Στο δρόμο για Περαχώρα-Λουτράκι από Ψάθα.
Αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία μου βόλτα για μέχρι το καλοκαίρι ελπίζω με μοτοσυκλέτα και αυτά περίπου είναι και τα 28.000km που έκανα σε λιγότερο από 1 χρόνο και με την μηχανή να κυκλοφορεί μόνο ΣΚ .
Τώρα την έχω και τη κοιτάζω να βγάζει μαύρους καπνούς από την εξάτμιση από την ακινησία που την έχει φάει
![]()
Δεν έφτασε εκεί πάνω η φωτιά. :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Δάσος Φολόης-Κουμάνη, 1-1,5 μήνα πρίν τις φωτιές(Ν.Ηλείας)
Θα μπει ο κύριος Χρήστος και θα φωνάζει. Ν. Ηλείας.Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Λάμπεια ή Δίβρη (Ν.Αχαιας)![]()
ευτυχώς που δεν έχει BMW και δεν πολύ μπαίνει αλλιώς . . .Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Δεν έφτασε εκεί πάνω η φωτιά. :smilea:
Θα μπει ο κύριος Χρήστος και θα φωνάζει. Ν. Ηλείας.![]()
![]()
![]()
![]()
μα καλα ποιος τις γραφει τις ταμπελες?Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Τρίκορφο(Ν.Φωκίδας)
![]()
Γιατί με αγχώνετε, δεν έχω γράψει λάθοςΑρχικά δημιουργήθηκε από kalant
μα καλα ποιος τις γραφει τις ταμπελες?
![]()
![]()
![]()
δεν ειπα τιποτα για σενα, την ταμπελα σχολιασα στο Τρίκορφο(Ν.Φωκίδας)...Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Γιατί με αγχώνετε, δεν έχω γράψει λάθος![]()
![]()
ταξειδι...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Τα τελευταία 29 χρόνια πηγαίνω διακοπές Μελίσσι![]()
Ε όχι.......τότε σίγουρα κάπου σ΄έχω πετύχει.
Απ΄ότι βλέπω στη φωτό κάναμε και τη βόλτα μας προς Αιγείρα,Ακράτα,Πλάτανο...........σωστός
![]()
Δύσκολο να υπάρχει μέρος στη Ζήρεια και γύρω από αυτη που να μήν έχω πάειΑρχικά δημιουργήθηκε από Mexicanos
Ε όχι.......τότε σίγουρα κάπου σ΄έχω πετύχει.
Απ΄ότι βλέπω στη φωτό κάναμε και τη βόλτα μας προς Αιγείρα,Ακράτα,Πλάτανο...........σωστός
![]()
ή με το μηχανάκι ή το αυτοκίνητο.
Τώρα ψάχνω παρέα για να κάνω την διαδρομή Σαραντάπηχο - Καλάβρυτα που λένε ότι είναι καλή αλλά μόλις φτιάξει ο ώμος + ο καιρός, θα τα πούμε κάποια στιγμή![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από xifias
file xifia, tin pira 4.000euro...tzampa diladi. alla itan apo ena kalo filaraki pou ithele na xerei pou tha paei i mixani kai gia auto mou tin edwse polu ftina...skepsou oti einai se aristi katastasi!!!
υπαρχει αλλη μια φιλε αν ενδιαφερεσαι
Μας πήγε και μέχρι εκεί, και απροβλημάτιστα μάλιστα, τώρα όμως ήρθε ένα GT και δυστυχώς πρέπει να την αποχωριστώ, έχει OHLINS, XENON, βέβαια μπαγκαζιερες και tank bag, συναγερμό, καινούργια λάστιχα έχει επίσης και 90.000 κμ, και είναι μοντέλο 92, πράγμα το οποίο δεν της φαίνεται καθόλου Garage γαρ. Αξίζει τον κόπο να τη δείτε. Και την αποχωρίζομαι για 4000 ?.
![]()