Σελίδα 31 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 212627282930313233 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 484

Θέμα: ΠΣΚ Θαλασσογραφία - 6-7 Οκτωβρίου 2012

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    Η πλακα ειναι στο περιστατικο με τον Chris βρισκομουν τελευταιος. Βλεπω ξαφνικα δεξια ενα συννεφο σκονης. "Ωπα λεω, Ωπα... μην κοιταξεις, παρε την στροφη κανονικα και συνεχα...". Περνωντας διπλα, βλεπω εναν χωματινο Chris να πηγαινει το VFR ως σαν εντουραδικο χαμηλωμενο. Το τι χωματα και σπαρτα βγαλαμε απο το fairing δεν περιγραφονται.

Οι περιγραφες για το τι εγινε καθως ερχονταν ενας ενας απλα δεν υπαρχουν.

Οι V2 κ. amyroukai δεν κανουν για φρεζαριμενο χωμα.
    Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    όχι ανακρίβειες περικαλώ, ο τρίτος πέρασε μιά χαρά χαλαρός γελώντας με τον κυρ Νικόλα που -κατά την συνήθειά του σε αυτήν την εκδρομή- πήρε ακόμα μία στροφή με το μπροστινό να φεύγει στο χάος χωρίς προφανή λόγο και με τρόμαξε στο τέλος το κωλόπαιδο γιατί μαζεύτηκε το τελευταίο εκατοστό πριν πατήσει χώμα... Και ο τέταρτος αποφάσισε να δείξει στο Άφρικα που ήταν πίσω του πως γίνεται το σωστό εντούρο με χόντα V4 γιατί οι V2 είναι λίγο ντιντήδικοι.
    Eπειδή αμα ποτέ ξαναπάρω street θα πάρω VFR με τα μπούνια, ήθελε ο Χρήστος να μου δείξει ότι εχει και δυνατότητες off road. Επίδειξη έκανε το παλικάρι και εσείς αμέσως να τον κράξετε μιλάμε

Γεια σου φράγμα

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Για να μην το κουράζουμε πολύ το θέμα σε μια αριστερή χάζευα (όπως πολύ σωστά είπε κι ο Κώστας) και ήμουν αλλού γι αλλού κι όταν κατάλαβα τι γίνεται βρέθηκα στο δίλημμα στρίβω και παίζω με το low ή πάω ευθεία. Ε, πήγα ευθεία.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι ήμουν πολύ ώρα μπροστά και όταν πέρασε κάποιος άλλος "χαλάρωσα" και δεν είχα το νου μου. Επί μιαμιση μέρα λίγα φρένα, βαθιά σημεία εισόδου, two-step κτλ και αρκεί μια στιγμή απροσεξίας για να συμβεί κάτι. Πχ αν ήμουν συγκεντρωμένος θα περνούσα με +10 χαω τουλάχιστον χωρίς να καταλάβω τίποτα. Ή ακόμα και τελευταία στιγμή μπορούσα να στρίψω αλλά δεν είχα και πολύ εμπιστοσύνη στον ως συνήθως χάλια δρόμο και στο παλιό μπροστινό μου λάστιχο ('07). Αν είχα κανένα τοίχο μπροστά και όχι χωράφι θα είχα στρίψει κι ότι γίνει.

(υγ: δεν "βγάλαμε" τίποτα από το fairing μιας και δεν ακούμπησε πουθενά το μηχανάκι, και φύγαμε εντός λεπτού...)
    Give me fuel, Give me fire

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    Για να μην το κουράζουμε πολύ το θέμα σε μια αριστερή χάζευα (όπως πολύ σωστά είπε κι ο Κώστας) και ήμουν αλλού γι αλλού κι όταν κατάλαβα τι γίνεται βρέθηκα στο δίλημμα στρίβω και παίζω με το low ή πάω ευθεία. Ε, πήγα ευθεία.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι ήμουν πολύ ώρα μπροστά και όταν πέρασε κάποιος άλλος "χαλάρωσα" και δεν είχα το νου μου. Επί μιαμιση μέρα λίγα φρένα, βαθιά σημεία εισόδου, two-step κτλ και αρκεί μια στιγμή απροσεξίας για να συμβεί κάτι. Πχ αν ήμουν συγκεντρωμένος θα περνούσα με +10 χαω τουλάχιστον χωρίς να καταλάβω τίποτα. Ή ακόμα και τελευταία στιγμή μπορούσα να στρίψω αλλά δεν είχα και πολύ εμπιστοσύνη στον ως συνήθως χάλια δρόμο και στο παλιό μπροστινό μου λάστιχο ('07). Αν είχα κανένα τοίχο μπροστά και όχι χωράφι θα είχα στρίψει κι ότι γίνει.

(υγ: δεν "βγάλαμε" τίποτα από το fairing μιας και δεν ακούμπησε πουθενά το μηχανάκι, και φύγαμε εντός λεπτού...)
    ελα μην κάνεις έτσι.....

καταλάβαμε....

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    ελα μην κάνεις έτσι.....

καταλάβαμε....

εγώ φταίω που δεν ξαναπέρασα μπροστά κατευθείαν...
    Give me fuel, Give me fire

είναι αλήθεια πως αν ακολουθείς για πολλή ώρα χαζεύεις (εκτός και αν πιέζεις λίγο) την πάτησα έτσι στη διαδρομή πριν το ναυάγιο και έμεινα πολύ πίσω να "ξυπνήσω" και να ξαναβρώ πατήματα.

καλά αφού ξεκινήσαμε τις απολογίες και εγώ με την σειρά μου να πω ότι δεν έφταιγα εγώ για τις μια δύο τρεις 5-10-15-18 στροφές που έφυγα με το μπροστινό αλλά έφταιγε καθαρά μια το λάστιχο, μια ήταν κρύο,μια είχε σκονες από τον χάλια δρόμο,μια είχε κολλημένα χώματα το λάστιχο από αυτά που πέταξε ο στοφ,μια είχε κολλήσει τσίχλες από τον μητσο που τις έφτυνε,μια πάταγα τα λάδια του Γιαννη,μια μια μια........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Έλα, συμμορφωθείτε......Πού είχα μείνει???

Α ναι, και που λές, της ρίχνω έναν π... ώπα, λάθος thread....

Μετά απο το περιστατικό αυτό, κατευθηνθήκαμε - όχι, λάθος, κατευθυνθήκαμε είναι - εν πάσει περιπτώση, κόψαμε αζιμούθιο προς Αρχαία Ολυμπία. Εκεί δυστυχώς χαθήκαμε, διότι ο Jimmy10 έπεισε τον Chr1s86 και τον Amyroukai να τους πάει στο μουσείο που είχαν τα τρόπαια που είχε κερδίσει στους 6 συνεχόμενους διαγωνισμούς Mister Olympia...... .. ............ ...............στο Playstation ( το πρώτο...)..

Το μουσείο για κακή τους τύχη είχε μετατραπεί σε παιδότοπο, και έτσι αναγκάστηκαν να ψάχνουν ανάμεσα στα πολύχρωμα πλαστικά μπαλάκια, αντιμέτωποι δυστυχώς με την ενωμένη παλλαϊκή-αντιμνημονιακή 1η τάξη δημοτικού Πλάτανου-Κοσκινά. Άφου τους τις αρμύρησαν καλά και πήραν homework και για το σπίτι, αποφάσισαν να καβαλήσουν τα scooter τους και να συνεχίσουν την βόλτα προς τα δώθε.

Εμείς συνεχίσαμε προς Εθνική Οδο Ολυμπίας - Τριπόλεως, περάσαμε μπροστά απο τα χωριά του DimChios + Kalgeorge ( Καμένα + Νεά Καμένα) και μπουκάραμε στο πυκνό δάσος με κατεύθυνση ( το πέτυχα τώρα.. ) Βασιλάκι - Λιβαδάκι - Νέα Δάφνη.

Μετά τη Νέα Δάφνη, έχει ένα πολύ γραφικό χωριό , το οποίο έχω την τιμή να έχει πάρει το όνομα του απο ένα μέρος του σώματος μου... το Δωδεκάμετρο!! Είχα βγεί στο μπαλκόνι, αλλά ένα ξαφνικά μπουρίνι...................σήκωσε τη φούστα μου..........και έγιναν τα αποκαλυπτήρια σε όλη την πλατεία.....καί έτσι πήρε αυτό το όνομα...

Μερικές φωτογραφίες του όμορφου τοπίου, καθώς και μιας γεφυρας που περάσαμε..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20121007_173414_0.jpg 
Προβολές:	149 
Μέγεθος:	94,1 KB 
ID:	271655

Όνομα:	IMG_20121007_173423_0.jpg 
Προβολές:	148 
Μέγεθος:	66,1 KB 
ID:	271656

Όνομα:	IMG_20121007_173557_0gefyra.jpg 
Προβολές:	149 
Μέγεθος:	92,2 KB 
ID:	271657
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Champion 2ης Βουνίσιας
    Συνεχίσαμε προς Λαγκάδια, μέσω απο συνεχόμενο στροφιλίκι και πυκνό δάσος, σε απότομες πλαγιές, ανάμεσα απο σχηματισμούς βράχων..

Όνομα:	IMG_20121007_173716_0.jpg 
Προβολές:	147 
Μέγεθος:	78,4 KB 
ID:	271663

Όνομα:	IMG_20121007_180623_0.jpg 
Προβολές:	146 
Μέγεθος:	76,7 KB 
ID:	271664

Όνομα:	IMG_20121007_180630_0.jpg 
Μέγεθος:	83,7 KB 
ID:	271665

Champion 2ης Βουνίσιας
    Όταν φτάσαμε στα Λαγκάδια, σταματήσαμε και επικοινωνήσαμε με τους υπόλοιπους τρείς, οι οποίοι έιχαν βρει τον δρόμο και έρχονταν προς εμάς. Μετά απο κανα τέταρτο ( όχι τυρί), έφτασαν, όπου και αποφασίστηκε γλεντοκόπι παύλα φαγοποτι στο Λεβίδι, απο όπου έχουν ποσταριστεί ήδη φωτογραφίες.

Σαν τελευταία φωτό θα ήθελα να βάλω την επόμενη,που δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά πλεόν είμαστε όλοι μαζί σε κάποιον επαρχιακό δρόμο, πηγαίνοντας προς Εθνική Οδο..

( o amyroukai, σταθερή αξία, ακόμα στραβωμένος σα το γατί....)

Όνομα:	IMG_20121007_185654_0.jpg 
Μέγεθος:	86,6 KB 
ID:	271666

Χωρίς να μακρυγορήσω άλλο, και να προσθέσω κόπο στον κόπο σας, με λίγα λόγια χωρίς πομφολοχίες και φιλαφλήματα, αποφεύγοντας τα μακρόσυρτα λογίδρια και τις πομπωδεις γραφές...

.... θα ακολουθήσει επίλογος ( Sniper, χωρίς φωτό, I Promise!!)

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Ρισπέκτ η τελευταία της βόλτας φωτό........
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manalishi Προβολή μηνύματος

.... θα ακολουθήσει επίλογος

ωχ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    .... θα ακολουθήσει επίλογος ( Sniper, χωρίς φωτό, I Promise!!)
    Επίλογος

-Καληνύχτα Μαναλίση
    -Καληνύχτα κρεβάτι

-Καληνύχτα Μαναλίση
    -Καληνύχτα κομοδίνο

-Καληνύχτα Μαναλίση
    -Καληνύχτα πορτατίφ

-Καληνύχτα Μαναλίση
    - Καληνύχτα καμπινέ αλλά δεν την σκαπουλάρεις αύριο θα σε χ....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ...............
    Στην πολύ όμορφη πλατεία θα δούμε επίσης και τις τρείς βρύσες, κατασκευή του συλλόγου Αρνιωτών το 1955. Εκεί πήγαινε και η γνωστή χήρα για νερό, αλλά όλο και κάτι τύχαινε στο σπίτι απο πάνω του γιατρού, και έφευγε, αφηνοντας τις βρύσες ανοιχτές. Έτσι θέριευε ο πλάτανος...και ηρεμούσε η χήρα...

Ο πρόεδρος της κοινότητας, ο Γιώργος Τρ(ικ)ούπης. μη μπορώντας άλλο να βλέπει να...χύνονται... ποτάμια το νερό..και να ακούει τα...βογγητά του πλάτανου απο το πολύ....φορτίο... μπαν(ι)άρισε την χήρα απο την κοινότητα, καβάλησε το πορτοκαλί του άλογο ( το είχε αφήσει μια φορά στο χωράφι και ψεκάζανε για δάκο με φάρμακο, και καταλάθος το ψέκασαν και αυτό..) και χάθηκε στις βόρειες πλαγιές του Ταϋγετου, κραδαίνοντας μια μάνικα βενζινάδικου και φωνάζοντας " Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΡΩΤΑ"

Συνημμένο 271343
    τι μλκς!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παρόμοια θέματα

1. ΠΣΚ πατριδογνωσία, κεφάλαιο 5: "10 λίμνες" (7/8-7-2012)
    από npat στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 575
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2018, 14:54
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2012, 12:47
  3. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2012, 22:54
  4. ATHENS VOICE 21-27 Οκτωβρίου τεύχος 53
    από VaSsiLaKos στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2004, 09:17
  5. ΠΣΚ στην Άρτα (mini ταξιδιωτικό)