Kατι ακουστηκε για μια δυμετρη Ρουμανα.
Αν ισχυει αυτο,εγω ειμαι μαζι του.Ψεματα να πω?Το ιδιο θα εκανα.
Kατι ακουστηκε για μια δυμετρη Ρουμανα.
Αν ισχυει αυτο,εγω ειμαι μαζι του.Ψεματα να πω?Το ιδιο θα εκανα.
a. σπάνιο να βρεις ΡΟυμανα 2 μέτρα...
(Ουκρανέζα μπορεί) \
β. Η Ασία έχει πολύ γκομενάκι και τρελά κόλπα
(άρα για να πάρεις από δω?)
γ Ο άνθρωπος δε ν καλά στην υγεία του οπότε...
(το πιο πιθανό είναι να τον πήγαν εκεί κάτω και να ξεφουσκώσει το θέμα)
Η μλκια για μένα είναι που δεν λένε ότι έχει πρόβλημα και γράφουν ένα κάρο ιστορίες
-Ελληναράδες πουριτανοί-
ανανήψαντας
Αντιπροσωπευτικό δείγμα έλληνα πολιτικού... και μη μου πείτε ότι δεν είναι όλοι τα ίδια σκατά! Υπόληψη 0, τσίπα 0, συνειδητοποίηση 0, αντίληψη πραγματικότητας 0. Στον πο*τσο του λέλουδα για τη ζημιά που έκανε, γίναμε βούκινο -δικαίως- στο εξωτερικό, έδωσε δικαίωμα σε κάθε οστρογότθο και κάθε αγγλοσαξωνίδα να αναπαράγει τις στερεότυπες μαλακίες περί λαμόγιων ελλήνων.... αν είχε έστω ένα γραμμάριο φιλότιμο, θα έπρεπε να είναι εδω και να σέρνεται από κανάλι σε κανάλι και από εφημερίδα σε εφημερίδα ζητώντας συγνώμη από τους πάντες και τα πάντα, θα έπρεπε να είχε μόνος τους διαγραφεί από το κόμμα του και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο προκειμένου να σώσει ότι μπορεί. Όχι γιατί προσωπικά γουστάρω την διαπόμπευση και τον εξεφτελισμό του, αλλά ως ένδειξη -έστω και επιτηδευμένης- σοβαρότητας και ανάλειψης των ευθυνών.
Δεν μπορεί φουκαράδες πολίτες να είναι υπόλογοι και να εξεφτελίζονται μέχρι εσχάτων για ψύλλου πήδημα, δεν γίνεται οι περισσότεροι από εμάς να έχουμε υποστεί τις συνέπειες της "πολιτικής" που εκφράστηκε από το συνάφι αυτών των πουσταράδων και αυτός ο γαμημένος να αγνοέι επιδεικτικά και με περίσσεια θρασύτητα τα γεγονότα, κοροϊδέυοντας μάλιστα με δηλώσεις του τύπου "με άγγιξε η κρίση" και "είμαι συνατξιούχος". Στ΄αρχίδια του, πήγε το ταξιδάκι του... νομικά δεν έκανε κάτι μεμπτό, επιτρέπεται η έξοδος του από την χώρα, όπως και το να ορίσει αντιπρόσωπο στο δικαστήριο.... ηθικά όμως; Αυθάδεις και προκλητικοί μια ζωή.
Γιατί ρε συ Χυμ να μην το κάνει; Όταν το άλλο το "λεβεντόπαιδο", ο Κίμωνας ο Κουλούρης ντε, παράσερνε με το αυτοκίνητό του αστυνομικό, τι του συνέβη; Του κλ@σανε μια μάντρα. Εξάλλου είναι αποδεδειγμένο ότι ένα χρυσόψαρο έχει πολύ μεγαλύτερη μνήμη από τον "κυρίαρχο λαό".
Άι σιχτίρ, μας έχω σιχαθεί....
![]()
....and you run, and you run
to catch up with the sun....
Εχουν ξεφτιλιστει τα παντα. Στην Ιταλια λεει ενας της κυβερνησης ειχε βαλει την γραματεα του να υπογραψει συμβολαιο οτι θα την φυστικωνει 4 φορες τον μηνα με μηνιαια μπονους 3000 Ευρο![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Τετοιος λαος ειμαστε τετοιους πολιτικους εχουμε...
Απο τον Ανδρεα της αλλαγης και των σκανδαλων, περασαμε στον αυτοματο πιλοτο της EU του Σιμυτη και αργωτερα του Κωστακι.
Τα πολιτικα κομματα σε αυτην την χωρα, απο τα μεσα του 90 και μετα, εχουν σταματησει να παραγουν πολιτικη σκεψη και απλα συμφωνουν ή διαφωνουν με οτι μας ερχετε απο εξω. Καπως ετσι οι κραυγες των ουγκ της ΧΑ βρηκαν απηχηση οταν μας εκατσε η κριση. Οι κομματικοι μηχανισμοι ταυτιστικαν με την οργανωση του δημοσιου και ουσιαστικαν τα κομματικα στελεχη (απο βουλευτες μεχρι "συνδικαλιστες") ειχαν σαν μονη ασχολία το μοιρασμα της κρατικης πιτας.
Με βασικη αρχη το ποσους ψηφους για ποσους διορισμους οι "εκλεκτοι" της κοινωνιας ανοιγαν μαγαζια για την εξηπηρετηση της πελατιας. Η πολιτικη εκφραση εμενε μονο για τα προσχηματα και στα ακίνδυνα τετρημενα λογια που χαιδευαν τα (αναλογα) αυτια του κυριαρχου λαου.
Και ξαφνικα το παρτι τελειωσε και η μουσικη σταματισε και πλεον η σιωπη της πολιτικης ειναι εκοφαντικη. Μονο οι ουγκ ακουγωνται γιατι ολοι οι αλλοι εχουν σωπασει μεσα στην αμηχανια τους.
Ο Λιαπης, ο Αης, ο Γιωργακης και ολα τα αλλα παιδια δεν επαθαν ξαφνικα παρακρουση και αρχισαν να κανουν τρελες. Ετσι ηταν και παλιοτερα. Διεκπεραιωσεις κορυφης εκαναν οι ανθρωποι, (αλλοι γιατι απλα δεν μπορουσαν για κατι παραπανω και αλλοι γιατι ειχαν επιγνωση της θεσης τους), δεν ηταν εκφραστες πολιτικων θεσεων. Η συνηθεια δισκολα κοβετε.
Αμα εσυ δλδ ειχες κλησει (ή σου ειχαν κανει δωρο) την διαμονη σε ενα ακριβο ξενοδοχειο για τις γιορτες, θα αφηνες την προκαταβολη να χαθει επειδη ειχες εκει κατι πτεσματακια και αυτοφορα... Αστα για μετα τις γιορτες βρε παιδι μου. Να ξεσκασουμε λιγο τωρα που μπορουμε... Ετσι δεν θα σκευτωταν και ο μεσος Ελληνας ψηφοφορος;
Αμα σε σταματαγανε εσενα πηομενο και χωρις διπλωμα δεν θα εψαχνες και εσυ να βρεις τροπο να γλυτωσεις;
Αμα σου προσφερανε μερικα εκατομοιριακια δεν θα εκανες τα στραβα ματια;
Αμα σου προσφερανε πολλα εκατομοιριακια δεν θα εβαζες και ενα χερακι να βοηθησεις;
Αμα εισουν ενας παο αυτους τους λιγους που θα λεγανε οχι (βεβαια απο την θεωρια στην πραξη πολλα αλλαζουν) δεν θα σε φωναζαν οι περισσοτεροι κοροιδο;
Αυτη ειναι η Ελλαδα τετοιους πολιτες εχει, τετοιους πολιτικους βγαζει.
Οι Ελληνες ΔΕΝ ειναι φασιστες!
Θα πρεπει να ειναι εντελως μαλακας καποιος να πιστευει οτι εχει σχεση με τον Αδολφο, εκτος και αν ειναι Γερμανος η Αυστριακος.
Η Χ.Α ειναι το αποτελεσμα οπως πολυ σωστα ειπε ενας ηθοποιος στην εκπομπη του Χατζηνικολαου του κρατους που σε πολλα ,αυτονοητα πραγματα δεν δουλευει.Παραδειγμα
10 αραπηδες,η 10 πακιστανοι η 25 αλβανοι μενουν σε ενα διαμερισμα ,δεν πληρωνουν ενοικιο ,ο ιδιοκτητης ειναι χεσμενος "που να παω να μπλεξω" δλδ εχουν κανει καταληψη του διαμερισματος και οι ενοικοι της πολυκατοικιας ειναι αγανακτησμενοι με την κατασταση να εχουν πουτανες κλπ στην πολυκατοικια τους + συνθηκες υγιυνης επιπεδου ινδιας...εκει λοιπον αφου η αστυνομια δεν επεμβαινει...ο αγανακτισμενος στο Παγκρατι,Αγ.Παντελεημονα,Πατησια,Κυψελη και γενικα σε ΟΛΗ την Αθηνα...παιρνει ενα τηλ εναν ΧΑ και κανει το αυτονοητο που δεν κανει η αστυνομια και ο λεχριτης που νοικιασε το σπιτι σε καταυλισμο.
Το σπιτι του κεθενος ειναι η περιουσια του...με αυτα που γινονται αυτη η περιουσια εχει χασει την αξια της...και πριν αρχησει καποιος τις "εξισωμενους εγκεφαλοφιλοσοφικους αυνανισμους" ..ΠΟΙΟΣ θα εδινε λεφτα σγμερα να αγορασει σπιτι στον Αγ.Παντελεημονα,πλατεια Αμερικης,Κυψελη,ΑγΕλευθεριο κλπ κλπ?Οταν βλεπεις να πουλανε σπιτια για 10000 ευρω και 4000ευρω στην Κυψελη ,καταλαβαινεις σε τι σημειο εχουν φτασει οι ανθρωποι απο το μπουρδελο νομος/ κρατος .
Σε καμμια Ευρωπαικη πρωτευουσα τα σπιτια το κεντρο δεν ειναι υποβαθμισμενο,αντιθετα ειναι οι πιο ακριβες περιοχες.
Αν βρει καποιος ΜΙΑ πρωτευουσα που εχει κεντρο μπουρδελερι σαν την Ελλαδα εγω θα δεχτω οτι ολος ο συλλογισμος μου ειναι λαθος.
Παρεπιπτοντως στην Ιταλια υπαρχει ενα κινημα "Φορκονι" που τους εχει τρομαξει ολους και τα εχει κανει ολα πουτανα στις μεγαλητερες πολεις της Ιταλιας...τα δικα μας στο συνταγμα πριν 3 χρονια ειναι πταισμα...αλλα δεν σας το λενε τα ΜΜΑ...μην ξυπνησετε παλι
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Δεν ξερω γιατι κανεις παραθεση το δικο μου σχολιο μιας και δεν μπορω να βρω πως απαντας σε εμενα..
Εν παση περιπτωση καλο ειναι να ξερουμε τι ενωουμε με καθε λεξη (τα εχω ξανα πει αυτα).
Ο εθνικοσοσιαλισμος και ο φασισμος στην Ελλαδα εχει εξαιρετικα λιγους οπαδους. Εχουμε ομως διαχρονικα παρα πολους "ουγκ" που γουσταρουν την κουλτουρα του "φασιμου" (δλδ την βια και την δυναμη του ισχυρου) και μαλιστα ειναι διασκορποι σε ολους τους πολιτικους χωρους (απο τερμα αριστερα μεχρι τερμα δεξια).
Την μονιμη ροπη και τα ασταπιαια αντανακλαστικα προς την βια οχι μονο τα εχουμε σαν κοινωνια αλλα πολλες φορες τα προβαλουμε και σαν θετικα στοιχεια "μαγκιας" και κουλτουρας.
Απο την αιματηρη και σκληρη βια στα γηπεδα, μεχρι τον τσαμπουκα χωρις νοημα ή λογο, μεχρι ακομα και τον μηδενικό σεβασμο που δειχνουν οι περισσοτεροι Ελληνες οδηγοι στους συναθρωπους τους. Ειδικα η οδηγηκη συμπεριφορα ειναι χαρακτιριστικη. Γιατι το αληθηνο προσωπο του καθενος φαινετε μονο οταν αποκτησει δυναμη και το τιμονη σου δινει μεγαλη δυναμη.
Με αλλα λογια ναι, πολλους συνειδητοποιημενεους φασιστες δεν εχουνμε. Η υποκουλτουρα του φασισμου ομως καλλιεργειτε παντος πολλα χρονια.
Τελευταία τροποποίηση από sonic22; 26/12/2013 στις 22:33.
Ρε κοίτα να δεις πράγματα... πέφτει ο Ερντογάν... και να δεις που θα αντικατασταθεί από κάποια μαριονέτα - ανδρείκελο ή από μια κυβέρνηση συνασπισμού με δοσίλογους (σαν και τη δική μας ένα πράμα). Η Τουρκία ήταν το τελευταίο κομμάτι του παζλ, όλη η Μεσόγειος και ειδικά η ανατολική πλευρά της είναι στρωμένη πλέον. Θα μου πεις ότι στο Ισραήλ δεν έχει συμβεί κάτι, θα σου πω ότι ειδικά επειδή δεν έχει συμβεί στο Ισραήλ κάτι αλλά έχει συμβεί σε όλους τους υπόλοιπους το κάτι της, από αραβική άνοιξη, ξαφνικό οικονομικό ντουβρουτζά, εμφύλιους και δεν συμμαζεύεται, είναι να ψυλλιάζεται κανείς...
Η κατάσταση δέν είναι καθόλου στρωμένη στην Ανατολική Μεσόγειο. Μα καθόλου όμως. Με τον ίδια ευκολία που μπορεί να πέσει κάποιος(βλέπε ερντογάν, άσσαντ, μουμπάρακ κλπ) μπορεί να αρχίσει εμφύλιος, να ανέβει κανένα ακραίο ισλαμιστικό(όχι μουσουλμανικό) κόμμα και να τα φέρει όλα τούμπα. Το δέ Ισραήλ έχει πάθει αρκετά αυτό το διάστημα αλλά δέν τα βγάζει προς τα έξω. Ο λόγος που είναι σε καλύτερη θέση απο τους γείτονες του είναι πάνω κάτω οι εξής 1) Η αποφυγή μεγάλων εσωτερικών συγκρούσεων είναι αποκλειστικά θέμα επιβίωσης(άν πάθει κανα χοντρό σκηνικό έτοιμοι είναι όλοι στη γειτονιά να του την πέσουν). Γι αυτό και όλοι οι πρωθυπουργοί και υψηλόβαθμοι του είναι πρώην στρατηγοί ανιστράτηγοι με τρελλή εμπειρία σε πολέμους και ειδικές μονάδες(με μία έννοια το δημοκρατικό του πολίτευμα το διοικούν στρατιωτικοί). 2) Έχει κρατήσει ουδέτερη στάση στη Συρία και την Αίγυπτο εν αντιθέσει με την Τουρκία. Τρέμει στην ιδέα να πέσει ο Άσσαντ και ήδη η πτώση του Μουμπάρακ του έχει κάνει τρελλή ζημιά. Η Ιορδανία πέρα απο κάτι πορείες και φασαριούλες μιά χαρά τα πάει μέχρι στιγμής.
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
To "στρωμένη" σε αυτές τις περιπτώσεις, σημαίνει χώρες και κράτη *δελο με σοβαρά οικονομικά και πολιτικά προβλήματα, καθότι στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεταιΟι δε εμφύλιοι, πρσφέρουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για "ειρηνευτικές" επεμβάσεια από τα παγκόσμια λαμόγια, που με αυτό τον τρόπο αποκτούν άλλοθι για να πατήσουν γερά το πόδι τους σε μέρη που σε άλλες περιπτώσεις μια εισβολή θα φαινόταν εντελώς αναίτια και θα καρφωνόντουσαν. Σύντομα μπορεί να το δούμε και αυτό το έργο απροκάλυπτα, γιατί μέχρι στιγμής γίνεται π.χ. στη Συρία αλλά με υπόγειο τρόπο. Οι συμπτώσεις είναι πάρα πολλές για να περάσουν απαρατήρητες... ξαφνικά όλη η βόρεια αφρική έκανε την επανάσταση της, επί δεκαετίες ολόκληρες ανεχόντουσαν και υπέμεναν απίστευτα καθεστώτα αλλά μέσα σε λίγους μήνες του τσίμπησε ομαδικά μύγα και ανέτρεψαν την καθεστηκυία πολιτική τάξη, προκαλλόντας grande πολιτική αποσταθεροποίηση ή και ξεπάστρεμα των πιο επικίνδυνων (βλέπε Καντάφι). Η Κύπρος ήταν έτοιμη να κάνει το μπαμ, αλλά έφαγε την σαν κεραυνό εν αιθρία σφαλιάρα της και γονάτισε, το ίδιο συνέβει και με όλες τις οικονομικές κρίσεις που απλώθηκαν σαν πανούκλα στις χώρες του νότου. Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν πληρούντα οι προϋποθέσεις για να συμβεί κάτι τέτοιο, ειδικά ας πούμε στη δική μας περίπτωση αλλά ζητιάνοι, με μεγάλο χρεός και διαλυμένο δημόσιο τομέα είμασταν εδώ και χρόνια, παραδόξως πως όμως η κρίση ξέσπασε χρονικά στο σημείο που ξέσπασε σε χρόνο dt, ούτε καταλάβαμε από που μας ήρθε, ξυπνήσαμε μια μέρα και είμασταν "σε οικονομική κρίση". Σε ότι αφορά στο Ισραήλ, ξαφνικά πάλι όλοι οι γείτονες του στην ευρύτερη περιοχή προσπαθούν να οικοδομήσουν γέφυρες συνεργασίας μαζί του, αποκαθιστώντας τις κακές ή κάκιστες σχέσεις τους: http://www.gfmag.com/archives/182-de...#axzz2owmp1OVS. Όλοι στην γειτονία χτυπηθήκαμε εκεί που μας πονάει, εμείς και η Κύπρος, ως κράτη ευρωπαϊκά πάθαμε οικονομική κρίση, οι Τούρκοι ως πιο μετριοπαθείς μουσουλμάνοι πάθανε πολιτική κρίση και η Σύρια & Αίγυπτος που είναι κάπως πιο ταλιμπανέζοι, πολιτικόθρησκευτική κρίση. Πολλές οι συμπτώσεις ρε γαμότο...
Τελευταία τροποποίηση από blackbusa; 15/01/2014 στις 21:27.
Κι αφού
γράψαμε 108757492 ποστ
είπαμε για τους κακούς εμπόρους της Ελλάδας
τη μπίστα που δεν έχουμε
τα καρτέλ
τα δάση
και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...
ΠΑΡΤΕ Ν ΕΧΕΤΕ
http://www.periodista.gr/greece/item/491
Πόσο άκυρα είναι ΟΛΑ όσα είπαμε ρε πστ μου ????!!!!
ανανήψαντας
μας γ@μησες πρωινιάτικα......