Σελίδα 30 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 2025262728293031323334354080130 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Νέο μέλος

Η πλάκα ξέρεις ποιά ήταν

Άκουγα δηλώσεις των Αργεντίνων μετά το μάτς.
    Ένας είπε ότι μας δυσκόλεψε η Ελλάδα γιατί έκανε καλή κατασκοπεία και δεν μας άφησε να κάνουμε το παιχνίδι μας το οποίο ειναι περισσότερο 1με1 ή 2με2. Έτσι αναγκαστήκαμε να σουτέρουμε από την περιφέρεια και έμπαιναν.....

Ευτηχώς που δεν έκαναν το παιχνίδι τους και σούταραν τρίποντα

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    μα το είπα και πριν... το ζορίσαμε έτσι..

Βάζει το τρελό τρίποντο με ταμπλό ο Βασιλόπουλος που μας πάει στο -2... δεν το ζορίζεις εκεί. Το πας για να πάρεις το παιχνίδι με μυαλό. Μια φορά στην έκανε την χάρη.. δεύτερη δύσκολα.

Όσο για το να κουραστείς στην παράταση ... απο την στιγμή που οι δικοί τους ήταν πιο φορτωμένοι με φάουλ και το momentum έχει γυρίσει υπέρ μας, αφού είχαμε πάρει διαφορά πίσω 3 και 4 φορές, μόνο καλό θα μας έκανε.

Οι Αργεντινοί βιαζόντουσαν να το τελειώσουν... οχι εμείς!

Τέλος πάντων... τώρα τελείωσε... ούτως ή άλλως μετά απο ΗΠΑ δεν περνάγαμε που να χτυπιόμασταν σαν τα χταπόδια.. .δείτε τι θα κάνουν τώρα αυτοί και θα καταλάβετε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μπορεί να μην περνάγαμε με ΗΠΑ αλλά θα είχαμε ευκαιρία για μετάλλιο.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ....

και προσπερνωντας το κραξιμο στον γιαννακη που τουλαχιστον στα δικα μου ματια φανταζει φαιδρο

εχω να πω οτι αποδειχτηκε η στοφα της ομαδας μας.μπορει το αποτελεσμα να μην ηταν το επιθυμητο αλλα το γεγονος ολα η τπτ εμενα μου δειχνει στοφα νικητη και ασυμβιβαστου.

''παω για το σιγουρο (που φανταζει και το λογικο) η προτιμω να ρισκαρω και ειμαι born winner???''

ο σπανουλης εδειξε τι ειναι και αυτο με κανει να του βγαζω το καπελο.ειχε το σθενος και τη δυναμη ψυχης να παρει ολη την ομαδα στις πλατες του.το εχασε και πολλοι τον καταργιουνται.αν το εβαζε θα τον ειχανε θεοποιησει.η νικη με την ηττα απεχει μια κλωστη και ο σπανουλης αποφασισε να ακροβατισει εκει πανω.

για μενα ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ !!!!!!!!!

τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε.καλα να παθουμε αλλα μην τα ισοπεδωσουμε ολα !!!!

μακαρι αυτη η ομαδα να εχει συνεχεια και να συνεχισει να πλαισιωνεται απο γεννημενους νικητες που δεν φοβουντε !!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ....

και προσπερνωντας το κραξιμο στον γιαννακη που τουλαχιστον στα δικα μου ματια φανταζει φαιδρο

εχω να πω οτι αποδειχτηκε η στοφα της ομαδας μας.μπορει το αποτελεσμα να μην ηταν το επιθυμητο αλλα το γεγονος ολα η τπτ εμενα μου δειχνει στοφα νικητη και ασυμβιβαστου.

''παω για το σιγουρο (που φανταζει και το λογικο) η προτιμω να ρισκαρω και ειμαι born winner???''

ο σπανουλης εδειξε τι ειναι και αυτο με κανει να του βγαζω το καπελο.ειχε το σθενος και τη δυναμη ψυχης να παρει ολη την ομαδα στις πλατες του.το εχασε και πολλοι τον καταργιουνται.αν το εβαζε θα τον ειχανε θεοποιησει.η νικη με την ηττα απεχει μια κλωστη και ο σπανουλης αποφασισε να ακροβατισει εκει πανω.

για μενα ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ !!!!!!!!!

τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε.καλα να παθουμε αλλα μην τα ισοπεδωσουμε ολα !!!!

μακαρι αυτη η ομαδα να εχει συνεχεια και να συνεχισει να πλαισιωνεται απο γεννημενους νικητες που δεν φοβουντε !!!!!!!!

ΞΕΡΕΙΣ.................ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ.....???

Μά είσαι πολυυυυυυυυύ...............ΓΑΥΡΟΣ........!!!!!

Κανένας Σπανούλης.........δέν άποφασίζει σέ τέτοια στιγμή........
    ΜΟΝΟ ΑΝ...........ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...............ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ...........
    καί ό Σπανούλης είχε έπιλογές...........
    Ό παίχτης όμως είναι κουρασμένος,δέν έχει καθαρό μυαλό,ίσως καί κάπου μέσα του θέλει
    νά γίνει ήρωας ό κάθε Σπανούλης.......
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ.............Ο ΠΑΙΚΤΗΣ........!!!!!!!
    ΕΚΕΙ.................ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣ..............
    ΑΥΤΟΣ ΧΑΡΑΣΣΕΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.............γιαυτό είναι έκεί........
    Ο ΟΠΟΙΟΣ Ή ΚΟΙΜΩΤΑΝΕ................Ή ΚΡΥΦΤΗΚΕ.....!!!!!!
    Συνήθως κοιμάται............

Τό Γιαννάκη έδώ στό Σαλόνικα τόν ξέρουμε άπό όταν ήσουνα στίς πάνες........!!!!!!

Άπό τόν καιρό πού ό Ίωαννίδης φώναζε ,..........κράτα μπάλλα καί αύτός έσπαγε τά
    στεφάνια άπό τά 8 μέτρα γιατί είχε άπωθημένο νά πάει στό NBA..........
    Άπό τόν καιρό πού πλακώθηκε μέ τό Μαγκή στό final-4 καί ένώ ήταν μπροστά ό Άρης
    αύτός μέ τούς τσαμπουκάδες του ξύπνησε τά μαυράκια τής Μακάμπη καί
    ή όμάδα έμεινε έξω άπό τόν τελικό.....!!!!!!!!

Φιλότιμος,έργάτης ,ψυχή..........καί Έλληνάρας...........
    κανείς δέν τού τά άμφισβητεί........
    ΑΛΛΑ.............μέχρι έκεί.....
    Τό στύλ του είναι γιά πρωταθλητισμό στήν Α2.........ή καί γιά νά σηκώνει μέτριες όμάδες
    στήν Α1..........όπως έγινε μέ τό Μαρούσι........!!!!!
    ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΟΜΩΣ......??????

Θά τό καταλάβεις τώρα πού έχωσαν τό χρήμα οί Άγγελόπουλοι καί έφεραν παικταράδες...
    Όταν έρθουν τά κρίσιμα μάτς...........έκεί θά δείς
    ΤΗ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ.........ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ....

ΞΕΡΕΙΣ............ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ.....???

ΑΜΑ ΔΕΝ.............μή μιλάμε τζάμπα.....

Γιά νά χειριστείς αύτούς τούς παικταράδες.........πρέπει ό έγκέφαλος σου νά άνεβάζει
    25000 στροφές όπως στά G.P.............
    Αύτουνού............

ΕΧΕΙ ΚΟΦΤΗ..............πολύ πιό χαμηλά.......!!!!!!!

ΑΥΤΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.................ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...........

ΠΑΕΙ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ.............ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.............

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ................ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ......!!!!!

Όλοι οί παίκτες μας,καί αύτοί πού έφυγαν έπαιζαν καί παίζουν
    στίς κορυφαίες όμάδες τής Εύρώπης
    καί οί περισσότεροι έχουν περάσει καί άπό τό NBA........
    Mέχρι καί ό Γλυνιαδάκης...........!!!!!!!!

Ή ύπέρβαση γιά αύτήν τήν όμάδα θά ήταν νά πάει έναν τελικό Όλυμπιάδος, π.χ. τό 2004
    άλλά έκεί .......θυμάσαι...???
    πώς μάς έστειλαν οί Άργεντίνοι...??
    τί έγινε πάλι στό πάγκο...??..........
    καί πού μέσα στό σπίτι μας....!!!!

ή

άφού καθαρίσαμε τούς Άμερικάνους νά μπούμε καί νά πηδήξουμε τούς Ίσπανούς....
    Άλλά σέ έκείνον τόν άγώνα μέχρι νά πάρει πρέφα ό Γιαννάκης..........τί έπρεπε νά κάνει,
    ποιός παίζει zone-press καί ποιός όχι......
    οί Ίσπανοί είχαν στό πρώτο δεκάλεπτο 15 πόντους διαφορά....!!!!!

ΥΓ. Ρέ δέν πάς γιά κανά μπάνιο λέω έγώ....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν έχεις και πολύ άδικο αλλά οφείλουμε να δώσουμε στον Γιαννάκη την καλή διαχείριση ψυχολογία και προσωπικότητων των παικτών μας.

Για τα σχέδια... να πω την αμαρτία μου.. αυτή η ομάδα μου θυμίζει πολύ την Γιουγκοσλαβία με το περισσό ταλέντο. Με Κούκοτς, Ράτζα κτλ... χωρίς τον Πέτροβιτς Ντράζεν όμως!

Αν αυτή η ομάδα είχε ενα δάσκαλο σαν τον αποσυρθέντα πλέον , Ίβκοβιτς, θα βλέπαμε θαύματα. Γνώμη μου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Δεν έχεις και πολύ άδικο αλλά οφείλουμε να δώσουμε στον Γιαννάκη την καλή διαχείριση ψυχολογία και προσωπικότητων των παικτών μας.

Για τα σχέδια... να πω την αμαρτία μου.. αυτή η ομάδα μου θυμίζει πολύ την Γιουγκοσλαβία με το περισσό ταλέντο. Με Κούκοτς, Ράτζα κτλ... χωρίς τον Πέτροβιτς Ντράζεν όμως!

Αν αυτή η ομάδα είχε ενα δάσκαλο σαν τον αποσυρθέντα πλέον , Ίβκοβιτς, θα βλέπαμε θαύματα. Γνώμη μου.

Gandalf

ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ........

Οί Γιούγκι ήταν καμμιά 5ετία μικρότεροι ό μέσος όρος τους άπό τούς δικούς
    μας...........

καί ...........

έκείνοι παρότι φαινόταν..........ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ....!!!!
    καί αύτό φυσικά ξέρεις πού όφείλονταν....

Αυτό που έχει τώρα σημασία είναι να φύγει ο Δράκουμέλ από την εθνική!

Από μόνος του, είναι τόσο μoγγόλος που δεν πρόκειται να φύγει ποτέ!

Να τον διώξουν αποκλείεται γιατί οι από πάνω είναι ακόμα ποιο μογγόλοι.

Οπότε ελπίζουμε μόνο να γίνει κάνα θαύμα και ξυπνήσουν μερικοί.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Κανένας Σπανούλης.........δέν άποφασίζει σέ τέτοια στιγμή........
    ΜΟΝΟ ΑΝ...........ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...............ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ...........
    καί ό Σπανούλης είχε έπιλογές...........
    Ό παίχτης όμως είναι κουρασμένος,δέν έχει καθαρό μυαλό,ίσως καί κάπου μέσα του θέλει
    νά γίνει ήρωας ό κάθε Σπανούλης.......
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ.............Ο ΠΑΙΚΤΗΣ........!!!!!!!
    ΕΚΕΙ.................ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣ..............
    ΑΥΤΟΣ ΧΑΡΑΣΣΕΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.............γιαυτό είναι έκεί........
    Ο ΟΠΟΙΟΣ Ή ΚΟΙΜΩΤΑΝΕ................Ή ΚΡΥΦΤΗΚΕ.....!!!!!!
    Συνήθως κοιμάται............

Τό Γιαννάκη έδώ στό Σαλόνικα τόν ξέρουμε άπό όταν ήσουνα στίς πάνες........!!!!!!

Άπό τόν καιρό πού ό Ίωαννίδης φώναζε ,..........κράτα μπάλλα καί αύτός έσπαγε τά
    στεφάνια άπό τά 8 μέτρα γιατί είχε άπωθημένο νά πάει στό NBA..........
    Άπό τόν καιρό πού πλακώθηκε μέ τό Μαγκή στό final-4 καί ένώ ήταν μπροστά ό Άρης
    αύτός μέ τούς τσαμπουκάδες του ξύπνησε τά μαυράκια τής Μακάμπη καί
    ή όμάδα έμεινε έξω άπό τόν τελικό.....!!!!!!!!

Φιλότιμος,έργάτης ,ψυχή..........καί Έλληνάρας...........
    κανείς δέν τού τά άμφισβητεί........
    ΑΛΛΑ.............μέχρι έκεί.....
    Τό στύλ του είναι γιά πρωταθλητισμό στήν Α2.........ή καί γιά νά σηκώνει μέτριες όμάδες
    στήν Α1..........όπως έγινε μέ τό Μαρούσι........!!!!!
    ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΟΜΩΣ......??????

Θά τό καταλάβεις τώρα πού έχωσαν τό χρήμα οί Άγγελόπουλοι καί έφεραν παικταράδες...
    Όταν έρθουν τά κρίσιμα μάτς...........έκεί θά δείς
    ΤΗ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ.........ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ....

Γιά νά χειριστείς αύτούς τούς παικταράδες.........πρέπει ό έγκέφαλος σου νά άνεβάζει
    25000 στροφές όπως στά G.P.............
    Αύτουνού............

ΕΧΕΙ ΚΟΦΤΗ..............πολύ πιό χαμηλά.......!!!!!!!

ΑΥΤΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.................ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...........

ΠΑΕΙ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ.............ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.............

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ................ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ......!!!!!

Όλοι οί παίκτες μας,καί αύτοί πού έφυγαν έπαιζαν καί παίζουν
    στίς κορυφαίες όμάδες τής Εύρώπης
    καί οί περισσότεροι έχουν περάσει καί άπό τό NBA........
    Mέχρι καί ό Γλυνιαδάκης...........!!!!!!!!

Ή ύπέρβαση γιά αύτήν τήν όμάδα θά ήταν νά πάει έναν τελικό Όλυμπιάδος, π.χ. τό 2004
    άλλά έκεί .......θυμάσαι...???
    πώς μάς έστειλαν οί Άργεντίνοι...??
    τί έγινε πάλι στό πάγκο...??..........
    καί πού μέσα στό σπίτι μας....!!!!

ή

άφού καθαρίσαμε τούς Άμερικάνους νά μπούμε καί νά πηδήξουμε τούς Ίσπανούς....
    Άλλά σέ έκείνον τόν άγώνα μέχρι νά πάρει πρέφα ό Γιαννάκης..........τί έπρεπε νά κάνει,
    ποιός παίζει zone-press καί ποιός όχι......
    οί Ίσπανοί είχαν στό πρώτο δεκάλεπτο 15 πόντους διαφορά....!!!!!

ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ετσι ειναι τα πραγματα για το Γιαννακη!!!!!!
    ΦΤΑΙΕΙ και ο Σπανουλης...........αν δεν ειχε αλλη επιλογη δεν θα του ελεγε κανενας τιποτα, και ας το εχανε!!!!!

Αυτη η ομαδα ειναι για πολυ μεγαλητερα πραγματα απο αυτα που καταφερνει τα τελευταια χρονια!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KiNG-R!
    Αυτό που έχει τώρα σημασία είναι να φύγει ο Δράκουμέλ από την εθνική!

Από μόνος του, είναι τόσο μoγγόλος που δεν πρόκειται να φύγει ποτέ!

Να τον διώξουν αποκλείεται γιατί οι από πάνω είναι ακόμα ποιο μογγόλοι.

Οπότε ελπίζουμε μόνο να γίνει κάνα θαύμα και ξυπνήσουν μερικοί.

Αν ειναι δυνατον ρε πουστη μου.Ποσο αχαριστοι ειναι μερικοι...
    Το κλασσικο που θα πω ειναι... Οταν νικαει η ομαδα φταινε οι παιχτες, ενω οταν χανει ο προπονητης ε??
    Καθομαστε τωρα και αμφισβητουμε την ικανοτητα του Γιαννακη...

Οσο για το ματς με την Αργεντινη... Παιξαμε και χασαμε...Ηταν σε τρομερη φορμα ολοι τους και ιδιαιτερα ο Ντελφινο.Ειτε μας αρεσει ειτε οχι η εθνικη δεν ειχε,εχει ουτε θα εχει εναν κλασικο σουτερ..Ενα παιχτη δηλαδη που θα βαζει τα σουτ ειναι δεν ειναι στην μερα του.
    Ισως να επρεπε να παιξουμε πιο πολυ με τους ψηλους.Σημειο κλειδι στην εκβαση του παιχνιδιου κατα την γνωμη μου ηταν τα απανωτα λαθη του Σπανουλη.Shit happens ομως, τι να κανουμε.
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19

Αν ειναι δυνατον ρε πουστη μου.Ποσο αχαριστοι ειναι μερικοι...
    Το κλασσικο που θα πω ειναι... Οταν νικαει η ομαδα φταινε οι παιχτες, ενω οταν χανει ο προπονητης ε??
    Καθομαστε τωρα και αμφισβητουμε την ικανοτητα του Γιαννακη...

Οσο για το ματς με την Αργεντινη... Παιξαμε και χασαμε...Ηταν σε τρομερη φορμα ολοι τους και ιδιαιτερα ο Ντελφινο.Ειτε μας αρεσει ειτε οχι η εθνικη δεν ειχε,εχει ουτε θα εχει εναν κλασικο σουτερ..Ενα παιχτη δηλαδη που θα βαζει τα σουτ ειναι δεν ειναι στην μερα του.
    Ισως να επρεπε να παιξουμε πιο πολυ με τους ψηλους.Σημειο κλειδι στην εκβαση του παιχνιδιου κατα την γνωμη μου ηταν τα απανωτα λαθη του Σπανουλη.Shit happens ομως, τι να κανουμε.
    Οταν ο Ντελφινο δεν ειχε σταματημο επρεπε να αλλαξει και να τον πιασει ο Τσατσαρης η Βασιλοπουλος η Διαμαντιδης που ειναι ποιο ψηλοι και σκληροι αμυντικοι απ τους Σπανουλη η Ζηση!!!!

οταν ο Σπανουλης τα ειχε φτυσει και ηθελε ανασες, ο Γιαννακης στο 2 συνεχωμενο λαθος επρεπε να τον ξεκουρασει και οχι να τον αφησει να κανει 5 απανωτα λαθη!!!!
    αργησε πολυ ο Γιαννακης να παρει μυρωδια.........

οταν δεν εχεις κλασικο σουτερ, με τους αργεντινους βαζεις απ τα πρωτα λεπτα το Μπουρουση και το χοντρο που ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ κατω απ τη ρακετα!!!!!
    ο Μπουρουσης ειναι με τρομερη φορμα και επρεπε να παιζει απ την αρχη του αγωνα!!!!!
    ο χοντρος μπορουσε να παιξει περισσοτερο απ το πρωτο μεχρι το τριτο δεκαλεπτο (στο τεταρτο δεν πρεπει να παιζει λογο της αστοχιας του στις βολες).
    ειχαμε υπεροπλια κατω απ τη ρακετα και ο Γαιννακης δεν το εκμεταλευτηκε οσο επρεπε!!!!!

δεν εκανε το δικο του παιχνιδι αλλα ακολουθησε το παιχνιδι των αργεντινων!!!!

θα μπορουσαμε να παρουμε διαφορα και να τελειωσουμε τον αγωνα ευκολα...........απ τη στιγμη που ο Σκολα ηταν σε κακη μερα!!!!!!!

αυτη η εθνικη μπορει ΠΟΛΥ περισσοτερα...............
    ειναι η μονη ομαδα που μπορει να χασει απ τους φετινους αμερικανους με λιγοτερους απο 10 ποντους
    θα ηταν ωραιο να βλεπαμε τους πληρης αμερικανους να παιρνουν το χρυσο και να δηλωνουν οτι η μονη ομαδα που τους δυσκολεψε ηταν η Ελλαδα!!!!!!!!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    Οταν ο Ντελφινο.....
    ρε παιδια αφηστε τις παπαροφιλοσοφιες..
    μπορει ολα αυτα που λες να ειναι σωστα αλλα να μην εχεις σκεφτει αλλες 200 παρεμετρους που ο δρακος ειχε υποψι του..
    ελατε τωρα που ο δρακος δεν καταλαβε και δεν ειδε πραγματα, και τα ειδατε εσεις απο τον καναπε 800.000χλμ μακρια απο το πεκινο:rotflmao:

αν ειναι ετσι πηγαινε ρε giobazolia να σε κανουμε ομοσπονδιακο:rotflmao:

χαβαλε κανουμε, μην τα παρεις με την κακη εννοια!
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μα, ποσα συνεχομενα λαθη πρεπει να κανει ο Σπανουλης για να τον παει στον παγκο???? Μετρησα 6 συνεχομενα στην 3η περιοδο! Τι σκατα rotation ηταν αυτο?? Δε χρειαζεται να σαι προπονητης για να δεις οτι ο Σπανουλης δεν εχει καθαρο μυαλο. Παρολ αυτα, τον κρατησε σ ολη την περιοδο μεσα. Κατα τ αλλα, συμφωνω με Gandalf και Terens. Ενταξει, προφανως δεν εχει νοημα ολη αυτη η αναλυση αλλα οντως ειναι κριμα να μην πατησουμε τη χθεσινη Αργεντινη που μας επαιξε με 2 παιχτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    Οταν ο Ντελφινο δεν ειχε σταματημο επρεπε να αλλαξει και να τον πιασει ο Τσατσαρης η Βασιλοπουλος η Διαμαντιδης που ειναι ποιο ψηλοι και σκληροι αμυντικοι απ τους Σπανουλη η Ζηση!!!!

οταν ο Σπανουλης τα ειχε φτυσει και ηθελε ανασες, ο Γιαννακης στο 2 συνεχωμενο λαθος επρεπε να τον ξεκουρασει και οχι να τον αφησει να κανει 5 απανωτα λαθη!!!!
    αργησε πολυ ο Γιαννακης να παρει μυρωδια.........

οταν δεν εχεις κλασικο σουτερ, με τους αργεντινους βαζεις απ τα πρωτα λεπτα το Μπουρουση και το χοντρο που ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ κατω απ τη ρακετα!!!!!
    ο Μπουρουσης ειναι με τρομερη φορμα και επρεπε να παιζει απ την αρχη του αγωνα!!!!!
    ο χοντρος μπορουσε να παιξει περισσοτερο απ το πρωτο μεχρι το τριτο δεκαλεπτο (στο τεταρτο δεν πρεπει να παιζει λογο της αστοχιας του στις βολες).
    ειχαμε υπεροπλια κατω απ τη ρακετα και ο Γαιννακης δεν το εκμεταλευτηκε οσο επρεπε!!!!!

δεν εκανε το δικο του παιχνιδι αλλα ακολουθησε το παιχνιδι των αργεντινων!!!!

θα μπορουσαμε να παρουμε διαφορα και να τελειωσουμε τον αγωνα ευκολα...........απ τη στιγμη που ο Σκολα ηταν σε κακη μερα!!!!!!!

αυτη η εθνικη μπορει ΠΟΛΥ περισσοτερα...............
    ειναι η μονη ομαδα που μπορει να χασει απ τους φετινους αμερικανους με λιγοτερους απο 10 ποντους
    θα ηταν ωραιο να βλεπαμε τους πληρης αμερικανους να παιρνουν το χρυσο και να δηλωνουν οτι η μονη ομαδα που τους δυσκολεψε ηταν η Ελλαδα!!!!!!!!!

Σε μερικα πραγματα ειναι λιγο φαουλ! Τον Ντελφινο τον μαρκαρε και ο Βασιλοπουλος και ο Διαμαντηδης αλλα και ο Φωτσης! Να σε ρωτησω κατι?Αν ησουν εσυ προπονητης και ο καλυτερος σου παιχτης εκανε 2 λαθη θα τον εβγαζες ΑΜΕΣΩΣ εξω??Εγω οχι. Αυτο εκανε και ο Γιαννακης,μεχρι που ειδε οτι οντως δεν τραβαγε αλλο και τον εβγαλε.
    Οι ψηλοι δεν ειναι πανακια... Απλα σκεψου ποσο θα ειχε βαρυνει η εθνικη αν ειχε μεσα Μπουρουση και Σχορτσανιτη.Υπηρχαν φασεις που παιζαμε με Τσαρτσαρη κ Φωτση (η Βασιλοπουλο) και αυτοι ισα που προλαβαιναν και εβγαιναν στα πλαγια του γηπεδου να καλυψουν το τριποντο.Φαντασου να ζητουσε ο Γιαννακης απο τον Μπουρουση η τον Σχορτσανιτη να το κανουν αυτο!
    Οντως,συμφωνω οτι αυτη η Εθνικη ειναι για πολλα.Τι να κανουμε ομως!! Εδω οι Αμερικανοι και τα τελευταια χρονια εχουν αποτυχει τοσες φορες (μαλλον δεν θα επαιρναν ντοπα...... ).
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Σε μερικα πραγματα ειναι λιγο φαουλ! Τον Ντελφινο τον μαρκαρε και ο Βασιλοπουλος και ο Διαμαντηδης αλλα και ο Φωτσης! Να σε ρωτησω κατι?Αν ησουν εσυ προπονητης και ο καλυτερος σου παιχτης εκανε 2 λαθη θα τον εβγαζες ΑΜΕΣΩΣ εξω??Εγω οχι. Αυτο εκανε και ο Γιαννακης,μεχρι που ειδε οτι οντως δεν τραβαγε αλλο και τον εβγαλε.
    Οι ψηλοι δεν ειναι πανακια... Απλα σκεψου ποσο θα ειχε βαρυνει η εθνικη αν ειχε μεσα Μπουρουση και Σχορτσανιτη.Υπηρχαν φασεις που παιζαμε με Τσαρτσαρη κ Φωτση (η Βασιλοπουλο) και αυτοι ισα που προλαβαιναν και εβγαιναν στα πλαγια του γηπεδου να καλυψουν το τριποντο.Φαντασου να ζητουσε ο Γιαννακης απο τον Μπουρουση η τον Σχορτσανιτη να το κανουν αυτο!
    Οντως,συμφωνω οτι αυτη η Εθνικη ειναι για πολλα.Τι να κανουμε ομως!! Εδω οι Αμερικανοι και τα τελευταια χρονια εχουν αποτυχει τοσες φορες (μαλλον δεν θα επαιρναν ντοπα...... ).

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ..........ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ

ΟΜΑΔΑ............

Είχαν πολλά λαμπερά άστέρια πού τραβούσε όπου ήθελε τό καθένα...
    νομίζοντας ότι μέ τή λάμψη τους θά έπισκίαζαν τούς πάντες...
    Άφελείς..........
    Άγαθοί.........
    Ύπερόπτες..........
    καί.......
    Άλαζόνες........ΕΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ.....!!!!
    άκόμα καί άπό τήν Έλλαδίτσα πού είναι ένα προάστιο τής
    Νέας Ύόρκης......!!!!!

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων