ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ήταν δυο πουτ@νες και τα βάλανε κάτω να δουν ποια έχει περισσότερη πέραση... η μια πήρε 131 πελάτες το τελευταίο εξάμηνο και η άλλη 75... μιαλάμε για πελάτες που ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν για να λάβουν φουλ κομπλέ υπηρεσίες. Το ότι μπορεί 500 παλιότεροι πελάτες της πουτ@ν@ς με τους 75 πελάτες να τον είχαν παίξει εις ανάμνηση μιας παλιότερης τους συνεύρεσης δεν σημαίνει κάτι...
τι να χεις 131 τι να έχεις 75 πελάτες στο εξάμηνο
σκέψου ότι η μία παίρνει 2 πελάτες το 3ήμερο, και η άλλη 2 το 5ήμερο
ούτε για ζέσταμα φίλε...
με τέτοια νούμερα το κλείσαμε το μαγαζί
(υπόψην ότι από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με τα μηχανάκια υπήρξα οπαδός της honda)
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ετσι οπως ειναι τα πραγματα , και οι 131 ταξινομησεις πολλές ειναι...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Πάντως εδώ κάτω πλάκα - πλάκα έχουν κάνει την επανεμφάνιση τους γαϊδουράκια, μουλάρια και άλογα. Όπου αλάνα και ένα - δύο ιπποειδή να βόσκουν. Αυτά δεν ταξινομούνται ε;
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Μισο, να σου πω ποσο ακριβη ειναι η οικονομια.
Ας το συγκρινουμε με το Βερσυς που υποθετικα ειναι ανταγωνιστης του.
Τιμη Βερσυς ελλαδα-γερμανια ειναι 8690-8300 τιμες με ABS.
Τιμη NC ελλαδα -γερμανια. 7500-6400
O γνωστος αντιπροσωπος δηλαδη βαζει 1100 ευρω καπελο στην μοτο,ετσι επειδη καιει '''μονο'' 4 λιτρα................
Παμε παρακατω.
Ο κινητηρας του NC φοραει συστημα βαλβιδων με κοκκορακια,κατι δηλαδη που απιτει συνεργειο για ΡΥΘΜΙΣΜΑ καθε 12000 χλμ..................περαστικα τους.......................ενω το Βερσυς παει για ΕΛΕΓΧΟ καθε 38000 χλμ επειδη φοραει συστημα βαλβιδων με καπελλοτα.
Η διαφορα τους σε ιπποδυναμη ειναι εμφανης,ενω ο εξοπλισμος αναρτησης του NC ειναι τραγικος σε σχεση με το USD πιρουνι του Βερσυς.
Για φρενα κλπ ο μονος δισκος σε μοτο 240+ κιλων κρινετε τραγικα ''λιγος''.Σε συνθηκες πολης ισως δεν τρωει ζορια,αλλα σε δυσκολα κομματια θα αποδειξει την ανεπαρκεια του.
Εαν δεν σε καλυψα να γραφω οτι η διαφορα τους σε καταναλωση ειναι 0.8 του λιτρου υπερ του NC.
Σοβαρη διαφορα................![]()
ετσι απο περιεργεια..........
το cbf600 εδω ειναι 700 ευρω ακριβοτερο απο τη γερμανια, ενω στα ιδια χρηματα πωλειται και η κλειστη εκδοση με τα 35 αλογα![]()