ασχετιδη...το οφσαιντ ηταν ενα στο 83'...στο 2-0...με την Λαρισα με 10 παικτες...και εναν μαλακα κορακα να σφυριζει οτι ναναι...δεν εκρινε αποτελεσμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Εγώ απλά φαντάζομαι τι θα γινόταν αν αντί για τον Φούστερ που έφαγε αγκωνιά και του μαύρισε το μάτι χωρίς να πάρει κανένας κόκκινη ήταν στη θέση του ο Καφές. Και ταυτόχρονα στον Ολυμπιακό να χαρίζονταν δύο γκολ από θέση οφσαιντ και έπαιρνε ένα παιχνίδι.
Μιλάμε οι παίχτες της Αεκ θα έπεφταν κάτω, θα φώναζαν τους οπαδούς να μπουν στο γήπεδο να πέσουν κάτω και αυτοί, ο Αδαμίδης θα ωρυόταν για αλλοίωση αποτελέσματος στον παιχνίδι του Ολυμπιακού (με τον Καφέ δε θα είχε πάρει χαμπάρι τι θα είχε γίνει καθώς αυτός μόνο τους άλλους βλέπει, θα ήταν ο μοναδικός όρθιος στο γήπεδο). Μετά το ματς θα έβγαινε η καθιερωμένη καυστική ανακοίνωση η οποία θα ανέφερε για παράγκα, για οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης της Αεκ και των υπερπαιχτών της, αλητεία ενάντια των νιάτων και των ελπίδων του ελληνικού ποδοσφαίρου όπου θα πρωτοστατούσε ο Δέλλας και θα έβγαζε ξεχωριστή ανακοίνωση. Θα καλούσαν την ελληνική κυβέρνηση να κηρύξει εθνικό πένθος η οποία θα εορταζόταν ανελλιπώς κάθε χρόνο από τους πανταχού Αεκτζήδες θα καλούσαν όλους τους Αεκζήδες να πάνε να κλάψουν στην λίμνη πλαστήρα να ανέβει και λίγο η στάθμη της (μη πάει χαμένο τόσο κλάμα) και τέλος η βραδιά θα έκλεινε με συναυλία στη Θεσσαλονίκη όπου ο Τασος Μπουγάς με guest star τον terens θα τραγουδούσαν μαζί τη μεγάλη επιτυχία πάρε μου μια πίπα να κόψω το τσιγάρο.
και θες να πουμε για πουστικα χτυπηματα???θυμασαι καποιο κολοπαιδι σου που εσπασε το ζυγοατικο του Μανωλα???τοτε δεν σε ειδα να γραφεις τετοιο σεντονακι...την φαση του Φουστερ δεν την εχω δει αλλα αν εγινε ετσι ειναι καταδικαστεο...
εμφανιστικες και εσυ απο το κοτετσι σου επιτελους ε???ο Ισμαελ σε χαιρεταει...![]()
υ.γ. δεν εχω δει φασεις το ΣΚ...αλλα δεν σχολιαζεις και τα 2-3 οφσαιντ που εκοψαν απο τον Ατρομητο???ετσι λενε στα ραδια....και πριν πεις καμμια παπαρια...σπορ φμ ακουω....τον Μπαμπη τον λεβεντη τον καραμπουζουκλη...
υ.γ.2 το αστειακι με το κλαμμα μην τον γραφεις συνεχεια γιατι και ο Γιουβαρλακης εχει το φετεινο οσκαρ στο τσεπακι του....και ο Μωραλης τον ακολουθει κατα ποδας...
υ.γ.3 σου εγραψα οτι ο Ισμαελ σου στελνει φιλακια???![]()
![]()
![]()