Σελίδα 30 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 2025262728293031323334354080130 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Για να κρίνετe την ομάδα του ΠΑΟ και ειδικά χωρίς Σίλβα και επιθετικό μπροστά είναι πάρα πολύ νωρίς...

κρατώ αυτά που είπε ο El hymador που είναι και το ζουμί του φιλικού.

Αυτοι που ξεχωρισαν ηταν ο μεγιστος Νινης και ο Γκαμπριελ....

ο πρωτος ειναι πολυ μεγαλος παικτης και δεν τον χωρανε τα ελληνικα γηπεδα, οσο και αν δεν γουσταρω να φυγει ειναι κριμα ενα τετοιο ταλεντο να χαραμιστει στο αθλιο πρωταθλημα μας...

ο Γκαμπριελ ειναι Βραζιλιανος με οτι μπορει να συνεπαγεται αυτο....δεξι μπακ και επαιζε πολυ μπροστα, οκ, εκανε παπαδες, αλλα το θεμα ειναι να γυρναει και στην θεση του...πολυ καλος, αλλα θα δειξει..

επισης πολυ καλος ο Ρουκαβινα...σεντρα φαρμακι, τριπλα, κεφαλι, ταχυτατος, πιστευω οτι μπορει να κανει πολλα πραγματα και να βοηθησει σημαντικα την ομαδα.
    Έχετε προς το παρόν 3 μονάδες που κάνουν όλη την διαφορά.

Ειδικά ο Νίνης, προσωπικά τον κατατάσσω στην κατηγορία Μέσι... αν δυναμώσει κιόλας λίγο θα είναι στην ίδια αξία... το παληκαράκι έφτιαξε 2 goal απο φάουλ και κότσαρε ενα ακόμα δείχνοντας στόφα ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΑΙΚΤΗ.. είναι η πρώτη φορά που θα πω οτι ζηλεύω τον αντίπαλο μου , που έχει τέτοιο παικταρά.

Και όσο σκέφτομαι οτι έτρωγε πάγκο τόσο καιρό , απο μαλακίες και εγωισμούς κάποιων... τι να πω;

Μπήκε στο Β ημίχρονο και τροφοδότησε τόσο τον Γκάμπριελ, όσο και έδεσε όλη την οργάνωση του παιχνιδιού του ΠΑΟ, κάνοντας το κέντρο των Βέλγων να παραπαίει.

Δύο φάσεις συγκράτησα έντονα...
    πάει να κάνει πάσα στον Γκάμπριελ και τον κόβουν με κόντρα... η μπάλα γυρνάει σε αυτόν αλλά έχει πλάτη στους αμυντικούς. Οπότε απλά κάνει μπαλιά με πλάτη γυρισμένη που βρίσκει αμέσως τον Γκαμπριελ (με κλειστά τα μάτια δηλαδή ρε πούστη μου)... ο Βραζιλιάνος κάνει ενα τρυκ και περνάει την μπάλα πάνω απο τον αντίπαλο , και στον αέρα πλασσάρει αλλά πάει άουτ...

η δεύτερη έχει να κάνει με ξεκίνημα φάσης που είναι στο κέντρο ο Νίνης με τρείς και με μια στροφή κορμιού την δίνει ίσια και κάθετα στον Ρουκαβίνα και αυτός στον Γκάμπριελ σε ενα τρίγωνο αστραπή...

Για το goal δεν θα μιλήσω του πιτσιρικά... απλά θα πώ να το βρείτε στο you tube και να δείτε με τι ευκολία τρέχει μπροστά , και μόλις βλέπει τον τερματοφυλάκα.. ήρεμα , γαλήνια με στόφα σκόρερ και παίκτη που ξέρει τι να κάνει την μπάλα και δεν το σκέφτεται εκείνη την στιγμή , πλασάρει με λόμπα , στο κέντρο του τέρματος...

Ειλικρινά... το παληκάρι είναι για Manchester, Real , Barcha, Milan .. κτλ... θέλει λίγο δυνάμωμα και ίσως ψήσιμο σε παιχνίδια... αλλά δεν είναι για Ελληνικό πρωτάθλημα με τίποτα...

ΡΕΧΑΓΚΕΛ... τα βλέπεις;... ελπίζω να μην αρχίσει πάλι τα δικά του και τον αφήσει εδώ... μισή ομάδα είναι ο νεαρός, λέμε!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    δεν θα σχολιασω ολους τους παιχτες σημερα γιατι ειμαι ψιλολιωμα τωρα, τα βασικα:

συμφωνω με τα παραπανω που ειπατε τα βαζελια,
    αλλα θελω να συμπληρωσω κατι που ουτε στην τηλεοραση ειπαν, ουτε πολυδιαβασα εδω,
    ο κλειτον μου αρεσε, πολυ καλες ιδεες, και καλη εφαρμογη τους, με αποτελεσμα να βρισκει σχεδον παντα τον αποδεκτη της μπαλας

ο ιβανσιτς ρε γαμωτο και χτες ηταν στην κοσμαρα του..
    ειναι καλος παιχτης και μπορει να προσφερει αλλα δεν μπαινει ευκολα στο κλιμα του παιχνιδιου..
    ελπιζω με τις νεες προσθηκες που ανεβαζουν ακομα το επιπεδο της ομαδας, και με τις οδηγιες του νεου προπονητη να φτασει τα ψηλα στανταρ του και να παρει την θεση που του αξιζει στην ομαδα..

επισης ο τεν κατε μου αρεσε γιατι εκτος απο την δουλεια που ομολογουμενος εχει κανει, σιτς δηλωσεις του ηταν αρχοντας, σεμνος, περιεκτικος, και με προσανατολισμο ΜΟΝΟ για περισσοτερη δουλεια..

για την παικταρα τον νινη τι να πουμε..
    μονο το τελιωμα του γκολ να δεις καταλαβαινεις..
    η σιγουρια και το στιλ που τελιωσε την φαση δειχνει την κλασση του..
    ακριβα φορ και μεσοι στην ελλαδα δεν μπορουν να εκτελεσουν με τοση ανεση..
    Ο Ιβανσιτς με το φετεινο δυναμικο σε παικτες θα φαει παγκο που θα παει συννεφο...

Ρε τι πινει αυτος;

http://www.sport-fm.gr/article/139729

μα ειναι δηλωση τωρα ετουτη;

....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	σσσ.jpg 
Προβολές:	107 
Μέγεθος:	42,5 KB 
ID:	137704

Λεβέντες μου όσο αναπνέει ο Σώκρατες πρωτάθλημα δεν βλέπει κανείς μας δε πα να 'ρθει η μισή εθνική Βραζιλίας μαζί με τον Μουρίνιο και τον Αμπράμοβιτς ρε καρακατακαλοκαιράτικα και ασχολείστε με τη μπάλλα ? τραβάτε σε καμιά παραλία να δείτε κάνα κώλο

Over and out από εμένα

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    πρωτον τον αλονσο δεν τον εχουμε φορτωθει ακομα και δευτερον ποια ανυπαρξια ρε φιλε, τον ηξερες και απο χθες τον αδερφο του αλονσο?
    τον εχω δει με τη Μπολτον 2/3 φορε να μπαινει ως αλλαγη και να μην ακουμπαει!
    ητε το θες ητε οχι.............τον Αλονσο θα στον φορτωσει ο Βλαβερδε...........
    δεν μπορει να δοκιμαζεται 27χρονος παικτης για 1 μηνα και μετα να του πουν.........φιλε δεν μας κανεις!!!!
    ειναι και ομοεθνης αλλωστε και υπαρχει αλληλεγγυη!!!!

αλλα επαναλαμβανω οτι μπορει να μην τον ξερει ουτε η μανα του εναν παικτη και να παιξει μπαλα κατι που με την αποκτηση του σιλβα το ξεχασατε και ξαφνικα γινατε ομαδα που φερνει ονοματα...[/B]
    δεν γιναμε ομαδα που φερνει ονοματα..........
    1 ονομα φεραμε, το Σιλβα
    1 εργαλειο στο κεντρο, τον Κλειτον
    1 νεαρο υποσχομενο, τον Χριστοδουλοπου
    και 2 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ, το Ρουκαβινα και τον Γκαμπριελ!!!!

οσο για το αν κανει μ@λ@κιες ο βαλβερδε, ας μην βιαζομαστε να κρινουμε την δουλεια του, ας τον δουμε πρωτα και μετα τον κρινουμε...[/B]
    δεν μιλησε κανεις για μαλακιες της Πρασινης Κοιλαδας (Βαλβερδε) αλλα για την ταση να αγοραζει ισπανοφωνους κι ας ειναι οτι ειναι.........
    το Βαλβερδε τον εχουμε δει στην Εσπανιολ...........
    βασιζεται σε λιγους παικτες που συνεπαγεται μη καλη συνεργασια στο γηπεδο αλλα λογο κουρασης η ομαδα πατωνει στο δευτερο γυρω (κατι σαν τον Αναστασιαδη)
    καλος προπονητης αλλα χωρις πειρα και ψυχωλογια πρωταθλητισμου (οπως ο Μαλεζανι) με τη μονη διαφορα οτι ο Βαλβερδε ειναι ποιο σοβαρος απ τον καραγκιοζη Μαλεζανι!

μπορει ο αλονσο να ταιριαζει στην ομαδα......[/B]
    μπορει και ο Κοντογουλιδης να φαει τη θεση του Μεσι στη Μπαρτσελονα.....ποτε δεν ξερεις τι θα ξημερωσει!!!!

δεν εχεις καταλαβει ακριβως τι δεν μου κολαει καλα και σου ξαναλεω, στα @@@@δια μου ποιος ειναι ο παικτης και που ειναι αρχηγος, αλλα ειπαμε, αρχισατε τις κωλοτουμπες απο νωρις εσεις, ξαφνικα σαν αρεσουν οι παππουδες και τα μεγαλα ονοματα [/B]
    εγω καταλαβα αυτο που λες αλλα σου εδωσα απαντηση ασχετη, γιατι αυτο που λες ειναι ασχετο με την πραγματικοτητα!!!
    μας αρεσουν οι παικτες που μπορουν να προσφερουν στο γηπεδο!
    μας αρεσει ο Ζιλμπερτο Σιλβα γιατι στ 32 του ειναι ακομα σε θεση να κανει τακλιν και να σηκωθει 4 μετρα παραπερα........γι αυτο ειναι εν ενεργεια διεθνης και 1 απ τους 3 αρχηγους της Σελεσαο!

λοιπόν οι ομάδες είναι μια απο τα ίδια

αυτος που έπεσε λίγο σε μεταγραφές είναι ο Θρύλος
    ο βάζελος είναι στα συνηθισμένα στάνταρ του απο μεταγραφές παικτών...απλώς φέτος για ίδια ποιότητα παικτών πλήρωσε τα τριπλάσσια....
    κατα τ'αλλα μεταγραφές τύπου Κλέυτον ,Λάζαρου και Γκάμριελ έκανε κάθε χρόνο....λίγο ξέφυγε απο τον Σίλβα αλλά και παλιότερα είχε κάνει τέτοιες μεταγραφές αλλα δεν του βγήκαν (Μπίσκαν,Κονσεισάο)
    ούτε κρύο ούτε ζέστη....μπορεί να παίξει το ίδιο μπορεί λίγο καλύτερα...χειρότερα πάντως δεν γίνεται...οπότε αυτοί ότι και να γίνει θα μείνουν ευχαριστημένοι

με το αεκακι δεν αξίζει καν να ασχολείται κανείς...ήταν που ηταν φέτος βρηκε πάτο...

εμείς κάτι δεν πάει καλά....μην λέμε μαλακίες τώρα ο Αλόνσο μονο για να κουβαλάει τα νερά κάνει...η κάνουλα τα τελευταια 4 χρόνια έχει κλείσει (μετα το Καραισκάκη κοπήκαν τα λεφτά) και φέτος ειδικά δεν στάζει ούτε σταγόνα...πουλάει 2 παίκτες (ο ενας παικταρας ο Λουα) και ξοδεύει μηδεν....
    και τι να κάνει ο κακομοίρης ο βαλβέρδε καθεται και κρατάει stand by το δυστυχή αλόνσο γιατι δεν βλέπει φως οπότε απο το να μείνει ας έχει έναν ημιανάπηρο
    επιθετικά θα λείψει πολυ η εκρηκτικότητα του Λούα και τέτοιον παίκτη δύσκολα θα βρούμε...
    ευτυχώς μάλλον παίρνουμε Λέτο και ο γερο-Τζόλε σιγα σιγα να αποσυρεται
    ίδωμεν....
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias

μας αρεσουν οι παικτες που μπορουν να προσφερουν στο γηπεδο!

ε τοτε περιμενε να δεις τον σιλβα να αγωνιζεται με την ομαδα σου...

οτι ειναι εν ενεργεια αρχηγος της εθνικης που αναφερεις συνεχεια και οτι κανει στα γερματα τακλιν εμενα δεν μου λεει τιποτα...

στο τελος της περιοδου θα δουμε τι πετυχε...

εγω δεν ειπα ποτε οτι ο αλονσο ειναι καλος παικτης, βασικα δεν ξερω κιολας αν ειναι γιατι δεν τον εχω δει ποτε, αυτο που λεω εγω ειναι οτι μπορει να ειναι αμπαλος αλλα με το συστημα του βαλβερδε να αποδωσει...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    la_villa... μην βιάζεσαι ρε φίλε...

Ακόμα τώρα σε προετοιμασία είναι.. Ο ΠΑΟ με Νίνη είναι άλλη ομάδα για μένα.. καμία σχέση με πέρισυ. Σίγουρα θα είναι καλύτερος.

Για εμάς... ερωτηματικό.. μόλις θα δώ θα σου πω.

Για εσάς... αυτά που είπες αρκούν όσον αφορά τις μεταγραφές και την ροή χρημάτων. Δεν ξέρω τι θα δείξετε , πάντως με δεδομένο οτι το CH.L. πλησιάζει και παίζεται μια χρονιά εκεί... δεν νομίζω να υπάρχουν περιθώρια πολλά.

Είναι νωρίς ακόμα για κρίσεις.. μόνο τις μονάδες μπορείς να δείς τώρα και να πείς μια σωστή κουβέντα...

Απο τον ΟΣΦΠ λοιπόν χωρίς μεταγραφές , δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσουμε.. ο Αλόνσο δεν είναι παίκτης βασικός.

Ο ΠΑΟ.. ακόμα δεν είδα Σίλβα, αλλά ο Γκάμπριελ φαίνεται καλός, ο Νίνης είναι όπως πάντα αριστούργημα , και ο νέος Κροάτης που έχουν κάτι δείχνει.

Για εμάς... να τους δώ είπαμε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    λοιπόν οι ομάδες είναι μια απο τα ίδια

αυτος που έπεσε λίγο σε μεταγραφές είναι ο Θρύλος
    ο βάζελος είναι στα συνηθισμένα στάνταρ του απο μεταγραφές παικτών...απλώς φέτος για ίδια ποιότητα παικτών πλήρωσε τα τριπλάσσια....
    κατα τ'αλλα μεταγραφές τύπου Κλέυτον ,Λάζαρου και Γκάμριελ έκανε κάθε χρόνο....λίγο ξέφυγε απο τον Σίλβα αλλά και παλιότερα είχε κάνει τέτοιες μεταγραφές αλλα δεν του βγήκαν (Μπίσκαν,Κονσεισάο)
    ούτε κρύο ούτε ζέστη....μπορεί να παίξει το ίδιο μπορεί λίγο καλύτερα...χειρότερα πάντως δεν γίνεται...οπότε αυτοί ότι και να γίνει θα μείνουν ευχαριστημένοι

με το αεκακι δεν αξίζει καν να ασχολείται κανείς...ήταν που ηταν φέτος βρηκε πάτο...

εμείς κάτι δεν πάει καλά....μην λέμε μαλακίες τώρα ο Αλόνσο μονο για να κουβαλάει τα νερά κάνει...η κάνουλα τα τελευταια 4 χρόνια έχει κλείσει (μετα το Καραισκάκη κοπήκαν τα λεφτά) και φέτος ειδικά δεν στάζει ούτε σταγόνα...πουλάει 2 παίκτες (ο ενας παικταρας ο Λουα) και ξοδεύει μηδεν....
    και τι να κάνει ο κακομοίρης ο βαλβέρδε καθεται και κρατάει stand by το δυστυχή αλόνσο γιατι δεν βλέπει φως οπότε απο το να μείνει ας έχει έναν ημιανάπηρο
    επιθετικά θα λείψει πολυ η εκρηκτικότητα του Λούα και τέτοιον παίκτη δύσκολα θα βρούμε...
    ευτυχώς μάλλον παίρνουμε Λέτο και ο γερο-Τζόλε σιγα σιγα να αποσυρεται
    ίδωμεν....
    ετσι...ετσι...

γαυριος λογικη!

μια ομαδα κρινεται απο τις μεταγραφες που εχει κανει και οχι εκ του αποτελεσματος στο γηπεδο...αυτο πρωτη φορα το ακουω

Παρτε εσεις λοιπον παικταραδες και ηχηρες μεταγραφες να γινεται γαμω τις ομαδες....στα χαρτια και μονο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Παρτε εσεις λοιπον παικταραδες και ηχηρες μεταγραφες να γινεται γαμω τις ομαδες....στα χαρτια και μονο...

παλι στα χαρτια???? τιποτα στο γηπεδο????:wacko:

ε τοτε περιμενε να δεις τον σιλβα να αγωνιζεται με την ομαδα σου...

οτι ειναι εν ενεργεια αρχηγος της εθνικης που αναφερεις συνεχεια και οτι κανει στα γερματα τακλιν εμενα δεν μου λεει τιποτα...
    Στο Ντουνγκα ομως λεει.........

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

δεν εννοουσα αυτο, αλλα μια χαρα κολησσε!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    μη μιλας !!

δε σε παιρνει γιατι στα λογια εισαι πρωταθλητης και στο γηπεδο 3ος.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μη μιλας !!

δε σε παιρνει γιατι στα λογια εισαι πρωταθλητης και στο γηπεδο 3ος.

στα ισια ομως....οχι κολωτουμπας....

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα