Σελίδα 31 από 76 ΠρώτοΠρώτο ... 21262728293031323334353641 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 1132

Θέμα: Πάμε σιγά σιγά για την αλλαγή.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει αντίκρυσμα στο πρεστίζ. Ο δικηγόρος και μόνο που είπε ότι σκέφτεται να πάρει Ντουκάτη, τον ζήτησε γυναίκα για γάμο. Σκέψου να την είχε κιόλας αγοράσει.
    Οχι αυτό ήταν στα σκαριά καιρό τώρα , ακόμα και με την Λαική μεν τίμια δε Transalp .
    The Dirty Harry

Έλα και τα συγκριτικά όρθιου κ ξαπλωτού ss
    https://youtu.be/yXKEsov4JzQ
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    ... δεν έχεις δεί να τα οδηγάνε σωστά!
    την κυριακή που μας πέρασε τύπος με ρ1 του 2012 πάντως παραλίγο να βάλει τα κλάμματα που έβλεπε με το κυάλι το μουλτι ν4ς με την μπαγκαζιερούλα του να ξύνει τα μασπιέ του και να μην τον φτάνει πουθενά...
    νομίζω πρέπει να δείς λίγο διαφορετικά...
    ε,δεν το οδηγούσε σωστά ,ρε Peter... (το R1)
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billy84
    διαφωνώ σχεδόν σε όλα.
    καταρχάς μην συγκρίνουμε υψηλή ωρολογοποιία με μηχανάκια.
    μετά,λες ότι το gsxr του 2005 έχει περίσσοτερη τεχνολογία(???) από ένα καλό ον οφ του σήμερα??αλήθεια???
    ακόμα τα μηχανάκια του 2005 με τις τότε προδιαγραφές είχαν αυτά τα κιλά και αυτά τα άλογα.αν πάρεις το μοτέρ του κ5 και απλά τα φιμώσεις σε τροφοδοσία και εξαγωγή να πληροί τα τωρινά δεδομένα θα κλάψεις.+10 κιλά,- 30 άλογα.
    μετά μιλάς για πίστα και έχεις αναφέρει gsxr με gs και multi.Άτοπο,σύγκρινε το κ5 με το νέο gsxr.που και πάλι οι διαφορές σε χρόνους δεν θα είναι τρελές αλλά η διαφορά στην ασφάλεια και στην ευκολία θα είναι ΧΑΟΤΙΚΕΣ!και σε λίγο σφιχτό στροφιλίκι ένα μούλτι pikes peak με αντίστοιχα ελαστικά με το ss πίστεψε με θα είναι εύκολα μπροστά.
    τέλος αυτά περί κύρους και ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ δυνατοτήτων μάλλον τα λες γιατί δεν έχεις δεί να τα οδηγάνε σωστά!
    την κυριακή που μας πέρασε τύπος με ρ1 του 2012 πάντως παραλίγο να βάλει τα κλάμματα που έβλεπε με το κυάλι το μουλτι ν4ς με την μπαγκαζιερούλα του να ξύνει τα μασπιέ του και να μην τον φτάνει πουθενά...
    νομίζω πρέπει να δείς λίγο διαφορετικά...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος

Είπα να απαντήσω αλλά νομίζω δε μπορεί να απαντήσει κάποιος σοβαρά σε αυτήν την τοποθέτηση. Αν άρχιζα να γράφω πόσα τέτοια μηχανάκια έχω περάσει με το NC τότε θα έπρεπε να το βάλουμε να τρέξει αγώνες.
    Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Αυτός με το ρ1 ροσσι δεν ειναι,αλλά το 1.30 το κάνει σέρρες...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Αυτός με το ρ1 ροσσι δεν ειναι,αλλά το 1.30 το κάνει σέρρες...

Με Μουλτι θα γράφει 1.40. Αυτό είναι το point. Δεν υπάρχει επαφή ανάμεσα στα 2 μηχανήματα είτε σε πίστα είτε σε δρόμο. Επίσης φιλική συμβουλή, μην πιστεύεις χρόνους που λένε διάφοροι. Γιατί μου έχει τύχει να είμαι μέσα στην πίστα με άτομο που απο αυτά που έλεγε γυρνούσε 3 δευτερόλεπτα κάτω απο μένα, και μόλις μπήκαμε μέσα γυρνούσε 3 δευτερόλεπτα πάνω. Μόνο αν είσαι εκεί και μετράς να εμπιστεύεσαι. Επίσης όσοι πάνε καλά μέσα δε σημαίνει ότι πάνε και έξω. Είναι άλλο καπέλο.
    Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billy84 Προβολή μηνύματος
    Είπα να απαντήσω αλλά νομίζω δε μπορεί να απαντήσει κάποιος σοβαρά σε αυτήν την τοποθέτηση. Αν άρχιζα να γράφω πόσα τέτοια μηχανάκια έχω περάσει με το NC τότε θα έπρεπε να το βάλουμε να τρέξει αγώνες.
    Φίλε μουν καλέ μπορείς να πετάς την μπάλα στην εξέδρα όσο θες.Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση άλλωστε.Κλασσική τακτική.
    Εσύ σύγκρινες gsxr k5 με μούλτι.Δηλαδή μήλα με ντομάτες επειδή και τα 2 είναι κόκκινα.μετά μίλησες για τεχνολογία!!!!! Που gsxr δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ από τεχνολογία.μετά είπες να τα βάλεις και πίστα(ημαρτον δηλαδή).εσύ ειπες πως το gsxr θα πατήσει τα υπόλοιπα χωρίς καμία τεκμηρίωση οπότε μετά μην μου λες για το nc.
    Εγώ μιλάω με δεδομένα.εσύ μην μου απαντάς σοβαρά.

Φίλε μουν καλέ μπορείς να πετάς την μπάλα στην εξέδρα όσο θες.Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση άλλωστε.Κλασσική τακτική.
    Εσύ σύγκρινες gsxr k5 με μούλτι.Δηλαδή μήλα με ντομάτες επειδή και τα 2 είναι κόκκινα.μετά μίλησες για τεχνολογία!!!!! Που gsxr δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ από τεχνολογία.μετά είπες να τα βάλεις και πίστα(ημαρτον δηλαδή).εσύ ειπες πως το gsxr θα πατήσει τα υπόλοιπα χωρίς καμία τεκμηρίωση οπότε μετά μην μου λες για το nc.

Ποιά είναι τα δεδομένα? Που λες ότι ένα Supersport 1000 του 2005 δεν έχει καμία τεχνολογία πάνω του? Εκτίθεσαι φίλε μου. Μιλάς για μηχανάκια που με μια ανάρτηση, μια τρόμπα και ένα ρεβαλβινγκ μπροστά έτρεχαν αγώνες και γυρνούσαν 22αρια στις Σέρρες. Δεν έχουν τεχνολογία τα Supersport? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ που θες και σοβαρή συζήτηση?

"τεχνολογία" δενείναι μόνο τα ηλεκτρονικά!

επίσης,ε,όχι και χωρίς τεκμηρίωση!

Με Μουλτι θα γράφει 1.40. Αυτό είναι το point. Δεν υπάρχει επαφή ανάμεσα στα 2 μηχανήματα είτε σε πίστα είτε σε δρόμο. Επίσης φιλική συμβουλή, μην πιστεύεις χρόνους που λένε διάφοροι. Γιατί μου έχει τύχει να είμαι μέσα στην πίστα με άτομο που απο αυτά που έλεγε γυρνούσε 3 δευτερόλεπτα κάτω απο μένα, και μόλις μπήκαμε μέσα γυρνούσε 3 δευτερόλεπτα πάνω. Μόνο αν είσαι εκεί και μετράς να εμπιστεύεσαι. Επίσης όσοι πάνε καλά μέσα δε σημαίνει ότι πάνε και έξω. Είναι άλλο καπέλο.
    Υπάρχει και το speedhive αλλιώς όλα είναι λόγια του αέρα.στα υπόλοιοα φυσικά και συμφωνώ.
    ΦΥΣΙΚΑ και δεν υπάρχει καμία σχέση στις 2 μοτοσυκλέτες λόγο στησίματος και γεωμετρίας όχι λόγο τεχνολογίας πού είπες!αλλά δεν πρέπει να τις συγκρίνουμε!
    Αλλά ΚΑΙ περιφερειακων.Δεν νομίζω το κ5 να φορούσε στυλέμα με 330 και ολινς...

Ε έπρεπε να βάλουν ένα Multistrada ρε συ. Δε θα είχε καμία τύχη το GSXR!

Ποιά είναι τα δεδομένα? Που λες ότι ένα Supersport 1000 του 2005 δεν έχει καμία τεχνολογία πάνω του? Εκτίθεσαι φίλε μου. Μιλάς για μηχανάκια που με μια ανάρτηση, μια τρόμπα και ένα ρεβαλβινγκ μπροστά έτρεχαν αγώνες και γυρνούσαν 22αρια στις Σέρρες. Δεν έχουν τεχνολογία τα Supersport? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ που θες και σοβαρή συζήτηση?
    πρώτον, για να έφτασες σε σημείο να γράφεις με κεφαλαία, έχεις καιρό να κάνεις εξόρμηση!

2ον, κάνε εξόρμηση κρήτη και βρες αυτόν με το μουλτι

Το είδαμε το βίντεο...άρα τα ρεκόρ στις σέρρες δεν το έχει το ν4r αλλά το κ5...άντε και σε καρτόπιστα το επόμενο τεστ...
    Σε όλα το 80% είναι ο αναβάτης,τόσο απλό!
    Τεχνολογία φυσικά δεν είναι μόνο τα ηλεκτρονικά....είναι κυρίως αυτά αλλά και όλα τα υπόλοιπα που έχουν εξελιχθεί πολύ από τότε...

Ε έπρεπε να βάλουν ένα Multistrada ρε συ. Δε θα είχε καμία τύχη το GSXR!
    Σε μια πολύ σφιχτή πιστα άνετα...

Το είδαμε το βίντεο...άρα τα ρεκόρ στις σέρρες δεν το έχει το ν4r αλλά το κ5...άντε και σε καρτόπιστα το επόμενο τεστ...
    Σε όλα το 80% είναι ο αναβάτης,τόσο απλό!
    Τεχνολογία φυσικά δεν είναι μόνο τα ηλεκτρονικά....είναι κυρίως αυτά αλλά και όλα τα υπόλοιπα που έχουν εξελιχθεί πολύ από τότε...
    εντάξει,χάνει από το V4R.

ps:μην τα παίρνεις όλα ΤΟΣΟ σοβαρά.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2019, 23:44
  2. Για να ετοιμαζομαστε για Ιουλιο σιγα-σιγα!
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2010, 17:05
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2007, 17:24
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2006, 22:14
  5. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2005, 17:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε