δωστα ολα τερενς..βγαλε μας την ψυχη αρχηγεε...χε,χε,χε..αρκει να εισαι καλ στην υγεια σου...
Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ.................
Είμαστε.....
https://www.youtube.com/watch?v=yQTFSKyL65k
Οι τρελοί πληθαίνουμε.......
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Γιατί, ποιος μίλησε για κούριερ ;
Ή μήπως δεν έγραψες ολόκληρα κατεβατά για την υπεροχή των αναρτήσεων, των φρένων, των ελαστικών κλπ κλπ των μηχανών 1000 κυβικών σε σχέση με τα παπάκια
Όταν σε μια συζήτηση για οχήματα πόλης γράφεις για τα προτερήματα μεγάλων μοτοσυκλετών σε σχέση με τις σκουπιδιάρες (ΑΚΑ παπιά), η άποψη σου προφανώς και είναι υπέρ τους
Για κερασάκι, με πληροφόρησες ότι με περνάς και από πάνω αν χρειαστεί (άσχετο, αλλά και εγώ με σχετικά μεγάλη μηχανή κυκλοφορώ αποκλειστικά)
Απλή ρητορική δεν χρησιμοποίησες σε τόσα ποστ ή ήταν κάτι ανώτερο το οποίο δε μπορώ να συλλάβω ;
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Γιατί δεν παραδέχεστε κάποιοι ότι αισθάνεστε άβολα με 120+ άλογα στην πόλη;
Ναι, οκ, το παπί το παρατάω όπου νά ΄ναι, αφήνω το κράνος στη μπαγκαζιέρα, βάζω δυο-τρία πράγματα από το super market αν χρειαστεί, καίει ελάχιστα, το συντηρώ μόνος μου, κλπ
Μέχρι εκεί όμως!
Κάθε φορά εύχομαι να μη χρειαστεί να φρενάρω απότομα. Ή να μη πέσω σε καμιά λακκούβα χαράδρα ή σε σαμαράκι τραπέζι...
Αντίθετα, αν πηγαίνω με το 600 με ταχύτητες παπιού νιώθω ότι και μετεωρίτης να σκάσει μπροστά μου θα τον αποφύγω.
Think faster than you ride
Γιατί εκτός από το "άβολα" υπάρχει και το θέμα κούρασης που φτάνει ακόμα και σε δυσφορία κάποιες στιγμές
Δυσφορία όταν χρειάζεται να είσαι με το συμπλέκτη όλη την ώρα στο χέρι, δυσφορία όταν πρέπει να κουβαλάς το κράνος παντού, δυσφορία όταν έχει 40 βαθμούς και βράζεις κλπ κλπ κλπ
Εξάλλου όπως το λες, όταν πηγαίνεις με το 600 με ταχύτητες παπιού, πράγματι νιώθεις ασφαλής...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Νομίζω ότι απλά έχουμε μπλέξει πάρα πολλά πράγματα μαζί και έχει δημιουργηθεί μια σύγχυση. Άλλος μιλάει για ευελιξία/ταχύτητα εντός πόλης, άλλος για πρακτικότητα, άλλος για ευκολία, άλλος για συμπεριφορά (πλαίσιο, αναρτήσεις, φρένα). Όσον αφορά αποκλειστικά στο τελευταίο, δε νομίζω ότι διαφωνεί κάποιος ότι τα παπιά είναι κοντά στον πάτο (χωρίς να υπονοώ ότι τα σκούτερ είναι καλύτερα).
Εκτός από τον Τέρενς.
Life begins at 45°.