Σελίδα 31 από 171 ΠρώτοΠρώτο ... 2126272829303132333435364181131 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 2565

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VI

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    Εγώ απλά φαντάζομαι τι θα γινόταν αν αντί για τον Φούστερ που έφαγε αγκωνιά και του μαύρισε το μάτι χωρίς να πάρει κανένας κόκκινη ήταν στη θέση του ο Καφές. Και ταυτόχρονα στον Ολυμπιακό να χαρίζονταν δύο γκολ από θέση οφσαιντ και έπαιρνε ένα παιχνίδι.

Μιλάμε οι παίχτες της Αεκ θα έπεφταν κάτω, θα φώναζαν τους οπαδούς να μπουν στο γήπεδο να πέσουν κάτω και αυτοί, ο Αδαμίδης θα ωρυόταν για αλλοίωση αποτελέσματος στον παιχνίδι του Ολυμπιακού (με τον Καφέ δε θα είχε πάρει χαμπάρι τι θα είχε γίνει καθώς αυτός μόνο τους άλλους βλέπει, θα ήταν ο μοναδικός όρθιος στο γήπεδο). Μετά το ματς θα έβγαινε η καθιερωμένη καυστική ανακοίνωση η οποία θα ανέφερε για παράγκα, για οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης της Αεκ και των υπερπαιχτών της, αλητεία ενάντια των νιάτων και των ελπίδων του ελληνικού ποδοσφαίρου όπου θα πρωτοστατούσε ο Δέλλας και θα έβγαζε ξεχωριστή ανακοίνωση. Θα καλούσαν την ελληνική κυβέρνηση να κηρύξει εθνικό πένθος η οποία θα εορταζόταν ανελλιπώς κάθε χρόνο από τους πανταχού Αεκτζήδες θα καλούσαν όλους τους Αεκζήδες να πάνε να κλάψουν στην λίμνη πλαστήρα να ανέβει και λίγο η στάθμη της (μη πάει χαμένο τόσο κλάμα) και τέλος η βραδιά θα έκλεινε με συναυλία στη Θεσσαλονίκη όπου ο Τασος Μπουγάς με guest star τον terens θα τραγουδούσαν μαζί τη μεγάλη επιτυχία πάρε μου μια πίπα να κόψω το τσιγάρο.
    ασχετιδη...το οφσαιντ ηταν ενα στο 83'...στο 2-0...με την Λαρισα με 10 παικτες...και εναν μαλακα κορακα να σφυριζει οτι ναναι...δεν εκρινε αποτελεσμα...

και θες να πουμε για πουστικα χτυπηματα???θυμασαι καποιο κολοπαιδι σου που εσπασε το ζυγοατικο του Μανωλα???τοτε δεν σε ειδα να γραφεις τετοιο σεντονακι...την φαση του Φουστερ δεν την εχω δει αλλα αν εγινε ετσι ειναι καταδικαστεο...

εμφανιστικες και εσυ απο το κοτετσι σου επιτελους ε???ο Ισμαελ σε χαιρεταει...

υ.γ. δεν εχω δει φασεις το ΣΚ...αλλα δεν σχολιαζεις και τα 2-3 οφσαιντ που εκοψαν απο τον Ατρομητο???ετσι λενε στα ραδια....και πριν πεις καμμια παπαρια...σπορ φμ ακουω....τον Μπαμπη τον λεβεντη τον καραμπουζουκλη...
    υ.γ.2 το αστειακι με το κλαμμα μην τον γραφεις συνεχεια γιατι και ο Γιουβαρλακης εχει το φετεινο οσκαρ στο τσεπακι του....και ο Μωραλης τον ακολουθει κατα ποδας...
    υ.γ.3 σου εγραψα οτι ο Ισμαελ σου στελνει φιλακια???

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ασχετιδη...το οφσαιντ ηταν ενα στο 83'...στο 2-0...με την Λαρισα με 10 παικτες...και εναν μαλακα κορακα να σφυριζει οτι ναναι...δεν εκρινε αποτελεσμα...

και θες να πουμε για πουστικα χτυπηματα???θυμασαι καποιο κολοπαιδι σου που εσπασε το ζυγοατικο του Μανωλα???τοτε δεν σε ειδα να γραφεις τετοιο σεντονακι...την φαση του Φουστερ δεν την εχω δει αλλα αν εγινε ετσι ειναι καταδικαστεο...

υ.γ. δεν εχω δει φασεις το ΣΚ...αλλα δεν σχολιαζεις και τα 2-3 οφσαιντ που εκοψαν απο τον Ατρομητο???ετσι λενε στα ραδια....και πριν πεις καμμια παπαρια...σπορ φμ ακουω....τον Μπαμπη τον λεβεντη τον καραμπουζουκλη...
    υ.γ.2 το αστειακι με το κλαμμα μην τον γραφεις συνεχεια γιατι και ο Γιουβαρλακης εχει το φετεινο οσκαρ στο τσεπακι του....και ο Μωραλης τον ακολουθει κατα ποδας...
    ρε για σας όλα επηρεάζουν αποτέλεσμα γιαυτό το έγραψα, αφού ξέρεις ότι δεν πολυασχολούμαι, πιο πολύ χιουμοριστικό είναι το post. Ουσιαστικά δεν έχω δει το ματς σας καν!!!!:rotflmao: :rotflmao:

δεν είμαι στο κοτέτσι μου ρε συ, διάλειμα από το διάβασμα κάνω, μόνο guest εμφανίσεις θα κάνω εδώ για κανα μήνα ακόμα που θα συνεχίσει να μου φεύγει ο κώλος στη δουλειά και στο διάβασμα.

Εγώ απλά φαντάζομαι τι θα γινόταν αν αντί για τον Φούστερ που έφαγε αγκωνιά και του μαύρισε το μάτι χωρίς να πάρει κανένας κόκκινη ήταν στη θέση του ο Καφές. Και ταυτόχρονα στον Ολυμπιακό να χαρίζονταν δύο γκολ από θέση οφσαιντ και έπαιρνε ένα παιχνίδι.

Μιλάμε οι παίχτες της Αεκ θα έπεφταν κάτω, θα φώναζαν τους οπαδούς να μπουν στο γήπεδο να πέσουν κάτω και αυτοί, ο Αδαμίδης θα ωρυόταν για αλλοίωση αποτελέσματος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού (με τον Καφέ δε θα είχε πάρει χαμπάρι τι θα είχε γίνει καθώς αυτός μόνο τους άλλους βλέπει, θα ήταν ο μοναδικός όρθιος στο γήπεδο). Μετά το ματς θα έβγαινε η καθιερωμένη καυστική ανακοίνωση η οποία θα ανέφερε για παράγκα, για οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης της Αεκ και των υπερπαιχτών της, αλητεία ενάντια των νιάτων και των ελπίδων του ελληνικού ποδοσφαίρου όπου θα πρωτοστατούσε ο Δέλλας και θα έβγαζε ξεχωριστή ανακοίνωση. Θα καλούσαν την ελληνική κυβέρνηση να κηρύξει εθνικό πένθος η οποία θα εορταζόταν ανελλιπώς κάθε χρόνο από τους πανταχού Αεκτζήδες θα καλούσαν όλους τους Αεκζήδες να πάνε να κλάψουν στην λίμνη πλαστήρα να ανέβει και λίγο η στάθμη της (μη πάει χαμένο τόσο κλάμα) και τέλος η βραδιά θα έκλεινε με συναυλία στη Θεσσαλονίκη όπου ο Τασος Μπουγάς με guest star τον terens θα τραγουδούσαν μαζί τη μεγάλη επιτυχία πάρε μου μια πίπα να κόψω το τσιγάρο.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μα ακριβως ετσι...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

όπου γης Το avatar του/της iosif
    το οφσαιντ ηταν το 3-0
    εκρινε το αποτελεσμα στο 85 και την λαρισα με 10

τωρα μιλανε οι γαυροι

θα μου πεις εδω μιλανε και οι πασοκοι βουλευτες για αδικο μνημονιο....
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Μιλάμε οι παίχτες της Αεκ θα έπεφταν κάτω, θα φώναζαν τους οπαδούς να μπουν στο γήπεδο να πέσουν κάτω και αυτοί, ο Αδαμίδης θα ωρυόταν για αλλοίωση αποτελέσματος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού (με τον Καφέ δε θα είχε πάρει χαμπάρι τι θα είχε γίνει καθώς αυτός μόνο τους άλλους βλέπει, θα ήταν ο μοναδικός όρθιος στο γήπεδο). Μετά το ματς θα έβγαινε η καθιερωμένη καυστική ανακοίνωση η οποία θα ανέφερε για παράγκα, για οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης της Αεκ και των υπερπαιχτών της, αλητεία ενάντια των νιάτων και των ελπίδων του ελληνικού ποδοσφαίρου όπου θα πρωτοστατούσε ο Δέλλας και θα έβγαζε ξεχωριστή ανακοίνωση. Θα καλούσαν την ελληνική κυβέρνηση να κηρύξει εθνικό πένθος η οποία θα εορταζόταν ανελλιπώς κάθε χρόνο από τους πανταχού Αεκτζήδες θα καλούσαν όλους τους Αεκζήδες να πάνε να κλάψουν στην λίμνη πλαστήρα να ανέβει και λίγο η στάθμη της (μη πάει χαμένο τόσο κλάμα) και τέλος η βραδιά θα έκλεινε με συναυλία στη Θεσσαλονίκη όπου ο Τασος Μπουγάς με guest star τον terens θα τραγουδούσαν μαζί τη μεγάλη επιτυχία πάρε μου μια πίπα να κόψω το τσιγάρο.

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAAXAAAAAAXAAXAXAXAXXAXAXXAAA

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Τι βλεπω κατα τα αλλα........

Για τον αγωνα κατα της φτωχιας μιλαω ....

Μια πραγματικη γιορτη του ποδοσφαιρου που διωργανωνει ο Ολυμπιακος σε συνεργασια με την ουεφα ( που τον επελεξε για αυτον τον σκοπο) σημερα με....

Ζινταν.... Ροναλντο.... Ντρογκμπα......Και ενα σωρο αλλα αστερια.....

Και δεν γινετε καμμια κουβεντα.....????

Θα παει κανεις...???

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	red-duckling-olympiacos-valvedre-djordevc-kovacevic-georgatos-giannakopoulos.jpg 
Προβολές:	204 
Μέγεθος:	63,0 KB 
ID:	219552

Αυτα ειναι!! Πολυ εκτεταμενα επεισοδια χαραχτηρισε η αστυνομια, μονο προστιμο η αθλητικη δικαιοσυνη

Παμε τωρα ολοι μαζι Ο Κοκκαλης φταιει

ΣΠΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΤΕ(Ο ΠΑΟ ΕΤΣΙ ΟΧΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΗΝ ΤΟ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ)

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Τι βλεπω κατα τα αλλα........

Για τον αγωνα κατα της φτωχιας μιλαω ....

Μια πραγματικη γιορτη του ποδοσφαιρου που διωργανωνει ο Ολυμπιακος σε συνεργασια με την ουεφα ( που τον επελεξε για αυτον τον σκοπο) σημερα με....

Ζινταν.... Ροναλντο.... Ντρογκμπα......Και ενα σωρο αλλα αστερια.....

Και δεν γινετε καμμια κουβεντα.....????

Θα παει κανεις...???
    Ο Ντρογκμπα δεν θα ειναι δεν τον αφηνει η Τσελσι..

Εγω θα παω παντως, καλα θα ειναι πιστευω αν και θα ηθελα τον μαγο να δω(ΤΖΙΟΒΑΝΝΙ)

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

Ένα ήταν που μπορούσε να προκύψει κίνδυνος κ αυτο οριακό ...
    Του Ντουντου ήταν κίτρινη ,σε διεκδίκηση στον αέρα με απλωμενο χέρι .ο άλλος έκανε αγκωνια επιπέδου ...Τσακ Νορις φάνηκε κ απο το...αποτέλεσμα εξάλλου ...αυτά...

ΥΓ.Εντάξει βγήκε ο Μαρινακης αρχικά με αφορμή Δαλουκα να κάνει ...επίδειξη ισχύος προφανώς για να "προστατέψει"το Καραισκακη κυρίως αλλα μετά άφησε τον Μωραλη σε ψιλοκυριλε σχόλια .αυτές οι τακτικές επηρρεασμου πιάνουν συνήθως Όταν τις συνδυαζεις κ με αλλα πράγματα πχ μεταγραφές καλή ομάδα προεδρεία Ληγκας ώστε να δίνεις την εντύπωση του "ισχυρού".τον Αδαμιδη πέρα απο την εσωτερική κατανάλωση δεν τον έχω ...καταλάβει ...

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    ρε βαζελακια, ειπαμε ρε... λιγο έλεος για τα ματια του κοσμου. Και παρεξηγιεστε οταν σας λενε οτι κοκκινος και πρασινος ειναι το ιδιο νομισμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    Αυτα ειναι!! Πολυ εκτεταμενα επεισοδια χαραχτηρισε η αστυνομια, μονο προστιμο η αθλητικη δικαιοσυνη

Παμε τωρα ολοι μαζι Ο Κοκκαλης φταιει

ΣΠΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΤΕ(Ο ΠΑΟ ΕΤΣΙ ΟΧΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΗΝ ΤΟ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ)

pou kseris....borei na einai kai propaganda

opws eipe kapote o kokalis gia ta episodia sti nea smirni

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    pou kseris....borei na einai kai propaganda

opws eipe kapote o kokalis gia ta episodia sti nea smirni
    Ξερεις τι πιστευω οτι οντως ο Κοκκαλης το εκανε επιτηδες να ξετιμωρηθητε τωρα και ξερεις γιατι???

Για να κραζετε τους παιχτες να μην μπορειτε να παιξετε καλα και να δημιουργηθει προβλημα εκει που δεν υπαρχει.

Συμφωνω και οσο για την Ν Σμυρνη ειχαμε τιμωρηθει με 5 αγωνιστικες και ο Πατερας ειπε οτι του βυντρα ητανε πεναλντι σου λεει κατι αυτο σε αυτο που γραφεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    Συμφωνω και οσο για την Ν Σμυρνη ειχαμε τιμωρηθει με 5 αγωνιστικες :

parto alliws...tha vreis

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Καλά τι θα ακούγαμε αν σήμερα στον φλανθρωπικό αγώνα έπαιζαν οι επίλεκτοι του πάο.........

ο πρέσβης

ο μόνο εσυ

ο εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ

:rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. ο ανατολάκης θα παίξει λέει λίγο στην αρχή γιατί μετά έχει να πάει στη βουλή:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gianhs8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Καλά τι θα ακούγαμε αν σήμερα στον φλανθρωπικό αγώνα έπαιζαν οι επίλεκτοι του πάο.........

ο πρέσβης

ο μόνο εσυ

ο εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ

γιατι ρε συ αφου και φετος εγραψε ιστορια στην ευρωπη.........................

με την χαμηλοτερη συγκομιδη βαθμων σε φαση των ομιλων ολων των εποχων

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βεβαια οι βαζελοδημοσιογραφοι λενε και καλα οτι ειχαν και πρωταθλημα και απουσιες και αλλες τετοιες δικαιολογιες (δεν αναφερουν περσυ τι εκανε ο θρυλος βαζωντας μεσα στην αποστολη και 17ριδες που η μιση ομαδα ηταν εκτος)

οσο για προχτες ο Θανος ηθελε να το παιξει και καλα σκληρος, πριν βγαλει καρτα στον Ολιβειρα κοιταει τον Φουστερ και βλεπει τα εματα, αυτο το λεω γιατι καποιοι τον δικαιολογουν λεγωντας οτι δεν ειδε το χτυπημα γιατι προσεχε το ποδι (αυτο απο μονο του ειναι κιτρινη) και για να ολοκληρωσω τα οφ-σαιντ ειναι λαθοι των βοηθων και οχι του διαιτητη ο οποιως λαθη εκανε μονο εις βαρος του Ολυμπιακου

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε