Σελίδα 31 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 21262728293031323334353641 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 713

Θέμα: πάει...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Σου παραθέτω συγκεκριμένες εκπομπές και ιστορικές αλήθειες που σε διαψεύδουν και μου λες έχω μπερδευτεί;
    Ν' αντικρούσεις ή έστω να επιχειρηματολογήσεις μπορείς;
    Δεν ειναι επι προσωπικου η απαντηση.
    Απλα φερνω παραδειγμα εμενα και πιστευω οτι υπαρχουν πολλοι αλλοι σαν εμενα που οι εκπομπες αυτες τους ειναι ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ,φαινετε και απο τις μετρησεις που ειχε η ΕΡΤ και αρα δεν σημαινει οτι μονο εγω το βλεπω ετσι. Αν μιλαμε για ποιοτητα...ενταξει....μαλλον μιλαμε για αλλα πραγματα
    Δεν ειναι τυχαιο οτι το τοτε Filmnet ανοιξε γιατι βρηκε προσφορο εδαφος ,δεν ειναι τυχαιο οτι τα ιδιωτικα καναλια με τοσο χαλια προγραμμα καταφερνουν να "ρίχνουν στ αυτια στην ΕΡΤ" και βεβαια δεν ειναι τυχαιο οτι το ΝΟΒΑ παροτι εχει την ακριβοτερη τιμη σε σχεση με την υπολοιπη ευρωπη -τουλαχιστον 2πλασια- και εχει τοσους συνδρομητες.
    Αν η ΕΡΤ ηταν τοσο καλη δεν θα υπηρχε τοσο σκουπιδι στα αλλα καναλια και το ΝΟΒΑ θα σου χαριζε αυτοκινητο με καθε συνδεση
    Επειδη δεν μπορω να μιλησω για τους αλλους , εγω ,ΝΕΤ/ΕΤ δεν βλεπω παρα μονο κανενα δελτιο ειδησεων και αν τυχει στο φευγατο καμια εκπομπη μεχρι να το γυρησω στο καναλι που παρακολουθω -δορυφορικο- λογω διαφορετικης ζωνης ωρας.Ειναι και ο μονος λογως που ανοιγω την Τν.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xrider Προβολή μηνύματος
    Απλα φερνω παραδειγμα εμενα και πιστευω οτι υπαρχουν πολλοι αλλοι σαν εμενα που οι εκπομπες αυτες τους ειναι ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ,φαινετε και απο τις μετρησεις που ειχε η ΕΡΤ και αρα δεν σημαινει οτι μονο εγω το βλεπω ετσι. Αν μιλαμε για ποιοτητα...ενταξει....μαλλον μιλαμε για αλλα πραγματα
    Δεν ειναι τυχαιο οτι το τοτε Filmnet ανοιξε γιατι βρηκε προσφορο εδαφος ,δεν ειναι τυχαιο οτι τα ιδιωτικα καναλια με τοσο χαλια προγραμμα καταφερνουν να "ρίχνουν στ αυτια στην ΕΡΤ" και βεβαια δεν ειναι τυχαιο οτι το ΝΟΒΑ παροτι εχει την ακριβοτερη τιμη σε σχεση με την υπολοιπη ευρωπη -τουλαχιστον 2πλασια- και εχει τοσους συνδρομητες.
    Αν η ΕΡΤ ηταν τοσο καλη δεν θα υπηρχε τοσο σκουπιδι στα αλλα καναλια και το ΝΟΒΑ θα σου χαριζε αυτοκινητο με καθε συνδεση
    Επειδη δεν μπορω να μιλησω για τους αλλους , εγω ,ΝΕΤ/ΕΤ δεν βλεπω παρα μονο κανενα δελτιο ειδησεων και αν τυχει στο φευγατο καμια εκπομπη μεχρι να το γυρησω στο καναλι που παρακολουθω -δορυφορικο- λογω διαφορετικης ζωνης ωρας.Ειναι και ο μονος λογως που ανοιγω την Τν.
    Οι μετρήσεις ακροαματικότητας είναι άλλο κεφάλαιο μεγάλης σαπίλας... παίζονται ΤΕΡΑΣΤΙΑ συμφέροντα εκεί αναλόγως με τα σκορ που θα "πιάσει" ο καθένας ποιο κομμάτι της διαφημιστικής πίττας θα πάρει. Όχι δεν είναι καθόλου biased τα αποτελέσματα...
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος
    οκ. μπορεις να μου πεις 1-2?
    Δεν συγκρινουμε τα ιδιωτικα καναλια , γιατι ακριβως ειναι ιδιωτικα και ειναι δικο τους προβλημα το τι παιζουν αφου η "ζωη" τους εξαρταται απο τις διαφημισεις
    1. σημείο ART
    2. μηχανή του χρόνου
    3. εξάντας
    4. κουτί Πανδώρας (παλιότερα)
    5. σχεδόν όλες οι εκπομπές του COSMOS
    6. τρίτο πρόγραμμα
    7. αναμεταδώσεις από όλες τις μεγάλες συμφωνικές του κόσμου
    8. κάθε καλοκαίρι στα ελεύθερα κάμπινγκ μπορούσα να πιάνω ΜΌΝΟ δεύτερο και τρίτο πρόγραμμα και να μου κρατά πολές ώρες συντοφιά
    9. ακόμα και το ταξιδεύοντας με την αντιπαθέστατη και υπερβολικά καλοπληρωμένη και βολευτίνα μας Μαγια Τσόκλη, ήταν αρκετά καλή για εμένα
    10. Φέτος με εξέπληξε με τις πολύ καλές ξένες σειρές που επέλεξε (οι υπόλοιποι κάνουν νούμερα με την "χοντρή μαγκιούλ"
    11. ακόμα και οι πολιτικές εκπομπές τους είναι ποιοτικότερες από τις ανατροπές
    12. ολυμπιακοί αγώνες (πιο άλλο κανάλι θα μπορούσε να τους καλύψει?)
    13. πολύ καλές εκπομπές και αφιερώματα για ποιητές, ηθοποιούς και συγγραφείς

αν σκεφτώ φαντάζομαι θα βρω και άλλα...

για μένα δεν λένε κάτι τα νούμερα που κάνουν τα κανάλια τα θεωρώ ψεύτικα και ότι δεν θα έπρεπε να απασχολούν την κρατική τηλεόραση

και μην ξεχνάμε επίσης ότι παράγει πολιτισμό, (μουσικά σύνολα, παραγωγές σε ταινίες, χορηγός σε αθλητικές εκδηλώσεις και θέατρα)

δεν λέω ότι δεν έχουν φάει ΤΡΕΛΑ ποσά, και ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά εκεί μέσα.
    αλλά ναι μου άρεσε αρκετά το πρόγραμμα της

ΥΓ. μπορώ να γράψω πολλές ακόμα εκπομπές που με χαλούσαν...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Δεν ειπα οτι επρεπε να κλεισει...επρεπε ομως να αλλαξει.
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από archi Προβολή μηνύματος
    1. σημείο ART
    2. μηχανή του χρόνου
    3. εξάντας
    4. κουτί Πανδώρας (παλιότερα)
    5. σχεδόν όλες οι εκπομπές του COSMOS
    6. τρίτο πρόγραμμα
    7. αναμεταδώσεις από όλες τις μεγάλες συμφωνικές του κόσμου
    8. κάθε καλοκαίρι στα ελεύθερα κάμπινγκ μπορούσα να πιάνω ΜΌΝΟ δεύτερο και τρίτο πρόγραμμα και να μου κρατά πολές ώρες συντοφιά
    9. ακόμα και το ταξιδεύοντας με την αντιπαθέστατη και υπερβολικά καλοπληρωμένη και βολευτίνα μας Μαγια Τσόκλη, ήταν αρκετά καλή για εμένα
    10. Φέτος με εξέπληξε με τις πολύ καλές ξένες σειρές που επέλεξε (οι υπόλοιποι κάνουν νούμερα με την "χοντρή μαγκιούλ"
    11. ακόμα και οι πολιτικές εκπομπές τους είναι ποιοτικότερες από τις ανατροπές
    12. ολυμπιακοί αγώνες (πιο άλλο κανάλι θα μπορούσε να τους καλύψει?)
    13. πολύ καλές εκπομπές και αφιερώματα για ποιητές, ηθοποιούς και συγγραφείς

αν σκεφτώ φαντάζομαι θα βρω και άλλα...

για μένα δεν λένε κάτι τα νούμερα που κάνουν τα κανάλια τα θεωρώ ψεύτικα και ότι δεν θα έπρεπε να απασχολούν την κρατική τηλεόραση

και μην ξεχνάμε επίσης ότι παράγει πολιτισμό, (μουσικά σύνολα, παραγωγές σε ταινίες, χορηγός σε αθλητικές εκδηλώσεις και θέατρα)

δεν λέω ότι δεν έχουν φάει ΤΡΕΛΑ ποσά, και ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά εκεί μέσα.
    αλλά ναι μου άρεσε αρκετά το πρόγραμμα της

ΥΓ. μπορώ να γράψω πολλές ακόμα εκπομπές που με χαλούσαν...

Ξερεις ομως 1 ημερα εχει 24 ωρες και ο χρονος 356 μερες.

Απο αυτα που εγραψες οτι σου αρεσαν , π.χ εμενα μονο 2 ολα τα αλλα εντελως αδιαφορα...ειδικα αναμεταδώσεις από όλες τις μεγάλες συμφωνικές του κόσμου κ τρίτο πρόγραμμα.Επισης να σου θυμησω οτι πας σε ενα νησι του Αιγαιου,Ιονιου η 12νησων και πιανεις καλητερα ενα απο Ιταλια,Τουρκια παρα την ΕΡΑ για να μην μιλησουμε οτι σε πολλα μερη πληρωνεις ΕΡΤ αλλα απλα δεν υπαρχει και βεβαια εννοειται οτι στο εξωτερικο ΔΕΝ υπαρχει σε αντιθεση ακομα και με ραδιο της Αιγυπτου!!! Να μιλησουμε για την ιντερνετικη σελλιδα της που δεν εδειχνε ΤΙΠΟΤΑ στο εξωτερικο!?Ποιος ο λογως υπαρξης της?Γιαυτους που μενουν στην ΑΝδρο και δεν πιανουν την ΕΡΤ?
    Τεσπα..
    Σκεψου το λιγο μονο στο επιπεδο προσφορας και ασε τα λεφτα απ εξω.Αν η ΕΡΤ ηταν ας πουμε επι πληρωμη οπως το ΝΟΒΑ , εσυ θα πληρωνες για να δεις αυτα τα προγραμματα που επαιζε μεχρι λιγο πριν κλεισει? Εγω οχι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Όχι φίλε,δεν πάει έτσι.
    Δεν κρίνεις την κρατική τηλεόραση βάσει του τί σου αρέσει ΕΣΕΝΑ να παρακολουθείς.Δεν είσαι όπως δεν είναι κανένας μας το κέντρο του κόσμου.
    Αν ήταν έτσι έπρεπε οι πορωμένοι με τα μηχανοκίνητα(πχ εγώ) να κακολογούν την ΕΡΤ επειδή δεν καλύπτει τα γούστα τους όπως το motorstv!
    Ούτε είναι ενδεικτική η τηλεθέαση με την ποιότητα ενός καναλιού διότι πολύ απλά η ποιότητα δεν μετριέται με νούμερα,πόσο μάλλον νούμερα τηλεθέασης.
    Η ΕΡΤ είναι το μοναδικό κανάλι που προσφέρει εκπομπές ποιότητας καλύπτοντας σχεδόν όλο(διότι 100% δε γίνεται) το τηλεοπτικό κοινό χωρίς να πέφτει στο λούκι κουτσομπολοεκπομπών.

Επίσης είναι άδικο να συνδέεις τα σκουπίδια των άλλων καναλιών με το πρόγραμμα της ΕΡΤ,απλά δεν στέκει.
    Όσον αφορά στο filmnet,θυμάσαι πολύ καλά ότι ο κύριος λόγος που έπιασε ήταν οι τσόντες,μην κοροϊδευόμαστε...

Επιπλέον επειδή η ύπαρξη κρατικής τηλεόρασης είναι ΚΑΙ ζήτημα εθνικό*,το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι για μένα προδοσία.

Φιλικά,
    Κώστας

*καταλαβαίνεις ότι αυτό που έγραψες για την Τουρκία ήταν άτοπο πιστεύω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Τώρα περιμένεις σοβαρά να πιστέψουμε ότι για τις παραπάνω εκπομπές δουλεύαν οκτάωρο 2600 εργαζόμενοι?
    Αυτή είναι η προσφορά 2600 εργαζομένων?
    Θα διατηρούσες τέτοια εταιρεία εάν ήταν δικιά σου?
    Και στην τελική ναι μόνο 4€ το μήνα, αλλά εάν το τζίρο της ΕΡΤ τον μοιραστούν τα ιδιωτικά κανάλια μπάς και προκύψουν και έσοδα για το Δημόσιο?
    Ιδέα δεν έχω ποιοί και τί δουλειά κάνανε.Ούτε είπα ΠΟΥΘΕΝΑ ότι η ΕΡΤ δούλευε ρολόι.
    Άλλο βελτιώνω/επισκευάζω κάτι,άλλο το πετάω.

Μην μπαίνετε στη λογική να συγκρίνετε δημόσια τηλεόραση(σε οποιαδήποτε χώρα) με ιδιωτικά κανάλια,δεν είναι ανταγωνιστές με την κλασική έννοια του όρου για να ισχύουν οι νόμοι του ανταγωνισμού αγοράς.

αυτο παντως οτι η ερτ ειχε ποιοτικες εκπομπες .....μονο εδω θα μπορουσα να το διαβασω....

αν εκλεινε η ερτ πριν 3 χρονια, δεν θα μιλαγε ανθρωπος.
    αν σας ελεγαν κλεινουν οι star, mega antena κλπ κλπ και θα βλεπετε μονο ερτ...θα ειχατε κανει πολεμο για τα σκατα που σας αναγκαζουν να δειτε...

οι περισσοτεροι αν γινοταν δημοσκοπηση , στην ερωτητη τι σας αρεσει να παρακολουθειτε στην ερτ??... θα απαντουσατε..... τι? υπαρχει ακομα αυτο το καναλι???δεν το ηξερα...

και τωρα σας επιασε ο πονος για τους 3000 εργαζομενους (γελανε και οι πετρες) που δουλευαν ανελλειπως για να βγει στον αερα το μενουμε ελλαδα.!!!!!

ειπαμε ο τροπος που εκλεισε ειναι το κακο .....ναι......
    αλλα οχι να κλαιμε για την ερτ σαν καναλι..

Παλαιό μέλος
    Ξερεις ομως 1 ημερα εχει 24 ωρες και ο χρονος 356 μερες.

Απο αυτα που εγραψες οτι σου αρεσαν , π.χ εμενα μονο 2 ολα τα αλλα εντελως αδιαφορα...ειδικα αναμεταδώσεις από όλες τις μεγάλες συμφωνικές του κόσμου κ τρίτο πρόγραμμα.Επισης να σου θυμησω οτι πας σε ενα νησι του Αιγαιου,Ιονιου η 12νησων και πιανεις καλητερα ενα απο Ιταλια,Τουρκια παρα την ΕΡΑ για να μην μιλησουμε οτι σε πολλα μερη πληρωνεις ΕΡΤ αλλα απλα δεν υπαρχει και βεβαια εννοειται οτι στο εξωτερικο ΔΕΝ υπαρχει σε αντιθεση ακομα και με ραδιο της Αιγυπτου!!! Να μιλησουμε για την ιντερνετικη σελλιδα της που δεν εδειχνε ΤΙΠΟΤΑ στο εξωτερικο!?Ποιος ο λογως υπαρξης της?Γιαυτους που μενουν στην ΑΝδρο και δεν πιανουν την ΕΡΤ?
    Τεσπα..
    Σκεψου το λιγο μονο στο επιπεδο προσφορας και ασε τα λεφτα απ εξω.Αν η ΕΡΤ ηταν ας πουμε επι πληρωμη οπως το ΝΟΒΑ , εσυ θα πληρωνες για να δεις αυτα τα προγραμματα που επαιζε μεχρι λιγο πριν κλεισει? Εγω οχι.
    οκ διαφωνούμε...
    πάντως επι πληρωμή είναι μέσω της ΔΕΗ, απλά δεν έχεις δικαίωμα να επιλέξεις αν τη θες ή όχι όπως τη νοβα

προσωπικά 2 πράγματα θα ήθελα να αλλάξουν:
    διαφάνεια στη διαχείριση των χρημάτων
    διαφάνεια στις πληρωμές - μισθούς

τα παραπάνω όμως αφορούν όλο το κράτος και όχι μόνο την ΕΡΤ

όσο για τα νησιά που αναφέρεις επειδή το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το έχω περάσει σε νησιά, θα διαφωνήσω (αν και κάλλιστα μπορεί να ισχύει αυτό που λες σε άλλα μέρη, δεν έχω λόγω να μη σε πιστέψω)

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LsKostas Προβολή μηνύματος
    Πριν λιγο εγινε σεισμος στην Κρητη 6 ριχτερ

Το μαθαμε από το web της ERT φυσικά ... και πολλοί σε όλη την Ελλάδα θα το μάθουν αύριο από τις εφημερίδες και τα κανάλια του Μπόμπολα

ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝΕ...

Δεν πειράζει...ο Παναθηναικός να παίρνει το πρωτάθλημα...

Ναι, είναι πασίγνωστες οι σχέσεις διαπλοκής Μπόμπολα-Εγκέλαδου...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    αυτο παντως οτι η ερτ ειχε ποιοτικες εκπομπες .....μονο εδω θα μπορουσα να το διαβασω....

αν εκλεινε η ερτ πριν 3 χρονια, δεν θα μιλαγε ανθρωπος.
    αν σας ελεγαν κλεινουν οι star, mega antena κλπ κλπ και θα βλεπετε μονο ερτ...θα ειχατε κανει πολεμο για τα σκατα που σας αναγκαζουν να δειτε...

οι περισσοτεροι αν γινοταν δημοσκοπηση , στην ερωτητη τι σας αρεσει να παρακολουθειτε στην ερτ??... θα απαντουσατε..... τι? υπαρχει ακομα αυτο το καναλι???δεν το ηξερα...

και τωρα σας επιασε ο πονος για τους 3000 εργαζομενους (γελανε και οι πετρες) που δουλευαν ανελλειπως για να βγει στον αερα το μενουμε ελλαδα.!!!!!

ειπαμε ο τροπος που εκλεισε ειναι το κακο .....ναι......
    αλλα οχι να κλαιμε για την ερτ σαν καναλι..
    Προφανώς, προφανέστατα, δεν ξέρεις ούτε τα προγράμματα ούτε τους συντελεστές.
    Κανένα πρόβλημα, αλλά απορώ πως έχεις γνώμη για κάτι που δεν ξέρεις.

Δεν είναι η ερτ σαν κανάλι, αν έχεις καταλάβει, είναι ένα σύνολο τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών σταθμών, μουσικών συνόλων και άλλα πολλά. Μη λες ότι είναι η τηλεοπτική ΕΡΤ, δεν είναι σωστό.
    Το ξαναλέω, δεν είσαι υποχρεωμένος να τα ξέρεις, αλλά αν θέλεις να λες τη γνώμη σου είναι χρήσιμο πρώτα να ξέρεις για τι μιλάς.

Και ναι, φυσικά ναι, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με τα άλλα σκατά και τον απόπατο, μ' αυτά που σε κάνουν να σκέφτεσαι από το όργανο ως το στομάχι, ικανοποιώντας αμφιβόλως και τα δυο.
    Μιλάω γι αυτό τον απόπατο που έχει αναθρέψει χιλιάδες ηλίθιους γυμναστηριακούς, χιλιάδες ηλίθιες χαζογκόμενες, χιλιάδες βλαμμένους εργαζόμενους που πρώτα τους "κανονίζουν" με 300 ευρώ και μετά ψηφίζουν Σαμαρά

Αν η τηλεόραση είχε άλλο πρόγραμμα, συνολικά, θα ήταν εντελώς ίδια η κοινωνία; Και επιτέλους είναι τόσο ηλίθιοι οι εργολάβοι και οι επιχειρηματίες στην Ελλάδα να συντηρούν τόσα ζημιογόνα κανάλια; Μήπως έχουν πολύ σοβαρούς λόγους να συνεχίζει να μεταδίδεται η σαπίλα από αυτά;

Εγώ παρακολουθούσα ετ3 , τρίτο προγραμμα και κόσμος93,6. Και αν είχες ακούσει Προκόπη Δούκα το πρωί, ναι αυτό τον φλώρο με τα γυαλάκια κατά τα λοιπά, και είχες ακούσει τα καντάρια μουσικής που έπαιζε και τις απίστευτα τεκμηριωμένες και σοβαρές απόψεις του, ίσως να είχες άλλη άποψη. Και δεν είναι ο μόνος. Δεν ξέρω τι ρίχνει, τι πιστεύει, αν έχει παντρευτεί το διάολο, πάντως το κοινό του το σεβόταν απεριόριστα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Πρίν ενάμιση μήνα λίγο πριν και μετά το Πάσχα ήμουν στην περιοχή της Νότιας Μάνης για μια δουλειά ... έπρεπε να κινούμε συνεχώς με το αυτοκίνητο, να το αφήνω και να περπατάω. Τέλος πάντων κούραση άγχος, ταλαιπωρία (με είχαν πεθάνει τα αγκάθια παντού) και μεσημέρι όπως ήταν και πλησίαζα στο Ταίναρο άραξα λιγάκι ,,, ο καιρός μουντός, καταθλιπτικός θα έλεγα, κάπου με βόλευε γιατί μείωνε τη ζέστη ... χαλάρωσα τους ρυθμούς και άνοιξα ραδιόφωνο οι σταθμοί λίγοι δύο οι τρεις με σκυλάδικα και λαικοποπ και κάπου εκεί από την κεραία των Κυθήρων έπιασα το δεύτερο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Χατζηδάκης,Θεοδωράκης, Ερωτόκριτος... και η διακριτική παρουσία του εκφωνητή μια στο τόσο... Για αυτή τη στιγμή αξίζει να την πληρώνω την ΕΡΤ μια ζωή τα 50 ευρό που δεν έχω ...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Πρίν ενάμιση μήνα λίγο πριν και μετά το Πάσχα ήμουν στην περιοχή της Νότιας Μάνης για μια δουλειά ... έπρεπε να κινούμε συνεχώς με το αυτοκίνητο, να το αφήνω και να περπατάω. Τέλος πάντων κούραση άγχος, ταλαιπωρία (με είχαν πεθάνει τα αγκάθια παντού) και μεσημέρι όπως ήταν και πλησίαζα στο Ταίναρο άραξα λιγάκι ,,, ο καιρός μουντός, καταθλιπτικός θα έλεγα, κάπου με βόλευε γιατί μείωνε τη ζέστη ... χαλάρωσα τους ρυθμούς και άνοιξα ραδιόφωνο οι σταθμοί λίγοι δύο οι τρεις με σκυλάδικα και λαικοποπ και κάπου εκεί από την κεραία των Κυθήρων έπιασα το δεύτερο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Χατζηδάκης,Θεοδωράκης, Ερωτόκριτος... και η διακριτική παρουσία του εκφωνητή μια στο τόσο... Για αυτή τη στιγμή αξίζει να την πληρώνω την ΕΡΤ μια ζωή τα 50 ευρό που δεν έχω ...

Ξαναπέστο...
    Πας επαρχία και βλαστημάς όταν ανοίγεις το ράδιο..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Όχι φίλε,δεν πάει έτσι.
    Δεν κρίνεις την κρατική τηλεόραση βάσει του τί σου αρέσει ΕΣΕΝΑ να παρακολουθείς.Δεν είσαι όπως δεν είναι κανένας μας το κέντρο του κόσμου.
    Αν ήταν έτσι έπρεπε οι πορωμένοι με τα μηχανοκίνητα(πχ εγώ) να κακολογούν την ΕΡΤ επειδή δεν καλύπτει τα γούστα τους όπως το motorstv!
    Ούτε είναι ενδεικτική η τηλεθέαση με την ποιότητα ενός καναλιού διότι πολύ απλά η ποιότητα δεν μετριέται με νούμερα,πόσο μάλλον νούμερα τηλεθέασης.
    Η ΕΡΤ είναι το μοναδικό κανάλι που προσφέρει εκπομπές ποιότητας καλύπτοντας σχεδόν όλο(διότι 100% δε γίνεται) το τηλεοπτικό κοινό χωρίς να πέφτει στο λούκι κουτσομπολοεκπομπών.

Επίσης είναι άδικο να συνδέεις τα σκουπίδια των άλλων καναλιών με το πρόγραμμα της ΕΡΤ,απλά δεν στέκει.
    Όσον αφορά στο filmnet,θυμάσαι πολύ καλά ότι ο κύριος λόγος που έπιασε ήταν οι τσόντες,μην κοροϊδευόμαστε...

Επιπλέον επειδή η ύπαρξη κρατικής τηλεόρασης είναι ΚΑΙ ζήτημα εθνικό*,το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι για μένα προδοσία.

Φιλικά,
    Κώστας

*καταλαβαίνεις ότι αυτό που έγραψες για την Τουρκία ήταν άτοπο πιστεύω...
    Δεν υπαρχει περιπτωση να συννενοηθουμε.
    Οπως εχευ βρισκεις το προγραμμα της ΕΡΤ σουπερ εγω το βρισκω για τον ΠΤΣΟ! Οι μετρησεις δειχνουν οτι τουλαχιστον το 70% το βλεπει οπως εγω.
    Τωρα αν εισαι μεσα στο 30% ,πρεπει να σχολιασω τα γουστα σου?
    Επισης επιτελους θα πρεπει να καταλαβετε οτι η τηλεοραση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΜΟΡΦΩΣΗΣ αλλα απλα μιας μορφης διασκεδασης.
    ΑΠο εδω και περα μπορεις εσυ να λες οτι θελεις,εχω γνωμη για την ΕΡΤ δεν περιμενω μετα απο +30 χρονια Ελληνας να την διαμορφωσο τωρα!!

Εχω ακριβως την ιδια γνωμη με τον kalgeorge .

Οσο για τους Τουρκους,θα πρεπει να καταλαβεις οτι σε παραμυθιαζουν.Αν οι Τουρκοι ηθελαν να μπουκαρουν θα το ειχαν κανει.

Παρόμοια θέματα

1. Λοιπον ο julius θα παει για καφε στο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 22:59
  2. Tι άλλο θα πάει ΣΚΑΤΑ σήμερα...?
    από Wizard13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 15:59
  3. Δεν πάει άλλο!
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 19:46
  4. Αντε καλά να μας πάει και σημερις! Χαίρετε!
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 10:55
  5. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας