Με είδα να σκέφτομαι να σταματάω τη χρήση του παπιού για τα πήγαινε έλα στη δουλειά όσο πλησιάζουμε προς το δεκαπενταύγουστο...
Ήμαρτον πια με τους wannabe Schumacher της παραλιακής
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Με είδα να ψάχνω τελευταία στιγμή για δωμάτιο διακοπών και να τρώω πόρτα από παντού.
Ούτε ο Θεός δεν θέλει να φύγω, αφού το μοναδικό που βρήκα μου το ακύρωσαν μετά από 2ωρες λόγο πυρκαγιάς στο δωμάτιο. .......
Εντάξει, τρώω γερο τρολλαρισμα. .....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Με βλεπω πισω στο γραφειο, στους 18 βαθμους και με βροχη, μετα απο διακοπες δυο εβδομαδων και δεν την παλευω.. ξανα πονοι, αυχενικά, και μαυρίλα, γ@μω την ξενιτιά μου.
Quod me nutrit... me destruit.....
Με είδα να γλυτώνω τουμπάρα από τις λίγες πατώντας το σχοινί με τους κόμπους που έχω να παίζουν τα σκυλιά.
Στη συνέχεια με είδα να κουτουλάω το μπαλκόνι παρκάροντας το εργαλείο και να κάνω μια γρατζουνάρα ΝΑ στο κράνος.
Το έβγαλα και είπα να παίξω με τα σκυλιά. Με είδα να τρώω αριστερό ντιρέκτ στο σαγόνι από τον τσοπάνη, να ζαλίζομαι και να πετάω άσπρη πετσέτα.
![]()
Με είδα να παίρνω ανάσες τις προάλλες στο βουνό και στην επιστροφή, μετα την Ελευσίνα -πάρ' όλο που ηταν ακόμη 1100- να γίνομαι μουσκιδι και να σταζω απο παντού.
Δέκα κάρα κόπρανα, στον τάφο αυτού που ίδρυσε την Αθήνα. Το χειμώνα κρύο και υγρασία, το καλοκαίρι σαν σε φούρνο. Και πανω άπ' ολα, τόπος γρουσουζικος και μίζερος. Μακριά κι ας είναι και σε αλλη χώρα.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Όχι και άσχημο κλίμα η Αθήνα. Τι να πουν τα Τρίκαλα τότε
Με ειδα να ανεβαινω απο Ναυπακτο μεχρι βορεια Πινδο μεσα απο χωμα και ωραιες διαδρομες ... με σχεδον κανονικο μηχανακι ...
Με ειδα χτες να κατεβαινω απο χωριο καλαβρυτα και απο καλαβρυτα διακοφτο για μπυριτσα και πισω ετσι για το ξεσκασμα.οτι δυσκολοτερο εχω κανει μεχρι σημερα η βραδινη επιστροφη απο διακοφτο για καλαβρυτα και πισω χωριο. Ουτε ενα φως στο δρομο και πισσα σκοταδι γενικα. Αφου θυμομουν πανω κατω τις στροφες παλι καλα. Η θα πηγαινα εντελως κοτα ή θα μετραγα βαθη γκρεμων! Αλλη εμπειρια βεβαια αλλα εξουθενωτικη..
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high
Μας είδα να πίνουμε καφέδακι και μετά να κυνηγάμε Τσούχτρες....αλλη εμπειρία ο βασιλης με παντόφλα να δίνει μάχη με το αμοιβαδοιδες![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Μέσα είσαι....λουτρακι to be precise![]()
Throttle that mysterious friend of ours