Νεωτερα λοιπον στα 38500 χλμ πλεον,και κανω αρχη απο τα 34000 λιγο πριν το σερβις των 35000 ,και ημερομηνια
15 ιουνιου 2024, 15 ημερες πριν ληξει η 2ετης εγγυηση της μοτο.
Εκει που πηγαινα λοιπον ,ΤΣΟΥΠ ,ξανα αναβει το check engine,μετα απο εξη μηνες που ειχε αλλαχθει ενα εξαρτηματακι τροφοδοσιας ,μεσα στην εγγυηση (εχει γινει εκτενης αναφορα σε προηγουμενες σελιδες της παρουσης ενοτητος).
Επειδη αναψε και δεν ξανασβησε,παω αντιπροσωπεια γινεται ελεγχος απ το διαγνωστικο,στελνεται μηνυμα στο εργοστασιο,και η απαντηση ηταν ελλατωματικος αισθητηρας μειγματος.
Σημειωτεον οτι οπως και την προηγουμενη φορα η μοτο ΔΕΝ παρουσιαζε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ δυσλειτουργια,που να σε εμποδιζει στην χρηση της,η να δυσκολευει την χρηση της.
Αντε παλι λεω τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου.
Ενδιαφερον και αξιοσημειωτον ειναι οτι ο συγκεκριμμενος αισθητηρας ειναι μαρκας της γερμανικης CONTINENTAL
Αντε λοιπον αναμονη να ερθει το ανταλλακτικο,με παραλληλη διαβεβαιωση του αρχιμηχανικου της αντιπροσωπειας οτι θα αλλαχθει εντος της εγγυησεως ΟΣΑ χιλιομετρα και να εχω κανει μολις ερθει το ανταλλακτικο.
Ετσι φθανουμε στα 38500 χλμ με ημερομηνια 1οκτωβριου2024, 3,5 μηνες απ την παραγγελια και μετα απο καθυστερησεις και αναβολες στο τελωνειο ,και οριζεται ραντεβου στις 29 οκτωβριου για ανεξοδη αλλαγη εντος εγγυησεως.
ΗΘΙΚΟΝ διδαγμα που λεγαμε και στο σχολειο.
1)Τα ανταλλακτικα αν δεν ειναι ετοιμοπαραδοτα αργουν.
2)Ολα χαλανε ακομα κι αν ειναι επωνυμων εταιρειων (στην περιπτωση μας αισθητηρας continental).
3) H συγκεκριμμενη αντιπροσωπεια εισαγωγης των VOGE τηρουμενων των συνθηκων της εποχης, αλλα και των οικων που αντιπροσωπευει , καταβαλλει φιλοτιμες και ειλικρινεις προσπαθειες,να εξυπηρετησει τον πελατη της.Εχει ομως και περιθωρια βελτιωσης ,κυριως στους χρονους αφιξης των ανταλλακτικων,ΑΝ και δεν ειμαι σιγουρος απολυτα γι αυτο που λεω λογω της παγκοσμιας εφοδιαστικης αλυσιδας στους καιρους που ζουμε.
ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΘΕ ΑΔΙΑΛΛΕΙΠΤΩΣ.
θα προσπαθησω οταν θα γινει η αντικατασταση,να φωτογραφησω το ανταλλακτικο,και να παρω τον κωδικο ανταλλακτικου της continental,μηπως τυχει σε κανεναν αλλον ,μπας και το παραγγειλει μεσω αλλης οδου και καταφερει να ερθει γρηγοροτερα.ΙΔΩΜΕΝ.