[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
για πειτε τωρα για τα γαμηστερα ιαπωνικα σας...
Η μελωδία της ευτυχίας φίλε
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Ti κανουν τα μαστορόπουλα κάτω απ΄το Rocket?Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
![]()
Προσεύχονται?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ti κανουν τα μαστορόπουλα κάτω απ΄το Rocket?Προσεύχονται?
![]()
Θα απαντήσω με μία στροφή από ένα παραδοσιακό δημοτικό Ιαπωνίας...
Μικροί μεγάλοι πιάσανε
όλοι τα κατσαβίδια,
και για να σε γιατρέψουνε
τους έπρηξες τ΄@@![]()
![]()
Αν θέλεις ολόκληρο το τραγούδι, μπορείς να το βρεις εδώ.
http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=6
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Σταμάτησε να ποστάρει ο σΒόλος και δεν υπάρχει ενδιαφέρον πλέον.
Εδώ είμαι βρε και σας διαβάζω αλλά δεν έχει πια νόημα να λέω τα ίδια και τα ίδια μιας και θα
''γυρίσετε'' κατά το δοκούν την κουβέντα όπως εσάς σας συμφέρει!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
:rotflmao: :rotflmao:
το ανεκδοτο? με τους ducaτακηδες φανταζομαι το ξερεις ε...
οταν ψωνισαν για το 916 showa απο τους γιαπωνεζους ειπαν χαρακτηριστικα..."μονο 5% σκαρτα θα δεχθουμε στο συνολο της παραγγελιας"...
σκανε τα τζαπιονια με το κοντεινερ της παραγγελιας κι ενα μικρο κουτι στην ακρη...
"τιν αυτο λενε οι ιταλοι?
"το 5% σκαρτα μπροστινα που ζητησατε..."...
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao:
αυτο το μυθο το λενε σε καθε σχολη μαρκετινγκ για διαφορα ..απο πισι μεχρι ντοματες..
αλλα οκ ωραιο ακουγεται να ταν κ αληθινο στο σαρακακη θα χε μια κουτα με τους99% ανορθωτες χαλασμενους ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ..![]()
![]()
Αυτη η ιστοριούλα αναφερεται στους Ιαπωνες και γενικότερα στο QC που εφαρμόστηκε εκει... (ασχετως αν και σε αυτη την περίπτωση αλλος το ευφήβρε TQM κλπ)Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
![]()
αυτο το μυθο το λενε σε καθε σχολη μαρκετινγκ για διαφορα ..απο πισι μεχρι ντοματες..
αλλα οκ ωραιο ακουγεται να ταν κ αληθινο στο σαρακακη θα χε μια κουτα με τους99% ανορθωτες χαλασμενους ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Αυτη η ιστοριούλα αναφερεται στους Ιαπωνες και γενικότερα στο QC που εφαρμόστηκε εκει... (ασχετως αν και σε αυτη την περίπτωση αλλος το ευφήβρε TQM κλπ)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω δυο καταλαβα ....... Οτι οι Ευρωπαιοι δημιουργητε ενα φαβλο κυκλο ...... για να βγει στο τελος το συμπερασμα , παρε οποια σου ΑΡΕΣΕΙ να βλεπεις στην ΑΥΛΗ σου ......... και το θεμα ειναι οτι τελικα η λεξη κλειδι ειναι η ΑΥΛΗ ..........
κ δευτερον οι ιαπωνεζικες ζαντες ειναι οι καλητερες γιαυτο τα ευρωπαικα σας τρεμουν στα πολλα κλμ.......
love will save the planet,hate is a good start.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
........
κ δευτερον οι ιαπωνεζικες ζαντες ειναι οι καλητερες γιαυτο τα ευρωπαικα σας τρεμουν στα πολλα κλμ....... [/B]
Και γι΄αυτό φυσικά ''ρίχνεις'' στα 640 και στα 690.
Αν τώρα βάλεις κι εσύ τίποτα marchesini... τότε τρέμετε Super Duke.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
κ δευτερον οι ιαπωνεζικες ζαντες ειναι οι καλητερες γιαυτο τα ευρωπαικα σας τρεμουν στα πολλα κλμ.......
![]()
![]()
![]()
ποιο ευρωπαικο τρεμει στα πολλα χιλιομετρα?
Εγω παντως εμαθα οτι τα BMW ........ εχουν ενα θεμα με τις ζαντες τους .......{γιαυτα ελεγα}
Το 690 ειναι αλλη φαση ......... τωρα για κανα 640 που εφαγα ........ ειπα οτι πολυ πιθανο καποιο προβλημα να υπηρχε ........... δεν μπορω να ξερω ομως.
Εγω απο τους ιαπωνες , στην συγκεκριμενη περιοδο της ζωης μου.......... ζητησα super duper αξιοπιστια ΚΑΙ μου την εδωσαν κ ολα καλα............
Μετα ηθελα γκαζακι ........ εβαλα +15 αλογακια ...... μια χαρα ........
Τωρα θα βαλω κ μια αναρτηση απο AFRICA k mia 5αρα ζαντουλα ......... να δουμε.........
Ομορφα και ξηγημενα , οπως μου αρεσει ......... Μονο Η Honda μου ταχει κανει αυτα , αποτι μηχανη κ να πηρα .........
δε βρισκω παραλογο να περνας 640...50+ ροδα εχεις, και τα 640 δε βαζουν και φωτια στην ασφαλτο σε στοκ μορφη...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Το 690 ειναι αλλη φαση ......... τωρα για κανα 640 που εφαγα ........ ειπα οτι πολυ πιθανο καποιο προβλημα να υπηρχε ........... δεν μπορω να ξερω ομως.
με 5αρα ζαντα θα το ψοφισεις, αλλα γουστα ειναι αυτα...αμα θες ντε και καλα λαστιχο απο φορτηγο πισω...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Τωρα θα βαλω κ μια αναρτηση απο AFRICA k mia 5αρα ζαντουλα ......... να δουμε.........
Ομορφα και ξηγημενα , οπως μου αρεσει ......... Μονο Η Honda μου ταχει κανει αυτα , αποτι μηχανη κ να πηρα .........
αλλα αφου θα αλλαξεις που θα αλλαξεις αναρτηση...
απο αφρικα θα βαλεις?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξερω κ εγω ......... εγω κατι απο CRF ........ ονειρευομαι .......... αλλα την μετρησαμε κ ειδαμε οτι κανει .......... βασικα αναρτηση αζωτου θα ναι .........
Τωρα η 5αρα , βασικα το ιδιο λαστιχο θα χω 150αρι....... απλα θα απλωσει κιαλο κ θα εχει μεγαλητερη επιφανεια στις στροφες .............
Παντως μαμα φοραει 4αρα ζαντα , η οποια πρεπει να ειναι πολυ μικρη με την λογικη που με δερνει ..........
Να παρει.......Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Εγω παντως εμαθα οτι τα BMW ........ εχουν ενα θεμα με τις ζαντες τους .......{γιαυτα ελεγα}
![]()
Του αδερφου το Χmoto ειναι σταθεροτατο στα 150+.....μαλλον θα ειναι ελαττωματικο!!!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: