Σελίδα 30 από 42 ΠρώτοΠρώτο ... 20252627282930313233343540 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 623

Θέμα: Xt 1200 Tenere

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    [/B][/QUOTE]

Κατά τα άλλα συμφωνώ και επαυξάνω τα όσα ειπώθηκαν για την μοτοσυκλετιστική ιδέα αλλά είμαστε άπληστοι οι πούστηδες.... :rotflmao:

[/B][/QUOTE] Ειμαστε ρε γαμωτο, ειμαστε...
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK

5ον. Όλοι μαζί θα περιμένουμε να το δούμε επιτέλους το super tenere αλλα κάτι μου λέει οτι αυτό που όλοι περιμένουμε δεν θα το δούμε τελικα...ενα μηχανάκι δηλαδή με οχι πανω από 200 κιλά στην πλάτη, οχι πάνω από 100 άλογα και οχι πανώ από 12κ...ένα μηχανάκι επίσης με πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, δυνατά φρένα και στιβαρό πλαίσιο...Μακάρι να πέσω έξω Προεδρα...

Στο μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σου Αγαπητέ….
    Όλα τ’ άλλα με βρίσκουν κάθετα αντίθετο , αλλά δεν έχω κουράγιο πια να ξαναματακάνω την ίδια κουβέντα…
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Στο μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σου Αγαπητέ….
    Όλα τ’ άλλα με βρίσκουν κάθετα αντίθετο , αλλά δεν έχω κουράγιο πια να ξαναματακάνω την ίδια κουβέντα…
    Ξεκινώντας ανάποδα συμφωνούμε ότι ούτε και εγώ έχω κουράγιο να ματαξαναματακάνω την κουβέντα που εννοείς...

Μου κάνει λίγο εντυπωση που διαφωνείς κάθετα και με το 4ο...

Συμφωνούμε όμως στο βασικό σημείο για το οποίο ανοίχτηκε το θρεντάκι οπότε νομίζω ότι πάμε καλά...
    Καλούς (χωματό)δρομους και πάντα όρθιος
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Μου κάνει λίγο εντυπωση που διαφωνείς κάθετα και με το 4ο...
    Και ποιοι είμαστε ελόγου μας που θα κρίνουμε τους άλλους ρε LOUKI…???

Πως ζυγιάζεται η adventure-ότητα του καθένα από μας ?

Με το χιλιόμετρο…??
    με την διάθεση αναχωρητισμού και τις τάσεις φυγής …???
    με τι…???

Και τι είναι "adventure" στο τέλος-τέλος (πέρα από ένα τρίκ του μάρκετινγκ-που μας πλάσαραν- δύο από τους πιο συντηρητικούς λαούς του πλανήτη)......??
    Να κοπανάς με 170 Χμ στην κροκάλα όπως ο Cyril ….ή να δεις (από πολύ κοντά) τι χρώμα κραγιόν φοράει η ηλίθια με το ατμόπλοιο πρωί-πρωί που πας στο κάτεργο….??

Καλούς (χωματό)δρομους και πάντα όρθιος
    Επίσης ...

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Καποτε τα μικρα ον οφ ηταν 250 κυβικα και τα μεγαλα 500 κυβικα και ταξιδευαμε σε ολη την Ελλαδα χωρις να μας πειραζουν οι κραδασμοι και οτι δεν ειχαμε ταχυτητα ταξιδιου 150 χλμ και ανω.
    Καποτε οι μοναδικες μηχανες που ταξιδευαν Ευρωπη ηταν κατι BMW και καιγανε απο βενζινη μεχρι οινοπνευμα.
    Μετα αρχισαν κατι Παρισι-Ντακαρ με κατι αφρικα και κατι τενερε χωρις ψεκασμους-gps-abs και 15 νταλικες με ανταλλακτικα απο πισω.
    Και τωρα μου λετε οτι το καλο mega on of πρεπει να εχει τουλαχιστον 100 αλογα, 250 κιλα βαρος, 2κυλινδρους και ανω, 3-4 προβολεις φρενα με ABS, ταχυτητα ταξιδιου πανω απο 180 χλμ (για να φτανουμε εγκαιρως στον προορισμο) σελα με 5 στρωματα αφρωδες για να μην ποναει ο κ@λ@ς μας που θα καθομαστε 2-3 ωρες συνεχεια, αντισπιν,παρμπριζ απο φορτηγο για να μη μας πολυφυσαει ο αερας και τιμη οσο ενα μεσαιο οικογενειακο αυτοκινητο!!!

Ενταξει μην τρελαινομαστε κιολας, καλη η τεχνολογια αλλα μην ξεφευγουμε και απο την μοτοσυκλετιστικη ιδεα.
    Ο Μπιλλυ με το μονοκυλινδρο το 660 πηγε Βουλγαρια 2 φορες χωρις να εχει ολα αυτα τα καλουδια εν ετη 2009 και απ οτι ειπε το καταευχαριστηθηκε.
    Αν ειχε 50-60-70 αλογα παραπανω θα ητανε πιο μαγκας αραγε??

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ορεξη και καλη παρεα να εχει καποιος και δεν χρειαζεται ενα σωρο καλουδια για να ευχαριστηθει τις βολτες.:o

Τα είπες ολα συνάδελφε!!
    Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

Καποτε τα μικρα ον οφ ηταν 250 κυβικα και τα μεγαλα 500 κυβικα και ταξιδευαμε σε ολη την Ελλαδα χωρις να μας πειραζουν οι κραδασμοι και οτι δεν ειχαμε ταχυτητα ταξιδιου 150 χλμ και ανω.
    Καποτε οι μοναδικες μηχανες που ταξιδευαν Ευρωπη ηταν κατι BMW και καιγανε απο βενζινη μεχρι οινοπνευμα.
    Μετα αρχισαν κατι Παρισι-Ντακαρ με κατι αφρικα και κατι τενερε χωρις ψεκασμους-gps-abs και 15 νταλικες με ανταλλακτικα απο πισω.
    Και τωρα μου λετε οτι το καλο mega on of πρεπει να εχει τουλαχιστον 100 αλογα, 250 κιλα βαρος, 2κυλινδρους και ανω, 3-4 προβολεις φρενα με ABS, ταχυτητα ταξιδιου πανω απο 180 χλμ (για να φτανουμε εγκαιρως στον προορισμο) σελα με 5 στρωματα αφρωδες για να μην ποναει ο κ@λ@ς μας που θα καθομαστε 2-3 ωρες συνεχεια, αντισπιν,παρμπριζ απο φορτηγο για να μη μας πολυφυσαει ο αερας και τιμη οσο ενα μεσαιο οικογενειακο αυτοκινητο!!!

Ενταξει μην τρελαινομαστε κιολας, καλη η τεχνολογια αλλα μην ξεφευγουμε και απο την μοτοσυκλετιστικη ιδεα.
    Ο Μπιλλυ με το μονοκυλινδρο το 660 πηγε Βουλγαρια 2 φορες χωρις να εχει ολα αυτα τα καλουδια εν ετη 2009 και απ οτι ειπε το καταευχαριστηθηκε.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ορεξη και καλη παρεα να εχει καποιος και δεν χρειαζεται ενα σωρο καλουδια για να ευχαριστηθει τις βολτες.:o
    + και απο μενα

Πως ζυγιάζεται η adventure-ότητα του καθένα από μας ?
    Και τι είναι "adventure" στο τέλος-τέλος (πέρα από ένα τρίκ του μάρκετινγκ-που μας πλάσαραν- δύο από τους πιο συντηρητικούς λαούς του πλανήτη)......?? Επίσης ...
    adventure ειναι να ησουνα εχθες το μεσημερι στην Λ. Κηφισιας με καταρακτωδη βροχη και ολους τους κουτακηδες να προσπαθουν να μου κλεισουν τον δρομο και να με πετυχουν για να με ριξουν κατω. :o
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Και επίσημα κάποια (λίγα) specs από την Yamaha

http://www.youtube.com/watch?v=LFoNq...layer_embedded

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Ίσως το μόνο μηχανάκι, αν είναι όπως περίπου το περιμένω, για το οποίο θα πούλαγα τον τίγρη!

Και επίσημα κάποια (λίγα) specs από την Yamaha

http://www.youtube.com/watch?v=LFoNq...layer_embedded
    Aσε μας ρε προεδρα μαμω την κριση μου μεσα.
    Πανεμορφο δειχνει αλλα δεν θα ενδωσω.
    Υπερβολη το θεωρω.

Για φετος...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ta 900 Του TDM μαλλον τους φανηκαν ανεπαρκη ε?

ε ναι ... που θα πηγαινες με Tenere 900αρι....θα σε αφηνε στην μεση της ερημου και μετα τελος...

γι'αυτο καντο 1200 να εισαι σιγουρος.... :a31:
    Accipere quam facere praestat injuriam

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Aσε μας ρε προεδρα μαμω την κριση μου μεσα.
    Πανεμορφο δειχνει αλλα δεν θα ενδωσω.
    Υπερβολη το θεωρω.

Για φετος...
    Ρε ταμία που το είδες ότι είναι πανέμορφο?γιατί εγώ δεν είδα πουθενά να δείχνει την κανονική του "ταυτότητα" παρά μόνο ότι είδαμε και στις φωτο από την έκθεση που έγινε στο Τόκιο
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
    Ρε ταμία που το είδες ότι είναι πανέμορφο?γιατί εγώ δεν είδα πουθενά να δείχνει την κανονική του "ταυτότητα" παρά μόνο ότι είδαμε και στις φωτο από την έκθεση που έγινε στο Τόκιο
    Μια αρχικη ιδεα απο αυτη την εκθεση πηραμε και εμενα αυτη η ιδεα εμφανησιακα μου αρεσει.

Μου αρεσαν και τα ματια της γκομενας που εχει το διαφημιστικο αυτο της γιαμαχα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ta 900 Του TDM μαλλον τους φανηκαν ανεπαρκη ε?

ε ναι ... που θα πηγαινες με Tenere 900αρι....θα σε αφηνε στην μεση της ερημου και μετα τελος...

γι'αυτο καντο 1200 να εισαι σιγουρος.... :a31:
    Αυτο το κανουν για να μην μεινουν πισω στα αλογατα απο Αυστριακους και Γερμανους.
    Οχι οτι χρειαζεται.

Εγω συμφωνω μαζι σου.

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas

έγραψες......
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF