Αρχικά δημιουργήθηκε από FlyingDonkey
Τυχαία έπεσα στο θέμα και το διαβάζω εδώ και ώρα από την πρώτη σελίδα... Έχω το ίδιο αλλά με τα διαφορετικά όργανα και το στρόγγυλο φανάρι πίσω... Δεν μπορώ να πω τπτ για το τι έχεις κάνει... Ή μάλλον θα πώ. Έχω έρθει σε πολλαπλούς οργασμούς και ας είμαι άντρας!!! Δε παίζεσαι ρε φίλε.. Το ψίνω και γώ κάτι τέτοιο αλλά δεν έχω ιδέα απο μηχανικά και λισήματα. Πιάνουν όμως τα χεράκια μου και αν βάλω κάτι στο μυαλο... Πριν μία εβδομάδα το πήρα από μάστορα όπου άλλαξα χιτόνια φλάτζες και πολλά άλλα με αποτέλεσμα να το στρώνω ( έχω κάνει 420 χλμ σε 4 μερούλες )... Ψίνομαι όμως άσχημα να μπώ στη διαδικασία να το ανακατασκευάσω όπως έκανες! Περιμένω απάντηση για το πως θα βρώ την άκρη για το λύσε δέσε! Αθήνα είμαι και αν σε βολεύει πάμε καμια βόλτα με τους ελιμινάτορες να τα πούμε και από κοντά!
Edit: Επίσης που βρήκες σχέδια και ανταλλακτικά!
Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου. Απλα δεν υπαρχουν και πολλες απαντησεις σε αυτο που ρωτας..
Η απαντηση ειναι μια...
Πιασε καταβιδια και ξεκινα!!!![]()
![]()
Σχεδιο δεν υπαρχει.. Λυνεις ο,τι θες να συντηρησεις/επισκευασεις/βαψεις.. ή οτιδηποτε αλλο... και φωτογραφιζεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να εχεις εναν μπουσουλα στο δεσιμο..
Κι εγω ετσι πηγα.. Επισης αν προσεξες το restore που εκανα, δεν χρησιμοποιησα ανταλλακτικα.. Επανεφερα ο,τι ειχε το μηχανακι... Ενα τιμονι μονο αλλαξα, το οποιο ηταν ανταλλαγη με το μαμισιο..
Στις ανακατασκευες υπαρχει αλλο ενα Eliminator.. του Ζεφου.. απο αυτα τα δυο μπορεις να παρεις ιδεες αλλα και βοηθειες για να ξεκινησεις..
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=113094
Και φυσικα... εδω ειμαστε σε ο,τι χρειαστεις..
![]()