βρε λές να το ξανασκεφτώ ?:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ναι !!
Βάζε ιδέες εσύ !
:rotflmao::rotflmao:
βρε λές να το ξανασκεφτώ ?:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ναι !!
Βάζε ιδέες εσύ !
:rotflmao::rotflmao:
τώρα που έφαγες το κοκορετσάκι και κάνεις το τσιγάρο της χαλάρωσης δεν σκέφτεσαι καλύτερα αυτά που σου έγραψα ?Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Υστερα απορουμε γιατι δεν εχουμε δρομους με τοσο κοκορετσομυαλους ψηφοφορους. Τι να το κανεις το μηχανακι?
Παρε του παππου σου το γιαδουρι και ορμα, παρε και ενα τσιγκελι και μπρπρπρρρ. Μονο μην ξεφευγουμε απο το χωραφι, ΟΚ?
15 - 20 ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ MAXIMUM 5 ΧΛΜ.
![]()
μίσος είναι που εδώ και 32 σελίδες φίλοι μοτοσυκλετιστές προσπαθούν να σου βγάλουν από τον εγκέφαλο με τομή την ιδέα της κόντρας ? και καλά αφού δεν ακούς και θες να πας σου προτείνω κάτι ουσιαστικό και εφικτό όχι 60 χλμ με διόδια, τρακτέρ, ποτιστικά μηχανήματα, αναστροφές αυτοκινήτων κλπ.Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Παντως το μισος που βλεπω για τους λατρεις της ταχυτητας ειναι πρωτοφανες. Ακομη και οδηγοι γρηγορων αυτοκινητων συμπαραστεκονται με τον τροπο τους, η και τσοπεραδες χαιρετανε στο δρομο. Εσεις γιατι τοσο μισος?
Πολυ κακια ρε παιδι μου και 0 πνευμα. Αλλα δεν πειραζει, εγω γελω.
Βιωματα μαλλον...και αχρηστο DNA.
Το κατούρημα δεν το λαμβάνεις υπόψιν ?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ρε παλουκαριααααααα!
Πατε καλα ωρε;
Συνεχιζετε να επιχειρηματολογειτε αδικα, υπερ (η κατα) , ενος ελαφρως deranged τυπου απ'λεν και στο χωριο'μ, που νομιζει μεσα στην μαστουρα του οτι ΟΝΤΩΣ εχει κανονισει μια φανταστικη κοντρα 60 χλμ με ενα γρηγορο αυτοκινητο.
Τι παθαινεις ρε πουστη μου οταν σε παιρνει ο τυπος στην τηλεοραση πινοντας υποπτες ουσιες, και βλεποντας επαναληψεις εκπομπων του Αρη Σταθακη![]()
![]()
![]()
Ε τώρα ο Σταθάκης τι σε πείραξε εσένανε? Αν είσαι και στην εκλογική περιφέρεια, ρίξτου μαύρο ΔΑΓΚΩΤΟ......χαχαχαχαχαχαχαχα
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Καθολου δεν με πειραξε ο Σταθακης...Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Ε τώρα ο Σταθάκης τι σε πείραξε εσένανε? Αν είσαι και στην εκλογική περιφέρεια, ρίξτου μαύρο ΔΑΓΚΩΤΟ......χαχαχαχαχαχαχαχα
Κομματακι αλληγορικο ηταν μιας και κατι ειπωθηκε σε προηγουμενες σελιδες, ασε που το ολο ποστ FZR vs whatever θυμιζει κατι απο το παρελθον.
Μα ολα θα πρεπει να τα εξηγω πια ρε γαμωτο:rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Καθολου δεν με πειραξε ο Σταθακης...
Κομματακι αλληγορικο ηταν μιας και κατι ειπωθηκε σε προηγουμενες σελιδες, ασε που το ολο ποστ FZR vs whatever θυμιζει κατι απο το παρελθον.
Μα ολα θα πρεπει να τα εξηγω πια ρε γαμωτο:rotflmao:
Εδώ θα εμπιστευτώ την πείρα του παλιού......στο Forum. Για να το λές κάτι θα ξές.....
Σάμπως, ο άπιαστος η κορυφή του παγώβουνου είναι. Τι να λέμε τώρα.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
τωρα που το καλοσκεφτομαι, βρε FZR600R, δεν ερχεστε με εκεινον το ραλιστα πως τον ειπες με το σουπερκαρ το ΑρΕξ-Οκτω παρεα στα Μεγαρα ενα trackday? ... θελω και γω κοντρα...
![]()
και μιας και εχετε και οι 2 γιαπωρδεζικα, θα εχω διπλη χαρα...![]()
ελατε... θα εχω 20 αλογα λιγοτερα απο το FZR και 180 απο το τσοπερκαρ...
βοηθηστε τον φτωχο ναυτη να διασκεδασει και αυτος...
ρεεεεεεεεεεεε.....
:a34:
![]()
FZR600R μήπως δεν θα έπρεπε να υπερεκτιμάς τις δυνατοτήτες σου?? Όσο πιο χαμηλών τόνων είσαι τόσο το καλύτερο, λίγη μετριοφροσύνη δεν βλάπτει
![]()
Πάντα φιλικά
Τρελοκοτσιδού..!!!!
μα είναι μετριόφρων!του τη λέτε και σε αυτό;άδικη κενωνία!
+1 !Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Όσο πιο χαμηλών τόνων είσαι τόσο το καλύτερο![]()
![]()
Τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι !
![]()
![]()
![]()
Κι άλλο ένα:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
+1 !![]()
![]()
Τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι !
![]()
![]()
![]()
Σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει !
![]()
:rotflmao:
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Τα Λαστιχα μου ειναι κατω απο χρονο, τα δισκοφρενα και ταμπουρα κατω απο 7μηνο + καινουργια μπαταρια...Παρασκευη παιζει χαμηλωμα εμπρος αναρτησεων 2εκ.
1) Τα Λαστιχα μου ειναι κατω απο χρονο (2 μηνών)
2) Τα δισκοφρενα και ταμπουρα κατω απο 7μηνο (2 μηνών)
3) Καινουργια μπαταρια (2 μηνών)
Λέω να πάω κι εγώ για χαμήλωμα των εμπρός αναρτήσεων και ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ για κόντρα με οποιοδήποτε τουτού![]()
![]()
![]()
Προτεινόμενη διαδρομή: Αθήνα - Πάτρα 210χλμ και όποιος αντέξει!
Αντέ γιατί έχω και κάτι οικονομικά προβλήματα τελευταία, θέλω να πάω και διακοπές...!
Υ.Γ. HONDA CBF 250 Mod 2005![]()
![]()
![]()
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
γμτ! προλαβαίνω για σήμερα το βράδυ που είναι η κόντρα?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.