βαλε εντουραδικα και βαψτα κοκκινα να αρεσουν σε ολους...
βαλε εντουραδικα και βαψτα κοκκινα να αρεσουν σε ολους...
Εντουράδικο πατάκι είναι μάααααστ. Σπύρο εμένα κάτι δεν μου κάθεται καλά στην περιοχή του λαιμού κάτω από την τιμονόπλακα. Λίγο "άδεια" φαίνεται η περιοχή. Ίσως ένα κυλινδρικό καλυματάκι να βοηθούσε!!
WHO RUNS THE SHOW
κοσμημα και αυτο ρε γμτ
ετσι οπως βλεπω την τελευταια φωτο που ανεβασε ο μαστορας μηπως λεω μηπως εκει που ενωνεται ο σκελετος με το μπροστινο, στο λαιμο αν εβαζες με καμια πατεντουλα εκει το κοντερακι λες να ηταν καλυτερο;;;
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Γίνεται πολύ ωραίο,μ'αρέσει πάρα πολύ ο συνδυασμός κόκκινου άσπρου! Τα κόκκινα πατάκια εμένα δεν με χαλάνε.
Οι δικές μου προτάσεις είναι οι εξής:
Το φανάρι είναι στο σωστό ύψος,αλλά μου φαίνεται λίγο μικρό.Να μπεί μεγαλύτερο,στρογγυλό ή αλλιώς θα ήταν ενδιαφέρον και ένα διπλό στρογγυλό σε οριζόντια διάταξη (εμένα τα διπλά στρογγυλά μου αρέσουν πάρα πολύ).
Το τιμόνι να αλλάξει οπωσδήποτε χρώμα (διάβασα γιατί έχει μπεί αυτό,αν είναι δυνατό όμως να αλλάξει...), και ίσως τα φλάς να πρέπει να μεγαλώσουν (θα το ξέρω όταν δώ τακτοποιημένα τα καλώδια)
Τέλος,η εξάτμιση είναι μια χαρά ως έχει,θα ήταν επίσης ενδιαφέρον αν τυχόν βρείς εξάτμιση στυλ Hunter Cub να τη δοκιμάσεις.Δύσκολο,αλλά λέμε τώρα...
Καλή συνέχεια!
Σπυρο!!! για το κενο σου ειπανε και συμφωνω. αυτο μαυρο πραγμα πισω που ειναι εντελως αταιριαστο με τις γεματες καμπυλες γραμμες του παπιο πεταξε το. σοβαρα ειναι παρα πολυ ασχημο αισθητικα. κρυβει το ομορφο φαναρακι και γενικα με χαλαει. ενα κοματι απο καποιο νικελ φτερο οπως πχ στο td του spd θα ηταν αρκετο καλο και θα εκανε και δουλεια. αλλα οτι και να λεμε πρωτο λογο εχει ο ιδιοκτητης οποτε..
edit: σορυ που με το μπηκα κοπαναω τα αρνητικα αλλα σε προκαλουν πιοπολυ απο τα θετικα. αυτα που μου αρεσαν ειναι η διχρωμια, παρα πολυ η σληνα στο πλαισιο τα τρακτερωτα λαστιχα δωσαν πολυ brutal εμφαση στο off road, επισης μου αρεσει η εξατμιση. εκεινη την βαση πλεον ουτε που την βλεπω! το τιμονι μια χαρα ειναι κι απο μακρια δεν φαινεται δηθεν καρμπον, κατα τ'αλλα ομορφο και συμμετρικο σαν μηχανακι.
Τελευταία τροποποίηση από motomaniac; 28/05/2013 στις 12:48.
Ό,τι και να του λέτε παίδες,τώρα το μηχανάκι τελείωσε και δν νομίζω ότι θα κάτσει να ξαναφτιάξει κάτι.Το αν είναι ωραίο ή όχι είναι υποκειμενικό.
Για τον ιδιοκτήτη όσα έγιναν πιθανότατα είναι όπως τα ήθελε,οπότε "σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός..."
Σπύρο,συγχαρητήρια για την ποιοτική σου δουλειά!![]()
Σπύρο έγινε πολύ όμορφο, συγχαρητήρια μαν, φαντάζομαι πόσο θα το γουστάρει ο κάτοχος που θα το βολτάρει κιόλας.
Πάντα τέτοια.![]()
Τέτοιο παπί δεν είχε η Ελλάδα, αυτή η μοναδικότητα είναι άλλη φάση. Και οι minimal κατάσταση, απλά λιτά και όμορφα είναι ότι καλύτερο. Καλά χιλιόμετρα
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Πολυ ωραια η δουλεια σου!
Θα μου επιτρεψεις μονο να κανω μερικες προτασεις.Αν και η αποψη "αισθητικη" ειναι ακρως υποκειμενικη, προσωπικα-οπως προαναφερθηκε- πιστευω οτι με τα μικρα φλασακια και το μικρο στρογγυλο φαναρι το κανουν να μοιαζει λιγο με "ποδηλατακι"... Ισως να επρεπε να μπει ενα μεγαλο στρογγυλο φαναρι,και ισως πιο μεγαλα φλασακια
Υποκειμενικο βεβαια,αποψη μου βεβαια
Keep up the good work,we are watching![]()
Treating a car and a motorcycle like a proper lady is being a man