Σελίδα 31 από 80 ΠρώτοΠρώτο ... 21262728293031323334353641 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 1197

Θέμα: Επόμενα Track Days

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    + 1074
    Το θεμα είναι οτι τα ίδια ακριβώς λέγαμε και πριν 10 χρόνια.
    Πριν 10 χρόνια; Αν μου έλεγες οτι θα καβαλήσω μηχανάκι, θα σε είχα στείλει στο τρελάδικο άμεσα...

Λοιπόν τα νέα είναι οτι μάλλον το επόμενο Σάββατο θα παίζει χρονομέτρηση και κατηγοριοποίηση των αναβατών με βάση τους χρόνους μετά τα πρώτα sessions....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της basiliss13
    ξέρετε κάτι παραπάνω σε αυτό που ακούγεται ότι από Ιούλιο τα μέγαρα θα είναι ανοιχτά κάθε μέρα(εννοώ και της ημερες που δεν έχει κάτι οργανωμένο,.....σαν της Σέρρες δηλαδή)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basiliss13 Προβολή μηνύματος
    ξέρετε κάτι παραπάνω σε αυτό που ακούγεται ότι από Ιούλιο τα μέγαρα θα είναι ανοιχτά κάθε μέρα(εννοώ και της ημερες που δεν έχει κάτι οργανωμένο,.....σαν της Σέρρες δηλαδή)
    http://www.mototriti.gr/data/news/pr...ara_109616.asp

Οτι λέει αυτό. Ε, 1 Ιουνίου λέει θα μάθουμε περισσότερα. Κάτι έχω ακούσει και για άτομα που θα τη διαχειρίζονται και για τιμοκατάλογο χρήσης, αλλά δεν έχει έννοια να βιαζόμαστε, ας τα ακούσουμε επίσημα σε μερικές μέρες...

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    1ον Εύγε γι αυτό που θα κάνει ο Extreme είναι ενα πολύ καλό βήμα και μπράβο του (προφανώς και το έκανε ο άνθρωπος μετα και την σύγκρουση που είχαν) 2ον αν ξεκινήσει τέτοιο πράμα στα Μέγαρα δείχνει οτι πάει να σπάσει το "μονοπώλιο" του μπαίνω αναγκαστικά σε TD ειδικά αν έχει προσωπικό να βοηθάει σε απορίες κτλπ. Ωραία νέα αυτά να που γίνονται βηματάκια τελικά.

Και για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος, και επειδή έχουμε και ανακοίνωση για TD την 12/06 από team 65, ορίστε το ενημερωμένο πρόγραμμα των επόμενων TD και λοιπών σχετικών εκδηλώσεων:

- Παρασκευή 3/06 Σέρρες, Ride Day CSS
    - Σ/Κ 4&5/06 Σέρρες, CSS σχολείο
    - Σάββατο 4/06, Μέγαρα, Extreme Trackdays
    - Κυριακή 12/06, Μέγαρα, Team 65
    - Σ/Κ/Δ 18-20/06 Σέρρες Ducatisti πωςτολένε Trackday. Θα πάω!
    - Κυριακή 19/06 Μέγαρα, CSS σχολείο
    - Δευτέρα 20/06, Μέγαρα Ride Day CSS

Αυτά προς το παρόν!

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Να σημειωθει οτι το επομενο Track Day 04/06/2016 αυτο το Σαββατο θα ειναι με χρονομετρηση αλλα θα ξεκινήσει 13:00
    I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
    Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
    Richa Jacket Lady Χειμερινο €50

Ναι μόλις στείλανε Mail και σε εμένα ενημερωτικό.Μπράβο του του Ζαφειρόπουλου που έκανε αυτή την κίνηση,να γλυτώσουμε τα στουκαρίσματα στις ευθείες επιτέλους...αν και δε θα μπορέσω το Σαββάτο λόγω οικογενειακής υποχρέωσης καλά να περάσετε όσοι πάτε παιδιά και καλή διασκέδαση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ηayate Προβολή μηνύματος
    Ναι μόλις στείλανε Mail και σε εμένα ενημερωτικό.Μπράβο του του Ζαφειρόπουλου που έκανε αυτή την κίνηση,να γλυτώσουμε τα στουκαρίσματα στις ευθείες επιτέλους...αν και δε θα μπορέσω το Σαββάτο λόγω οικογενειακής υποχρέωσης καλά να περάσετε όσοι πάτε παιδιά και καλή διασκέδαση.
    Γενικα η χρονομετρηση ειναι απαραιτητη για να γινεται σωστα ο διαχωρισμος των γκρουπς, αλλα και διασκεδαστικη, ενω παραλληλα βοηθαει τη βελτιωση.
    Παλιοτερα ηταν αρκετά στανταρντ σε ολα τα track days, αλλα σιγα σιγα κοβοντουσαν οι υπηρεσιες στο βωμο της μειωσης των εξόδων. Μια η χρονομετριση, μια το ρευμα, ενω οι τιμη της χρήσης για εμας εμενε ιδια ή ανέβαινε.

Ελπιζω να δουμε κι αλλες θετικες και μονιμες αλλαγες.

Αλήθεια με τα ρεύματα εχει αλλαξει κατι ή ειναι +€10-€15 ακομα? (Εχω χτικιάσει με αυτό το θεμα... με ενοχλει εντονα)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fazerakis Προβολή μηνύματος
    Γενικα η χρονομετρηση ειναι απαραιτητη για να γινεται σωστα ο διαχωρισμος των γκρουπς, αλλα και διασκεδαστικη, ενω παραλληλα βοηθαει τη βελτιωση.
    Παλιοτερα ηταν αρκετά στανταρντ σε ολα τα track days, αλλα σιγα σιγα κοβοντουσαν οι υπηρεσιες στο βωμο της μειωσης των εξόδων. Μια η χρονομετριση, μια το ρευμα, ενω οι τιμη της χρήσης για εμας εμενε ιδια ή ανέβαινε.

Ελπιζω να δουμε κι αλλες θετικες και μονιμες αλλαγες.

Αλήθεια με τα ρεύματα εχει αλλαξει κατι ή ειναι +€10-€15 ακομα? (Εχω χτικιάσει με αυτό το θεμα... με ενοχλει εντονα)
    Στο TD της πέμπτης ήταν φορτηγό με γεννήτριες και νομίζω χρέωνε. Ξέρεις μόνο τι φοβάμαι...μη βγεί σε κακό αυτό με τη χρονομέτρηση κ τπτ "πονηροί" αρχίζουν κ πιέζουν απο νωρίς για να μπούνε σε "γρήγορο" γκρουπ και έχουμε τπτ αγορές αγροτεμαχίων κατα τ'άλλα είμαι σύμφωνος 100% με αυτό που πάει να κάνει ο συγκεκριμένος και ελπίζω να το ακολουθήσουν κ άλλοι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ηayate Προβολή μηνύματος
    Στο TD της πέμπτης ήταν φορτηγό με γεννήτριες και νομίζω χρέωνε. Ξέρεις μόνο τι φοβάμαι...μη βγεί σε κακό αυτό με τη χρονομέτρηση κ τπτ "πονηροί" αρχίζουν κ πιέζουν απο νωρίς για να μπούνε σε "γρήγορο" γκρουπ και έχουμε τπτ αγορές αγροτεμαχίων κατα τ'άλλα είμαι σύμφωνος 100% με αυτό που πάει να κάνει ο συγκεκριμένος και ελπίζω να το ακολουθήσουν κ άλλοι.
    Καλυτερο απο το να δηλωνει ο καθενας οτι θελει. Αν καποιος ρισκαρει μονο και μονο για να μπει σε αλλο γκρουπ τα λογια περισσεύουν.

Οσο για τον κυριο με τη γεννήτρια, γενικα μου θυμιζει χαράτσι της κυβερνησης οσο καλες κι αν φαινονται οι προθεσεις του να μας εξυπηρετήσει. Ας ελπισουμε οτι στα μελλοντικα σχεδια της πιστας δεν συμπεριλαμβανεται ή τουλαχιστον δεν βαραινει την δικια μου τσεπη και οτι οι παροχες ρεύματος θα συμπεριλαμβανονται στο κοστος της χρήσης της πιστας.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Καλές οι χρονομετρήσεις αλλά από μόνες του δεν λένε τίποτα.

Αν κάποιος γυρίζει στο 14 (πχ, παραδειγμα) αλλά είναι στο όριο του ζω πεθαίνω κι άρα στην περιοχή του λάθους, θα μπει στους μεσαίους και δεν θα δημιουργήσει ποτέ ζήτημα;

Το πρόβλημα δεν ειναι ο χρόνος αλλά η συμπεριφορά μας στην πίστα. Αν χάσεις χρόνο σ ενα γύρο επειδή δεν χώθηκες σε αργότερο οδηγό δεν έπαθες τίποτα.

Προσωπικά, έχω νοιώσει ασφαλέστερα σε γκρουπ γρήγορων.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Καλυτερο απο το να δηλωνει ο καθενας οτι θελει. Αν καποιος ρισκαρει μονο και μονο για να μπει σε αλλο γκρουπ τα λογια περισσεύουν.

Οσο για τον κυριο με τη γεννήτρια, γενικα μου θυμιζει χαράτσι της κυβερνησης οσο καλες κι αν φαινονται οι προθεσεις του να μας εξυπηρετήσει. Ας ελπισουμε οτι στα μελλοντικα σχεδια της πιστας δεν συμπεριλαμβανεται ή τουλαχιστον δεν βαραινει την δικια μου τσεπη και οτι οι παροχες ρεύματος θα συμπεριλαμβανονται στο κοστος της χρήσης της πιστας.
    Κάτσε να δούμε αφού έπονται ανακοινώσεις απο 1η Ιούνη κάτι ακούγεται οτι θα είναι ανοικτή η πίστα για το κοινό γενικότερα και καθημερινές εκτός των TD όπως γίνεται ήδη στις Σέρρες οπότε μπορεί να αλλάξουν πολλά συμπεριλαμβανομένου και του ρεύματος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος

Αν κάποιος γυρίζει στο 14 (πχ, παραδειγμα) αλλά είναι στο όριο του ζω πεθαίνω κι άρα στην περιοχή του λάθους, θα μπει στους μεσαίους και δεν θα δημιουργήσει ποτέ ζήτημα;

Το πρόβλημα δεν ειναι ο χρόνος αλλά η συμπεριφορά μας στην πίστα. Αν χάσεις χρόνο σ ενα γύρο επειδή δεν χώθηκες σε αργότερο οδηγό δεν έπαθες τίποτα.

Συμφωνώ Νίκο έτσι κ αλλιώς όπως λέγαμε και με τα παιδιά αυτό με τα ενδιάμεσα γκρουπ ειναι γενικότερη μάστιγα.Και πάνω απ'όλα είναι πως το βλέπει ο καθένας καθαρά απο θέμα συμπεριφοράς και στους αργούς να μπεί κάποιος αν μπαίνει μέσα με το κάτω κεφάλι τη μαλακία θα την κάνει αργά ή γρήγορα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Τους γρήγορους τους ρώτησες πως ένοιωθαν

Spam off...

Γενικος κανονας οτι το ενδιαμεσο γκρουπ εχει τις περισσοτερες πτωσεις γιατι ειναι γρηγοροι με μικρη εμπειρια και άτσαλη οδήγηση.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Τους γρήγορους τους ρώτησες πως ένοιωθαν

Spam off...

Γενικος κανονας οτι το ενδιαμεσο γκρουπ εχει τις περισσοτερες πτωσεις γιατι ειναι γρηγοροι με μικρη εμπειρια και άτσαλη οδήγηση.
    Δεν ενοχλάμε κύριος! Δεν είμαστε τόσο σαλίγκαροι! σπαμ οφφ

Ναι, ισχύει. Οι αρχάριοι απο εμπειρία κι οι ενδιάμεσοι απο έπαρση (και τα υπόλοιπα).
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παρόμοια θέματα

1. Prive Track Day @ Μεγαρα - Κυριακη 24/4
    από SF στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2005, 22:32
  2. track day
    από idi στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2005, 10:11
  3. Track Days 30/3
    από BAD BOY στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 12