ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Καμία μπάλα σε καμία εξέδρα. Ήρθες εδώ και υπερασπίστηκες τις ενέργειες των συναδέλφων σου βασει ορισμένων στοιχείων που διέρρευσαν. Τα στοιχεία αυτά πλέον αποδομηθηκαν, και σε ρωτάω ανθρώπινα μήπως αναθεωρησες; Η πιστεύεις ακόμα πως ορθώς έπραξαν;
Τώρα όσο για το τι χτικιο έχουμε με την αστυνομία και πόσο μεμονωμένα είναι αυτά τα περιστατικά άσε, μνήμη έχουμε και θυμόμαστε. Δε θα μας βγάλεις και τρελούς
ΟΚ, συνεχίστε να νομίζετε ότι βρίσκεστε στην καλύτερη υπηρεσία όλων των εποχών, διαπλανητικά.
Το πρόβλημα δεν είναι αν κάποιοι εδώ μέσα έχουν χτικιό, εγώ δεν είμαι μέσα σ' αυτούς πάντως, αλλά το ότι εκεί έξω αντί να είστε μέρος αυτής της κακομοίρας κοινωνίας, νομίζετε (κάποιοι) ότι αποτελείτε κάποιο ξεχωριστό τμήμα, που ό,τι κάνετε είναι σωστό.
Και τα μεμονωμένα περιστατικά, αρχίζουν και δεν είναι τόσο μεμονωμένα, υπάρχουν πλέον τα κ@λοκινητά με τις κάμερες, οι cctv, τα κοινωνικά δίκτυα κλπ και δεν περιμένουμε τις εφημερίδες να μάθουμε τι έγινε χθες.
Και είναι κρίμα όλο αυτό, όπως καταλαβαίνεις.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Sniper τα έχεις μπερδεψει μου φαινεται.
Λογια δικα σου ολα αυτα για την καλυτερη υπηρεσια. Κανενα τετοιο σχολιο δεν εκανα.
Επειδη παρατηρώ επανειλημμένως, όποιος τοποθετήθηκε αρνητικα για την ελας, το αιτιολογεις οτι εχει βιωματικο επεισόδιο με την αστυνομία. Αυτο και αν δεν ειναι τσουβαλιασμα..
Δηλαδη θεωρεις (και πιθανον και οι συνάδελφοί σου) οτι οποιος εχει αναφερει κατι αρνητικο για την οργάνωση σας ειναι βιωματικα προκατεπροκατειλημμένος και εγκάθετος.
Ενδιαφερον...
Μηπως ειναι γιατι σε καθε εποχη, καθε πολίτευμα, καθε τετραετία που περασε διαχρονικά στον τοπο αυτο, ησασταν τελικά εναντια στον πολιτη και προστατες της αρχουσας ταξης..
Γιατι αυτο συμβαίνει στα μυαλα του μεσου ελληνα ξερει πολυ καλα τι ηταν και ειναι η αστυνομία. Ανεξάρτητου προσωπικής εμπλοκης μαζι τους (οπως το αποδίδετε)..
Χωρίς αυτό να είναι βασική επιδίωξη των υπηρετούντων στο σώμα. Και οκ, η αρχουσα τάξη έχει τα πάντα να την προστατεύουν, δεν έχει ανάγκη σωματοφυλακής την όποια αστυνομική δύναμη.
Το δώσε σήμα και όπλο σε κάποιον να σου δείξει ποιος είναι, είναι διεθνώς παλιό κι σωστό ρητο.
Πρέπει να έχουμε όλοι καρκίνο για να καταλάβουμε πως υπάρχει η αρρώστια παγκοσμίως;
Οι περισσότεροι δεν έχουν θέματα με την αστυνομία, τι σημαίνει αυτό; Αλλίμονο αν είχαμε, δεν νομίζω να επικρατούσε κοινωνική ειρήνη. Και όχι, δεν την συντηρείτε εσείς αυτή. Εδώ δεν μπορείτε να κάνετε με επιτυχία πολύ περισσότερο απλά πράγματα.
ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, απευθύνομαι στην ηγεσία σας.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό