Σελίδα 31 από 38 ΠρώτοΠρώτο ... 212627282930313233343536 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 568

Θέμα: Γωνιακοί Τροχοί Λειαντήρες

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Δίσκο καρβιδίου εννοείς αυτόν που είναι για ξύλα και πλαστικά? Αν ναι δεν έχω δοκιμάσει.
    Ένας απλός διαμαντόδισκος τα κόβει για πλάκα, βέβαια ξεφτίζει λίγο το σμάλτο στην περιοχή της τομής.
    Αυτά αν είναι το πλακάκι κολλημένο στον τοίχο.
    Για το ξέφτισμα έχω τιπάκι, κολλάς χαρτοταινία και κόβεις από πάνω της δλδ κόβεις την χαρτοταινία και μετά το πλακάκι. Έτσι έχω δει τομές λες κι έγιναν με νυστέρι
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Για το ξέφτισμα έχω τιπάκι, κολλάς χαρτοταινία και κόβεις από πάνω της δλδ κόβεις την χαρτοταινία και μετά το πλακάκι. Έτσι έχω δει τομές λες κι έγιναν με νυστέρι
    Το ίδιο ισχύει και για τα ευαίσθητα ξύλα. Χαρτοταινία και μειώνονται οι σκληθρες.

Μέλος Το avatar του/της Road Pirat
    Η του ρίχνεις νερό την ώρα που κόβεις για να ψύχεται, έτσι έχω κόψει πολύ λεπτό κομμάτι για το ντουζ, έναν δίσκο με 5-10€ θέλεις και θα κάνεις τέλεια την δουλειά σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dumutrus
    ένα άλλο κόλπο για να μην φύγει το σμάλτο κατα το κόψιμο πέρνεις το διαμάντι (αυτό το εργαλείο που κόβουν γυαλί) και τραβάς μια γραμμή στο σημείο που θέλεις να κόψεις και κόβεις οριακά δίπλα στη γραμμή που χάραξες.
    Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dumutrus Προβολή μηνύματος
    ένα άλλο κόλπο για να μην φύγει το σμάλτο κατα το κόψιμο πέρνεις το διαμάντι (αυτό το εργαλείο που κόβουν γυαλί) και τραβάς μια γραμμή στο σημείο που θέλεις να κόψεις και κόβεις οριακά δίπλα στη γραμμή που χάραξες.
    Υπάρχουν και διαμάντια για πλακάκια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της silkman
    Αυτόν ή αυτόν;

Θελω να κανω κατι δουλειες με σιδηρογωνια μεχρι 4 χιλ και καλό θα ειναι να εχει ρυθμιζόμενες στροφές μπας και χρειαστεί για κάτι άλλο...

Δε θέλω να κόβει στροφές στα ζόρια, να έχει προστατευτικό που να μπαινοβγαίνει ευκολα χωρίς βίδα και να μη σου ρημάζει τα χέρια με κραδασμούς...

https://www.skroutz.gr/s/14563660/Bo...601396104.html

Η ειναι ολοιδιοι με τους κινεζους ingco total των 40€;
    Τελευταία τροποποίηση από silkman; 07/03/2023 στις 18:04.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από silkman Προβολή μηνύματος
    Αυτόν ή αυτόν;

Θελω να κανω κατι δουλειες με σιδηρογωνια μεχρι 4 χιλ και καλό θα ειναι να εχει ρυθμιζόμενες στροφές μπας και χρειαστεί για κάτι άλλο...

Δε θέλω να κόβει στροφές στα ζόρια, να έχει προστατευτικό που να μπαινοβγαίνει ευκολα χωρίς βίδα και να μη σου ρημάζει τα χέρια με κραδασμούς...

Η ειναι ολοιδιοι με τους κινεζους ingco total των 40€;
    Καμία σχέση δεν έχει με τροχούς τύπου ingco και total.
    Αλλά δεν είναι και τέρας δύναμης ο συγκεκριμένος.
    Την δουλειά σου σίγουρα θα την κάνεις όμως στα μεγάλα ζόρια θα κλάσει είμαι σίγουρος.
    Τα μεγάλα ζόρια όμως είναι και λιγάκι σχετικό για τον καθένα και τις ανάγκες που απαιτούν οι εργασίες του.
    Στα κριτήρια που έχεις θέσει και κατά κύριο λόγο με μεγαλύτερο περιορισμό τον ρυθμιστή στροφών δεν βρήκα κάποια άλλη επιλογή που να είναι κοντά σε αυτά τα χρήματα, οπότε αν θες να παραμείνεις κάπου εκεί και να μην ανέβεις αρκετά ψηλότερα μάλλον προς μονόδρομο το κόβω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της silkman
    Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση!!

Ναι, ειπα να πάρω κατι κάτω απο 100€ και να μην διαολιστώ με κάτι σαν το παρακάτω... Εχω και ένα γαιδουρι 230αρι Bosch μπλε που ειναι κτήνος αν ο μικρος καπου τα βρει δύσκολα..

https://www.idealo.de/preisvergleich...25-v-fein.html

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    εχω απο τον πατέρα μου, ένα Bosch στα 1050W. το τροχάκι είναι 15-20 χρονων, με ρυθμιση στροφών, αλλά χωρίς φυσικά τα φρεσκα ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια.Εχει στην πλάτη του αμέτρητες εργατοώρες.
    Δε θα έλεγα ότι μασάει κάπου.
    Βέβαια, ως παλιότερο, είναι και πιο μπαμπάτσικο. Αλλά να κωλώσει, όχι δεν έχει κωλώσει. Δε βάζω χρονόμετρο να δω πόσα νανοσεκόντ γρηγορότερα/αργότερα κόβει γωνιές.
    Το συγκρίνω άμεσα με το τροχάκι μπαταρίας της ΜΕΤΑΒΟ που έχω κανα χρόνο τωρα και σίγουρα το μπαταρίας υπολείπεται σε δύναμη.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Μέλος
    Gavros ( δεν θυμάμαι και το όνομα σου ρε γαμωτο) ο τροχός που έχεις εσύ είναι ονομαστική ισχύ στα 1050 W που δεν έχει να λέει και τόσο, η αποδιδόμενη ισχύς έχει πολύ περισσότερη σημασία, αν βρεις πουθενά στο νετ βάσει κωδικού τα χαρακτηριστικά του μας ενημερώνεις.
    Ο 9αρης που πόσταρε ο silkman έχει ονομαστική στα 900 watt αλλά αποδιδόμενη στα 450 w κάνε τον λογαριασμό να δεις γιατί λέω ότι πιθανότατα στα σοβαρά ζόρια θα τα βρει μάλλον σκούρα.

Μέλος
    Επίσης είναι εντελώς άτοπο να συγκρίνουμε τους μπαταρίας με αυτούς του ρεύματος από πολλές απόψεις κιόλας.
    Οι μπαταρίας δουλεύουν στα μέγιστα στις 9. 000 στροφές με αντιστοιχία του ρεύματος στις 11.000 στροφές (7.500 με 9.000 δουλεύουν μονάχα οι inox ρεύματος που έχουν διαφορετική καμπή δύναμης - λειτουργίας).
    Για να μην αναφερθώ και στο βασικότερο κομμάτι δύναμη μπαταρίας και πτώση απόδοσης κατά την διάρκεια λειτουργίας του.
    Ο καλύτερος μπαταρίας είναι ο πιο μέτριος ρεύματος κατ'εμε.
    Τελοσπάντων θα κοιτάξω αύριο το πρωί στην δουλειά ποιο μοντέλο bosch τροχού δουλευω, γιατί έχω πολύ μεγάλη υποψία ότι μάλλον έχω αυτόν τον 9-125 που συζητάμε.
    Αν είναι αυτός θα παραθέσω την άποψη μου.

Παλαιό μέλος
    Πιστεύω ότι ένας τροχός 115 θέλει τουλάχιστον 800watt,ενω ένας 125αρης θέλει τουλάχιστον 1200watt για να μην κολωνει στα ζόρια. Κοίτα λίγο και τους Metabo που έχουν αξιόλογους τέτοιους τροχούς... Όλα βεβαια εξαρτώνται από το διαθέσιμο χρήμα, το ηλεκτρικό τροχουδακι όμως θα το έχεις μια ζωή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Προσωπικά δεν έχω ζορίσει κανένα τροχό, από την άποψη ότι όταν τον φρενάρεις αφενός ζορίζεται το εργαλείο αφετέρου οι δίσκοι δεν φημίζονται για την αντοχή τους στο ζόρι γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε ατύχημα.
    Πέρα από αυτό ειδικά στους μικρούς θεωρώ τεράστιο πλεονέκτημα το λεπτό περίβλημα που δίνει καλή λαβή με το ένα χέρι που είναι το 99% της χρήσης των μικρών για μένα.
    Αν η εργασία μου δίνει τη δυνατότητα να δουλέψω με τα 2 χέρια παίρνω ένα μεγαλύτερο.
    Ειδικά η bosch έχει μερικούς ιδιαίτερα λεπτούς και κάποιος από αυτούς θα είναι ο επόμενος μικρός που θα ζευγαρώσει με το κινέζικο makitaκι.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Είχα γράψει πολλά και χάθηκαν. Δε τα ξαναγράφω από κινητό. Όταν βρεθώ σε υπολογιστή.
    Ο 900αρης είναι πολύ μικρός πάντως.

Παρόμοια θέματα

1. 4 Road Movies (4-Τροχοί)
    από Kizoku στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2006, 10:36
  2. μετατροπη σε super motard,part 1/τροχοι
    από tools στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2004, 13:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα