Σελίδα 30 από 66 ΠρώτοΠρώτο ... 20252627282930313233343540 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 977

Θέμα: Πού υπηρετήσατε;;;;;;

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    Απαξάπαντες νεώτατοι! Σειρα 104.
    Παρουσίαση Πρωτομαγιά 1973 (τότε ήταν γιορτή των λουλουδάδων μόνο κι όχι της ΓΣΕΕ).
    Μετά από 40 μέρες μετάθεση στο Κεντρο Εκπαιδεύσεως ΕΣΑ - ξύλο. καψόνι, κλπ αλλά και πολλές Harley με απόλυτη ελευθερία χρήσεως.Εκεί τα είδαμε όλα από παλιούς πχ 21 άτομα πάνω σε μια μηχανή, ακροβατικά κλπ.
    Σεπτέμβριος 1973 μετάθεση λόχος ΕΣΑ Λαμίας
    Φλεβάρης 1974 μετάθεση Πειραιά
    Σεπτέμβριος 1974 μετάθεση Γιάννινα
    Γενάρης 1975 μετάθεση Πειραιά
    Μάης 1975 μετάθεση Λαμία
    Αποστρατεία 30 Οκτωβρίου και με τη φυλακή 23 Νοεμβρίου
    Σύνολο 31 μήνες
    Δεν μου έμεινε καμμιά νοσταλγία για τίποτα. Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω τη μαλακία που δέρνει τους παλιότερους έναντι των νεωτέρων που όταν ήμουν νέος μου φέρονταν λες κι ήμασταν επαγγελματίες καραβανάδες...
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
    Λοχιας στο 521 ταγμα πεζοναυτων στη ΣΥΡΟ(87-88).Το 521 τοτε ηταν το ποιο μαυρο ταγμα αλλα και το ποιο μαχιμο,ολο πυρ και κινηση ημασταν.
    FUCK RAMBO .........

6o Συνταγμα πεζικού Κορινθο
    516 Μ/ΚΤαγμα Διδυμότειχο
    34 Μ/Κ ΤΑΞ Γιαννιτσά
    No me acuerdo lo que paso,Ni me di cuenta ni que me pico,Todo da vueltas como un carrusel,Locura recurre todita mi piel

Πολεμικό ναυτικό 1990 Ιανουάριος 90α σειρά
    ΤΠΚ (τορπιλοπυραυλακατος)Τρουπακης
    Στρατιωτικές Φύλακές Αυλώνα (μέσα από τα κάγκελα)(ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ Ο ΓΑΛΟΝΑΣ)
    και αφού με βγάλανε μετά βρέθηκα στην Κ.Σ.Α.Ν στο Αιγάλεω

αχχχ ωραίες εποχές

Μάγκες δεν ξέρω τί λέτε για την αεροπορία και συγκεκριμένα για την 124 Π.Β.Ε στην Τρίπολη αλλά εγώ έφυγα 94,5 κιλά και γύρισα 90
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Μάγκες δεν ξέρω τί λέτε για την αεροπορία και συγκεκριμένα για την 124 Π.Β.Ε στην Τρίπολη αλλά εγώ έφυγα 94,5 κιλά και γύρισα 90
    Φύγαμε από την μαμά και κακοπερνάμε ε;

ΥΓ Τα κιλά δεν είναι δείκτης ότι κουράζεστε και κακοπερνάτε.

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans
    Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
    Λοχιας στο 521 ταγμα πεζοναυτων στη ΣΥΡΟ(87-88).Το 521 τοτε ηταν το ποιο μαυρο ταγμα αλλα και το ποιο μαχιμο,ολο πυρ και κινηση ημασταν.
    Εγώ 10 χρόνια μετά το πρόλαβα Κέντρο εκπαίδευσης Πεζικού... Πέρασα ζάχαρη... 200 άτομα σειρά... Έμαθα όμως ότι το κλείσανε τα τελευταία χρόνια. Κάτι δικά σας τα είχε ακόμα στην τραπεζαρία

Thirty(One) Dirty Το avatar του/της motaba
    Κέντρο ΠΒ Θήβα..

Μετά 6 μήνες 110 Α/Κ ΜΜΠ Φέρες - Καβησός - Ευρολίγκα...

Π@υτσα με Ι3 ευτυχία διοικητή και 4 μήνες να πάρω άδεια.. 17 μέρες χειμερινή διαβίωση με 10 πόντους χιόνι, να σκάβουμε ορύγματα για τις θέσεις μας με το όπλο χιαστή..

Πρωϊνό και μεσημερινό πηγαίναμε με βήμα και κάθε Παρασκευή παρέλαση...

Κάθε πρωϊ ότι έλεγε η διαταγή - κανονικά γυμναστική...μετ'εμού αρξαστε κτλ....

Επιστροφή Θήβα...

Ξανά στις Φέρες ούτε με σφαίρες

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Φύγαμε από την μαμά και κακοπερνάμε ε;

ΥΓ Τα κιλά δεν είναι δείκτης ότι κουράζεστε και κακοπερνάτε.

Είναι δείκτης ότι δεν κάναμε και διακοπές όπως λέγανε κάποιοι.Όχι ότι περάσαμε και άσχημα όμως.Πολύ γέλιο,μέχρι δακρύων
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος
    Το συμπέρασμα ότι είναι διακοπές, βγήκε μετά την ολοκλήρωση της θητείας και όχι στην 10μέρη άδεια.

den xerw gia sas tous ypoloipous, pantws gia mena h thiteia eixe dyo diakrites faseis:
    ateleiwto g****si gia 4mhnes mexri na ginw dokimos
    kalh zwh to ypoloipo
    oso ki an kapoies fores xwthika gia yphresies anti gia monimous aksiwmatikous, hmoun kati san dhmosios ypallhlos
    ase pou me ton kairo akoma k ta kapswnia ta skeftomaste me seiroules synadelfous k gelame...
    ntontos
    no motori, no party
    αμήχανος μέχρι νεωτέρας...

japanesechoppersarthens Το avatar του/της castor
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
    Εγώ 10 χρόνια μετά το πρόλαβα Κέντρο εκπαίδευσης Πεζικού... Πέρασα ζάχαρη... 200 άτομα σειρά... Έμαθα όμως ότι το κλείσανε τα τελευταία χρόνια. Κάτι δικά σας τα είχε ακόμα στην τραπεζαρία

Φιλε μου εφαγα τσουτσα αλλα περασα και καταπληκτικα.!Το γυμναστηριο μεσα στα ΚΨΜ υπηρχε ακομα??Το ΤΑΓΜΑ το διωξανε απο εκει γιατι ολο ξυλο επεφτε με τους ντοπιους για τις γκομενες,να βλεπεις ολο το ΤΑΓΜΑ να πηδαει απο τα ντουβαρια οταν επεφτε συρμα,και να γινεται η Ερμουπολη λαμπογιαλο και να τρεχει ο διοικητης να μας μαζεψει..ΑΧΧΧΧΧΧΧ,ΤΡΕΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΜΟΥΝ ΠΑΛΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ
    F/B Team (CHOPPER OWNERS ATHENS ) or (Γιαπωνέζικα Τσόπερς Αθήνα)

Καλησπέρα καραβανάδες!

Μια ερώτηση Από τη στιγμή που κόψω την αναβολή, σε πόσο καιρό θα μου έρθει χαρτί για να παρουσιαστώ?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Καλησπέρα καραβανάδες!

Μια ερώτηση Από τη στιγμή που κόψω την αναβολή, σε πόσο καιρό θα μου έρθει χαρτί για να παρουσιαστώ?

1 με 2 σειρές μετά....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    1 με 2 σειρές μετά....
    όμορφα...και κάθε σειρά (για πεζικό) με τι διαφορά ημερών παρουσιάζεται από την προηγούμενη?

Παρόμοια θέματα

1. ΚΟΝΤΕΣ εξατμήσεις: που αποδίδουν καλύτερα?
    από SeNNinhA στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2010, 11:51
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:00
  3. Πολλα μπραβο στα παιδια που
    από YZF-R1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 01:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε