ............οί άλλοι άπλά σάς μιμήθηκαν.........
    άλλά πολύ πιό άκομψα........!!!!!!!!!

ΔΕ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΚΑΤΑΚΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥ ΝΤΕΡΤΟΥΛΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ! ΤΕΛΟΣ!!!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20