Σελίδα 30 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 202526272829303132333435 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 553

Θέμα: Χωμάτινε...

http://www.tubechop.com/watch/50512

τ'ανεμολογιο τ'ουρανου ποτε του δεν αλλαζει...
    καλες βολτες εκει πανω
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

Μια τελευταία ευτυχισμένη γήινη αγκαλιά... Αντίο...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	αγκαλια.jpg 
Προβολές:	1685 
Μέγεθος:	99,3 KB 
ID:	188660
    Οι άγγελοι χρειάζονται στη γη.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

καλη δυναμη αργυρω..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Αργυρώ
    Μια τελευταία ευτυχισμένη γήινη αγκαλιά... Αντίο...

Πέρασε κιόλας μια βδομάδα....
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Πέρασε μια βδομάδα.
    Τόσες μέρες δεν έχω γράψει τίποτα, δεν ήξερα & τι να γράψω & αν στη τελική έχει αξία όλο αυτό (να γράψω κάτι, να βάζω photos, να βλέπω photos). Ξέρω ότι αξία σίγουρα έχει που τον σκέφτομαι.
    Αξία έχει ότι γνωριστήκαμε μια μέρα στη Θεσσαλονίκη, πήγαμε μια βόλτα στα Άγραφα & παρότι δε ζω στην Αθήνα, αλλά στη Κρήτη, μιλούσαμε στο τηλέφωνο & ήταν φίλος. Άλλους τους ξέρεις 50 χρόνια, αλλά φίλους δε τους λες.

Ο Μάνος, ήταν ίσως το τελευταίο άτομο που "περίμενα" να του συμβεί. Το θεωρούσα απίθανο. Ότι απλά αυτός δε μπορεί να πάθει κάτι τέτοιο. Ότι είναι άφθαρτος. Ίσως επειδή τέτοιους ανθρώπους, οι οποίοι σπανίζουν, τους βάζουμε ψηλά, τους θεωρούμε ανέγγιχτους. Δε μπορεί ποτέ τέτοια καλοσύνη, χαμόγελο, αγάπη να τελειώσει.

Ήταν μόλις η 2η κηδεία που πήγαινα στη ζωή μου. Ήμουν εκεί, όπως τόσοι άλλοι. Ο πόνος βουβός & η αγάπη ξεχειλίζει. Όλες οι κινήσεις ήταν στοργικές. Δήλωναν ευαισθησία & όλοι μας είχαμε πάρει - καταλάβει κάτι από την επίγεια ζωή του φίλου μας Μάνου. Ότι πήραμε λοιπόν, (αυτά τα μαθήματα), να τα κάνουμε πράξη φίλοι μου. Έτσι τον τιμάμαι πραγματικά, τον κάνουμε περισσότερο ευτυχισμένο.

Μάνο, άνθρωποι έρχονται και φεύγουν στις ζωές μας. Οι περισσότεροι χωρίς να ακουμπήσουν, δεν θυμόμαστε καν τα ονόματα τους, δε μας προξενούν κανένα συναίσθημα, κανένα ενδιαφέρον.
    Εσύ δε πέρασες, είσαι εδώ. Όλοι σε νιώθουν κοντά τους, ακόμα & αν είχατε ανταλλάξει 2 κουβέντες. Είσαι φίλος μου & είναι μεγάλη μου τιμή.
    Μια μέρα που θα είμαι εκεί στο βουνό με το ΚΤΜ, κολλημένος & εξουθενωμένος, σκάσε μου ένα χαμόγελο. Θα κοιτάω ψηλά να το δω.

Μάνο, δεν ξέρω αν είσαι κάπου τώρα.. μακάρι να είσαι -όπως και τόσοι άλλοι- σε έναν παράλληλο κόσμο που επιτρέπει επισκέψεις και πάρε-δώσε, γιατί η ιδέα του τίποτα δεν αντέχεται.
    Αν είσαι, θα περιμένω, όσο τριγυρνάω εδώ στα επίγεια, να έρθεις μια βόλτα από τον ύπνο μου να μου πεις ένα "γεια". Αν δεν είσαι, ελπίζω απλά το θολό και ανεξάρτητο εκείνο κομμάτι του μυαλού μου, να σε φέρει αυτό στα όνειρά μου.
    Γιατί κάπως πρέπει να σε ξαναδούμε ρε Μανωλάκη... και οι φωτογραφίες δεν φτάνουν.
    safety doesn't happen by accident

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Γιατί κάπως πρέπει να σε ξαναδούμε ρε Μανωλάκη...
    Αν ξέρεις τον τρόπο, δεν είναι δύσκολο...

Η "απουδράριστη μύτη" (το Βουνίσιο όνομα του Μάνου) θα βρίσκεται πάντα είτε στα χιονισμένα διάσελα είτε στις ρεματιές με ομίχλη...

Το θέμα είναι το σωστό timing (αλλά όπως είπα, δεν είναι δύσκολο)...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Α ρε Μανο γαμωτι μου, σε σκεφτομαι ρε φιλε, και μου ερχονται ολα μαζι. Πολυ απωλεια ρε φιλε. Τι να πω.

Για μενα λεω παλι, δυστυχως ετσι ειναι, ειμαστε εγωιστες ρε φιλε και δεν μπορουμε να το χωνεψουμε. Και ξερεις τι ειναι το χειροτερο? Οτι μετα απο λιγο οχι οτι θα ξεχασουμε αλλα ξεπερνοντας το σοκ θα ξαναγυρισουμε παλι στα ιδια. Λίγο ρουτινα, λιγο καθημερινοτητα, αποζητουμε τελικα την ασφαλεια. Η ρουτινα μας κανει ασφαλεις πως να το κανουμε.

Το ειπα και στον τρουπι: ειμαστε εγωιστικα τομαρια και πολλα λεμε σε κατασταση σοκ αλλα πρεπει να το ξεπερασουμε... και τι κανουμε? Γυρναμε παλι στα ιδια γιατι εκει νιωθουμε την γαμημένη την ασφαλεια. Δυστυχως ετσι ειναι, πρεπει να γυρισουμε στη ζωούλα μας... Α ρε Μανο, ειλικρινα σου λεω οτι δεν περιμενα να σε σκεφτομαι τοσο πολυ... Τι να σου πω ρε... μου γαμας την κοσμοθεωρια... Ελεγα οτι οποιος ειναι ετσι απεναντι στη ζωη -σαν εσενα δηλαδη- τοσο θετικος, τι να πω?Δεν θα του συμβει τιποτα... που λεει ο λογος. Αλλα πως κληρωνει το γαμημενο ρε πουστη? Δεν ξερω. Α ρε Μανο, εισαι μεσα μεσα μου κι εσυ μια πληγη. Το θεμα ειναι να καταφερω να την κανω να μην ματωνει. Θα σε θυμαμαι ρε φιλε.

http://www.youtube.com/watch?v=h0Gm7YHGbAg

Μάνο! Σήμερα ήπια για σένα ρε φίλε... μας λείπεις μπαγάσα!
    Αλλά ξέρω ότι σ'αρέσει να βλέπεις μαζί τα φιλαράκια σου.. Τώρα που θα βρεις καινούρια φιλαράκια εκεί πάνω, μη μας ξεχάσεις! Ρίχνε ένα βλέφαρο, να μας προσέχεις βρε αδερφε,
    γιατί είμαστε και λίγο άτσαλοι σε όλα μας...

Αχ ρε Μανο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Μη κλαις κυρά μου για τον γιο σου,
    το δάκρυ σου μην το πατάς,
    από ψηλά σε βλέπει, Ορθώσου,
    και την ψυχούλα του πονάς.

Κανείς δεν πρέπει να λυπάται,
    αυτόν που πάει στο Θεό.
    Δεν πέθανε. Ίσως κοιμάται.
    Αυτό να γράψεις στο σταυρό.

Κυρά, άδικα μαραζώνεις,
    ο γιος σου βρίσκετε παντού.
    Τις ώρες που εσύ βουρκώνεις,
    αυτός είν΄άστρο τ΄ουρανού.

Στην Αργυρώ...

Καλή αντάμωση Μάνο.

Οι άγγελοι χρειάζονται στη γη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Μη κλαις κυρά μου για τον γιο σου,
    το δάκρυ σου μην το πατάς,
    από ψηλά σε βλέπει, Ορθώσου,
    και την ψυχούλα του πονάς.

Κανείς δεν πρέπει να λυπάται,
    αυτόν που πάει στο Θεό.
    Δεν πέθανε. Ίσως κοιμάται.
    Αυτό να γράψεις στο σταυρό.

Κυρά, άδικα μαραζώνεις,
    ο γιος σου βρίσκετε παντού.
    Τις ώρες που εσύ βουρκώνεις,
    αυτός είν΄άστρο τ΄ουρανού.

Στην Αργυρώ...

Καλή αντάμωση Μάνο.

....... +1000 ωραίο ποίημα (το μόνο βάλσαμο--αν υπάρχει βάλσαμο--) στην καρδιά αυτών που μένουν πίσω χαροκαμένοι .... μπράβο σου !

Παλαιότατο μέλος Το avatar του/της DoctorAbo
    Πέρασαν μερικές μέρες και δε φεύγεις από τη σκέψη μου ρε φίλε. Προσπαθώ να μη σκέπτομαι τα γεγονότα και να τα αποδεχθώ αλλά δε γίνεται. Τούτο δω το νήμα είναι δικό σου και γυρνάω συνέχεια να δω τι λέει !

Μες το δάσος περπατώ, ΄ταν ο λύκος δεν είναι δω !!!

Παρόμοια θέματα

1. Χωμάτινε, περαστικά...
    από Cpt. Haddock στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 80
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2008, 12:42
  2. Χωμάτινε...
    από Stergios69 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2007, 14:46
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2007, 09:57
  4. Περαστικα Χωματινε