Σελίδα 31 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 2126272829303132333435364181 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Παλαιό μέλος
    Όποιος έχει όρεξη, ας ρίξει μια ματιά σε αυτό

http://radicaldesire.blogspot.com/

Τελευταίες 5-6 αναρτήσεις. Θα βοηθήσει σίγουρα και όχι με μανιχαϊστικό τρόπο.
    Τα σχόλια και η συζήτηση από κάτω εξίσου ενδιαφέροντα.

[βασικά είναι πολύ περισσότερα από ένα καλό μπλογκ, αλλά δεν είναι καιρός για χάσιμο]

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    εχω να σας παρακολουθησω μερες..

απλα μολις ειδα αυτο

απο εδω http://www.facebook.com/event.php?eid=189318047782235

δεν ξερω Αραβικα,εχω φιλους Αιγυπτιους στο fb κ ετσι βλεπω στην ροη καποια νεα..

απ οτι φαινεται οι Αιγυπτιοι πατανε γερα στην γη..

Οχι μονο διαδηλωση αλλα και παραγωγη.

σιγουρα μπορει να εχει επιρροες απο τα δικα τους κομματικα κ εσωτερικα..

3 χρονια τωρα,τουλαχιστον εγω δεν εχω δει κατι αναλογο..στην Ελλαδα..
    Δεν νομίζω αυτό να το λένε οι Αιγύπτιοι. Κάποιοι ελάχιστοι ίσως ναι, το σύνολο νομίζω πως όχι. Με 1000 και βάλε νεκρούς σε 1 μήνα, δεν μπορείς να πεις αυτό το πράγμα.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Πρέπει να έχω επηρρεαστεί απο το κλίμα στο Σύνταγμα.. πρώτη φορά συμφωνώ σε όλα τα μηνύματα με τον ggs... .....
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

η καταπάτηση του συντάγματος και η άνευ όρων παράδοσή μας απο υπογραφές τρίτων είναι μορφή βίας, η μείωση των αποδοχών ενός συνταξιούχου είναι μορφή βίας, όπως μορφή βίας είναι να στερείς το δικαίωμα σε νέα παιδιά να ονειρεύονται. ο εκβιασμός -ή το βουλώνετε, ή δεν πληρώνουμε- είναι άσκηση βίας και μάλιστα πολύ χειρότερης απο τη φυσική βία ... και στη βία, δεν απαντάς ειρηνικά ...
    όλος αυτός ο ξεσηκωμός μπορεί να έχει δύο καταλήξεις:
    1) ο κόσμος να κουραστεί, το πράγμα να ξεφουσκώσει, η δουλειά των λίγων να ολοκληρωθεί πιο εύκολα απ΄ότι και οι ίδιοι φαντάζονταν, και μεις να κοροϊδευόμαστε ότι κάναμε το χρέος μας και ότι περνούσε απο το χέρι μας

ή

2) ο κόσμος να συνειδητοποιήσει πόσο αδιάφορη - αν όχι βολική- μπορεί να είναι μια ειρηνική & χαρούμενη -οξύμωρον;- διαμαρτυρία για τους ''σωτήρες'' μας, να κουβεντιάσει, να ενημερωθεί, να ξεστραβωθεί, να εξοργιστεί, ν΄αγανακτήσει στ΄αλήθεια και να συνειδητοποιήσει πόση δύναμη έχουν οι πολλοί όταν γίνουν ένα.

τότε, θα γίνει παιχνίδι ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	solidarity.jpg 
Προβολές:	317 
Μέγεθος:	96,1 KB 
ID:	227513
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Απροσάρμοστος Το avatar του/της railDG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Αυτό με τις ντουντούκες που περιγραφώ είναι ΠΑΝΤΑ η κατάληξη των πορειών του ΠΑΜΕ.
    Ο στόχος και σκοπός του ΠΑΜΕ σε κάθε πορεία του είναι να …κατεβάζει χρόνους στο «Ομόνοια – Σύνταγμα»…
    Ψεκάστε – σκουπίστε – τελειώσατε…
    Και πες μου σε παρακαλώ τώρα ΠΙΑ επιτυχία είχαν οι πορείες που έγιναν ΜΕΤΑ τα γεγονότα στην Μαρφιν…
    Να σου πω εγώ (απ ότι έχω δει…)
    Η επιτυχία που είχαν είναι να μην παταει άνθρωπος…..
    Όσες φορές κατέβηκα (και ήταν αρκετές) μόλις έφτανε ο πολύς κόσμος στο Σύνταγμα , ΠΑΝΤΑ θα ξεκινούσαν τα ΜΑΤ να «κόβουν» το πλήθος πρώτα με δακρυγόνα και μετά με ξύλο…. Με «αφορμή» ή χωρις…
    Μετά , θα μαζευόντουσαν στο «ταμπούρι» προπύλαια 10-20-50 οτιναναι και απέναντι τους ,στην πλατεία Κοραη , τα «ομορφόπαιδα» με τις ασπίδες… εκεί θα λάμβανε χώρα το ευγενές άθλημα «πεταω ότι βρω χωρις να ακουμπισει ο ενας τον αλλον» …. Εντωμεταξυ οι ΜΑΛΑΚΕΣ που έχουν αποκοπεί μεταξύ συντάγματος και Προπυλαίων , τρώνε το δακρυγόνο και το ξύλο της Αρκούδας…

Και όλα αυτά θα τα ανεχόμουν αν μου απαντούσε κάποιος στην ερώτηση που κάνεις κι ΕΣΥ τώρα…
    ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ των πορειών ?

Ισχύουν όσα περιγράφεις,αλλά...τι σχέση έχουν με τις πορείες του ΠΑΜΕ;Είχες πάει σε τέτοια πορεία κι έφαγες δακρυγόνα;Γιατί κι εγώ έχω κατέβει κέντρο τέτοιες μέρες και ξέρω πολύ καλά τι έγινε και πότε.Αυτά που λες,λοιπόν,σίγουρα δεν έγιναν σε τέτοια πορεία,αλλά σε εκείνες που μπροστάρης ήταν ο Παναγόπουλος και τα τσιράκια του...Αν και προτιμώ να μην χρωματίζεται η συζήτηση,καλό θα ήταν αν δεν είσαι σίγουρος για το που και με ποιους συμβαίνουν τα γεγονότα που αναφέρεις να μην τα λες καθόλου,γιατί τα μπερδεύεις και δεν φαίνεται πολύ σώος ο λόγος σου,όταν υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που τα έχουν ζήσει.

Ο σκοπός των πορειών είχε από πίσω μια απεργία...Όσοι απεργούσαν εκείνη τη μέρα κατέβηκαν κέντρο κάνοντας μια πορεία για να εκφράσουν την αντίδρασή τους.Τι άλλο σκοπό χρειάζεται;

Κι όταν λες μετά τα γεγονότα στην Μαρφίν δεν πάτησε άνθρωπος...;Σε ποια πορεία δεν πάτησε άνθρωπος;Σε αυτές που πέφτουν τα δακρυγόνα;
    Ξύπνα...φτάσαμε...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της solman
    Αντι να ασχολειθυμε με αυτο που συμβαινει μετα απο παρα πολλα χρονια και ειναι θετικο,και ειναι στην αρχη και θελει στυριξη,καθομαστε και διηλιζουμε τον κονοπα!!!!!
    ξεκωληστε λιγο,αφηστε αυτους που θελουν να διαμαρτηρηθουν ησηχους,και καντε εσεις κατι αλλο αφου διαφωνητε!!!

Εχει αρχισεικαι γινετε λιγο παρεξηγησιμο.......μη πω βαλτο!!!!!!

KAI LOUKOUMAKIA EXOUME KAI XALVADOPITES EXOUME!!!!!

SYROS!!!!

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ Η ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ??
    SOLMAN

Τουλάχιστον , όταν αυτό τελειώσει , δεν θα βγει κάνεις με την ντουντούκα να φωνάζει «σύντροφοι , παραδώστε τις σημαίες στο λευκό φορτηγάκι και διαλυθείτε ήσυχα…»
    Αααα. … και άμα αναρωτιέσαι γιατί οι προηγούμενες απεργίες και πορείες δεν είχαν μεγάλη επιτυχία , μου έρχονται μερικοί καλοί λόγοι στο μυαλό…

ΠΑΜΕ
    ΓΣΕΕ
    ΑΔΕΔΥ
    ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ
    ΠΟΕ ΟΤΕ
    ΜΑΤ
    ΜΠΑΧΑΛΟΙ
    Κ.λ.π κ.λ.π

Αν το θεωρείς στημένo και φουσκα , κάτσε σπίτι σου και περίμενε το σάλπισμα της μεγάλης σοσιαλιστικής επανάστασης από τον Μαυρικο…

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!!!

SYROS!!!!

SOLMAN

Απροσάρμοστος Το avatar του/της railDG
    Ναι,η αλήθεια είναι ότι παραβλέπω το τσουβάλιασμα...

''Αφήστε αυτούς που θέλουν να διαμαρτυρηθούν ήσυχους.''Τους εμπόδισε κανείς;;;Τη γνώμη μας γράφουμε,ηρέμησε λιγο.
    Ξύπνα...φτάσαμε...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από solman
    Αντι να ασχολειθυμε με αυτο που συμβαινει μετα απο παρα πολλα χρονια και ειναι θετικο,και ειναι στην αρχη και θελει στυριξη,καθομαστε και διηλιζουμε τον κονοπα!!!!!
    ξεκωληστε λιγο,αφηστε αυτους που θελουν να διαμαρτηρηθουν ησηχους,και καντε εσεις κατι αλλο αφου διαφωνητε!!!

Εχει αρχισεικαι γινετε λιγο παρεξηγησιμο.......μη πω βαλτο!!!!!!
    γίνεται παρεξηγήσιμο μόνο αν το παρερμηνεύσεις. Σαφώς και είναι θετικό, όλο αυτό που γίνεται, σαφώς και θέλει στήριξη! Τώρα που ξεκίνησε όμως, είναι ευκαιρία να αποκτήσει συνοχή, για να έχει και συνέχεια
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παλαιό μέλος
    http://youtu.be/ePIRP8J7gh8

Πορεία με μηχανές στο Σύνταγμα

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe 77

...και μην αρχίσει κανείς τις μ@λ@κιες περι χαρλεάδων και έχουν φράγκα αυτοί κτλ-κτλ.

Είστε για κάτι άλλο; Mobile Αγανακτισμένοι! Μαζευόμαστε με τις μηχανές και κάνουμε πορείες σε όλες τις πόλεις με αφετηρία τη πλατεία συνάθροισης. Άντε γιατί στα προάστια μερικοί είτε κοιμούνται όρθιοι, είτε κοιμούνται...ήσυχοι, ενώ δεν θα έπρεπε.

Σημερα θα φανουν πολλα,αν και αρχισαν κατι οργανα στο Συνταγμα!!!!

SYROS!!!!

SOLMAN

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αν το θεωρείς στημένo και φουσκα , κάτσε σπίτι σου και περίμενε το σάλπισμα της μεγάλης σοσιαλιστικής επανάστασης από τον Μαυρικο…
    Πάει ο καφές πρωϊνίατικα ρπμ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe 77

Τα κράνη απ'ότι φαίνεται δεν συνάδουν με το επαναστατικό πνεύμα :a31:

Αρχικά δημιουργήθηκε από railDG
    Ναι,η αλήθεια είναι ότι παραβλέπω το τσουβάλιασμα...

''Αφήστε αυτούς που θέλουν να διαμαρτυρηθούν ήσυχους.''Τους εμπόδισε κανείς;;;Τη γνώμη μας γράφουμε,ηρέμησε λιγο.
    Για πιο τσουβαλιασμα μιλας,για κανε το πιο λιανα!!!!!!!

Οτι μερικοι σχοιλιαζουν ΟΤΙ και να κανουν οι υπολιποι,ειναι το πιο ευκολο!!
    Και η γκρινια ειναι μεσα στο αιμα του ελληνα ,τι να κανουμε!!!!!

SYROS!!!!

SOLMAN

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF