με είδα μετά από 7 μήνες να ξανακαβαλάω δίτροχο έστω και μικρό.
άντε να δούμε
με είδα μετά από 7 μήνες να ξανακαβαλάω δίτροχο έστω και μικρό.
άντε να δούμε
AFTER DARK...........
Με βλεπω χωρις μηχανακι εδω και ενα μηνα........
Αμαν ρε Σφακ.......με τα ποδια τα φερνεις τα ανταλακτικα?![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Με είδα στο βασικό καθημερινό μου commuter (αρε Κρυπτονάρα) να περνάω αλυσογράναζα DID παρακαλώ τη χρυσή και εξάτμα GPR. Του έριξα κι ένα πλύσιμο μετά από 7-8 μήνες που είχα να το πλύνω και ήρθε και άστραψε η ομορφιά. Χθες από τις 7:30 μέχρι τις 10:00 το βράδυ έκανα βόλτες μέσα στην Πάτρα και όσο το άκουγα να κελαηδάει τόσο πιο πολύ χαμογελούσα. Τελικά είμαι κάγκουρας και μάλιστα μεγάλος (45 χρονών τουλάχιστον)
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Με είδα στο τζάμι του φούρνου στην Οινόη να ανηφορίζω για Βίλια στις 06:00 και να έχω αγκαλιάσει το ΧΤ από το κρύο...
Στρίβοντας για Βίλια πρέπει να εκσπερμάτωσα.![]()
Με είδα να κοιτάω πριν λιγο τις ψιχάλες και να σκέφτομαι πόσο ανόητος είμαι που δεν έχω αδιάβροχα μαζί και θα γίνω σκ@τ@ μετά...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
[QUOTE=notakos600;2318762]Με είδα στο τζάμι του φούρνου στην Οινόη να ανηφορίζω για Βίλια στις 06:00 και να έχω αγκαλιάσει το ΧΤ από το κρύο...
Στρίβοντας για Βίλια πρέπει να εκσπερμάτωσα.[/QUOTE
:rotflmao:
με είδα να μπαίνω στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ για να κλείσω την συμφωνία αποζημίωσης μου , απο το τροχαίο που έχω αναφέρει σε θέμα του forum,Και έφυγα με απίστευτα νεύρα, α .ρεεεε Ελλάδα, μια ζωή μπ....ρδελο θα μείνεις !![]()
Παρόμοιο τροχαίο στην Γερμανία με γνωστό μου ,παρακαλώ αποζημιώση εντάξει για μεγαλύτερη μηχανή όμως,χωρίς σπασίματα κτλ. ολική καταστροφή μέσα σε 1.5 εβδομάδα είχαν δώσει ΈΓΚΡΙΣΗ για τα λεφτά,και δεν τους ένοιαζε έαν την φτιάξεις η όχι απλά να σε δώσουν θέλαν αυτά που έπρεπε για να αποζημιωθείς,Βρίζουμε την Γερμανία αλλά σε κάποια πράγματα...Είναι πολύ μπροστά!
Με είδα χτες να τρωω βροχή πρώτη μέρα με την μηχανή μετα απο δύο μήνες λόγω επέμβασης στο γόνατο. Σημερα βεβαια την ξανάφαγα.
Δυο μηνες που ημουν με το αυτοκίνητο δεν είχε ρίξει σταγόνα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Με είδα να κάνω μερικά χιλιόμετρα με το ποδήλατο μετά από καιρό & να προσπαθώ να κάνω ξερογκαζιά στο δεξί γκρίπ, για να κατεβάσω μη πέσω πάνω σε ένα καροτσάκι με μωρό. Ξεράθηκα στο γέλιο