Δεν αστειευόμουναΑρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
ασε γιατι εχω δει μηχανακι με ποτηροθηκη.....ολοκληρη πατεντα λεμε!:rotflmao:![]()
![]()
Αν είναι να πας διακοπές με αυτή τη μηχανή, το καφεδάκι είναι απαραίτητο!![]()
![]()
![]()
Δεν αστειευόμουναΑρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
ασε γιατι εχω δει μηχανακι με ποτηροθηκη.....ολοκληρη πατεντα λεμε!:rotflmao:![]()
![]()
Αν είναι να πας διακοπές με αυτή τη μηχανή, το καφεδάκι είναι απαραίτητο!![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
χα χα χα!
....παιδια δεν βαζω ποτηροθηκη που να βαρατε τον κωλο σας κατω στο πατωμα!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πετσα μη συμβατη , bye bye love
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
χα χα χα!
....παιδια δεν βαζω ποτηροθηκη που να βαρατε τον κωλο σας κατω στο πατωμα!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλά! Και την κόρνα την γυριστή κοροϊδευες, αλλά την έβαλες τελικά....
![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
..μετα απο μια μεγαλη παυση λογω υποχρεωσεων (12 μερες για την ακριβεια) , μπορεσα σημερα να ξανασχοληθω με το eliminator!
με τι αλλο?
...μα φυσικα με τις ζαντες που εχω ετοιμασει εδω και πολλες μερες , αλλα δεν ειχα ευκαιρια να τοποθετησω!
πριν μπουν οι ζαντες στο μηχανακι επρεπε να προηγηθουν καποιες αλλες εργασιες , αλλα η μονη που διεκπεραιωθηκε ηταν το γυαλισμα του μπροστινου καθως για αλλη μια φορα με περιορισε ο χρονος.....βεβαια τελειωσα με αυτο (το οποιο ηταν το πιο χρονοβορο και δυσκολο απο οσα εκκρεμουσαν...)
η μοτοσυκλετα σηκωθηκε σε δυο τριποδα απο το πλαισιο και βγηκε η δαγκανα , ο μπροστινος τροχος , ο ατερμωνας του κοντερ με την ντιζα και το φτερο.....
![]()
...μετα απο τοσα βουρτισματα σε ενα σωρο μηχανακια και εγω και ο γιωργος , πλεον εχουμε ΑΡΙΣΤΑ αποτελεσματα...
.....ε του ποusth!!!![]()
Η συνεργασια μας ηταν καταλυτικη!
το αλουμινιο υπεκυψε σχετικα γρηγορα και ευκολα στην διαδικασια του αποχρωματισμου , στα γυαλοχαρτα και κατα συνεπεια στο γυαλισμα με πανοβουρτσες και σαπουνια!
...στην φωτο ο μπροστινος τροχος μπηκε στο kawasaki και η μοτοσυκλετα παταει πλεον στο εδαφος με το νεο σετακι της ''ζαντα/μποτες''!
![]()
Στην συνεχεια ξεκινησαμε να αφαιρεσουμε τον πισω τροχο , αλλα ηταν τοσο σφιγμενος που στραβωσε το 27αρι γερμανοπολυγωνο απο το ζορι.....
τι σπρευ και ''μανελες'' για προεκτασεις και αν βαλαμε.......ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ!
επρεπε να λυσει με αεροκλειδο , και ο μ@λακας δεν εχω παει ακομα να αγορασω ενα....
πηρα το zl οπως ηταν , ο Geo κουβαλησε την ζαντα με το παπι και βουρ για λιολιο.....
...φυσικα ο νικος μας εξυπηρετησε (οπως παντα ο μπαγασας) και μας ελυσε την ροδα τσακ μπαμ!
![]()
απο το ταμπουρο που ειχα ηδη επανω στην μοτοσυκλετα και απο το ταμπουρο που ειχα γυαλισει , επιλεχθηκε το καλυτερο και πιο ''ψωμομενο'' σετ σιαγωνες...(για το αρχειο το δευτερο ειχε πολυ περισσοτερο φερμουιτ)
...τριψιμο στις σιαγωνες με γυαλοχαρτα και ετοιμος!
(το εσωτερικο της ζαντας το ειχα ηδη τριψει και καθαρισει με μαλακη συρματοβουρτσα οταν ειχα περιλαβει την ροδα)
![]()