Σελίδα 31 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 212627282930313233 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 488

Θέμα: Μετά το vstrom τι; Πες και εσύ την άποψή σου..

Παλαιό μέλος
    Συντοπίτη καταρχάς συγχαρητήρια για τα ταξίδια σου και τον "τσαμπουκά" σου με το στρώμα εκεί κάτω στ αλγέρι, έυχομαι πολλά περισσότερα km και ταξίδια με το επόμενο. Ελπίζω κάπου εκεί να βρεθώ του χρόνου με το μωρό που κοντεύω χρόνο να το ψάχνω και έχω καταλήξει σιγά σιγά με αργά βήματα στο 990 adv..

Τα ΚΤΜ τα βρίζω συχνά πυκνά, αλλά για τέτοια ταξίδια και όχι μόνο, το 990 είναι η απόλυτη κορυφή, θέση οδήγησης, φόρτωμα και δικάβαλο, στρίψιμο, παιχνίδι στην οδήγηση ακόμα και στην πόλη, χώμα, γκάζι, αξιοπιστία μοτέρ, αναρτήσεις, "good for the eyes" (άντε να ψάχνεις καμια τρόμπα στη χειρότερη αν το προσέχεις). Έχω οδηγήσει τα πάντα στην κατηγορία on/off πλυν του multistrada (που δεν είναι off καν, αλλά λέμε) που είπαν κάποια παιδιά. Απο GS το 800ρι θα σε συμβούλευα να μη το πάρεις, θα σε κουράσει και η σέλα και το τιμόνι στο on (ανάλογα το ύψος για το 2ο, εγώ είμαι 180+), ψιλοτραίνο στις στροφές, καλή ροπή για τα cc του, χαζό ABS και φτηνή κατ εμέ κατασκευή για bmw. Δεν είναι και λίγα τα 11.000Ε γυμνό. Οδήγησέ το για πάνω απο μισάωρο αν το σκέφτεσαι σε άσφαλτο..

Το 1200adv είναι βαρύ αλλά και πανάκριβο, αν όμως μπορείς να τα δώσεις τα 20 χιλιάρικα είναι κ αυτό μια λύση εφ όσον σ αρέσει. Δε κάνει όμως για καμία άλλη εργασία καθώς είναι άρμα, θα δώσεις 20.000 για μερικά weekends και ένα ταξίδι το χρόνο?Off απ την άλλη δε το λες και έυκολα όπως και το παρακάτω..άσε που αν κάνεις καμια μλκία "φορτωμένος" δε διορθώνει με τίποτα..επίσης πολλά ηλεκτρονικά, κι αυτά εμένα με φοβίζουν γιατί είναι τύχη...

Στο 1200GS η θέση του συνοδηγού είναι πιο ψηλά (αρκετά πιο ψηλά) και του δίνει την αίσθηση οτι σε φρένα θα πετάξει, άσε το ξύλο που θα φάει απο αέρα σε ταξίδι. Τα ηλεκτρονικά τους δε, abs πχ και μόνο που τ ακούς να ζορίζονται σε κάθε πάτημα και να βγάζουν περίεργους θορύβους τρομάζεις..γι αυτό και μόνο θα έμενα μακρυά απο bmw, πολλά ηλεκτρονικά και αν σ αφήσουν σ άφησαν ενώ το ΚΤΜ ΘΑ σ αφήσει και ξέρεις και γιατί σε άφησε και πως το διορθώνεις, άσε που πάλι με τον μανούλα μου/λεβεντάκο μου θα χεις να κάνεις αν το πάρεις απο Πάτρα :bigcry. Στα παραπάνω όμως boxer γιατί άπειρα km χωρίς κιχ..NA ΓΙΑΤΙ BOXER :rotflmao: .Έχει γεμίσει και ο τόπος στις καφετέριες, ίσως να μου φταίει κι αυτό..

Η αμέσως επόμενη απο το 990, οικονομική, παρεξηγημένη αλλά κατεμέ κορυφαία για τα λεφτά της είναι το Caponord. Ξηγημένο μοτέρ ροπάτο, πολύ καλό στρίβιν, ον/οφφ όντως, μερικούς ανορθωτές μαζί και πας παντού..αν του χώσεις κ τπτ λεφτά σε SΒΚ/πρόγραμμα ξεφέυγει τελείως σε ροπή και βγαίνουν οι χαζοί κόφτες του..οδήγησα και το abs μαμά και το προηγούμενο full extra και έμεινα κατενθουσιασμένος για το τι δίνει και σε τι λεφτά..ενώ σε μεταχειρισμένο το βρίσκεις πουλώντας απλά ότι έχεις, full φορτωμένο. Ο έρωτας όμως για εμένα είναι έρωτας...οπότε το νού σου τι θα ερωτευτείς.

Εύχομαι με το καλό η επιλογή και να πιούμε ένα καφέ να μου δώσεις υλικό όποτε βρεθείς Πάτρα ξανά.

Υ.Γ Γιαπονεζόφιλος και που κατέληξα, ερωτευμένος με μια Αυστριακιά και ενθουσιασμένος απο μια Ιταλίδα, για τις Γερμανίδες πάντα ήξερα οτι είναι πολύπλοκες γυναίκες και στοιχίζουν ακριβά χωρίς λόγο. ΚαθεΤρίτηΜαστοράδες σιχαμένοι όλο πάνω στις οδικές βοήθειες είστε..καγκούρια!:
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    πάντως όλο το κοροιδεύουμε, αλλά εγώ συνέχεια στα βουνά πολλά v-sτrom βλέπω με τίγκα προβλεπέ αναβάτες που χαιρετουν κτλ.

και στα ταξιδιωτικά-εντός κ εκτός συνόρων-συνέχεια v-strom βλέπω,άρα ας ξεκολλάμε λιγάκι,έ?
    πάντως βεστρωμ εγω δεν θα παιρνα με την καμία...
    Aπό ΄σένα δεν το περίμενα φίλαι . Τσίμπα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Aπό ΄σένα δεν το περίμενα φίλαι . Τσίμπα

ναι αλλά εγώ β-στρομ δεν θα παιρνα με την καμία...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    ναι αλλά εγώ β-στρομ δεν θα παιρνα με την καμία...
    To ΄παμε αυτό .

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Συντοπίτη
    ...
    ...
    καγκούρια!:
    Καταρχήν ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Στα περισσότερα θα συμφωνήσουμε.

Τι να πω. Δεν έχω κάτι να πω. Όταν έρθει η στιγμή θα ξέρω τι έχω να πω.

Κάποια στιγμή θα κανονίσουμε έναν ανοιχτό καφέ στας Πάτρας να γνωριστούμε καλύτερα όλοι.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Κανά νέο έχουμε?

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Κανά νέο έχουμε?
    Eιπα να το πω κι εγω...
    Μετα το VStrom...ενα καινουργιο Vstrom:rotflmao:
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Κανά νέο έχουμε?
    Τίποτα συγκεκριμένο.
    Πολλά σενάρια και πολλά ενδεχόμενα.
    Θέμα ημερών να παρθούν αποφάσεις.

Όταν έχω νέα, θα αναρτήσω...

έλικα θα είναι, το μεγάλο. ας αρχίσουν οι τομάτες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    με γειααα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1206_npadvsinglephoto.jpg 
Προβολές:	215 
Μέγεθος:	45,1 KB 
ID:	221346
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas

έλικα θα είναι, το μεγάλο. ας αρχίσουν οι τομάτες...
    Σου αξίζει, σου ταιριάζει, καλά να πάθεις.

Δλδ αλλα ζαρζαβατικά δεν γίνονται δεκτά? Τις τομάτες της πήρε όλες ο καπετάνιος.

Σου εύχομαι να το ευχαριστηθείς όπως και το προηγούμενο.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    αν και έχεις πάρει τις αποφάσεις σου (και καλό είναι αυτό) να πω τι μου βγαίνει...
    έχω διαβάσει τα ταξιδιωτικά σου και έχω την εντύπωση πως η μηχανή που σου ταιριάζει είναι το...

r-80 gs paris-dakar. τίποτε άλλο
    καλούς δρόμους

VESPA!!!
    Ο γύρος του κόσμου με Vespa

Vespa!!!
    Ο γύρος του κόσμου με Vespa

Παρόμοια θέματα

1. Σπασμένο λεβιέ?Φτιάξ'το μόνος και σώσε την τσέπη σου!!
    από Aggelos_SV στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2007, 16:52
  2. Μετά το πέσιμο τι;...
    από stvr1 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2007, 23:06
  3. μετα το ατυχημα ...ΙΚΑ κυριες και κυριοι!!!!
    από EVI στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2006, 07:57
  4. Μετά το ΧΤ... Τι;
    από nkaratz στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2005, 10:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας