Σελίδα 31 από 68 ΠρώτοΠρώτο ... 21262728293031323334353641 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 1017

Θέμα: Σε είδα Vol VI

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ...όταν σε είχα δεί να καβαλάς το τουόνο με μοναδική προστασία το ζελέ για τα μαλιά, σου είχα πεί να ντυθείς.

Φαστ φόργουοντ 1 χρόνο μετά, σε είδα με μπαταρισμένο μάτι, κάμποσα ράμματα στο κεφάλι, καμμένα πόδια/χέρια. Και το μηχανάκι δυαλυμένο. Όλα αυτα με 30 χλμ ΚΑΙ έπεσες μόνος σου...

Ας πρόσεχες. Ή ας άκουγες.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Σας είδα παιδιά με ένα Ford Fiesta να με ρωτάτε με μια αγωνία αν θέλω βοήθεια,λες και ήμουν συγγενής σας.Απλώς είχα βγεί στην άκρη με το ΧΤ στην Κορίνθου-Αθήνας να τηλεφωνήσω!
    Με συγκινήσατε παλιόπαιδα.

Παλαιό μέλος
    σε είδα με το Fazer , μαυρο με Tankbag και εργοστασιακες εξατμισεις στον δρόμο Χαλκιδικη - Θεσσαλονικη κοντα , στο Practicer πριν κανενα 15' να με κοιτας περιεργα επειδη ημουν 1η λωριδα... ενω ειχε κινηση ...

Ελπιζω να εφτασες και εσυ σωος και αβλαβης..

κοκκινομαλλης Το avatar του/της PalLoukiLuke
    σας ειδα στο γυρισμο μου απο Μεθωνη τη κυριακη το βραδακι στην Εθνικη Τριπολης-Κορινθου
    ενα gsxr toy 95-97 νομιζω με μαυρα δερματινα και σακο στη σελα του συνοδηγου, ενα Cb1300 μου φαινεται με ασημι κοκκινο καλοκαιρινο μπουφαν που ανεμιζε σαν σεντονι και εσας τη παρεα 3-4 μηχανες που σταματησατε στα διοδια που ειχα κυριολεκτικα φραξει απο τη μονοδρομηση..
    Να εχετε ολοι καλους δρομους...

δεν προλαβα να φτασω στο σπιτι βραδυ πια και ειδα τη τρομπα συμπλεκτη να αφηνει το ματαιο τουτου κοσμο μετα απο 28000κμ...

FUN IS NOT A STRAIGHT LINE

μελος γενικοτερα.... Το avatar του/της jorge's garage
    με είδα σήμερα το μεσημέρι, να κάνω πατάκι με το kaze r ενα tdm 850 απο άλιμο μέχρι μενίδι, ξενέρωσα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Σε ειδα απροσδιοριστου ηλικιας θηλυκό (30-99) , να κοβεις 2,5 λωριδες στην Π.Ραλλη για να μπεις στο LIDL που θυμήθηκες τελευταια στιγμή ,
    κι εμενα να πλακώνομαι στα φρένα , χωρις ουτε καν να προλαβω να πατησω κόρνα ,
    και με την σπανια αυτη αισθηση του
    "γαμησε τα...δεν προλαβαινεις....ετοιμασου για στουκο"

Δοξα το Θεο , προλαβε,προλαβα , και δεν συναντηθηκαμε.
    Δεν ειχα κουραγιο ουτε να τη βρίσω.

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    ειδα ιταλικη μαουνα να μενει απο ηλεκτρικα / εντιτ: ρελε μιζας
    σε υποχθονιο στεκι στο χαλανδρι
    να το παλευουν καμποσοι γνωστες αρκετη ωρα
    τον ιδιοκτητη να ιδρωνει, να ξειδρωνει, αλλα παντα ψυχραιμος (μονο 7- 8 καντηλια ακουστηκαν... εντιτ: 666 ηταν τα καντηλια, ξαναμετρηθησαν..)

κ να παιρνει μπροστα με πατακι απο TTR και μια βεσπα που κατι κανανε σε ανηφοροκατηφορες!!

ειδες που ειμαι γουρλου τελικα?? :rotflmao: :rotflmao:

ελπιζω να εφτασες καλα! κερναω τις επομενες!!

εντιτ: κερνα οπου θες κ οποιον θες, εγω παραμενω γουρλου!! :rotflmao: :rotflmao:
    στριβω, αρα υπαρχω..

Βλεπω πολλες μαλακιες οσο ζεσταινει ο καιρος...
    Ολο και πιο πολλοι αφηνουν τα αμαξια και πιανουν τα δικυκλα..
    Σημερα ξεχωρισαν 2 οδηγαρες που πηγαν να με ριξουν μεσα σε 50 μετρα και οι 2.
    Σε στενο δρομο βλεπω τυπο με αγροτικο να κανει προσπεραση ενω με εχει δει,απλα υπεθεσε οτι θα κανω εγω ακρη αφου χωραω.
    Μεσα στα νευρα εγω και καπακια πεταγεται αλλο αμαξι απο στενο 50 μετρα πιο κατω και διασχιζει κεντρικο δρομο της καλαματας,με κανει να χεστω και να κολλησω τα φρενα και συνεχιζει στο στενακι.
    Και αφου βγηκα πριν λιγο μια βολτα στην παραλιακη η οποια ηταν κολλημενη,καταλαβα οτι δεν ειμαι για να τριγυρναω μερα εξω.
    Με τετοια ζεστη ξυπναει το αιμα το τρελο ..
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Σταματάω να πάρω καφέ στην καντίνα στις Μουρνιές και σε είδα. 60άρης, μυστακοφόρος, κόντρα ξούρα, 3 χρυσά δόντια, μαύρο γυαλί, έπινες το καφεδάκι σου στον πάγκο της καντίνας. Δίπλα σου γυάλιζε το R51, λες και είχε βγει μόλις από τη μονάδα παραγωγής!
    Πιάσαμε τη συζήτηση κάνα τέταρτο, αναπόφευκτο!
    Χωρίσαμε να πάμε καθείς στη δουλειά του αλλά ρε φίλε, μου έφτιαξες τη μέρα.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Σταματάω να πάρω καφέ στην καντίνα στις Μουρνιές και σε είδα. 60άρης, μυστακοφόρος, κόντρα ξούρα, 3 χρυσά δόντια, μαύρο γυαλί, έπινες το καφεδάκι σου στον πάγκο της καντίνας. Δίπλα σου γυάλιζε το R51, λες και είχε βγει μόλις από τη μονάδα παραγωγής!
    Πιάσαμε τη συζήτηση κάνα τέταρτο, αναπόφευκτο!
    Χωρίσαμε να πάμε καθείς στη δουλειά του αλλά ρε φίλε, μου έφτιαξες τη μέρα.
    Λινκ : Ρε τι πάθαμε. Καλό κουράγιο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Λινκ : Ρε τι πάθαμε. Καλό κουράγιο.
    άσε με, γ@μώτο μου...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Σε είδα χθες στην Ιπποκράτους με το ολοκαινουργιο Vmax σου... για μια στιγμή μου άρεσε αυτό που έβλεπα.. Δεν ξέρω γιατί.. ίσως ο όγκος του κινητήρα.. συνήλθα όμως και το ξέχασα..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Σε είδα χθες στην Ιπποκράτους με το ολοκαινουργιο Vmax σου... για μια στιγμή μου άρεσε αυτό που έβλεπα.. Δεν ξέρω γιατί.. ίσως ο όγκος του κινητήρα.. συνήλθα όμως και το ξέχασα..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lexotanil.jpg 
Προβολές:	381 
Μέγεθος:	24,6 KB 
ID:	230749

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    comprimidos?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    που να το κανεις και βολτα.......
    ντρακγστερ κανονικο...εχει ενα θεμα με το να στιβει αλλα.........

απ οτι εχω μαθει εχεις και συ θεματακι με το να στιβεις..........

ban?????
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF