Εγω θα περιμένω μήπως βγεί μονο του το box μιας και τον mini τον εχω.
Εγω θα περιμένω μήπως βγεί μονο του το box μιας και τον mini τον εχω.
Φίου φίου φι φι φίου
Εγω γιουρνταω για preorder....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
το preorder δε λέει κάτι.Μπορεί να βγεί η παραγωγη σε 2 εβδομάδες,μπορεί σε 2 μήνες.Ασε να κυκλοφορήσει πρώτα και το χτυπάμε απο fasttech σε τιμή σουπερ.Αν θα είναι αυθεντικό βέβαια απο εκεί.
Φίου φίου φι φι φίου
Με pre order ή παραγγελία 4-5 ατόμων η τιμή δε πέφτει.Κάντε λίγο κράτει,κάτι καλό θα βρώ γιατί damn it,θα βρω.
Φίου φίου φι φι φίου
130 € χωρίς μεταφορικά (δεν ξέρω αν έχει) , για pre-order?
Και αυτά χωρίς μπαταρία?![]()
Φίου φίου φι φι φίου
Αφού λεει ''τόσο'' excluding tax ''τόσο''. Καταλαβαίνω κάτι λάθος?
Εννοείται, δεν μίλησα για ενσωματωμένη. Απλά για έξτρα, σαν δωράκι.
Και όπως προείπα, δεν παίζω με κουτιά κλπ, και αυτός έιναι ένας από αυτούς τους λόγους.
Εννοεί τιμή με φόρο 49.99 και χωρίς ή μάλλον προ φόρου 40,χχ.Οπως εδω λένε +ΦΠΑ ένα πράμα.Με μηχανικό είσαι;
Φίου φίου φι φι φίου
Οκ, με τόσα, χωρίς μεταφορικά, η τιμή είναι καλη, αν και οι μπαταρίες απο εκεί, αν κάποιος δεν έχει, είναι πανάκριβες.
Οχι προς το παρόν, παίζω με Vamo (τίμιο, άλλα άσχημο), και με δανεική μηχανική Λερναία+Ζορμπά. Από Δευτέρα θα πάω σε Ταλο και Νεμεσις. Ηλεκτρονικό μέσα στο σπίτι-γραφείο, μηχανικό εκτός.
Vamo ηταν το πρωτο μου mod και το θεωρω απο τα καλυτερα value for money.
Μόλις έστησα εναν next gen genesis κλώνο.Πολύ καλός και ευκολος στο στήσιμο.Υποθέτω ο αυθεντικός θα τα σκάει ακόμη καλύτερα αλλα 170 δε παίζει να τα δώσω.Ελληνική κατασκευή και στο εξωτερικό τα πάει μια χαρά.
Φίου φίου φι φι φίου
ΧτσάάάΚ!! https://www.fasttech.com/products/1/...er-starter-kit
Preorder βέβαια αλλα πιστευω δεν θα αργήσει.
![]()
Φίου φίου φι φι φίου
Ποτε λενε να ειναι διαθεσιμο ξερουμε? Εχω ψηθει ασχημα...![]()