Ήρθε την ωρα που μαζευατε για να φύγετε.
Είμαι πολύ κουρασμένος για να πω τα περί βροχής (2cm/sec ήταν) χαλαζοπτωσης, κρύου κλπ. Καλά περάσαμε παρ' οτι δεν φτάσαμε, καλά γυρισαμε... Έβγαλα τα βρεγμένα μόλις και παω για ζεστό ντους. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
με 50 το βγαλαμε το μεγαλυτερο μερος..δεν βλεπαμε,δαγκωσαμε τα απαυτα μας,μεχρι και τα γαντια μας ξεβαψαν και ειχαμε μαυρα χερια
καναμε μια 5λεπτη σταση στο κατο μερος του μορνου να ερθουμε λιγο στα ισα μας που σταματησε η βροχη,και στα 3 λεπτα αρχισε η ψιχαλα παλι και ξαναμανα τα ιδια...πρεπει να το καναμε περιπου 2.5 ωρες,ισως και παραπανω....
ολα καλα,παντως,χαρηκα που τα ειπαμε...![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ikarosk επέστρεψε σπίτι. Και του χρόνου......!!!!!!!!!!!!![]()
ωραια ηταν χαρηκα για τα παιδια που γνωρισα αντε και του χρονου να ειμαστε καλα να το ξανακανουμε
FLOWER POWER.............COME OUT N PLAY!!
Special Thanx to
* Leader of the Pack...ggs ευχαριστουμε για ολα
*antsoar the sweeper - ευχαριστουμε για το αδιαβροχο. στο george789mA@hotmail.gr στειλε μου διευθυνση να στο φερω.
*ευχαριστουμε για το αλλο αδιαβροχο τον νεαρο που δεν εχω το ονομα του.
*Last but not least mikes..ευχαριστουμε για την βοηθεια φιλε, καλους δρομους
το Flower Power ηταν εκει.
Ηταν ολοι εκει?????
497,5χμ
Καλη περιπετεια
του χρονου στεγνοι
Καλη τυχη σε ολους.
σούπεεεερρρ
Πολλά respect στους Πατρινούς(freewind χάρηκα που σε γνώρισα) που ήταν στην ώρα τους και κάνανε και κύκλο για να έρθουν πάνω τα παιδιά και
φυσικά άπειρα respect στο γκρουπ με τα ''μικρά'' και ''αργά'' μηχανάκια που δε κολώσανε πουθενά![]()
Επέστρεψα κι εγω!
Είχε πολύ περιπέτεια το πρόγραμμα, αλλά όλα καλά!
Και του χρόνου με καλύτερο καιρό εύχομαι.
Bυρωνας Φιλιππος και ο Βασίλης ανηψιος του Βυρωνα θα εχουν φτασει τώρα. Τους άφησα μόλις μπήκαμε Αθήνα.
Τι ωραία ζεστη που έχει ε?![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957