Βρε καλως στην τη μουσχαριτσα !!
Αλλαξαμε προβια !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλλαξαμε προβια !
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Αλλαξαμε προβια !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Εδω προσεξε πεφτει αρμεγμα καργα !
:rotflmao: :rotflmao:
ε τοτε λεω να την κανω μ'ελαφρα και να σας αφησω να αλληλοαρμεχτειτε με την ησυχια χας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το original α-μηχανο™ μελος
μπα... κατσε και εσυ εδω γιατι στο τελος θα μεινουν μονο ταυροι να αλληλοαρμεγονται!Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
ε τοτε λεω να την κανω μ'ελαφρα και να σας αφησω να αλληλοαρμεχτειτε με την ησυχια χας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Εγώ δεν ανησυχώ..Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
μπα... κατσε και εσυ εδω γιατι στο τελος θα μεινουν μονο ταυροι να αλληλοαρμεγονται!![]()
Οτι και να γίνει πάντα θα έχουμε μια αγελάδα..Εσένα!Και να δω πως θα μας προλαβαίνεις όλους..!
![]()
Και ταύρος να θεωρείς οτι είσαι,εμείς ως αγελάδα θα σε "φροντίζουμε"...![]()
Μμμμμμμμμμούχαχα...
:a5:
ετσι που ανοιγεις τα ποδια σου, τα πιστευεις αυτα που λες? ή απλα θελεις να τραβας την προσοχη μην και σου ξεφυγει κανενας ταυρος????Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Εγώ δεν ανησυχώ..Οτι και να γίνει πάντα θα έχουμε μια αγελάδα..Εσένα!Και να δω πως θα μας προλαβαίνεις όλους..!
![]()
Και ταύρος να θεωρείς οτι είσαι,εμείς ως αγελάδα θα σε "φροντίζουμε"...![]()
Μμμμμμμμμμούχαχα...
:a5:
ΥΓ: για να μην νομιζεις οτι το χοντραινω, για το αβαταρ σου μιλαω!![]()
λελελε τρομαρα !!Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
ε τοτε λεω να την κανω μ'ελαφρα και να σας αφησω να αλληλοαρμεχτειτε με την ησυχια χας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ετσι που ανοιγεις τα ποδια σου, τα πιστευεις αυτα που λες? ή απλα θελεις να τραβας την προσοχη μην και σου ξεφυγει κανενας ταυρος????
ΥΓ: για να μην νομιζεις οτι το χοντραινω, για το αβαταρ σου μιλαω!![]()
![]()
Το κατάλαβα ρε ότι έλεγες για το άβαταρ μου..
Το έχω για να τραβάω την προσοχή των άλλων ταύρων και να την πέφτω ελεύθερα στις αγελάδες τους!
![]()
Μέχρι κι η γελάδα μου παθαίνει ταράκουλο όταν κοιτάει το άβατάρ σου και συμφωνήσαμε να το έχουμε για κοινή σκέψη όταν συνουσιαζόμαστε για να μας προσθέτει λίμπιντο !Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Το έχω για να τραβάω την προσοχή των άλλων ταύρων και να την πέφτω ελεύθερα στις αγελάδες τους!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για ρώτα τη γελάδα σου αν γουστάρει κανα τρίγωνο..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μέχρι κι η γελάδα μου παθαίνει ταράκουλο όταν κοιτάει το άβατάρ σου και συμφωνήσαμε να το έχουμε για κοινή σκέψη όταν συνουσιαζόμαστε για να μας προσθέτει λίμπιντο !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Ή και κανά τετράγωνο,λέω να φέρω και μια γελάδα μαύρη που μοιάζει με το άβαταρ,τη μπάνισα σε ένα λιβάδι την κυριακή..
Θα βγεί πολύ μοσχάρι λέμε!!
:rotflmao:
:rotflmao: