Σελίδα 31 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 21262728293031323334 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 498

Θέμα: Καταδίωξη με ασχημη κατάληξη

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Είσαι χαζός; Αυτό είναι όνειρο ζωής πλέον. Περιμένουμε μέχρι τα 67+ ενώ οι τρελοί των ΜΑΤ, και οι σκοποί στα τμήματα θα βγούν καμιά δεκαετία νωρίτερα, λόγω συνθηκών κι επετηρίδας.
    Α, σχώρα με, παρανόησα

Με αυτό το όνειρο θα πάμε όλοι μου φαίνεται

(εκτός από τον Oldman)

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδια οσο πετατε οι ιδιοι την μπαλα στην εξεδρα και βγαζετε προκαταληψη με βαση αλλες ενεργειες τις αστυνομιας εγω γιατι να απολογηθω?
    Ειπα οτι εχει δικιο για τον Ματατζη.
    Τελος.
    Το χτικιο που βγάζετε απλα δειχνει το δικο σας προσωπικο θεμα που εχετε με την αστυνομια και οχι το τι αναλυουμε περι του θεματος με την καταδιωξη.
    Δηλαδη μπηκε εισαγγελεας στην ολη φαση και οχι απλα μια ΕΔΕ και ακομα εσεις νομιζετε οτι τα νηματα τα κινει η αστυνομια.
    Ναι οτι οι πληροφοριες ηταν λαθος αρχικα προς τον Τυπο(πολλα τα βγαλανε μονοι τους).
    Ναι οτι ζητηθηκε η παυση της καταδιωξης που ειναι πειθαρχικο αδικημα του Α100.

Δεν υπαρχει κατι αλλο να προσθεσω.
    Σας καλυπτω περι του θεματος στο θεμα εκπαιδευσης αλλα πρεπει να μου την πουνε και οι Αποστρατοι που δεν εχουν ιδεα τι γινεται απο υπηρεσιακα.
    Καμία μπάλα σε καμία εξέδρα. Ήρθες εδώ και υπερασπίστηκες τις ενέργειες των συναδέλφων σου βασει ορισμένων στοιχείων που διέρρευσαν. Τα στοιχεία αυτά πλέον αποδομηθηκαν, και σε ρωτάω ανθρώπινα μήπως αναθεωρησες; Η πιστεύεις ακόμα πως ορθώς έπραξαν;

Τώρα όσο για το τι χτικιο έχουμε με την αστυνομία και πόσο μεμονωμένα είναι αυτά τα περιστατικά άσε, μνήμη έχουμε και θυμόμαστε. Δε θα μας βγάλεις και τρελούς

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Πως αποδομηθηκαν???

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Τα βρισκετε μεταξυ σας οποτε γελαστε οσο θελετε.
    Εγω να δεις με τα μαργαριταρια που γράφετε...

ΟΚ, συνεχίστε να νομίζετε ότι βρίσκεστε στην καλύτερη υπηρεσία όλων των εποχών, διαπλανητικά.

Το πρόβλημα δεν είναι αν κάποιοι εδώ μέσα έχουν χτικιό, εγώ δεν είμαι μέσα σ' αυτούς πάντως, αλλά το ότι εκεί έξω αντί να είστε μέρος αυτής της κακομοίρας κοινωνίας, νομίζετε (κάποιοι) ότι αποτελείτε κάποιο ξεχωριστό τμήμα, που ό,τι κάνετε είναι σωστό.
    Και τα μεμονωμένα περιστατικά, αρχίζουν και δεν είναι τόσο μεμονωμένα, υπάρχουν πλέον τα κ@λοκινητά με τις κάμερες, οι cctv, τα κοινωνικά δίκτυα κλπ και δεν περιμένουμε τις εφημερίδες να μάθουμε τι έγινε χθες.

Και είναι κρίμα όλο αυτό, όπως καταλαβαίνεις.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Sniper τα έχεις μπερδεψει μου φαινεται.
    Λογια δικα σου ολα αυτα για την καλυτερη υπηρεσια. Κανενα τετοιο σχολιο δεν εκανα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    ΟΚ, συνεχίστε να νομίζετε ότι βρίσκεστε στην καλύτερη υπηρεσία όλων των εποχών, διαπλανητικά.

Το πρόβλημα δεν είναι αν κάποιοι εδώ μέσα έχουν χτικιό, εγώ δεν είμαι μέσα σ' αυτούς πάντως, αλλά το ότι εκεί έξω αντί να είστε μέρος αυτής της κακομοίρας κοινωνίας, νομίζετε (κάποιοι) ότι αποτελείτε κάποιο ξεχωριστό τμήμα, που ό,τι κάνετε είναι σωστό.
    Και τα μεμονωμένα περιστατικά, αρχίζουν και δεν είναι τόσο μεμονωμένα, υπάρχουν πλέον τα κ@λοκινητά με τις κάμερες, οι cctv, τα κοινωνικά δίκτυα κλπ και δεν περιμένουμε τις εφημερίδες να μάθουμε τι έγινε χθες.

Και είναι κρίμα όλο αυτό, όπως καταλαβαίνεις.
    Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Το χτικιο που βγάζετε απλα δειχνει το δικο σας προσωπικο θεμα που εχετε με την αστυνομια και οχι το τι αναλυουμε περι του θεματος με την καταδιωξη.
    Επειδη παρατηρώ επανειλημμένως, όποιος τοποθετήθηκε αρνητικα για την ελας, το αιτιολογεις οτι εχει βιωματικο επεισόδιο με την αστυνομία. Αυτο και αν δεν ειναι τσουβαλιασμα..

Δηλαδη θεωρεις (και πιθανον και οι συνάδελφοί σου) οτι οποιος εχει αναφερει κατι αρνητικο για την οργάνωση σας ειναι βιωματικα προκατεπροκατειλημμένος και εγκάθετος.

Ενδιαφερον...

Μηπως ειναι γιατι σε καθε εποχη, καθε πολίτευμα, καθε τετραετία που περασε διαχρονικά στον τοπο αυτο, ησασταν τελικά εναντια στον πολιτη και προστατες της αρχουσας ταξης..
    Γιατι αυτο συμβαίνει στα μυαλα του μεσου ελληνα ξερει πολυ καλα τι ηταν και ειναι η αστυνομία. Ανεξάρτητου προσωπικής εμπλοκης μαζι τους (οπως το αποδίδετε)..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    ....., ησασταν τελικά εναντια στον πολιτη και προστατες της αρχουσας ταξης..
    ....
    Χωρίς αυτό να είναι βασική επιδίωξη των υπηρετούντων στο σώμα. Και οκ, η αρχουσα τάξη έχει τα πάντα να την προστατεύουν, δεν έχει ανάγκη σωματοφυλακής την όποια αστυνομική δύναμη.

Το δώσε σήμα και όπλο σε κάποιον να σου δείξει ποιος είναι, είναι διεθνώς παλιό κι σωστό ρητο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Χωρίς αυτό να είναι βασική επιδίωξη των υπηρετούντων στο σώμα. Και οκ, η αρχουσα τάξη έχει τα πάντα να την προστατεύουν, δεν έχει ανάγκη σωματοφυλακής την όποια αστυνομική δύναμη.

Το δώσε σήμα και όπλο σε κάποιον να σου δείξει ποιος είναι, είναι διεθνώς παλιό κι σωστό ρητο.
    "Δώσε εξουσία σε κάποιον να δεις ποιος είναι" είναι το σωστό και ισχύει για όλους τους τομείς

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Επειδη παρατηρώ επανειλημμένως, όποιος τοποθετήθηκε αρνητικα για την ελας, το αιτιολογεις οτι εχει βιωματικο επεισόδιο με την αστυνομία. Αυτο και αν δεν ειναι τσουβαλιασμα..

Δηλαδη θεωρεις (και πιθανον και οι συνάδελφοί σου) οτι οποιος εχει αναφερει κατι αρνητικο για την οργάνωση σας ειναι βιωματικα προκατεπροκατειλημμένος και εγκάθετος.

Ενδιαφερον...
    Ναι... Ξεκαθαρα...
    Μέχρι τα 27 ημουν πολιτης.
    Δεν συναντησα προβλημα με αστυνομια ειτε Καρδιτσα ειτε Αθηνα οταν ερχομουν.
    Οποτε βρες κατι αλλο να πεις.

Ναι... Ξεκαθαρα...
    Μέχρι τα 27 ημουν πολιτης.
    Δεν συναντησα προβλημα με αστυνομια ειτε Καρδιτσα ειτε Αθηνα οταν ερχομουν.
    Οποτε βρες κατι αλλο να πεις.

Πρέπει να έχουμε όλοι καρκίνο για να καταλάβουμε πως υπάρχει η αρρώστια παγκοσμίως;

Οι περισσότεροι δεν έχουν θέματα με την αστυνομία, τι σημαίνει αυτό; Αλλίμονο αν είχαμε, δεν νομίζω να επικρατούσε κοινωνική ειρήνη. Και όχι, δεν την συντηρείτε εσείς αυτή. Εδώ δεν μπορείτε να κάνετε με επιτυχία πολύ περισσότερο απλά πράγματα.
    ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, απευθύνομαι στην ηγεσία σας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Πως αποδομηθηκαν???
    Ε ξέρεις τώρα, έγραψε την αλήθεια το Μπαξεβανιιιι, το μακελειό και το deiteprintokatebasoyn.xartaetos.blogspot.np

Μπροστά σε τέτοιες ακλόνητες αποδείξεις, ποιός είσαι συ να μας λες, τι να μας λες...
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Parking
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	249631487_421316849558830_1085240078877352658_n.jpg 
Προβολές:	131 
Μέγεθος:	79,8 KB 
ID:	431482

Πρέπει να έχουμε όλοι καρκίνο για να καταλάβουμε πως υπάρχει η αρρώστια παγκοσμίως;

Οι περισσότεροι δεν έχουν θέματα με την αστυνομία, τι σημαίνει αυτό; Αλλίμονο αν είχαμε, δεν νομίζω να επικρατούσε κοινωνική ειρήνη. Και όχι, δεν την συντηρείτε εσείς αυτή. Εδώ δεν μπορείτε να κάνετε με επιτυχία πολύ περισσότερο απλά πράγματα.
    ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, απευθύνομαι στην ηγεσία σας.
    Στειλε παραπονα στο Astynomia.gr

Στειλε παραπονα στο Astynomia.gr

Εγώ προσπαθώ ψηφίζοντας. Ξέρω, ονειροπόλος

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  2. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 10:17
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2