Και ομως φιλε μου τα πιο πολλα ετσι ειναι. Ηαυτονομια και η καταλωση ειναι τα μονα αρνητικα σε αυτα τα μηχανακια! Και το fαZER τοσο καιει και το Ζ και γενικα ολη η κατηγορια!!
![]()
Και ομως φιλε μου τα πιο πολλα ετσι ειναι. Ηαυτονομια και η καταλωση ειναι τα μονα αρνητικα σε αυτα τα μηχανακια! Και το fαZER τοσο καιει και το Ζ και γενικα ολη η κατηγορια!!
![]()
Μου φαίνεται υπερβολικό για την κατηγορία.
Το TUONO και το TL100R που είναι χιλιάρια και V και άρα εξ ορισμού έχουν μεγαύτερη κατανάλωση έχουν μέση κατανάλωση 12-13 km/lt και ακόμη και τέζα να τα πας δεν πέφτουν κατω από 11 km/lt.
Εκτός και αν μετράτε μόνο μέχρι την ρεζέρβα και ξεχνάτε να την αφαιρέσετε από το σύνολο...
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Για τετοια λυση μιλαω και εγω ARKAN!!
Σε καμια περιπτωση δεν θα βαλω κατι σταθερο γιατι αυτος ο κολος δεν ειναι για να τον χαλας με τετοια πραματα. Ενα TANK-BAG για μεσα στην πολη και βαλιτσακια για λιγα πραματα για κανενα ταξιδακι. Ετσι κι'αλλιως χρονος για πολλες μερες διακοπες η ταξιδια δεν υπαρχει.
Δυο φιλοι μου που εχουν φειζερ και Κ750 μου εχουν πει οτι για μεσο ορο χρησης 70 πολη 30 ταξιδια τα εργαλεια τους ειναι μια χαρα. Φανταζομαι οτι ισχυει κατι τετοιο και για την GSR ετσι??
Αντε με πορωσατε θα παω να την κλέισω γρηγοροτερα μου φαινεται..........
Περιμενω σχολια και προτασεις απο τα παλικαρια που βρισκονται Θεσ/κη (απο που να την παρω? SERVICE, Αξεσουαρ κλπ)
Οσο για την αυτονομια πανω-κατω το ιδιο ειναι σε αυτου του ειδους τις μηχανες απο οτι ακουω απο γνωστους.
Στο δικο μας ειναι μεγαλυτερη(ειδικα απο του Fazer) γιατι ειναι πιο κοντο.Φαντασου με 6η στις 8000rpm εχει 145χλμ ακριβως....
απο κει που θα παρεις μια καλη προσφορα ........Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
Περιμενω σχολια και προτασεις απο τα παλικαρια που βρισκονται Θεσ/κη (απο που να την παρω? SERVICE, Αξεσουαρ κλπ)
.
Ναι ρε φιλε δεν αντιλεγω...
Αλλα φαντασου να ειναι καπου 1000 Ευρα φθηνοτερη και οταν ερθει η ωρα της υποστηριξης να σου πει δεν ξερω δεν ειδα δεν ακουσα!!!!
Τι κανεις τοτε??
Το σκίτσο του αρκά με το αγγελάκι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο το έχεις διαβάσει;Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
Ναι ρε φιλε δεν αντιλεγω...
Αλλα φαντασου να ειναι καπου 1000 Ευρα φθηνοτερη και οταν ερθει η ωρα της υποστηριξης να σου πει δεν ξερω δεν ειδα δεν ακουσα!!!!
Τι κανεις τοτε??
Χα! Το πήρα το μωρό...
Σιγουρα το διαβασα αλλα δεν μου ερχεται τωρα.....
Για θυμισε μου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
Σιγουρα το διαβασα αλλα δεν μου ερχεται τωρα.....
Για θυμισε μου.
Ωπα παληκαρια εχουμε μαζευτει αρκετοι ε??Ετσι ετσι!!!![]()
![]()
![]()
Για το ανεκδοτο με το αγγελακι κανε κλικ εδω![]()
![]()
ΚΑτι ξεχασα....Α ναι!Καλως ηρθες και αντε και εσυ με ενα GSR!
Ρε παιδες,πριν απο κανενα μηνα,ειχα βγει μια βολτα προς λιμανακια,και μετα το περιπτερο με την κουταλα συναντησα αλλο ενα GSR.Πιασαμε κουβεντα στο φαναρι (με την μηχανη οχι τον αναβατη...) και οταν αναψε πρασινο,το παιδι εφυγε σουζαριστος,το κρατησε για 2 αλλαγες αν θυμαμαι καλα.....Ηταν κανενας απο εμας???
Εγω δεν εχω μαθει να το στηνω ετσι....![]()
![]()
Καλα οχι οτι το προσπαθω ιδιαιτερα αλλα λεμε τωρα!
ΚΑνεις που να τα εχει καταφερει????
Καλους δρομους να εχουμε!
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
1η σε 2α μόνο....Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
ΚΑνεις που να τα εχει καταφερει????
Καλους δρομους να εχουμε!
![]()
Χα! Το πήρα το μωρό...
Μα καλά με τόση κίνηση σε αυτό το Post νομίζω ότι δικαιούστε νέα κατηγορία στα ΜΟΝΤΕΛΑ
moderatores δεν φτιάχνετε μια για GSR ???
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Στο Βόλο θα έλεγα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ARKAN
Η μεση που ειναι???
Άσχετο με GSR.Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Μα καλά με τόση κίνηση σε αυτό το Post νομίζω ότι δικαιούστε νέα κατηγορία στα ΜΟΝΤΕΛΑ
moderatores δεν φτιάχνετε μια για GSR ???
SENNA και ξερό ψωμί.
Ρε παιδια με τα ανταλλακτικα τι παιζει?Περιμενω ενα καπακι καρτερ απο την προηγουμενη Τεταρτη και ακομα δεν το εχει παρει ο μαστορας να αρχισει τις εργασιες![]()
Ο κόσμος έξω αφηνιασμένος να τρέχει να προλάβει τα τελευταία ψώνια των εορτών. Παρατηρώ ότι όλοι σχεδών μιλάνε στο κινητό. Πρέπει να είμαι ακόμα πιο προσεκτικός. Στρίβω στο φανάρι της Δελφών και ανεβαίνω Μαρτίου. Τα πράγματα εκεί είναι ακόμα χειρότερα. Νοιώθω την ερωμένη από κάτω να δυσανασχετεί. Φτάνω στην Εγνατία και κοιτάω το ρολόι...έχω ένα μισάωρο ακόμα. Φλάς δεξιά και βγαίνω από την πόλη 2α 3η 4η 5η 6η μέχρι τις 7000 γιατί ο μετρητής έχει μόνο 20 χιλιόμετρα μέσα. Είμαι αλλού και τίποτα δεν μπορεί να με κατεβάσει τις πρώτες μου μέρες με το GSR.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μια πόλη μόνο μηχανές....