Στο 17ρι έκαναν καμμιά βελτίωση ως προς το κούνημα;
Στο 17ρι έκαναν καμμιά βελτίωση ως προς το κούνημα;
Και για να μην λεμε μονο τα αρνητικα,που πιστευω ειναι μονο αυτο αν και πολυ σοβαρο.Ειναι ενα μηχανακι που σε αφηνει με ενα μονιμο χαμογελο.Πολυ διασκεδαστικο,δυνατο για καθε παιχνιδι,πολυ καλα φρενα,οικονομικο με χαμηλη καταναλωση,ανετο πολυ για επιβατη και συνεπιβατη,ευκολοδηγητο κυριως μεσα στην πολη,πολυ καλη τεχνολογια με πληρη ηλεκτρονικα traction control,abs,χαρτες οδηγησης,full led φωτα, και πολυ ομορφο σε πολυ καλη τιμη για την κατηγορια.Το κουνημα πιστευω διορθωνεται.Απλως περιμενω να μας απαντησει καποιος με βελτιωμενες αναρτησεις αν το ελυσε αυτο το θεμα.
Σταμπι ελαχιστα θα βοηθήσει. Βελτιωση αναρτησεων μάλλον παλι μικρη διαφορα. Αρχικα θα δοκίμαζα κοντυτερο τιμονι και αν γινετε κατεβασμα τα μπροστινα στις πλακες. Εισαι ελαφρυς;
Εχω δοκιμασει πολλες αλλαγες στις αναρτήσεις.Οταν το χαμηλωσεις πολυ,σε αντιθεση με οτι θα νομιζες,φορτιζει πολυ το πισω μερος.Θελει μια ισοροπια στις ρυθμισεις που ειναο δυσκολο να πετυχεις με αυτο το πισω αμορτισερ.Στο τερμα σκληρο ειναι ακομα μαλακο.
Οπως εγραψα προηγουμενως,μπορω να το παω μεχρι την τελικη του χωρις να κουναει,αλλα με συμβιβασμους.Πολυ σκυφτη θεση,με τον κωλο τερμα πισω στην σελα,και με τις ρυθμισεις που εχω τωρα,πραγμα που δεν απαιτει ενα αλλο νορμαλ μηχανακι.
Ειμαι 80κιλα.Υποψιν, οτι με δικαβαλο το μηχανακι ειναι βράχος.Και σε αυτο συμφωνουν ολοι.Γιαυτο επιμενουν ολοι οτι η λυση ειναι η βελτιωση των αναρτήσεων.
Τελευταία τροποποίηση από tx2z; 21/10/2016 στις 07:39.
Ενώ κανονικά θα έπρεπε στις σελίδες αυτές να το εκθειάζουμε, γιατί κατά τα άλλα είναι καταπληκτική μοτοσυκλέτα, ασχολούμαστε με το ότι κουνάει και πως διορθώνεται...
Κρίμα για το μηχανάκι και ντροπή στη γιαμάχα....
Μιας και μου ετυχε να το δω απο κοντα (το πηρε ενας ξαδερφος μου)
αυτο που μου εκανε τεραστια εντυπωση,ειναι το ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ζυγισμενο ειναι.
Πηγα να το κουνησω για να το βγαλω απο ενα παρκινγκ και κοντεψα να το παρω
στα χερια σε σχεση με την δυναμη που βαζεις για να κουνήσεις το bandit.
Πουπουλο λεμε, πως το πετυχαν αυτο ?
Για τον ίδιο λόγο που δεν κουνάει το γυμνό ΜΤ-09 (ή το 07 ή οποιοδήποτε άλλο). Έχω ακούσει ότι οι τουρίστες τα γουστάρουν λίγο κουνιστά.
Το Bandit είναι 40 κιλά βαρύτερο.
Life begins at 45°.
Οχι, χωρις να ξερω ποσα κιλα ειναι ακριβως ,
οταν πας να το κουνεις σβηστο , μπρος πίσω ή να το γειρεις λιγο ,
γενικα να το μανουβραρεις,
ειναι σαν ποδηλατο,αυτο εννοω.
Παναλαφρο.
Τωρα για τα κουνηματα κ.λ.π δεν ξερω...παντως μου το επιβεβαιωνει
κι ο ξαδερφος πως ειναι εντονο.
Παιξτε με την πισω προφορτιση για το κοσκινισμα.
Ειτε προς τα παν, ειτε προς τα κατ.
Το θεμα ειναι πιστευω συνδυασμος rake/trail/βαρους αναβατη.
Τσεκαρτε και πιεσεις ελαστικων. Καμια 30ρια psi για τετοιο μηχανακι θα ναι καλα.
Εντιτ
Εχω ενα απο τα πλεον κουνιστα μηχανακια, το 950SE και λιγο προφορτισουλα πισω το σιαζει μεχρι τα 200+. Και αυτα με ζαντες καθαρα εντουραδικες και διαδρομες αναρτησεων στο θεο.
Τελευταία τροποποίηση από DrBig; 21/10/2016 στις 10:43.
Για το κοσκίνησμα θα έπαιζα με την απόσβεση και όχι με την προφόρτιση. Ας τα δοκιμάσει και τα δύο ξεχωριστά να μας πει.