Μάλλον δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα, εγώ δεν αναφέρομαι σε κανέναν συγκεκριμένα ουτε του Παναθηναικού ούτε καμίας ομάδας και δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
Για να στησεις μια ομαδα στοιχηματικα δεν χρειαζεται να εισαι καν παραγοντας της... ενας "ασχετος" με εναν booker, ενας booker με εναν διαιτητη η ενας παικτης με ενα booker αρκουν...
Στην προκειμενη, αφου ξερεις σε ποιον αναφερομαστε, δραστηριοποιειται σε αλλον τομεα, εκτος του ποδοσφαιρου. Της "ευρυτερη οικογενειας" του Παναθηναϊκου, δεν αντιλεγω, αλλα με το ποδοσφαιρο οχι αμεση σχεση.
Τα διαπιστευτηρια του για το ποσο και καλα Παναθηναϊκαρας ειναι τα εχει δωσει ουκ ολιγες φορες, εχοντας -νομιμες- χρηματικες συναλλαγες και κανοντας buisiness με τον "εχθρο"... επιχειρηματιας ειναι οκ, αλλα το να συναλασεσαι με τον μεγαλυτερο σου αντιπαλο θιγονταες εμμεσως πλην σαφως τα συμφεροντα της ομαδας σου, δεν ειναι και οτι πιο σωστο για τη δημοσια σου εικονα...εξ ου και το κραξιμο που τρωει εδω και καιρο...
εγώ είπα το εξής απλό και μάλλον το παρεξηγήσατε και εσύ και ο kalgeorge.
Ξαναλέω λοιπόν: Εγώ πιστεύω ότι οι ιδιοι που στήνουν τις ομάδες τους να χάσουν τις στήνουν και για να κερδίσουν και σε κάθε περίπτωση έχουν κέρδος οι ίδιοι ή οι ομάδες τους, οπότε για μένα είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, γιατί την μία μέρα θα στήσουν το παιχνίδι να το κερδίσουν και την άλλη να το χάσουν ανάλογα τι όφελος έχουν κάθε φορά.
Δεν νομίζω ότι διαφωνείτε ούτε εσείς σε αυτό αλλά μάλλον το παρερμηνεύσατε, εγώ πάντως δεν μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα γιατί απλά δεν το γνωρίζω το θέμα..........
περιμένω να βγουν λεπτομέρειες στη φόρα για να σχολιάσω μετά απλά