Ναι, βασικά πίστευα ότι λειτουργεί σαν gyro το gyro, οπότε δεν έδωσα σημασία στο αν είναι στραβή ή όχι η κάμερα. Αλλά, τελικά, δεν, οπότε ναι είναι λίγο στραβή η εικόνα. Και αφού δεν υπάρχει gyro ουσιαστικά, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να στηρίζεται η κάμερα πάνω στο μηχανάκι. Νομίζω το chest strap θα είναι τέλειο, ειδικά πάνω σε motard/όρθιο μηχανάκι.
Πάντως όλες οι βάσεις που αγόρασα, μου φάνηκαν πολύ ποιοτικές. Καλά υλικά, σφίγγουν σωστά οι βίδες... Δεν ξέρω αν χαλάσουν με 5 χρήσεις, αλλά μου φάνηκαν οκ.
Life begins at 45°.
σαυτό το βίντεο δείχνει να μη δουλεύει το gyro;
https://www.youtube.com/watch?v=M9l-7nugyYw
Ρε σεις.
Το γυροσκοπιο δεν πρεπει να εχει την καμερα-εικονα στο ιδιο επιπεδο με τον οριζοντα;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
ακριβώς και όσο χαμηλότερα η σε επαφή με το σημείο αναφοράς που είναι ο δρόμος, τόσο καλύτερα λειτουργεί. γιαυτό στο άλλο βίντεο οι κορυφές των πολυκατοικιών χορεύουν στην παραμικρή κλίση της μηχανής. επιπρόσθετα το σωληνάκι που απέχει μόλις λίγα εκατοστά απ το φακό εμποδίζει το σένσορα να σταθεροποιήσει στο πεδίο.
https://www.youtube.com/watch?v=wBv5...&feature=share
Απο τα βίντεο βλεπω οτι γυροσκόπιο γιοκ....
Κατσε γιατί δεν κατάλαβα.
Για ποιο λογο θέλει τοποθέτηση χαμηλα;
Τι χαμηλα;
Τι ψηλα;
Ποια η διαφορά;
Εγώ δε βλέπω κανένα gyro. Η κάμερα είναι τοποθετημένη στραβά, όπως στο πρώτο μου βίντεοΔε νομίζω ότι παίζει ιδιαίτερο ρόλο αν η κάμερα είναι 50 πόντους ψηλότερα ή χαμηλότερα...
Life begins at 45°.
Παρακληση, την επομενη φορά όχι Slow motion, και μουσική μεταπολεμική, ευχαριστώ.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μου θύμισε μουσική σε ανελκυστήρα. ......μαζι με τον ανελκυστήρα. ......
για τους μη γνώστες, ο Nile Gregory Rodgers ιδρυτής, παραγωγός και συνθέτης των Chic έχει ισχυρή και αδιάλειπτη παρουσία δια μέσω των 10ετιών κάνοντας παραγωγές για τους Sister Sledge, Diana Ross, Tina Arena, David Bowie, Duran Duran, Madonna, INXS, Britney Spears και πιο πρόσφατα για τους Daft Punk, Pharrell Williams, Avicii, Disclosure, Sam Smith, Pitbull, Lady Gaga, Kylie Minogue, Nervo και Laura Mvula.
μέχρι και το get lucky δικό του είναι.
Ευχαριστώ.![]()