Σελίδα 30 από 79 ΠρώτοΠρώτο ... 20252627282930313233343540 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 1184

Θέμα: Σε είδα...... vol ΙΙΙ

Παλαιό μέλος
    Σε ειδα βλακα!!(μαλλον πολυ κοντα όμως)
    με το αμαξι σου έκανες σμπαριαλια
    το δικο μου πριν 4 μήνες!Δεν ξέρεις όμως
    οτι τελικα δεν με πείραξε και τοσο!
    Με τα λεφτα απο το τρακο πηρα μηχανη τελικα....

Κρίμας παντως, το αμαξακι πήγαινε μια χαρα!!!
    ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!

Υ.Γ Το καλοκαιρι πάντως μια χαρα με βλέπω!!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε ειδα με το μαυρο Ζ 750 S στο φαναρι μετα απο εκεινο της ιερας,επι της πειραιως κατα τις 6 χτες.μαυρο κρανος ξανθο μαλι (νομιζω) και αυτοκολητο στη πισω πλευρα του κρανους ΜΟΤΟ.γρ.
    σου κορναρα και χαιρετησα.μαλλον δεν το καταλαβες.ποιος/α αραγε???
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σου πετούσα τα φώτα με μεγάλη αγωνία γιατί πήγαινες μαλιοκούβαρα (και δεν πρόλαβα να πολυκαταλάβω και τι τούμπανο οδηγούσες) και στην επόμενη στροφή ήταν ένα μεγάλο κλαδί από αλμυρίκι κάθετα μέσα στο δρόμο λίγο πριν την καντίνα στην "εθνική" στο Καλάμι...
    Εύχομαι να πρόλαβες και να το απέφυγες...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αόρατο Μέλος Το avatar του/της dark1n
    Σε είδα φίλε με το κόκκινο R1 στο φανάρι στη Χαλκίδα γυρνώντας από Μαντούδι-Λίμνη και τα είπαμε
    για λίγο..δυστυχώς όπως είχες μάθει ήδη, το παληκάρι με το GSXR το μαύρο χτύπησε θανάσιμα..
    μου είπες τον ήξερες..γμτ..όλοι στο γνωστό καφέ στο ποτάμι γιαυτό μιλούσαν..

Είπαμε ο ένας στον άλλο καλό δρόμο..

Να σαι καλά..

Σε είδα μεγάλε, με το παπί ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ χθες το βράδυ στη Μουδανιών. Πήγαινες προς Θεσσαλονίκη, ελπίζω να μην έγινες στατιστικό στοιχείο...

Σε είδα χθες στην έξοδο από Πρέβεζα ,

ξεκράνωτος με το μπλε cbf να πετάγεσαι κάθετα στο δρόμο ,

την ώρα που περνούσα φυσικά ,

και όταν σε κοίταζα έκανες το κινέζο,

να το ξανακάνουμε άλλη μία αυτό ,

αλλά να μην είμαι με το xt ,

αλλά με το αγροτικό το πεθερού μου!!!! if you know what i mean βλάκα ????:a36:

Σε ειδα στην Βουλιαγμενης στο υψος του Αγιου Ιωαννη στον Νεο κοσμο.Οδηγουσες honda glx και το επαιζες μαγκακι και αλητακος.Ξεκινησες με μεγαλη επιταχυνση πριν αναψει πρασινο και ενω οι πεζοι δεν ειχαν διασχισει το οδοστρωμα.Επρεπε να σε πετυχω στο επομενο φαναρι ηλιθιε..........ε ηλιθιε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo24
    Σε ειδα την Παρασκευη το μεσημερι στην Πειραιως ομορφη ξανθουλα με το μαυρο σου το NINJA.Ωραιο το ροζ κρανακι,αλλα γιατι στι χερι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo24
    Σας ειδα σημερα και σας χαρηκα στην Επιδαυρο.2 cbr,1 xt,1 fazer κι 1 Ζ.Και πολλα kawasaki σ'ολη την διαδρομη.Παντα τετοια....

αντιπαθητικο μελος Το avatar του/της junkier6
    πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο που πηγα βολτουλα και...

...ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dark1n
    .δυστυχώς όπως είχες μάθει ήδη, το παληκάρι με το GSXR το μαύρο χτύπησε θανάσιμα..
    μου είπες τον ήξερες..γμτ..όλοι στο γνωστό καφέ στο ποτάμι γιαυτό μιλούσαν..
    καλό ταξίδι στο Μπάμπη που ένας ασυνείδητος παππούς με αγροτικό μπήκε στο ρεύμα του για να στρίψει σε παράδρομο χωρίς να τον δει στην ευθεία του 1χλμ στο χωριό Προκόπι....
    πάρτε τα διπλώματα και κλείστε τους δολοφόνους μέσα....κλείνουν σπίτια.....

Καλό ταξίδι στον Μπάμπη το ταξιτζή της περιοχής που πήγαινε τα παιδιά του χωριού στο σχολείο....
    και ήταν πιτσιρικάς ρπμ

Σας ειδα το πρωι στο Γυθειο, στην καφετερια που περασατε διπλα μας και σας πειραξαμε. Φοραγατε και οι 2 ποδηλατικα κολαν και γυαλια. Σας πετυχα μετα να ανεβαινετε το λοφο με τα ποδηλατακια σας, με τη γλωσσα εξω. Σας ξαναπετυχα μετα στο δρομο για Σπαρτη, θαυμασα τα γυμνασμενα κωλ...κια σας και επειδη δεν δουλευει η κορνα σας χαιρετησα με το γκαζι μου. Ελπιζω να μη σας τρομαξα.
    Σας ειδα και εσας με τα 2 μαυρα ΒΜW αν δεν κανω λα8ος, στις αμυκλες,πηγαινατε προς το Γυθειο και χαιρετηθηκαμε. Ελπιζω η εκδρομη σας να ηταν οσο καλη ηταν και η δικη μου.
    Σας ειδα και εσας μηχανοβιοι της Λεσχης Μεσσηνιας. Οι μισοι ειχατε κατι κοιλιες πιο μεγαλες απο τα τεποζιτα σας και μου φοραγατε κολλητα μπλουζακια. Περαστικα σας..

Αόρατο Μέλος Το avatar του/της dark1n
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    [B]καλό ταξίδι στο Μπάμπη που ένας ασυνείδητος παππούς με αγροτικό μπήκε στο ρεύμα του για να στρίψει σε παράδρομο χωρίς να τον δει
    ----------------------------------------------------------------------------

Πάντως απ'ότι έλεγαν εκεί γύρω, βγήκε με πολλά το παληκάρι στην ευθεία..150-200χλμ
    είναι πολλά για εκεί..πάρα πολλά..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Σε ειδα σημερα στην εθνικη στην Πατρα στο υψος της ΚΤΜ...
    Με το μαυρο ΧΤ ψιλοφτιαγμενο,το κρανος(shoei ανθρακι) σου και τον μπουφαν(dainese) σου
    ΚΑθησαμε διπλα διπλα και στο πρασινο ξεκινησαμε εσυ με σουζα και εγω στους κοφτες..

Στο επομενο φαναρι μιλησαμε λιγακι και μου ειπε οτι το ΚΤΜ ειναι τουμπανο
    Να εισαι καλα και παντα ορθιος

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    [...]
    "Σας είδαμε σήμερα στην εθνική στην Πάτρα στο ύψος της ΚΤΜ, ενα ΧΤ φτιαγμένο κι ενα ΚΤΜ τουμπανο να ξεκινατε με κοφτες και σουζες. Εχουμε τις πινακιδες σας.

Τροχαία Πατρών"

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα