Σελίδα 31 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 2126272829303132333435364181131 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 2315

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nik69
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    σόρι ρε μαν, ντάξει, ψώνισες.

Δεν κοίταξες κανένα φορουμάκι πιο πριν; Να διαβάσεις κριτικές από οργισμένους κατόχους για τα προβληματάκια σοφτγουερικής φύσεως που έχουν κάνει ανθρώπους "τρελλούς"...

περαστικά, χωρίς πλάκα.
    Θα προσπαθήσω να το ξεπεράσω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nik69 Προβολή μηνύματος
    Θα προσπαθήσω να το ξεπεράσω
    χαχα σίγουρα κάποια αναβάθμιση θα βγάλει η LG να τα διορθώσει, αλλά ξέρω δύο κατόχους που τα γύρισαν πίσω βρίζοντας. μία αυτό, μία η πατάτα της Sam με το Note7, μάλλον ο ανταγωνισμός τους έχει ζαλίσει πλέον και τα βγάζουν απλώς γρήγορα...

Από το λίγο που το έπιασα πάντως, είναι πολύ ωραίο στο χέρι και σαν λειτουργία. Η μπαταρία είναι ΟΚ; Μετά το G2 που είχα πάρει, τα G3&G4 είχαν πάρει την κάτω βόλτα σε διάρκεια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nik69
    Σε σχέση με το s3 η μπαταρία είναι καλύτερη. Έχει κάτι παραξενιές μετα απο 3.5 χρόνια με samsung αλλά το συνήθισα ήδη και πάει και σφαίρα . Οπου να'ναι βγαίνει λογικά αναβάθμιση για το a droid.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    σόρι ρε μαν, ντάξει, ψώνισες.

Δεν κοίταξες κανένα φορουμάκι πιο πριν; Να διαβάσεις κριτικές από οργισμένους κατόχους για τα προβληματάκια σοφτγουερικής φύσεως που έχουν κάνει ανθρώπους "τρελλούς"...

περαστικά, χωρίς πλάκα.
    Είδα κι εγώ που διάβασα και πήρα Lumia...

Μαστορια ερωτηση.
    Σε Fedora 8 υπαρχει ενα app που τρεχει (μονο σε Fedora8) στο οποιο δεχετε ενα remote desktop connection με VNC. Ολα καλα μεχρι εδω. παιζει.
    Πως μπορω να παρω ΚΑΙ ηχο απο το απεναντι μηχανακι που τρεχει το fedora8 με το app?
    δηλαδη να κανει ενα "μπιπ" το app και να το παρω το μπιπ στο pc μου?
    Η λυση θα πρεπει να ειναι δοκιμασμενη καθως δεν εχει ιντερνετ το fedora παρα μονο lan και γινετε επι τοπου. (το αλλο πισι ας πουμε εναι σε αλλο οροφο ιδιο lan)

To pulseaudio είναι ο φίλος σου μάλλον. Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω αρθάκια μήπως σε βοηθήσουν να κάνεις αυτό που θές.

https://www.linux.com/learn/weekend-...your-computers

https://razor.occams.info/blog/2009/...oss-a-network/

Δοκιμασμένο δυστυχώς δεν έχω κάτι απο τα παραπάνω. Σε κάτι αντίστοιχο παλιότερα που ήθελα ένα πρόγραμμα να στέλνει ένα ηχητικό σε απομακρυσμένο υπολογιστή απλά το έκανα με command over ssh. πχ έτρεχα κάτι του στυλ
    ssh user@remote_machine 'mpg123 /path/to/notification.mp3'
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mariner Προβολή μηνύματος
    To pulseaudio είναι ο φίλος σου μάλλον. Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω αρθάκια μήπως σε βοηθήσουν να κάνεις αυτό που θές.

https://www.linux.com/learn/weekend-...your-computers

https://razor.occams.info/blog/2009/...oss-a-network/

Δοκιμασμένο δυστυχώς δεν έχω κάτι απο τα παραπάνω. Σε κάτι αντίστοιχο παλιότερα που ήθελα ένα πρόγραμμα να στέλνει ένα ηχητικό σε απομακρυσμένο υπολογιστή απλά το έκανα με command over ssh. πχ έτρεχα κάτι του στυλ
    ssh user@remote_machine 'mpg123 /path/to/notification.mp3'
    Αυτο που λες μαν το εχω κανει και παιζει. Εγω θελω το app να μου επιστρεψει το audio και οχι να το παιξω εγω.
    Το PulseAudio απο οτι ειδα μπορει να το κανει αλλα θελει και ssh ανοιχτο μαζι με το remote.
    Θα το δω και θα σας πω.

βρηκαμε 2 λυσεις και η μια ήρθε πίνοντας μπύρες...
    1. X2GO πολυ καλο...επαιξε σφαιρα...
    ...::: και αφου τελειώσαμε γρήγορα πιάσαμε μπυράκια και λεμε δεν του κάνουμε ενα VM? :::...
    2. (με τις μπυρες) VM το Fedora8 αλλο pc (εκει που θελαμε το μπιιιιιιπ)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από borbos Προβολή μηνύματος
    Μαστορια ερωτηση.
    Σε Fedora 8 υπαρχει ενα app που τρεχει (μονο σε Fedora8) στο οποιο δεχετε ενα remote desktop connection με VNC. Ολα καλα μεχρι εδω. παιζει.
    Πως μπορω να παρω ΚΑΙ ηχο απο το απεναντι μηχανακι που τρεχει το fedora8 με το app?
    δηλαδη να κανει ενα "μπιπ" το app και να το παρω το μπιπ στο pc μου?
    Η λυση θα πρεπει να ειναι δοκιμασμενη καθως δεν εχει ιντερνετ το fedora παρα μονο lan και γινετε επι τοπου. (το αλλο πισι ας πουμε εναι σε αλλο οροφο ιδιο lan)
    Εγώ με αυτό είχα κάνει κάτι αντίστοιχο με ένα απλό script python.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    καλησπερα.Σε αυτη την μητρικη
    https://www.asus.com/Motherboards/Z170-P/overview/ με αυτον τον επεξεργαστηIntel® Pentium® Processor G4520 (3M Cache, 3.60 GHz) Specifications
    ταιριαζουν αυτες οι μνημες;http://www.e-shop.gr/ram-hyperx-hx42...y-p-PER.557303

Ρωταω γιατι: ο επεξεργαστης λεει 1.35V και μεχρι 2133.

Ομως οποιες 2133 αρες βρισκω ειναι 1.2V

θΑ ΤΑΙΡΙΑΞΟΥΝ;

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Η συγκεκριμένη μητρική ανάλογα το bios που φοράει έχει και συγκεκριμένη λίστα συμβατότητας. Συνήθως η νέα λίστα προσθέτει νέες μνήμες μοντέλα υψηλότερα χρονισμένα που δεν είχαν υλοποιηθεί από τους κατασκευαστές μνημών όταν πρωτοβγήκε η μητρική.

στη σελίδα με τις εκδόσεις bios αναφέρει 1 αναβάθμιση σε συμβατότητα μνημών με το bios 0407. αν η μητρική σου έρθει με αυτό ή νεώτερο δεν έχεις θέμα 100%.

99% όμως ούτε με τα πρώτα bios-es γιατί οι 2133 είναι πάντα συμβατές λόγω της πιο αργής ταχύτητας που έχουν και οι ddr4 μητρικές από 2133 ξεκίνησαν.

Για μένα η διαφορά τιμής με μνήμη 2400Mhz δεν υφίσταται και να προτιμήσεις τις 2400. Ζευγαρώνουν και σωστότερα με το bus του επεξεργαστή (συγχρονίζονται) και άρα θα κερδίσεις σε λειτουργία και αίσθηση οπότε πας εδώ και τέλος

http://www.e-shop.gr/ram-hyperx-hx42...k-p-PER.557833

Η μητρική δέχεται από 1.2 έως 1.5V DDR4

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/...port160829.pdf

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    γεια σου φιλε George (με ειχες βοηθησει και πιο παλια)
    Απο τη μερια της μητρικης ας πουμε οτι δεν εχουμε θεμα.
    Ομως αν παρω αυτες που εβαλες,ο επεξ θα δουλεψει με ραμ στα 2400;
    Οπως βλεπω παει : DDR4-1866/2133, DDR3L-1333/1600 @ 1.35V(εμενα με ενδιαφερει αυτο που γραφει στα ddr4)δλδ μας λεει ΔΕΝ δουλευει με 2400αρες.
    Τι γινετε ρε γαμωτο;
    γιατι την μητρικη και τον επεξ τα εχω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Από UPS για servers, NAS, SAN, switches κλπ ποιός κατέει ? Είμαι ανάμεσα σε APC και Schneider αλλά μου φαίνεται το ίδιο και το αυτό.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    γεια σου φιλε George (με ειχες βοηθησει και πιο παλια)
    Απο τη μερια της μητρικης ας πουμε οτι δεν εχουμε θεμα.
    Ομως αν παρω αυτες που εβαλες,ο επεξ θα δουλεψει με ραμ στα 2400;
    Οπως βλεπω παει : DDR4-1866/2133, DDR3L-1333/1600 @ 1.35V(εμενα με ενδιαφερει αυτο που γραφει στα ddr4)δλδ μας λεει ΔΕΝ δουλευει με 2400αρες.
    Τι γινετε ρε γαμωτο;
    γιατι την μητρικη και τον επεξ τα εχω.
    Δε λέει ότι ΔΕ δουλεύει με 2400. Λέει ότι υποστηρίζει μέγιστη 2133 o/c. Θα δουλέψουν και οι γρηγορότερες μνήμες, σε χαμηλότερη συχνότητα. Οπότε ίσως δεν αξίζει να τις αγοράσεις, εκτός αν σκοπεύεις να τις κρατήσεις σε μελλοντική αναβάθμιση.
    Life begins at 45°.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Από UPS για servers, NAS, SAN, switches κλπ ποιός κατέει ? Είμαι ανάμεσα σε APC και Schneider αλλά μου φαίνεται το ίδιο και το αυτό.
    APC και τελείωσες με UPS. Τα πληρώνεις παραπάνω από τα υπόλοιπα αλλά δε ξανασχολείσαι μαζί τους πριν τη 10ετία για να αλλάξεις μπαταρίες.

Παρόμοια θέματα

1. μια βοηθεια απο τους εμπειρους
    από neos mixanovios στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2009, 16:07
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 22:14
  3. Μια βοήθεια για Kawasaki
    από tidime στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 14:15
  4. Μια Ερωτηση Απο Εναν Απληροφορητο