Εγώ λέω να γίνεται και το αντίθετο,δηλαδή όταν ένας μοντ είναι παραπάνω από το επιτρεπτό μαλάκας,να παίρνει αρνητικές ψήφους από τα μέλη.
10 ψήφους προειδοποίηση.
20 ψήφους επίπληξη και γράψιμο σε τετράδιο 100 φορες ''Δεν θα ξαναγίνω μαλάκας
40 ψήφους το πρωί με τον κηδεμόνα του
60 ψήφους καθαίρεση από μοντ,και υποβιβασμό σε απλό χρήστη που ρωτάει για στροφαλομπιέλα
Παρασκευή μεσημέρι με oldman online.
Simple as that
Αν δεν μου άρεσε δεν θα επεστρεφα μετα τα Μπαν.
Οι περιπτώσεις που < παραπνιεμαι > είναι ελάχιστες.
Το τι έχω κανει εδώ μέσα η στο παρασκήνιο του φόρουμ το γνωρίζουν αυτοι που βοήθησα με διάφορους τρόπους κατα καιρούς.
Το αν θα ξαναφαω Μπαν η όχι δεν το ξέρω.
Συγνώμη κιολας αλλά χ@στηκα.
Ενοχλω οποίον με ενοχλεί
Αν κρατούσα μούτρα δεν θα σου μιλαγα,ουτε θα απαντούσα.
Κακίες απο το ίντερνετ ?
Δεν είμαι Κατίνα.
Αν βρεθούμε face to face ποτέ και αναλόγως πως θα σε ζυγισω .
Θα είναι και ανάλογη η συνέχεια.
Γιατί άλλο το ίντερνετ, άλλο η φυσική παρουσία.
Τα λογια μένουν, οι πράξεις αλλάζουν
Με κάποιον άλλο είπαμε ποιο χοντρά λόγια απο εδώ αλλά απο κοντά με κέρδισε.
Με μανιάτες δεν έχω καμία σχέση
Είμαι κραμα κατακεφαλου Πόντιου, με θρακιώτικο πείσμα.
Και απο μνημονικό είμαι στα καλύτερα μού.
Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι όλοι ευχαριστημένοι .
Οι τέλειοι μοντς να υπήρχαν , πάλι θα υπάρχουν παράπονα.
Οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει ότι το φόρουμ είναι ένας ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ χώρος.
Και δεν το έχουν καταλάβει , γιατί τούτο το φορουμ είναι και ήταν ΠΑΝΤΑ από τα πιο ελευθέρα, ανεξάρτητα και αδέσμευτα φόρουμ .
Έτσι είναι οι ιδιόκτητες του , η αρχή του , οι μοντς και οι αντμινς του.
Επίσης , τούτο το φόρουμ ποτέ δεν έψαχνε πελάτες , δεν έκανε events, ούτε χάιδευε αυτάκια για να βγάζει κάποιος λεφτά ή να το παίζει αρχηγός.
Και όλα αυτά , ειδικά σε μια εποχή που όλοι κυνηγάνε τα φράγκα σαν λυσσασμένοι και ειναι ολοι κομπλεξικοι με φοσφοριζε γιλεκα "αρχηγος εκδρομης", είναι σπουδαία και άξια σεβασμού.
Ξεκινάτε την κρητική από λάθος βάση.
δεν έχουν οι χρήστες την ευθύνη του φορουμ . ουτε και έχουν την ολη εικόνα σε κάθε τι που γίνεται.
Στο φορουμ δεν υπάρχουν εκλογές. Δεν αποφασίζει κανένας χρήστης ποιος θα είναι αντμιν ή μοντ και πως θα ενεργεί. Υπεύθυνη γι αυτά είναι ΜΟΝΟ η ομάδα διαχείρισης .
Στο φορουμ λοιπόν ισχύει ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΟΝΤΣ. Ξεκάθαρα, και έτσι πρέπει να είναι .
Οποιαδήποτε παραπάνω ανοχή από τους μοντς οφείλεται ΜΟΝΟ στην καλή τους την καρδιά .
Ακούω παράπονα και κλάματα για τους παλιούς που έφυγαν..
Παπαρια…
Οσοι παλιοί έφυγαν , δεν πηγαν και πουθενά αλλού..
Συνήθως , έχουν πουλήσει τα μοτο και πήραν παπί , τρέχουν για την επιβίωση , έχουν δυο κουτσουβελα , εχουν φεισμπουκ ή το moto.gr δεν ικανοποίησε την ανάγκη τους για προβολή της μοτοσυκλετιστικης τους γαμηστεροτητας , και πήγαν αλλού να τους θεοποιήσουν.
Αν υπάρχει φθίνουσα πορεία στο moto.gr ? ναι υπάρχει .
Σίγουρα για τους λογους που είπε ο μπλιτς (σαν μέσο τα φορουμς έχουν φθίνουσα πορεία) αλλα φταίει και η ομάδα διαχείρισης .
Όχι γιατί είναι αυστηρή ή άδικη ….ακριβώς το αντίθετο!!
Είναι τόσο συγκαταβατική , ανεχτική, ανοιχτή και ηπιων τονων που αντι να κόβει μόνιμα κάθε κακόβουλο τρολοπαρμενο μαλ*κιστηρι που δεν έχει καμία σχέση με την κουλτουρα που υπήρχε στο moto.gr , τον αφήνει να γ*μει το φορουμ τούτο ποικιλοτρόπως .
Αυτια..
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 06/07/2017 στις 14:33. Αιτία: language!
Ας κρατήσουν λοιπόν οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ τον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τους χώρο αφού μας κανουν χάρη. .![]()
Υπάρχει ελπίδα αλλά είναι αλλού!