Συντοπίτη καταρχάς συγχαρητήρια για τα ταξίδια σου και τον "τσαμπουκά" σου με το στρώμα εκεί κάτω στ αλγέρι, έυχομαι πολλά περισσότερα km και ταξίδια με το επόμενο. Ελπίζω κάπου εκεί να βρεθώ του χρόνου με το μωρό που κοντεύω χρόνο να το ψάχνω και έχω καταλήξει σιγά σιγά με αργά βήματα στο 990 adv..
Τα ΚΤΜ τα βρίζω συχνά πυκνά, αλλά για τέτοια ταξίδια και όχι μόνο, το 990 είναι η απόλυτη κορυφή, θέση οδήγησης, φόρτωμα και δικάβαλο, στρίψιμο, παιχνίδι στην οδήγηση ακόμα και στην πόλη, χώμα, γκάζι, αξιοπιστία μοτέρ, αναρτήσεις, "good for the eyes" (άντε να ψάχνεις καμια τρόμπα στη χειρότερη αν το προσέχεις). Έχω οδηγήσει τα πάντα στην κατηγορία on/off πλυν του multistrada (που δεν είναι off καν, αλλά λέμε) που είπαν κάποια παιδιά. Απο GS το 800ρι θα σε συμβούλευα να μη το πάρεις, θα σε κουράσει και η σέλα και το τιμόνι στο on (ανάλογα το ύψος για το 2ο, εγώ είμαι 180+), ψιλοτραίνο στις στροφές, καλή ροπή για τα cc του, χαζό ABS και φτηνή κατ εμέ κατασκευή για bmw. Δεν είναι και λίγα τα 11.000Ε γυμνό. Οδήγησέ το για πάνω απο μισάωρο αν το σκέφτεσαι σε άσφαλτο..
Το 1200adv είναι βαρύ αλλά και πανάκριβο, αν όμως μπορείς να τα δώσεις τα 20 χιλιάρικα είναι κ αυτό μια λύση εφ όσον σ αρέσει. Δε κάνει όμως για καμία άλλη εργασία καθώς είναι άρμα, θα δώσεις 20.000 για μερικά weekends και ένα ταξίδι το χρόνο?Off απ την άλλη δε το λες και έυκολα όπως και το παρακάτω..άσε που αν κάνεις καμια μλκία "φορτωμένος" δε διορθώνει με τίποτα..επίσης πολλά ηλεκτρονικά, κι αυτά εμένα με φοβίζουν γιατί είναι τύχη...
Στο 1200GS η θέση του συνοδηγού είναι πιο ψηλά (αρκετά πιο ψηλά) και του δίνει την αίσθηση οτι σε φρένα θα πετάξει, άσε το ξύλο που θα φάει απο αέρα σε ταξίδι. Τα ηλεκτρονικά τους δε, abs πχ και μόνο που τ ακούς να ζορίζονται σε κάθε πάτημα και να βγάζουν περίεργους θορύβους τρομάζεις..γι αυτό και μόνο θα έμενα μακρυά απο bmw, πολλά ηλεκτρονικά και αν σ αφήσουν σ άφησαν ενώ το ΚΤΜ ΘΑ σ αφήσει και ξέρεις και γιατί σε άφησε και πως το διορθώνεις, άσε που πάλι με τον μανούλα μου/λεβεντάκο μου θα χεις να κάνεις αν το πάρεις απο Πάτρα :bigcry. Στα παραπάνω όμως boxer γιατί άπειρα km χωρίς κιχ..NA ΓΙΑΤΙ BOXER :rotflmao: .Έχει γεμίσει και ο τόπος στις καφετέριες, ίσως να μου φταίει κι αυτό..
Η αμέσως επόμενη απο το 990, οικονομική, παρεξηγημένη αλλά κατεμέ κορυφαία για τα λεφτά της είναι το Caponord. Ξηγημένο μοτέρ ροπάτο, πολύ καλό στρίβιν, ον/οφφ όντως, μερικούς ανορθωτές μαζί και πας παντού..αν του χώσεις κ τπτ λεφτά σε SΒΚ/πρόγραμμα ξεφέυγει τελείως σε ροπή και βγαίνουν οι χαζοί κόφτες του..οδήγησα και το abs μαμά και το προηγούμενο full extra και έμεινα κατενθουσιασμένος για το τι δίνει και σε τι λεφτά..ενώ σε μεταχειρισμένο το βρίσκεις πουλώντας απλά ότι έχεις, full φορτωμένο. Ο έρωτας όμως για εμένα είναι έρωτας...οπότε το νού σου τι θα ερωτευτείς.
Εύχομαι με το καλό η επιλογή και να πιούμε ένα καφέ να μου δώσεις υλικό όποτε βρεθείς Πάτρα ξανά.
Υ.Γ Γιαπονεζόφιλος και που κατέληξα, ερωτευμένος με μια Αυστριακιά και ενθουσιασμένος απο μια Ιταλίδα, για τις Γερμανίδες πάντα ήξερα οτι είναι πολύπλοκες γυναίκες και στοιχίζουν ακριβά χωρίς λόγο. ΚαθεΤρίτηΜαστοράδες σιχαμένοι όλο πάνω στις οδικές βοήθειες είστε..καγκούρια!: