Φιλε Σταυρο, ολα στη ζωη ειναι..
Αγαπαμε τα διτροχα, ειναι ενας υπεροχος κοσμος, ομως η ζωη προηγειται..
Ολα καλα θα πανε.. Καποια στιγμη θα την καταφερεις κι αυτην την αφιλοτιμη..![]()
Keep smiling..
It's a beautiful world out there..
![]()
Φιλε Σταυρο, ολα στη ζωη ειναι..
Αγαπαμε τα διτροχα, ειναι ενας υπεροχος κοσμος, ομως η ζωη προηγειται..
Ολα καλα θα πανε.. Καποια στιγμη θα την καταφερεις κι αυτην την αφιλοτιμη..![]()
Keep smiling..
It's a beautiful world out there..
![]()
Πατέρας πια..
θα σε στεναχωρησω ακομα λιγο αλλα ντεποζιτο παιζει να μην υπαρχει πουθενα... εγω εχω ενα τρυπιο που παιζει να φτιαχνεται αλλα αν το φτιαξω το εχει προλαβει αλλος.. κι ολο με παιρνουν τηλ για να το αγορασουν...
Χαλαρά Σταυρούλη, όλα θα γεννούνε!
Εσύ να είσαι καλά. Τα λοιπά θα βρούνε και αυτά το δρόμο τους.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
θα σε στεναχωρησω ακομα λιγο αλλα ντεποζιτο παιζει να μην υπαρχει πουθενα...
Λιγο χλωμο αυτο..
Μπορει να βρει ΝτεποζιτΑ οχι ντεποζιτο..
(e-bay)
http://www.ebay.co.uk/itm/Yamaha-SRX...-/220808686483
Αλλα εγω θα προτεινα να βρεις καποιο γνωστο να στο επισκευασει.. Η αργκον κανει θαυματα..
![]()
Πατέρας πια..
Μην απογοητευεσαι!
Αργα αργα αλλα θα τη φτιαξεις και θα την κυκλοφορησεις.
Μεχρι στιγμης δε σου χει κοστισει παρα μονο σε χρονο οποτε δεν υπαρχει λογος να τα βαλεις κατω.
Θα δεις, θα ρθουν στιγμες μεγαλης χαρας οτι θα αρχισεις να την ξανασυναρμολογεις και το μεγαλο χαμογελο οταν θα παρει μπρος.
Για το τεποζιτο θα σε βοηθησουν οι ειδικοι, και θα βρεθει μια λυση εστω και λιγο μπακαλικη και θα το γλυτωσεις.
Καλη συνεχεια![]()
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Ντεποζιτο ειχε ενα ο Τρακας.Δεν ξερω αν το μαγαζι ειναι ακομα ανοικτο η εχει κλεισει.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
ο τρακας ειχε απο 250. αυτο που ανεβασε ο φιλος πιο πανω παρτο..
Ξαναλεω λοιπον οτι ο Τρακας ειχε απο 600αρι.Αυτο που ανεβασε ο φιλος ειναι απο το μιζατο.Τετοιο εχω κι εγω ενα καβατζα αλλα θελει ψιλομετατροπουλα για να μπει.Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
ο τρακας ειχε απο 250. αυτο που ανεβασε ο φιλος πιο πανω παρτο..
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
καταρχας για εμενα εισαι ΗΡΩΑΣ 1000 μπραβο για την δουλεια σου και το πεισμα σου.Μην απογοητευσε.. Αν δεν ειχε τετοια προβληματα η ανακατασκευη σου δεν θα την ευχαριστιωσουν ... στην ζωη τα παντα ειναι απροοπτα. τελος παντων στεναχοριεμε που μενω μακρια δεν φανταζεσε ποσο θα ηθελα να βοηθησω... ααα για ολα υπαρχουν λυσεις ενα τεποζιτο ειναι καπου θα βρουμε ενα (ηδη κοιταω σε παλαια)
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ντεποζιτο ειχε ενα ο Τρακας.Δεν ξερω αν το μαγαζι ειναι ακομα ανοικτο η εχει κλεισει.
Υπαρχει ακομα αυτος??
Πριν απο 24 χρονια (σαν φοιτητης) ειμουν τακτικος πελατης..![]()
Ηταν και ενας γερακος κανα στενο πιο κατω ηλεκτρολογος που μου ειχε φτιαξει τα πηνια του XLR ...
Αχχ εποχες....
Σταυρο θα παρω εναν γνωστο να ρωτησω αν εχει ..
Ισως βρουμε κατι....
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Δεν πρεπει να εχει κλεισει αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.Επισης παιζει κι αλλος ενας στα Πατησια,στην Καλαρη κατεβαινοντας προς Λιοσιων στο δεξι μας χερι.Κι αυτος ειχε πολλα πραγματα απο srx.Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Υπαρχει ακομα αυτος??
Πριν απο 24 χρονια (σαν φοιτητης) ειμουν τακτικος πελατης..![]()
Ηταν και ενας γερακος κανα στενο πιο κατω ηλεκτρολογος που μου ειχε φτιαξει τα πηνια του XLR ...
Αχχ εποχες....
Σταυρο θα παρω εναν γνωστο να ρωτησω αν εχει ..
Ισως βρουμε κατι....
![]()
![]()
Είσαι σίγουρος ότι θέλει ψιλομετατροπούλα Χρήστο? Επειδή το μιζάτο έχει και άλλο σκελετό, μήν είναι αλλάντάλλων οι βάσεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
.Τετοιο εχω κι εγω ενα καβατζα αλλα θελει ψιλομετατροπουλα για να μπει.
Αν θες πεταγομαι τη δευτερα να ριξω μια ματια τι εχει ,γιατι τυχαινει να ανεβω κεντρο για μια δουλιτσα..
Πατέρας πια..
απο οτι ξερω με την πλαστικοποιηση κλεινουν μεχρι 2 χιλιοστα τρυπες οποτε αν κλεισεις της μεγαλυτερες τρυπες ισως και να σωζεται
Bυρωνα το εχω δει φορεμενο.Αν μιλας για τις βιδες που πανε στο σκελετο,το δικο σου εχει δυο κι εμενα εχει μια.Αυτο διορθωνεται πανευκολα.Η κουρμπα που κανουν τα δυο ντεποζιτα εχει νομιζω θεμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Είσαι σίγουρος ότι θέλει ψιλομετατροπούλα Χρήστο? Επειδή το μιζάτο έχει και άλλο σκελετό, μήν είναι αλλάντάλλων οι βάσεις?
Το κακο ειναι πως δεν εχω το λινκ της μετατροπης να τον ρωταγαμε τον ανθρωπο.