Εδώ νομίζω υπάρχει καλή επεξήγηση για το θέμα.
Εδώ νομίζω υπάρχει καλή επεξήγηση για το θέμα.
Ειναι πραγματικα πολυ γελοιο που πολλοι νομιζουν οτι θα γινει στραβη,θα παρουν το οπλο τους και θα
τρεξουν στα βουνα να πολεμησουν
Απο τον καναπε παντα και μπροστα στο pc
Ακομη,δεν μπορω να καταλαβω το κραξιμο που πεφτει οταν ο αλλος δεν εχει υπηρετησει στο
στρατο..
Καλα εκανε.
Χαμενα χρονια ηταν και τιποτα αλλο,στο ρδελομπου που λεγοταν στρατος.
Η πολυ περηφανεια και ο πατριωτισμος μας εφαγε,και εχουμε επιτρεψει τοσα χρονια
να ζουμε τον βοθρο της ελληνικης πραγματικοτητας αδιαμαρτυρητα.
Ελαααα πισω στις δουλιτσες μας ολοι...
![]()
Ακομη πιο γελοίο ειναι να νομιζουν καποιοι οτι με ομορφα λογια τυπου imagine του Λενον,
δίνονται λυσεις σε υπαρκτα προβληματα.
Εκτος και εαν πιστευουν στον ΑηΒασιλη...
http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2715832
τους εξωγηινους και το....υπερτατο ον
http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2715662
Ένα γενικό σχόλιο.
Κάποιοι, το μόνο που γράφουν είναι ειρωνείες και αναδημοσιεύουν ό,τι διαβάζουν από 'δω κι από 'κει. Συνεισφορά 0. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να γεμίζουν με ηλεκτρονικά σκουπίδια τις οθόνες μας.
Κάποιοι άλλοι, γράφουν τις απόψεις τους. Μπορεί μια μερίδα να τις θεωρεί λάθος, μια άλλη να βλέπει κάποιες ως και εμετικές, αλλά τουλάχιστον γράφουν την άποψή τους. Και προσπαθούν να την στηρίξουν.
Θα μου πείτε, "στο καφενείο είμαστε". Και τυπικά θα έχετε δίκιο. Ουσιαστικά όμως, κουράζετε...
Think faster than you ride
Εγώ από τη μεριά μου πάντως θα ήθελα να πω ότι κατά τη γνώμη μου πρέπει να σταματήσει αυτό το thread, όπως έχετε άτυπο κανόνα για τα αθλητικού περιεχομένου θέματα, καλό θα ήταν και αυτό να πήγαινε στην ευχή της Παναγίας να τελειώναμε, καθώς θεωρώ ότι είναι υπερβολικά κουραστικό, και φαίνεται ότι δεν είμαι ο μόνος που το πιστεύει
my 2 cents .-
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Οι γνωστοί γκουγκλάνθρωποι που άμα τους κλείσεις το πι σι χάνουν το 98% από τις γνώσεις τους...
Το πιο τραγικό όμως δεν είναι εδώ.
Το πιο τραγικό είναι στα τεχνικά που από τις 100 συμβουλές οι 98 είναι ότι να ναι
και φυσικό είναι αφού αφορούν ότι μηχανάκι υπάρχει και δεν υπάρχει :rotflmao:
Απρίλα ΧΤ ΚΤΜ όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω !
![]()
υγ
Ιγνιορ ρε και άγιος ο Θεός πριν φτασουμε και στον Νικήτα Σταματελόπουλο άκα Νικηταράς άκα Τουρκοφάγος
![]()
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 02/03/2016 στις 14:02.
ανανήψαντας
Αριστειδη σε καθε πολη πρεπει να υπαρχει ενας οικος ανοχης για να ξεαχαρμανιαζουνε τα χαρμανια.
Υπαρχουνε φορες που θελω να φτησω καποιους απο τους γραφοντες,αλλα και παλι εχουνε ειπωθει και παρα πολυ σοβαρα πραγματα στο συγκεκριμενο θεμα. Κανε το αυτονοητο,μην μπαινεις εδω.Αν το τελειωσουνε θα ξεχαρμανιαζουνε στα αλλα θεματα (οχι οτι δεν το κανουν καποιοι).
Παντα φιλικα![]()
Μπα, εξάλλου δεν είμαι και ο πλέον hardcore μοτοσυκλετιστής, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες
Απλά νομίζω ότι εν προκειμένω ανακυκλώνεται ένα θέμα που κατά τη γνώμη μου έχει εξαντληθεί, και γίνονται συνεχώς αντεγκλήσεις ουσιαστικά άνευ περιεχομένου
Το θέμα είναι ότι ενώ σε άλλα παρόμοια thread πέφτει λουκέτο, εδώ έχουμε φτάσει περί τα 2 μύρια post...
Any και way, ότι νομίζουν οι αποπάνου...
![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε