καταπληκτικη διαστρεβλωση ,ατεχνως ομως κεκαλυμμενη...χαριν συζητησεως,ας τα ξαναπουμε...ΚΑΠΟΙΑ στιγμη ο ελεγχος χανεται ,εκ των πραγματων,φυσικη γαρ...εξυπακουεται οτι αναφερομαστε στο πλειστον των περιπτωσεων που δεν ανηκουν στην μη αποφευξιμη...αυτο ειναι αυταποδεικτο,αλλα απ οτι φαινεται πρεπει να συζηταμε ακομη και τα απολυτως προφανη...
περαν τουτου...ας παρουμε την περιπτωση που εχεις δικιο...δεν υπαρχει αγωνιζομενος δρομου,που να μην προπονειται,πολυ κιολας στο χωμα...
ξερω...σοκ και δεος...μα τον βλακα να πηγαινει να γλυστραει συνειδητα ενω στην ασφαλτο παει σιδηροδρομος...
ας το παμε και προσωπικα...ημουν παρα πολυ γρηγορος στον δρομο,πριν κανω εντουρο...πολυ ομως...ξεκινησα παραλληλα εντουρο και ω του θαυματος...εγινα ΠΟΛΥ καλυτερος...
μαλλον θα ναι περιπτωση αυθυποβολης ε ...δεν εξηγειται αλλιως...
frankly my dear, i dont give a damn...
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Βγαίνει κάποιο νόημα. Εννοεί ότι είναι ωραίο να είσαι έμπειρος χειριστής ενός επικίνδυνου οχήματος.
Φυσικά, για να παραμείνει η απόλαυση, πρέπει να κινείσαι ολοένα και πιο κοντά στα όρια της φυσικής και του comfort zone σου. Αλλιώς δεν εκκρίνεις αδρεναλίνη.
Δε συμφωνώ με αυτά. Έχω κλείσει την αδρεναλίνη στο χρονοντούλαπο εδώ και πολλά χρόνια και ευελπιστώ να μην την ξαναβγάλω.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
εκκρινεις αδρεναλινη φουλ οταν φοβασαι...πιο σωατα νοραδρεναλινη...βεβαια τα καλα τα ντρογκια παιζουν στην κωλοτουμπα που τιγκαρεσαι στην ντοπαμινη...ζεν λεμε...
Επίσης όποιος έχει ABS, βγάζει κάτι ηλεκτρομαγνητικά κύματα η συσκευή και πάνε και υπνωτίζουν τον εγκέφαλο του οδηγού, και πέφτει η ευφυία του από το 120 στο 30, και δεν νοιώθει ούτε την αδράνεια που έχει το σώμα του στο φρενάρισμα, δεν νοιώθει την ανάρτηση μπροστά που συμπιέζεται, βάρος στα χέρια, την γκόμενα πίσω που πέφτει πάνω του, ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ABS, λες και οδηγεί στο PS4. Που να γίνει καλός στα φρένα μετά... που;
Άμα δεν έχει ABS δεν υπνωτίζεται, και τα νοιώθει όλα τα παραπάνω, κανονικα, ναιιιι, true story.
Πως το έλεγε εκείνο το ανέκδοτο, άμα του βατράχου του κόψεις και τα 4 πόδια, κουφαίνεται.
Ρίξτε στο ABS μου να πυρποληθώ, αυτή η διάταξη χάλια μέχει κάνει, που έλεγε και η αοιδός.
Καλά για το άλλο το φοβερό επιχείρημα ''μια φορά ένας, του αμόλησε το ABS νωρίτερα απότι έπρεπε και πήγε και σκοτώθηκε'', το ότι μέχρι να βρεθεί αυτός ο ένας, 2048 άλλοι έχουν σωθεί που δεν πέσανε από μπλοκάρισμα τροχού.... Λογική επιπέδου, σαν κάτι μπαρμπάδες στα καφενεία την δεκαετία του '80, ''ενας που φόραγε ζώνη ασφαλείας, έπεσε στην θάλασα και δεν πρόλαβε να λυθεί και πνίγηκε ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΖΩΝΗ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ''
Τι να πω ρπμ, πόση καθυστέρηση σε όλα πια σε αυτήν την χώρα;
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
ομολογουμενως παντως, τα τελευταια ετη ειναι η χαρα του κουλου...παιρνει το ss με τα 200 αλογα,τις αναρτησαρες και τις φρενουκλες και εχει και τις τελευταιες εκδοσεις ηλεκτρονικων που του κοβουν τα μισα αλογα,ρυθμιζουν τις αναρτησεις,φρεναρει μονο του, και απ οτι πηρε το αυτι μου παιζει τελευταια και αισθητηρας που συνδεεται απευθειας με την υποφυση και τον εσω ου και μολις σε περασουν τρεις παποβιοι αρχιζει να σου παιζει μαντρα αυτοπεποιθησης...
πας μετα στην καφετερια χαλαρος κι εξηγεις στα γατακια πως το δουλευουμε το αλογο στον κοσμο τον παραλογο...
Μην τσακώνεστε ρε σεις.. Υπάρχει κάτι ανώτερο του ABS!
Spoiler:Εμφάνιση
Αχουταααα....
Ολα τα υπεργαματα τΕμονια που πανε ταγμα, ταπα, ζω-πεθαινω μπηκανε σε θρεντακι που συζητανε για φρενα!!!!
Τι εγινε κοριτσια; Γερναμε ζγα-ζγα;
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Έχω την αίσθηση πως η "παρεξήγηση" οφείλεται στην οπτική του κάθε αναβάτη. Κάποιοι βλέπουν τη μηχανή ως χρηστικό μέσο μετακίνησης που τους προσφέρει και διασκέδαση, και κάποιοι άλλοι ως παιχνίδι παραγωγής ενδορφινών. Δεν υπάρχει ούτε μεπτή ούτε λάθος οπτική.
Think faster than you ride