Αχ αυτές οι μανελίτσες τι τραβάνε. Τις περισσότερες φορές δουλεύουν μόνο με προέκταση ενω δεν τρώνε σπάνια και καμία σφυριά.
Εγώ έχω μια που είναι το αεροκλειδό μου. Δουλεύει μόνο με σφυρί. Αν στη δειξω θα κλάψεις.
Τα καρέ σπάνε. Έχουν ελάχιστα περιθώρια να παραμορφωθούν.
Προειδοποιούν αλλά για λιγο, και μετά κόβονται. Όλα τα καρέ. Έχω μερικά σε μια παλιά εργαλειοθήκη.
Πάντως χωρίς κακοποίηση δεν σπάει τίποτε απ' αυτά σε κανένα εργαλείο. Είτε φθηνό είτε ακριβό. Η κακοποίηση, η υπερβολική χρήση και οι τεράστιες ροπές δρουν αθροιστικά.
Να σου συστήσω μια καλή μου φιλη που με έχει ξελασπώσει άπειρες φορές?
3/4 λέγεται και κάνει θαυματα σε 4χ4 και σε φορτηγά και δεν τις κουνιέται ούτε βίδα άξονα που δεν έχει λυθεί ποτέ.![]()
(παρόλα αυτά έχω καρέ σπασμένο και από 3/4)
Dowidat ε? όχι ρε γμτ!!!!
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
Και μία πολύ καλή προσφορά για ροπόκλειδα http://www.tbs-aachen.de/Aktionen_Re...i863_55159.htm και σε πολύ χρήσιμα νούμερα για σχεδόν ότι εργασία τα χρειαστούμε
Ορίστε και τα δικά μου Proxxon Industrial 1/2 και 1/4 (link για περισσότερες πληροφορίες):
Βρίσκω πολύ ωραία τα Τ που είναι και προεκτάσεις καθώς και το κατσαβίδι που στο πάνω μέρος έχει υποδοχή για Τ ή για την καστάνια. Τα καρυδάκια για τα μπουζί δεν είναι μαγνητικά και για μένα άχρηστα καθότι δεν κάνουν για το μηχανάκι. Από καρυδάκια έχει (σχεδόν) τα πάντα. Θα ήθελα περισσότερα bits. Μέχρι στιγμής ότι χρειάστηκε να κάνω από απλές εργασίες στο μηχανάκι το έκανα με αυτήν την κασετίνα. Extra αγόρασα ένα TX50 μόνο. Για πιο σύνθετες εργασίες δανείστηκα από τη συλλογή του Μιχάλη.
Φυσικά δε χρησιμοποιείται μόνο στο μηχανάκι. Για εργασίες που κάνω δε νιώθω καλά την 1/4 όταν πάω να τη ζορίσω. Με την 1/2 δεν συνάντησα ακόμα πρόβλημα. Επίσης χρειάζομαι έναν bit holder για να μπορώ να αξιοποιώ διάφορες άλλες μύτες που έχω (που εδώ που τα λέμε καλό θα ήταν να πάρω και μία αξιόπιστη συλλογή από μύτες). Όμως το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για τη Facom της προσφοράς να αρχίσω να χτίζω σιγά σιγά μια σοβαρή συλλογή εργαλείων και να τη γυαλίσω αυτήν και να την κάνω δώρο στον αδερφό μου για τα Χριστούγεννα![]()
Φύγαμε...
Για ροπόκλειδα θα πρότεινα μετά από πολύ ψάξιμο αυτά:
http://eshop.pikounistools.gr/dunamo...-2-detail.html
http://eshop.pikounistools.gr/dunamo...-4-detail.html
Δεν απέχουν και πολύ από την τιμή της προσφοράς του tbs για τα Hazet και πιστεύω αξίζουν 100%.
Φύγαμε...
Ο Vaskas δεν έχει γράψει τπτ ακόμα γιατί συμπληρώνει μια λίστα με το τι Θέλει από Βράττη ξεφυλλίζοντας καταλόγους που αυτοί με την σειρά τους θα ξεφτιλίσουν την τσέπη του. Βασικά όλα τα θέλει αλλά έχει ρίξει αρκετό νερό στο κρασί του κι έχει περιοριστεί.
Από την άλλη μίλησα σήμερα με τον Βράττη και άνοιξα λίστα γάμου, οπότε ότι είχατε σκοπό να μου κάνετε σαν δώρο στον επερχόμενο 3ο γάμο μου (γιατί δεν μπορεί αν δει η milf τις τιμές αλλά και το σύνολο που έχω βγάλει μέχρι τώρα, θα με χωρίσει) μπορείτε να το καταθέτετε κατ'ευθείαν στον λογαριασμό του μαγαζιού κι εγώ θα πράξω ανάλογα.
@ Daz
Επειδή είμαι μηχανάκιας παλαιάς κοπής ποτέ δεν είχα σε κανένα μου μηχανάκι όλον αυτόν τον συρφετό από εργαλεία. Στο ταπεινό μου DRάκι έχω μία ασφάλεια καβάντζα, μία ντίζα, δύο σαμπρέλες, 2 λεβιεδάκια για ξεμοντάρισμα (από την εργαλειοθήκη του DT) και ότι είχε το μηχανάκι από το εργοστάσιο. Στην χοντρή τώρα μιας και δεν έχει την αξιοπιστία του θρυλικού DR και βλέποντας όλους εσάς εδώ και σε άλλα φόρα να βάζετε πράμα, έκατσα κι έφτιαξα μια αυτοσχέδια εργαλειοθήκη κι έβαλα μέσα μερικά σκατολοΐδια. Θα πάω στο γκαράζ να τα βγάλω να σας τα φωτογραφίσω να γελάσει και το παρδαλό ερίφιο (που λένε και στο Αμέρικα)
@ MISKIN
well done my friend Hulk, nice job και λοιπά όμορφα που λένε και στο χωριό μου. Πως το ξεπάτωσες ρε αυτό το κτήνος??? Θυμήσου μου να μη σου δανείσω τπτ![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Είπα αλλά δεν με πρόσεξες, στην χοντρή λόγω αξιοπιστίας έχω εργαλεία. Εκείνο το βράδυ ήμουν πολύ κουρασμένος, πολύ βρεγμένος και πολύ παγωμένος ακόμα και για να σκεφτώ να τα βγάλω όχι για να τα χρησιμοποιήσω. Προτίμησα την κλασική Ελληνική μέθοδο "πάμε και ότι βρέξει ας κατεβάσει". Δεν υπήρχε περίπτωση Αποστόλη να κάτσω μουσκίδια όπως ήμουν να επισκευάσω τπτ εκείνο το βράδυ ακόμα κι αν είχα ράμπα κι εξοπλισμό συνεργείου μαζί μου. Περίμενα να δω τα φώτα της γέφυρας και φαντασιωνόμουν αχνιστό ντουζ και χουχούλιασμα στο κρεβάτι if you know what I mean![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).