Σελίδα 31 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 2126272829303132 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 478

Θέμα: Καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση ο δημιουργός του "Γέροντα Παστίτσιου"

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Και τώρα με συγχωρείτε αλλά πρέπει να βγάλω 12.5 ευρώ μεροκάματο υπέρ πίστεως πατρίδας εκκλησίας στρατού και έθνους.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Οικοδομική άδεια???

Δεν βγάζουν τέτοια οι εκκλησίες ρε παλουκάρι....
    έεεελαααα

λοιπόν αυτό λέω ότι κ=έχουν δύναμη να κάνουν δικούς τους κανόνες

για την ακρίβεια έχουν "Γραφείο Ναοδομίας της Ιεράς Συνόδου" ψάξτε το δεν είναι αστείο.
    μέχρι το 2010 δεν είχαν καμία σχέση με τις πολεοδομικές υπηρεσίες του κράτους.
    όλοι επίσης ξέρουμε ότι κάθε βίλα κυρίως στη Μύκονο, έχει και ένα εκκλησάκι μέσα, σίγουρα οι ιδιοκτήτες δεν είναι όλοι θρησκόληπτοι...

στο υπέροχο βιβλίο του Στεφ. Ψημένου "Ανεξερεύνητη Θεσσαλία και Βόρεια Στερεά" αναφέρει ένα ωραίο περιστατικό για μια μονή στα μετέωρα, μόλις πάω σπίτι θα την αντιγράψω.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Kλεμμενο απο Ν.Δημου αλλα πετυχημενο ενσταντανε...
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	unnamed--2-thumb-large.jpg 
Προβολές:	115 
Μέγεθος:	51,4 KB 
ID:	308183
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από archi Προβολή μηνύματος
    έεεελαααα

λοιπόν αυτό λέω ότι κ=έχουν δύναμη να κάνουν δικούς τους κανόνες

για την ακρίβεια έχουν "Γραφείο Ναοδομίας της Ιεράς Συνόδου" ψάξτε το δεν είναι αστείο.
    μέχρι το 2010 δεν είχαν καμία σχέση με τις πολεοδομικές υπηρεσίες του κράτους.
    όλοι επίσης ξέρουμε ότι κάθε βίλα κυρίως στη Μύκονο, έχει και ένα εκκλησάκι μέσα, σίγουρα οι ιδιοκτήτες δεν είναι όλοι θρησκόληπτοι...

στο υπέροχο βιβλίο του Στεφ. Ψημένου "Ανεξερεύνητη Θεσσαλία και Βόρεια Στερεά" αναφέρει ένα ωραίο περιστατικό για μια μονή στα μετέωρα, μόλις πάω σπίτι θα την αντιγράψω.
    Μπα το ξέρω.
    Είχα ένα μπάρμπα που του ζάλιζαν τ @@ μ ένα δρόμο (ξέρεις θέλουμε τόσα μέτρα κλπ κλπ)
    Φορτώνει ο μπάρμπας (γιατί από μένα μόνο κι όχι απ τους άλλους)
    και ρίχνει ένα ναό ΠΑΝΩ στο δρόμο και το κάνει πουτάνα όλα.
    Ρε δε μπα να φώναζαν νομάρχες, βουλευτές και όλο το κωλοχώρι...
    Εκεί είναι ακόμα ο ναός και ο δρόμος πάει απ αλλού.
    ανανήψαντας

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Μπα το ξέρω.
    Είχα ένα μπάρμπα που του ζάλιζαν τ @@ μ ένα δρόμο (ξέρεις θέλουμε τόσα μέτρα κλπ κλπ)
    Φορτώνει ο μπάρμπας (γιατί από μένα μόνο κι όχι απ τους άλλους)
    και ρίχνει ένα ναό ΠΑΝΩ στο δρόμο και το κάνει πουτάνα όλα.
    Ρε δε μπα να φώναζαν νομάρχες, βουλευτές και όλο το κωλοχώρι...
    Εκεί είναι ακόμα ο ναός και ο δρόμος πάει απ αλλού.
    Sent from me using a computer.

1. Στα σχολεια υπαρχει προσευχη καθε πρωι και υποχρεωτικος εκκλησιασμος (με απουσιες) 3-4 φορες τον χρονο.
    Ακομα το μαθημα των θρησκευτικων ειναι 90% μαθημα κατηχησης στην ορθοδοξη πιστη και διδασκετε μεχρι και στο λυκειο.
    Η δε δηλωση ή και εγγραφη σε σχολειο ενος παιδιου που δεν ειναι βαφτισμενο (ή εστω με δηλωμενη θρησκεια) ειναι απο προβληματικη εως αδυνατη.
    Σε ολα αυτα βαλτε και το οτι αν δεν υπηρχαν τα παιδια των μεταναστων παρα πολλα σχολεια στην Ελλαδα θα ειχαν κλεισει λογο ελλειψης μαθητων.

2. Αν δεχτουμε οτι η θρησκευτικη διασπαση μιας χωρας-κρατους ειναι μοχλος προβληματων και αρα πρεπει να αντιμετοπιστει-περιοριστει πριν γινει προβλημα, τωτε εχουμε αυτοματος υπερασπιστει (εως ενα βαθμο) τον Κεμαλ για την μικρασιατικη καταστραφη και τον διογμο των ελληνων-χριστιανων.
    Στην Ελλαδα που το πρωτο πραγμα που σκευτεται κανεις οταν ακουει για τουρκοκρατια ειναι το κρυφο σχολειο παμε να παιξουμε με τις θρησκευτικες ελευθεριες των αλλων.

3. Φανταστειτε αν οι ποδοσφαιρικοι συλλογοι ανα την χωρα ξεκιναγαν την ημερα τους βαζοντας τον ημνο της ομαδας τους στο διαπασον σε εξωτερικα μεγαφωνα αθλιας ποιοτητας που κανουν μονο θορυβο ή οταν ειχε αγωνα αναμεταδιδαν τον ηχο απο τα εξωτερικα μεγαφωνα. Οταν δε κερδιζαν οτι ωρα και αν ηταν να χαλαγανε τον κοσμο.
    Τωρα φανταστειτε να επιτρεποταν να γινετε ολο αυτο μονο στον συλλογο που εχει τους περισσοτερους οπαδους στην περιοχη.
    Τελευταία τροποποίηση από sonic22; 22/01/2014 στις 18:49.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος

Η δε δηλωση ή και εγγραφη σε σχολειο ενος παιδιου που δεν ειναι βαφτισμενο (ή εστω με δηλωμενη θρησκεια) ειναι απο προβληματικη εως αδυνατη.

Στην Ελλαδα που το πρωτο πραγμα που σκευτεται κανεις οταν ακουει για τουρκοκρατια ειναι το κρυφο σχολειο παμε να παιξουμε με τις θρησκευτικες ελευθεριες των αλλων.

.
    α Gia τ άλλα δε ξέρω αλλά για αυτό το προβληματική που γράφεις... Δε μπαίζει. Ο γιός μου δεν είναι χο και δεν είχε κανένα πρόβλημα να γραφτεί στο σχολείο.
    β Τώρα εδώ δε μιλάμε για Θρ. ελευθερίες των άλλων αλλά για μουσουλμάνους ειδικά. Πάει να πει δε μπας στο χωριό τους να τους πεις για ελευθερίες γενικά?
    Έλεος δηλαδή!
    Άμα θέλουν ελευθερία να δόσουν και ελευθερία στους Καλάς πχ και μετά το κουβεντιάζουμε.
    Ασε με τώρα με τα ζώα

υγ
    Αλλά αυτή είναι και η μαλακία μας εν τέλει.
    Αντί να φέρουμε εδώ τους δικούς μας ανθρώπους κουβαλήσαμε το κάθε ... μη πω....
    Θα μου πεις το πε το ΝΑΤΟ...
    οκ πάσο ! '
    ανανήψαντας

β Τώρα εδώ δε μιλάμε για Θρ. ελευθερίες των άλλων αλλά για μουσουλμάνους ειδικά. Πάει να πει δε μπας στο χωριό τους να τους πεις για ελευθερίες γενικά?
    Έλεος δηλαδή!
    Μα ακριβος πανω στο οτι η θρησκεια ειναι πανω απο το νομο και πρεπει να μενει παντα στο απυροβλητο πατανε και καταπατουν τις ελευθεριες.

Αν ο νομος οριζε το τι ειναι επιτρεπτο μεσα σε μια κοινωνια (απο την ελευθερια του ατομου μεχρι το επιπεδο θορυβου και οχλησης) και μετα μεσα σε αυτο το πλαισιο δραστηριοποιουνταν οι θρησκειες, χωρις ειδικα προνομια, δεν θα υπηρχε προβλημα.

Τωρα το κρατος κανει τα στραβα ματια και πλατες σε μια θρησκευτικη ομαδα και αντιστοιχα οι υπολοιπες ομαδες θελουν αντιστοιχα προνομια (λεφτα, προστασια, "ειδικα θρσησκευτικα δικαιωματα").

υ.γ. δλδ ο γιος σου γραφτηκε στο νηπιαγωγειο ή δημοτικο με το θρησκευμα κενο χωρις κανενα προβλημα;

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Μα ακριβος πανω στο οτι η θρησκεια ειναι πανω απο το νομο και πρεπει να μενει παντα στο απυροβλητο πατανε και καταπατουν τις ελευθεριες.

Αν ο νομος οριζε το τι ειναι επιτρεπτο μεσα σε μια κοινωνια (απο την ελευθερια του ατομου μεχρι το επιπεδο θορυβου και οχλησης) και μετα μεσα σε αυτο το πλαισιο δραστηριοποιουνταν οι θρησκειες, χωρις ειδικα προνομια, δεν θα υπηρχε προβλημα.

Τωρα το κρατος κανει τα στραβα ματια και πλατες σε μια θρησκευτικη ομαδα και αντιστοιχα οι υπολοιπες ομαδες θελουν αντιστοιχα προνομια (λεφτα, προστασια, "ειδικα θρσησκευτικα δικαιωματα").

υ.γ. δλδ ο γιος σου γραφτηκε στο νηπιαγωγειο ή δημοτικο με το θρησκευμα κενο χωρις κανενα προβλημα;
    Εμ τι περίμενες εσύ που απτη στιγμή η εκκλησία έχει τουλάχιστον τον μισό πλούτο της Ελλάδας, ειδικα δε η μονή Πετράκη μιλάμε για πολλά μύρια..
    έτσι ποιος λες να κάνει κουμάντο στη κάθε κυβέρνηση και σε κάθε ''ανεξάρτητη'' αρχή..
    Αυτο το αναφέρω γιατί παντού και πάντα η πρώτη εξουσία ειναι το ''χρήμα''
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Το χρημα ομως αλλαζει χερια τουλαχιστον με τον θανατο του κατοχου και υπαρχει μια ελπιδα.
    Στην αλλη περιπτωση εχουμε να κανουμε με εξουσια παρακρατους (αυτος ειναι ο δοκιμος ορος) που εχει και πολυ χρημα.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Το χρημα ομως αλλαζει χερια τουλαχιστον με τον θανατο του κατοχου και υπαρχει μια ελπιδα.
    Στην αλλη περιπτωση εχουμε να κανουμε με εξουσια παρακρατους (αυτος ειναι ο δοκιμος ορος) που εχει και πολυ χρημα.
    Αν το πάμε έτσι όντως η βάση του Παρακράτους ειναι το μαύρο χρήμα που δεν αφήνει ίχνη και αποδεικτικά πίσω του. Το χρήμα με τους θανάτους
    να σου πω την αλήθεια δν είδα να αλλάζει χέρια. Απο το Βυζάντιο του 1453 που ο κόσμος έτρεχε να τα δώσει όλα στην εκκλησία κάτι αντίστοιχο έγινε
    και με τους μετέπειτα πολέμους
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Εμ τι περίμενες εσύ που απτη στιγμή η εκκλησία έχει τουλάχιστον τον μισό πλούτο της Ελλάδας, ειδικα δε η μονή Πετράκη μιλάμε για πολλά μύρια..
    έτσι ποιος λες να κάνει κουμάντο στη κάθε κυβέρνηση και σε κάθε ''ανεξάρτητη'' αρχή..

Δε φταιει η θρησκεια για την καταντια της εκκλησιας.... Κανεις οτι εκανε και η Αγγλια που μας εβγαλε λαμογια - κλεφτες - τεμπεληδες κτλ κτλ...

και ο γεροντας το υποστηριζε απο οσο διαβαζω . Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΜΕΝΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ελεγε ... (το κομμουνισμο προφανος γιατι προυποθετει να εισαι αθεος ..) Αυτος ειναι και ο λογος που η αριστερα κυριως τα εχει βαλει μαζι του πιστευω και ολα τα αλλα ειναι ιστοριες της χαλιμας

Και ειδικα για εσενα εχω μια ερωτηση ... ασε τις εκκλησιες και τους παπαδες ... στο λογο του Χριστου ( πιστευω τον εχεις διαβασει για να τον σατηριζεις τοσο καθε λιγο και λιγακι ) τι λαθος ακριβως βρισκεις ? (μη μου πεις για την παλαια διαθηκη γιατι αυτη τη κατηργησε ο ιδιος )

Σε ρωταω μηπως και μου ανοιξεις και εμενα τα ματια που ειμαι προβατο , κοιμισμενος και το Iq μου ειναι μικρο ...

(επειδη το νετ ειναι απροσωπο και παρεξηγειται ο λογος ... καφε πινω χαλαρος και περναω την ωρα μου συζητωντας , δεν εχω προθεση επιθεσης )

Απο το Βυζάντιο του 1453 που ο κόσμος έτρεχε να τα δώσει όλα στην εκκλησία κάτι αντίστοιχο έγινε
    και με τους μετέπειτα πολέμους
    Δεν καταλαβες τι λεω.
    Η δυναμη της εκκλησιας (και καθε εκκλησιας) δεν ειναι το χρημα που (αναμφισβητητα) εχει αλλα η ασφαλεια που παρεχει ως δομη και συστημα. Το χρημα και η δυναμη ειναι επακολουθο αυτου.
    Οταν το κρατικο συστημα π.χ. καταρρεει (πολλεμους-καταστροφες) οποιο συστημα δε καταρευσει (κυριος κανοντας νεες φιλιες με το νεο καθεστος) ανεβαινει εστω και αν χρειαστει να χασει μεγαλο μερος του πλουτου του.

Το γιατι η εκκλησια και οχι αλλοι θεσμοι επηζουν ειναι ενα αλλο θεμα (κυριος γιατι προσφερουν ηρεμια στο νεο συστημα).
    Τελευταία τροποποίηση από sonic22; 22/01/2014 στις 20:11.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος
    στο λογο του Χριστου τι λαθος ακριβως βρισκεις ? (μη μου πεις για την παλαια διαθηκη γιατι αυτη τη κατηργησε ο ιδιος )
    Αν μου επιτρεπεις να σου απαντησω και εγω...

Αν τα λογια του Χριστου (ή τελος παντων αυτα που αποκαλουμε λογια του χριστου) αναλυθουν σαν τα λογια ενος ανθρωπου (σαν Δασκαλο-Φιλοσοφο) και κυριος υπο τις συνθικες της εποχης του πολλα σωστα ειπε (ειπε και πολλα οχι και τοσο σωστα βεβαια).

Το βασικο ομως προβλημα ειναι οτι προυποθεση ολων ειναι η παραδοχη οτι ο Χριστος ηταν η ενσαρκωση του θεου (ιυος του θεου και αγια τριαδα) και ο βασικος κανονας της διδασκαλιας του η μεταθανατο κριση.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    ακόμα ;;;

Μνήσθητί μου Κύριε ὅταν ἔλθεις ἐν τῇ Βασιλείᾳ Σου

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σελίδα 31 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 2126272829303132 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 17 Συναυλιες σε 2 μηνες
    από 2stroker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2010, 21:29