ακουσα ότι στην αρκαδια χθες εγινε της πουτανας από χαλαζι.. τοσο που αποκλειστηκαν αυτοκίνητα μεσα σε τούνελ...
ακουσα ότι στην αρκαδια χθες εγινε της πουτανας από χαλαζι.. τοσο που αποκλειστηκαν αυτοκίνητα μεσα σε τούνελ...
Στην Πάτρα πάντως ξεκίνησε να ρίχνει με τους κουβάδες από το απόγευμα και δεν σταμάτησε παρά μόνομ αργά το βράδυ. Σήμερα χαρά Θεού. Πστ καιρέ μας τρολάρεις άσχημα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ο μοργκαν που είναι; Δεν είχε πει ραπορτο αναλυτικό ;
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Πάντως ημέρα ετήσιας και μία βροχή την έφαγα.
Λε Πιρέεν.
Ρε σοβαρέψου ρε. Πειραιά λέμε. Ωραία θα ήταν να ήμουν ποδέμοςλαντ αλλά που...
για να τσεκαρεις την υποψηφια μοτο του σωτου;![]()
Γιαννης
Μπα, δεν μου έχει πει να πάμε να δούμε κάτι συγκεκριμένο, ακόμα. Τόσες χιλιάδες αγγελίες, τόσο λίγος χρόνος... (εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να έχει κάνει τα λεφτά της πώλησης του βιεφάρ κέρματα και να έχει γεμίσει μπανιέρα και να κολυμπάει. Φήμες λένε ότι αντιλαλούσε το Αιγάλω ιαχές "Θείε Σκρουτζ δεν είσαι καλύτερος από εμένα-άουτς πονάνε οι βουτιές ρε τελικά, ψεύτη Ντίσνεϊ").
Nα, ας πούμε, σήμερα ο Σώτος στο μπρέκφαστ...
μην τα έκανε λίρες αγγλίας ποντάροντας στο δημοψήφισμα και έχει πάθει εγκεφαλικό ανησυχώ γιατί δεν έχει μπει ακόμα να με βρίσει...
4 μερες εκανα να μπω και βλεπω επεσε τρελο γλεντι με την μΠαρτη μου!!!Μπραβο καλοπαιδα,μπραβο!!!Τα πραγματα ειναι ακριβως οπως τα ειπε ο αμουρομοδερατορας!!Σας μιλαω κατευθειαν απο την γεματη κερματα μπανιερα μου,εχοντας στον τοιχο μια φωτογραφια του Σοϊχιρο και κολυμπαω μεσα στα αμυθητα πλουτη μου απο την πωληση της βεφας!!
ΥΓ 1:Οποιαδηποτε ομοιοτης με το κσαντερφι γκανγκστα,ειναι τυχαια απολυτως και δεν σχετιζεται με την πραγματικοτητα...
ΥΓ 2:Μια μερα,ολοι χονΔα θα παρετε....
ΥΓ 3:Την ημερα που θα παρετε ολοι χονΔα,εγω θα παρω γιαμαΠα....
Here I am,on the road again.......