Μέχρι τότε θα έχουνε βγάλει καινούριο μηχανάκι :-P:-P:-P:-P
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Γουστα ειναι αυτα. Στην αρχη κ μενα δεν μου αρεσε αλλα κ απο κοντα το ειδα κ γενικα οσο περναει μου αρεσει. Καποιος να μας κανει ενα review δεν παιζει ρπμ??? Καλες οι φωτο αλλα θελουμε λογια απο αναβατη εντος...
Ride(s) the wind of change...
Υπάρχουν reviews παντού μαν . Και από τέστ ,αλλά και σε προηγούμενα πόστ από όσουν το οδήγησαν και λένε καθένας το μακρύ του και το κοντό του .
Νομίζω υπάρχει και διαθέσιμο για τεστ ράιντ στην ΚΤΜ . Άμα δεν το οδηγήσεις δεν θα καταλάβεις .
Κάτι τέτοιες φωτό από μοτό βλέπουν ορισμένοι και πάνε και τα παίρνουνε , χωρίς να έχουν την παραμικρή φιλοδοξία να κατακτήσουν ούτε λόφο , προκαλόντας μόνο μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα ......Αλλά εγώ αυτούς περιμένω να το πάρουνε και να το βαρεθούνε ώστε να μπορέσω να το απόκτήσω ... Το 2017-18 και κάτι ψιλά ...
Οδηγικά ήταν έρωτας μεγάλος πάντως ..
![]()
Περα απο τα test ride περιμενω ενα review απο καποιον που θα κανει χλμ κ οχι απλα μια βολτα!!
Τα χω διαβασει εννοειται αυτα... Αλλα διαβαζοντας τα 2 τελευταια μοτο εχω αρχισει κ σκεφτομαι διαφορα κ αρρωσταινω!!
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
ισα ισα το ΜΟΤΟ λεει οτι το ψηλο χωρις τα μπιχλιμπιδια ειναι καλυτερο.
η αποψη του φιλου παραπανω οτι το 2017 θα το εχουν βαρεθει αρκετοι ειναι πολυ εδιαφερουσα,καπως ετσι πηρα και το 950 τοτε
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Ενταξει ολοι εχουμε κριση κ σκεφτομαστε. Δεν υπαρχει μονο το μοτο να το παρουμε για ευαγγελιο. Ευτυχως υπαρχει κ το διαδυκτιο! Οντως παλαιοτερα κ ακομα τωρα καποιοι θελανε να δειξουνε κατι παραπανω κ η πορεια τους εδειξε αν ηταν σωστοι σε αυτο που κανανε.
Στο αυτο του θεματος κ γω διαβαζοντας μοτο διαπιστωσα πως το r εχεις τις προτιμησεις των!!!
Αλλα σε ενα σημειο τα λεει ολα...γκαζι πολυ, σταθερα μεγαλες ταχυτητες για ταξιδια, πολυ φορτωνα κ με γυναικα κ μπαγκαζια κ στριψιμο ταπα...σαν ωραιο μου ακουγεται μετα απο 7 χρονια με ss!!
Με λυπη μου το λεω endopandou...αλλα μ αρεσει!!![]()
Άλλος παντρεύεται και το πουλάει , άλλος γίνεται πατέρας και το πουλάει ... Τί να πεις ;
Εγώ τώρα που το σκέφτωμαι το 950 το πήρα όταν παντρέυτηκα
Δειχνει να ειναι πολυ καλο το 1190,ειδικά στο εξωτερικό έχουν παλαβωσει...
Ακόμα όμως ειναι αρχή και ο χρόνος θα δείξει κατα πόσο θα παραμείνει καλο ή θα αρχίσει να βγάζει προβλήματα κτλ.
Το θέμα για εμάς εδώ ειναι ότι δεν υπάρχουν σοβαροί αντιπρόσωποι,το δίκτυο ειναι επιεικώς για κλάματα...