φώτο αύριο ή σήμερα το απόγευμα, χθες δεν πρόλαβα....Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Φοτό αν μπορείς από το πέλμα ...να το δούμε και φορεμένο.
φώτο αύριο ή σήμερα το απόγευμα, χθες δεν πρόλαβα....Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Φοτό αν μπορείς από το πέλμα ...να το δούμε και φορεμένο.
εντυπώσεις από το Scorpion Trail μετά από 850 χλμ.
τις πρώτες μέρες είχα απογοητευτεί απίστευτα.
χρειάστηκε να βγω κάποια στιγμή εθνική και μετά τα 120 το μπροστινό κούναγε σαν τρελό. κούναγε επίσης και το πίσω.
άστρωτα θα μου πείτε οκ, αλλά τα Metzeler δεν θυμάμαι να κουνάγανε καθόλου από τις αρχές.
με 300χλμ πάνω στα λάστιχα ξεκίνησα το ΣΚ που μας πέρασε για Μάνη.
Σε χαλαρούς ρυθμούς γιατί ήμουν 2κάβαλος. Δεν ξεπέρασα τα 120 όταν κατέβαινα.
Λοιπόν μετά από τα 400χλμ το λάστιχο μεταμορφώθηκε! τσίχλα! μαλακό μέχρι αηδίας!
το κούνημα εξαφανίστηκε και είχα μια τρομερή αίσθηση του δρόμου.
μου έκανε εντύπωση το πόσο "νιώθεις" το οδόστρωμα κάτω.
σε σημείο να λυπάσαι το λάστιχο όταν βρίσκεις κακό οδόστρωμα.
στο ανέβασμα από Μάνη στην Τρίπολη έπιασα 180 (τα λάστιχα είχαν 700κάτι περίπου χλμ πάνω)
χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Στην πόλη δεν τα έχω κυκλοφορήσει πολύ ακόμα. Σήμερα που ερχόμουν στο γραφείο σε σημείο που με τα παλιά πέταγε κώλο το μηχανάκι αν ξεκινούσες γλήγορα το Pirelli στα πρώτα 1-2 μέτρα έκανε πως θα πετάξει κώλο και μετά κόλλησε κάτω (μετά από 10 λεπτά κυκλοφορίας).
είμαι υπερευχαριστημένος έως τώρα.![]()
![]()
![]()
ΥΓ. φωτογραφία δεν μπορώ να βάλω γιατί δεν την δέχεται το site.![]()
Στα 240 περασμένα στο Ηράκλειο Κρητης ...Εχω κανονίσει να τα βάλω και εγώ τα τρέιλ.
Είχα τα σινκ και δεν ειχα ΠΟΤΕ προβλημα .Τωρα πάω για τρέιλ μάλλον αύριο .
http://www.mrbike.gr/website/index.p...ion-Trail.html
κι εδώ Αττική τόσο τα έχουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Στα 240 περασμένα στο Ηράκλειο Κρητης ...Εχω κανονίσει να τα βάλω και εγώ τα τρέιλ.
Είχα τα σινκ και δεν ειχα ΠΟΤΕ προβλημα .Τωρα πάω για τρέιλ μάλλον αύριο .
http://www.mrbike.gr/website/index.p...ion-Trail.html
τα βρήκα και 230 (περασμένα) κάπου στον Πειραιά.
όχι 320 που μου έλεγε ένα μ##νί σε ένα βουλκανιζατέρ.![]()
![]()
300 μου είπε στην αρχή ,αλλά ο τύπος έχει κάνει προσφορά στα μέλη του στρομ φόρουμ Κρήτης .Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
κι εδώ Αττική τόσο τα έχουν.
τα βρήκα και 230 (περασμένα) κάπου στον Πειραιά.
όχι 320 που μου έλεγε ένα μ##νί σε ένα βουλκανιζατέρ.![]()
![]()
Μόλις του το είπα ...μου λέει ΟΚ.
Σήμερα δυστυχώς δεν τα παρέλαβε λόγο απεργίας . Άυριο μάλλον.
...Και μια που το έφερε η κουβέντα....
Για αυτά ξέρει κανείς τίποτα ?
http://www.motodynamics-accessories....mart&Itemid=23
εγώ έχω τα scorpion trail αλλά τώρα που έκανα 20,000 χλμ είναι σαν να μην έχω λάστιχα και σκέφτομαι να βάλω τα Continental trailAttack. κάνουν 250 ευρω και τα trail 230...
Για στεγνό δρόμο πρέπει να είναι καλά αλλά για το βρεγμένο ε΄χω λίγες αμφιβολίες (λόγο πέλματος)
Πάντως τα trail στο βρεγμένο είναι άπεχτα (μπορεί και καλύτερα από το στεγνο) ..![]()
Mιας και έβαλα τα τρέιλ τελικά , έχω να πω ότι αισθάνομαι πολύ καλό πάτημα .Αρχικά δημιουργήθηκε από oscar
εγώ έχω τα scorpion trail αλλά τώρα που έκανα 20,000 χλμ είναι σαν να μην έχω λάστιχα και σκέφτομαι να βάλω τα Continental trailAttack. κάνουν 250 ευρω και τα trail 230...
Για στεγνό δρόμο πρέπει να είναι καλά αλλά για το βρεγμένο ε΄χω λίγες αμφιβολίες (λόγο πέλματος)
Πάντως τα trail στο βρεγμένο είναι άπεχτα (μπορεί και καλύτερα από το στεγνο) ..![]()
Αλλά 20.000 που λες είναι πολλάααα . Ότι και να βάλεις θα δεις μεγάλη διαφορα μιας και μετά από 13.000 στα συνκ μου (τα έλιωσα )είναι σαν να οδηγάω άλλη μηχανη.Πόσο μάλον εσυ.
Άποψη μου να πας σε κάτι που γνωρίζεις και είσαι ευχαριστημένος![]()
Εγά έτσι έπραξα , αλλά πηγα στο νέο μοντέλο της πιρέλλι.
![]()
Καλησπέρα κι από μένα! Έχω το Κ9 και είναι καιρός να αλλάξω λαστιχάκια μια και έχω >15000km , εν'όψη και εκδρομούλας την επόμενη εβδομάδα.
Η χρήση που κάνω (όταν είμαι Αθήνα, αλλά και όταν κατεβαίνω στην πατρίδα Κρήτη) είναι κυρίως άσφαλτος (ο θεός να την κάνει) και φυσιολογική οδήγηση που,όμως, τα περιέχει όλα ..πλαγιάσματα-γρήγορη οδήγηση στην πόλη-μικρές και μεγάλες αποστάσεις- εντός και εκτός πόλης. Τα πάντα ,όμως, με μέτρο. Ακόμα να επισημάνω, ότι η αστάθεια-τρεμούλιασμα του μπροστινού συστήματος της μηχανής μετά τα 11000km που έχω παρατηρήσει στη μηχανή μου με ενοχλεί, όπως επίσης και η υπερευαίσθητη ενεργοποίηση του ABS στον πίσω τροχό από την πρώτη κιόλας μέρα με τα μαμίσια λάστιχα.
Που καλύτερα,λοιπόν, από το να αναζητήσω τις γνώμες στο moto.gr . Δυστυχώς ,όμως, αυτό που περίμενα, πολλές υποκειμενικές γνώμες που τελικά σε μπερδεύουν αν δεν τις ταξινομήσεις όπως πρέπει. Ξεκίνησα αυτό το thread από τη σελίδα 20 και διάβασα μέχρι το τέλος. Θα μπορούσα να φτιάξω ιστόγραμμα με τις γνώμες στην πορεία που εμφανίζονται στο thread χρόνου.
Πάνω κάτω, αρχικά παρατήρησα μία τάση για BattleWing 501/502 (επειδή είμαι και λίγο άσχετος, αυτό σημαίνει 501 μπροστά και 502 πίσω?) της Bridgestone, έπειτα εμφανίζονται ως κορυφαία τα Conti Road Attack (για χρήση ελληνικού δρόμου μιλάμε πάντα), σφήνα μπαίνουν και τα Pirelli Trail. Τι αποκόμισα λοιπόν; Ότι τα 3 ελαστικά που προανέφερα επικρατούν για τη χρήση που τα θέλω(με μία μικρή επιφύλαξη μήπως κάνουν τα BW Trail). Απορρίπτονται εξ αρχής τα Metzeler EXPS και από τις κριτικές κρατάω τα BW ,ως τα περισσότερο δοκιμασμένα και εύκολα να τα βρεις και να τα παζαρέψεις, και τα Conti Road Attack γιατί δεν βρήκα πουθενά κακή κριτική και κάτι μου κάνουν. Αυτά που με προσελκύουν περισσότερο λοιπόν είναι τα τελευταία 2 που προανέφερα με μία κλήση στα Continental Road Attack. Αυτό που μου λείπει είναι η έρευνα αγοράς στα μαγαζιά, όπου πιστεύω ότι τα Conti θα δυσκολευτώ να τα βρω.
Επίσης, πουθενά δεν είδα τις διαστάσεις των ελαστικών που χρειάζονται τα V-Strom μας. Π.χ. στο παρακάτω link :
http://www.motoroda.gr/motoroda/dept...6nbsp%3BEnduro
ποιες τιμές αφορούν εμάς;
Φρέσκες τιμές από έρευνα αγοράς(μαζί με εγκατάσταση&ζυγοστάθμιση) ,για τα επικρατέστερα μοντέλα, έχει κανείς; ....και φυσικά που τις βρήκε.
Ξέχασες τα Continenat TRial Attack..
http://www.conti-online.com/generato..._trail_en.html
σύμφωνα με αυτό που λέει η εταιρεία βγήκαν για τα GS της BMW και τα V-strom
έχει και ένα link από ένα περιοδικό εκει μέσα..
Οι τιμές που έχω βρεί είναι:
Pirelli Scorpion Trail 230
Bidgeston 501//502 250
Mishellen Anelke 240
Metzeler EXP 250
Conti Trail Attack 250
Oι τιμές βασικά εκεί που ρώτησα κιμένονται μεταξύ 230-250 ευρω τοποθετημένα - ζυγοσταθμισμένα..
Αν θέλεται περισσότερες πληροφορίες πείτε μου να σας πώ που τα βρήκα για να μήν θεωρηθεί διαφήμιση.
Ανέφερα αυτά για τα οποία διάβασα στα προηγούμενα posts.Αρχικά δημιουργήθηκε από oscar
Ξέχασες τα Continenat TRial Attack..
http://www.conti-online.com/generato..._trail_en.html
σύμφωνα με αυτό που λέει η εταιρεία βγήκαν για τα GS της BMW και τα V-strom
έχει και ένα link από ένα περιοδικό εκει μέσα..
Οι τιμές που έχω βρεί είναι:
Pirelli Scorpion Trail 230
Bidgeston 501//502 250
Mishellen Anelke 240
Metzeler EXP 250
Conti Trail Attack 250
Oι τιμές βασικά εκεί που ρώτησα κιμένονται μεταξύ 230-250 ευρω τοποθετημένα - ζυγοσταθμισμένα..
Αν θέλεται περισσότερες πληροφορίες πείτε μου να σας πώ που τα βρήκα για να μήν θεωρηθεί διαφήμιση.
Ωραία η αναφορά στο συγκριτικό(η λεπτομερέστερη στο δεύτερο link), αν και εμπιστεύομαι περισσότερο τις γνώμες των πολλών και με real συνθήκες ελληνικού δρόμου, όπως τα παιδιά εδώ στο forum, παρά συγκριτικά περιοδικών γιατί εκεί δεν ξέρεις τι παίζει...μπορεί να παίζουν και συμφέροντα και να υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα.
Στην αναφορά που έχει στο MotoRad δεν έχει στο συγκριτικό τα Conti Road Attack παρά μόνο τα Conti Trail Attack. Τα παιδιά εδώ περισσότερο μιλάνε για τα Road Attack.
Αν δεν σου κάνει κόπο pm που βρήκες τις τιμές, γιατί από Δευτέρα βγαίνω για αγορά.
παιδια εγω σκεφτομαι για τα conti trail τα εχει ενα φιλος και ειναι ευχαριστημενος πολυ.....
αυτο το συγκριτικο που΄λετε παιζει κανα λινκ??
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
Κι εγώ τα έχω υπόψη μου, αλλά λαστιχά που ρώτησα μου είπε ότι παίζει να έχει τρέμουλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
παιδια εγω σκεφτομαι για τα conti trail τα εχει ενα φιλος και ειναι ευχαριστημενος πολυ.....
αυτο το συγκριτικο που΄λετε παιζει κανα λινκ??
Το συγκριτικό είναι αυτό :
http://www.conti-online.com/generato...twinner_en.pdf
εβαλα κι εγω τα bridgeston 501/502 250 euros
νταξει καλυτερα απο τα μαμα μετα απο 3χρονια κοντα κι 13000km
σημερα, αν συνεχισει η βροχη, θα τα δω καλυτερα
.....εδιτ
πολυ καλυτερα απο τα μαμα- καινουργια στη βροχη
κριτηριο το αβς
κανενα προβλημα, φαινεται οτι ταιριαζουν στο στρομ απο καθε αποψη
ticking away the moments that make up a dull day
Για σας παιδια θελω να κανω μια ερωτηση.
Ειμαι κατοχος ενος v-strom k8 και θελω αλλαγη λαστιχα δεν εχω πολλα χιλιομετρα 11.000 αλλα λογω οτι ελειπα ενα χρονο για στρατο και το μηχανακι ηταν σε ακινισια τα λαστιχα ψιλοκοκαλοσαν.Σκεφτομαι για τα road attack η για καποια αλλα continental αν δε κανω λαθος street attack?Δε παω καθολου χωμα μονο μετακινισεις στην αθηνα και κανα ταξιδακι κοντινο.
Μπορει καποιος να μου πει τιμες και ενα μαγαζι να παω να τα βαλω?Μενω Περιστερι.
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Παντα ορθιοι!!!!