αν κατάλαβα καλά , τον αφρο τον χάλασε η ρουφιανογραμμη (και οι χρήστες της) κι όχι τόσο η απαγόρευση καπνίσματος ….
αν κατάλαβα καλά , τον αφρο τον χάλασε η ρουφιανογραμμη (και οι χρήστες της) κι όχι τόσο η απαγόρευση καπνίσματος ….
Κάτι είχε πει για τα ζωνιανόχορτα προεκλογικά..αλλά δε προχώρησε το θέμα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
αν με ρώταγες και τα ναρκωτικά θα έπρεπε να γίνουν νόμιμα (η πώληση σε ενήλικες)
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
όπου συζήτηση για το ορθό είσαι ειδικός εΑρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
pia idia sizitisi ore?
esis iste kolimenoi ke lete ta idia pragmata sinexia
les ke iste to antiprosopeftiko digma tou or8ou..:rotflmao:
pios xestike gia tis apopsis ke tous nomous
i nomoi eksiperetoun tous idious (diladi tous nomous)
lete na kopsoun to poto i potes ke to tsigaro i kapnizontes i na simorfo8oun genika me nomous tou....
ke eftixos pou antistekonte diladi giati an afisoun tous eaftous tous opos meriki 8a kataliksoume oxi provata
rompotakia
vlakes e vlakes![]()
![]()
στα @@ μου να κόψουν το ποτό, δε βρωμάω από τα ουίσκιΑ του διπλανού αλλά από τα τσιγάρα
τον αφρο τον χάλασαν άλλα πράγματα πολύ παλιότεραΑρχικά δημιουργήθηκε από ggs
αν κατάλαβα καλά , τον αφρο τον χάλασε η ρουφιανογραμμη (και οι χρήστες της) κι όχι τόσο η απαγόρευση καπνίσματος ….![]()
de toy to sfiras na to xerei kai aytos??Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
αν κατάλαβα καλά , τον αφρο τον χάλασε η ρουφιανογραμμη (και οι χρήστες της) κι όχι τόσο η απαγόρευση καπνίσματος ….![]()
:rotflmao:
Οπως λεει κι ενας φιλος "οι πενηντα στους δεκα ελληνες ειναι ρουφιανοι":rotflmao:
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
αν φορολογηθεί σωθήκαμεΑρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Κάτι είχε πει για τα ζωνιανόχορτα προεκλογικά..αλλά δε προχώρησε το θέμα..![]()
Ναι ναι να προσέχουμε να μην μας φάει η πολλή ντομπροσύνη...Το φιλότιμο μόνο σαν λέξη το έχουμε και περηφανευόμαστε ότι υπάρχει και μόνο στα ελληνικά.Ρουφιάνοι και παπαριές.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Οπως λεει κι ενας φιλος "οι πενηντα στους δεκα ελληνες ειναι ρουφιανοι":rotflmao:
![]()
:rotflmao::rotflmao:
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
esi den skeftikes oti stin gonia exi kartotilefono?:a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Το οτι ολα τα κινητα ειναι πλεον δηλωμενα δεν το σκεφτηκες;; :a24:
:rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
vromas giati den pleneseΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
όπου συζήτηση για το ορθό είσαι ειδικός ε![]()
![]()
στα @@ μου να κόψουν το ποτό, δε βρωμάω από τα ουίσκιΑ του διπλανού αλλά από τα τσιγάρα
ta tsigara se xalane?..
afrotwin
άσε μας ρε τρικύλινδρεΑρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
vromas giati den plenese
ta tsigara se xalane?..
:rotflmao: :rotflmao:![]()
akrivosΑρχικά δημιουργήθηκε από ggs
i apagorefsi tou kapnismatos den me apasxoli ego exo lefta ke kapnizo opou 8elo an kapniza...![]()
to 8ema ine oti dosane aformi stous elines na ginoune koukoulofori dosades
ke oi perisoteri antapokri8ikane efxarista
ke afto ine diktiko mias katastasis
opou pantou kiriarxi to misos i apex8ia o 8imos ke i ekdikisi entos isagogikon
i an8ropoi ine pleon metalagmenoi se kati aloprosalo
ke oloi afti i katastasi sozete mono me ksevrakoma me doulema ke xioumor
giati an ine paksoume to pexnidi tous den ma kani tipota diaforetiko apo aftous
doulepste tous kante tous plaka pirakste tous me xioumor mpas ke antilif8oun tin vlakia tous
prota afti pou dexonte tous katadotes
ke meta i idioi oi katadotes oi ntropoi tis an8ropotitas...
afrotwin
12 exo re ke na doume pos 8a ta feroume volta me ta simataΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
άσε μας ρε τρικύλινδρε![]()
afrotwin
Συμφωνώ σε αυτό που λες. Αλλά είναι μόνο η μια πλευρά.Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
akrivos
i apagorefsi tou kapnismatos den me apasxoli ego exo lefta ke kapnizo opou 8elo an kapniza...![]()
to 8ema ine oti dosane aformi stous elines na ginoune koukoulofori dosades
ke oi perisoteri antapokri8ikane efxarista
ke afto ine diktiko mias katastasis
opou pantou kiriarxi to misos i apex8ia o 8imos ke i ekdikisi entos isagogikon
i an8ropoi ine pleon metalagmenoi se kati aloprosalo
ke oloi afti i katastasi sozete mono me ksevrakoma me doulema ke xioumor
giati an ine paksoume to pexnidi tous den ma kani tipota diaforetiko apo aftous
doulepste tous kante tous plaka pirakste tous me xioumor mpas ke antilif8oun tin vlakia tous
prota afti pou dexonte tous katadotes
ke meta i idioi oi katadotes oi ntropoi tis an8ropotitas...
Μέχρι τώρα αν κάπνιζες και με ενοχλούσε πχ επειδή έχω άσθμα μπορούσα να στο ζητήσω ευγενικά να σταματήσεις ή να βγεις έξω να το κάνεις και να ξαναγυρίσεις. Στηριζόμουν δηλαδή στο δικό σου το φιλότιμο και στην κατανόησή σου.
Από 1/9 όμως είσαι παράνομος και αν στο ζητήσω ευγενικά και δεν το σταματήσεις τότε έχω κάθε διακίωμα να σε καταγγείλω. Όπως θα έκανα ομοίως αν μου έκλεινες την είσοδο του γκαράζ μου παράνομα ή διπλοπάρκαρες και με έκλεινες θα φώναζα γερανό.
Αν σε όλες αυτές τις περιπτώσεις είμαι ρουφιάνος τότε είμαι ένας ρουφιάνος με φιλότιμο.