Σελίδα 31 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 2126272829303132333435364181131 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 2065

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Για να στησεις μια ομαδα στοιχηματικα δεν χρειαζεται να εισαι καν παραγοντας της... ενας "ασχετος" με εναν booker, ενας booker με εναν διαιτητη η ενας παικτης με ενα booker αρκουν...

Στην προκειμενη, αφου ξερεις σε ποιον αναφερομαστε, δραστηριοποιειται σε αλλον τομεα, εκτος του ποδοσφαιρου. Της "ευρυτερη οικογενειας" του Παναθηναϊκου, δεν αντιλεγω, αλλα με το ποδοσφαιρο οχι αμεση σχεση.

Τα διαπιστευτηρια του για το ποσο και καλα Παναθηναϊκαρας ειναι τα εχει δωσει ουκ ολιγες φορες, εχοντας -νομιμες- χρηματικες συναλλαγες και κανοντας buisiness με τον "εχθρο"... επιχειρηματιας ειναι οκ, αλλα το να συναλασεσαι με τον μεγαλυτερο σου αντιπαλο θιγονταες εμμεσως πλην σαφως τα συμφεροντα της ομαδας σου, δεν ειναι και οτι πιο σωστο για τη δημοσια σου εικονα...εξ ου και το κραξιμο που τρωει εδω και καιρο...
    Μάλλον δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα, εγώ δεν αναφέρομαι σε κανέναν συγκεκριμένα ουτε του Παναθηναικού ούτε καμίας ομάδας και δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι.

εγώ είπα το εξής απλό και μάλλον το παρεξηγήσατε και εσύ και ο kalgeorge.

Ξαναλέω λοιπόν: Εγώ πιστεύω ότι οι ιδιοι που στήνουν τις ομάδες τους να χάσουν τις στήνουν και για να κερδίσουν και σε κάθε περίπτωση έχουν κέρδος οι ίδιοι ή οι ομάδες τους, οπότε για μένα είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, γιατί την μία μέρα θα στήσουν το παιχνίδι να το κερδίσουν και την άλλη να το χάσουν ανάλογα τι όφελος έχουν κάθε φορά.

Δεν νομίζω ότι διαφωνείτε ούτε εσείς σε αυτό αλλά μάλλον το παρερμηνεύσατε, εγώ πάντως δεν μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα γιατί απλά δεν το γνωρίζω το θέμα..........

περιμένω να βγουν λεπτομέρειες στη φόρα για να σχολιάσω μετά απλά

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    Μάλλον δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα, εγώ δεν αναφέρομαι σε κανέναν συγκεκριμένα ουτε του Παναθηναικού ούτε καμίας ομάδας και δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι.

εγώ είπα το εξής απλό και μάλλον το παρεξηγήσατε και εσύ και ο kalgeorge.

Ξαναλέω λοιπόν: Εγώ πιστεύω ότι οι ιδιοι που στήνουν τις ομάδες τους να χάσουν τις στήνουν και για να κερδίσουν και σε κάθε περίπτωση έχουν κέρδος οι ίδιοι ή οι ομάδες τους, οπότε για μένα είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, γιατί την μία μέρα θα στήσουν το παιχνίδι να το κερδίσουν και την άλλη να το χάσουν ανάλογα τι όφελος έχουν κάθε φορά.

Δεν νομίζω ότι διαφωνείτε ούτε εσείς σε αυτό αλλά μάλλον το παρερμηνεύσατε, εγώ πάντως δεν μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα γιατί απλά δεν το γνωρίζω το θέμα..........

περιμένω να βγουν λεπτομέρειες στη φόρα για να σχολιάσω μετά απλά
    μπιλυ....καταλαβε λιγο τι σου λεμε....

ο χυμαδορ δερνει την γκομενα του....

προβλημα του...

αν δειρει την δικη σου γκομενα τοτε αλλαζει
    ξυλοδαρμος ειναι και στις δυο περιπτωσεις...αλλά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    μπιλυ....καταλαβε λιγο τι σου λεμε....

ο χυμαδορ δερνει την γκομενα του....

προβλημα του...

αν δειρει την δικη σου γκομενα τοτε αλλαζει
    ξυλοδαρμος ειναι και στις δυο περιπτωσεις...αλλά...
    ρε εγώ καταλαβαίνω μια χαρά, εσυ δε λές να καταλάβεις ότι ο hymador αποδείχθηκε ότι δέρνει την γκόμενα του, και μένα λες δεν με πειράζει

αλλά είμαι σίγουρος ότι ο ίδιος δέρνει και την δική μου και την δική σου.

και όπως είπες Ξυλοδαρμός είναι και στις 2 περιπτώσεις οπότε δεν χωράει ΑΛΛΑ. (Άποψη μου)

Υ.Γ. Hymador μην σε πετύχω πουθενά την έβαψες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ. Hymador μην σε πετύχω πουθενά την έβαψες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

θα βαλει την κοπελα του να σε δειρει κωσταααααααααα

γιατι ο ιδιος δεν μπορει...τον κοβει το καλσον

...μπιλυ μη με δειρεις...πλακα κανω

θα βαλει την κοπελα του να σε δειρει κωσταααααααααα

γιατι ο ιδιος δεν μπορει...τον κοβει το καλσον

...μπιλυ μη με δειρεις...πλακα κανω

1ον άλλον κόβει το καλτσόν, υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα για αυτό

2ον θα σε γ@μήσω τσόγλανε :a36: :a36:

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    οσο δνε παιρνει...

δες και απο πανω

Oποτε μενουμε στο σεναριο της ....

Μικροκομπιναδορικιας ομαδουλας οπου.....

Μπρος στο οφελος να βαλει στην τσεπη καποια ευρω αλλα εις βαρος μονο του εαυτου της....

Δεν υπολογισε ουτε ονομα , ουτε πορειες , ουτε ευρωπες , ουτε μισητους αντιπαλους....!!!

Σωστα....????

Σορρυ ρε Γιωργο...!!!

Οσο να μην σας αρεσει..... τουλαχιστον ποιο αξιοπρεπες φαινετε το δικο μου σεναριο !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Oποτε μενουμε στο σεναριο της ....

Μικροκομπιναδορικιας ομαδουλας οπου.....

Μπρος στο οφελος να βαλει στην τσεπη καποια ευρω αλλα εις βαρος μονο του εαυτου της....

Δεν υπολογισε ουτε ονομα , ουτε πορειες , ουτε ευρωπες , ουτε μισητους αντιπαλους....!!!

Σωστα....????

Σορρυ ρε Γιωργο...!!!

Οσο να μην σας αρεσει..... τουλαχιστον ποιο αξιοπρεπες φαινετε το δικο μου σεναριο !!!

το αξιοπρεπες απο την αληθεια απεχει πολυ φιλε κωστα.....

εξαλλου σκεψου οτι ο δγ χεστηκε για τον ποδοσφαιρικο παο....ηξερε τον παικτη που εστηνε....μη θυμηθουμε τα 3 πεναλτυ που ειχε κανει στο ματς με τον πανιωνιο ΜΠΑΣ και ερθει διπλο που ειχε παιχτει....και το εστησε μαζι του...τελος.
    κονομησε.
    εξαλλου οι ""δουλειες"" που κανει με το αντιπαλο στρατοπεδο ειναι πασιγνωστες....αστο..

''Βαγγελη κρυψου''

μαλλον καποιοι κανουν πλακα η αλλιως εχουν καποιο ''προβλημα οντως''....απο τα 70 ατομα που ακουγονται δεν μπλεκονται ολοι μεταξυ τους για τα ιδια αδικηματα...οι πρωτοι 10 κατηγορουνται για ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ...καταλαβαινετε τι σημαινει αυτο???και τους πιασανε πρωτους για να μην την κανουν για αλλες πολιτειες...τα πιο μεγαλα ονοματα θα βγουν μετα στην επιφανεια...το αδικημα για στημενα παιχνιδια εχουν το κοινο το κερδος για αυτους που τα στηνουν...αλλα αλλο να χανεις μονος σου για να κερδισεις λεφτα....και αλλο να στηνεις τον αντιπαλο για να κερδιζεις και λεφτα και πρωταθληματα...ημαρτον λεμε...

1ον άλλον κόβει το καλτσόν, υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα για αυτό

ο αλλος φοραει καλτσον (κολλαν λεγετε βασικα) για να μην κρυωνει και δεν φοβατε να βγει και φωτογραφια...καποιοι αλλοι που φορανε φουστιστα για να πανε για ψωνια και ειναι και μοκο τι πρεπει να τους πουμε???και ειχαν μια τεταρτη να βγαλουν το αχτι τους αλλα και εκει τζιφος....εστω δεν του πεταγαμε τσοκαρα στην μαπα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ''Βαγγελη κρυψου''

Για ποιον Βαγγελη λες...???

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Για ποιον Βαγγελη λες...???
    «Νέος πρόεδρος με μεγάλο εγωισμό θα είναι κατηγορούμενος. Αν έχεις τύχη διάβαινε…»,

«Νέος πρόεδρος με μεγάλο εγωισμό θα είναι κατηγορούμενος. Αν έχεις τύχη διάβαινε…»,

Α.................

Δεν καταλαβα τιποτα....

δεν τα λες ολα...πες και τα καινουρια πες και τα καινουρια......προεδρος ομαδος που διετελεσε και προεδρος θεσμου.....κλπ κλπ κλπ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ζούμε τις χειρότερες μέρες ίσως από συστάσεως του κράτους και το κύριο θέμα είναι η παράγκα και ο χορός των εκατομυρίων για το κλωτσόμπαλο..

Με τις υγείες μας και καλή πλατεία..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ζούμε τις χειρότερες μέρες ίσως από συστάσεως του κράτους και το κύριο θέμα είναι η παράγκα και ο χορός των εκατομυρίων για το κλωτσόμπαλο..

Με τις υγείες μας και καλή πλατεία..
    ποιος ειπε οτι ειναι το κυριο θεμα???εννοεις εδω μεσα η γενικα...

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε