Σελίδα 31 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 2126272829303132333435364181131 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Σας βλεπω κουτακιδες,τελευταιες μερες να μην αναβουν τα φωτα πισω στοπ σε πανω από 6-7 αυτοκίνητα μεχρι και καθολου.Τι διαολο επιδημια εχουν οι λαμπες;

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Σε είδα cbf 600 με αριθμό ΒΖ...... παρατημένη από τις 0830 μέχρι ΚΑΙ τώρα, στην υπόγεια διάβαση απέναντι από το TEATRO, στην παραλιακη στο υψος της Καλλιθεας. Οχιι απλα περιεργο, αλλα και ακρως υποπτο. Εκατσα λίγο μήπως και φανεί κάποιος, αλλά τίποτα.
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

σε είδα μερσεντες μαυρο ματ με φυμέ τζάμια, αγγλικές πινακίδες να γυρνάτε νωρίς το πρωι λυωμα.... η γκομενίτσα-ξεκωλο στο φανάρι μου έβγαλε μπουτι έξω και γόβα λεοπαρδαλέ.....

πολύ ωραίο γκομενάκι αλλά σήμερα δεν νομίζω να την εσμπρωξε κανείς..... ο τύπος ήταν χάλια......
    πουτσ@@@@@@@@@

Ξεχασα......

Σε ειδα αμοιρε με το τουονο.....

Στριβαμε μαζι στην Μαλακασα στα 170 - 180.... Εσυ ομως επρεπε να εισαι ψαρωμενος ενω εγω ορθιος με τη ζελατινα χαμηλα.....

Πρεπει να φυσαγε.......
    πουτσ@@@@@@@@@

...Kawasaki chopper με sidecar στην Αττική οδό νωρίς νωρίς σήμερα.

Ωραίος...

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Σε είδα 1 απο τα 3 μηχανάκια της ομάδας ΔΙΑΣ να σηκώνεις σούζες στα φανάρια στην Καβάλλας με το υπηρεσιακό και τ'άλλα 2 να καμαρώνουν...ωραίο παράδειγμα έδινες βόϊδι για τους πιο πίσω παπάκηδες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της andreaspetr
    Σε ειδα Βλακα με το σκουτερ να εχεις αφησει τον γιο σου 9-10 χρονων το πολυ να οδηγει και εσυ συνεπιβατης να καμαρωνεις και να χαζευεις σε δρομο που περνανε ολη μερα αμετρητα φορτηγα.
    Αν δεν ηξερα οτι απο μικρος καπνιζες τα παντα θα παραξενευομουν...

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σας ειδα να βολταρετε και να χαιρετατε... μονο οι bmw δεν χαιρετανε... γιατι ρε παιδια;
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Εγω παλι το Σαββατο, στην πρωτη σουνιαδα με το κοριτσι ειδα να μη χαιρεταει κανεις. Για κανενα λογο. Τι διαολο, οταν κανει ζεστη δεν ειμαστε πια μοτοσυκλετιστες; Μονο 2τροχοι που πανε για μπανιο;

Α, ναι: σας ειδα αμπαλους οδηγους on-οφφ μεσαιου κυβισμου, να φευγετε για μπανιο δικαβαλοι με jet τσοφλια τριτο χερι λαϊκης και σαγιοναρα, και να κανετε οποιαδηποτε μ@λ@κια δε θα μπορουσε ποτε να φανταστει κανεις οτι θα κανετε. Απειρα ατομα που ανηκουν σε αυτη την κατηγορια, βρεθηκαν μπροστα/διπλα/πισω μου στην ατελειωτη διηθηση του μποτιλιαρισματος του Σαββατου. Κατα τυχη ζωντανοι ρπστμ...
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

Ενταξει λοιπον.....

Σας ειδα με κρανη και φουλ εξτρα εξοπλισμο να χαιρετατε....

Σας ειδα και στην εθνικη (πολλους) με κοντομανικο και βερμουδιτσα.... Αλλα το κρανος, κρανος....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Σε ειδα ρε "μαγκακο" με την αφρικα πριν τα φαναρια του κουρτεση και την γκομενιτσα να φορατε ΜΟΝΟ τα μαγιο σας πανω στην μοτο και σας κοιταγαν ολοι και εσεις απορουσατε σαν να μην τρεχει καστανο δεν θελω να σκεφτομαι καν σε περιπτωση πτωσης πως θαταν τα κορμακια σας μετα...

σε ειδα kiffisos river γεματο πρασινο φωσφωριζε υγρο, απο την λαχαναγορα και κατω.

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Σε είδα λευκέ δούκα στα ΕΛΠΕ με την πυροσβεστική δίπλα που μόλις σε είχε σβήσει
    Δούκας ον φάιαρ
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Τι ωραία μηχανάκια είδα το σουκου...

BMW Ninety στην Σταδίου. Πανέμορφο και ωραίος ήχος!

BMW R51 κάτι τέτοιο bobber στη Νέα Μάκρη! κουκλί

Κουκλάκια παλιά cafe racer αλλά με τα κλασικά χιπστέρια πάνω.

Africa Twin σε άριστη κατάσταση. Ήταν σαν να είχε βγει χθες από τη βιτρίνα!

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    Σε είδα και με είδες τελευταία στιγμή, ηλιθιε σκουτερακια, στο φανάρι του star στη Λαμία, εγώ είχα ήδη στρίψει για το φανάρι και εσύ παρόλο που είχες κι εσύ stop, ερχόσουν καταπάνω μου..σταματήσαμε και οι δύο ευτυχώς (εγώ με το κουτί ) και σταμάτησα στο φανάρι..Εσύ όμως ήθελες να το παίξεις τσαμπουκά και κατεβηκες και πήγες να νου ανοίξεις την πόρτα για να με δείρεις προφανώς (ευτυχώς την είχα κλειδωμένη) και μου χτύπησες το παράθυρο και μου ζητούσες τα ρέστα, παρόλο που σου ζήτησα και συγνώμη..σου είπα αν θες να καλέσω την τροχαία και ήθελες να το παίξεις μάγκας στο γκομενακι που είχες μαζί σου, αλλά σε γλίτωσε το φανάρι...
    και ξεκρανωτος φυσικά ήσουν..έπρεπε να σταματάγαμε και να καλούσα την τροχαία, σου χρειαζόταν τέτοιος μ@λακας που ήσουν...

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε